- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.081
Gider gider kuzu yeter ki istikrarımızı kaybetmeyeliminş canım ya.çok yüksek bi kilodayım.yaza mezun olmayı istiyorum ama o da çok zor gibi.35 kilo gitmesi lazım.eylüle ve ekime sarkar diye düşünüyorum.
inş canım.cuma gününki hedfin 83 dü dimi.yaklaştın mı?her gün tartılıyor musun?Gider gider kuzu yeter ki istikrarımızı kaybetmeyelim
Yok canım ben günlük tartılmıyorum çünkü az gidince ya da gitmeyince hatta önceki güne göre artı görünce canım sıkılıyor Cuma günü tartılacağım inşallah tam 83 olamam da en azından 83 küsürleri görebilirim diye düşünüyoruminş canım.cuma gününki hedfin 83 dü dimi.yaklaştın mı?her gün tartılıyor musun?
Ay canım lal olaydım da demeyeydim durduk yere kaçamak yaptırtacam milleteBende merak ettim şimdi. Denk gelirsem bi denerim
Aynen canımBu gün arkadaşımda idim hiç güzel olmadı
Sabah 10.00
1 haşlama yumurta
1 dilim börek
Bir parça peynir
2 dilim ayva
ara 15.00 1 fincan Türk kahve
3 hurma
akşam 18.00
5 yk tavuk suyu çorba
1 küçük pirzola
1 şiş et
1.5 dilim tbe
su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş =80 p @Dream00
Ayy inşallah komsucugumGunaydın canjm esının ise baslaması cok iyı gelecek size. Kafası da dagılır.
Ne detoksu ki harikaaa...Detoksvari 3 günlük menüyle 1.3 kg gitti kızlar
son cümleyi okuyunca gözlerim yerinden çıkacaktı...kızlar geri geldim diyetinde cıvkını çıkarttım((( allahım kilo aldım gibi durduramıyorum kendimi ekmek arası ekmek yiyesim var şu an o kadar fenayım ((
Amin amin. Deprem fobim hiç yoktur benim ama heryer sallanıyor artık korkmaya başladım.Manisa yıne sallanmıs kızlar burdada azda olsa hissedildi depremler cok artmaya basladi rabbim beterinden korusun
10:30
Filtre kahve
12:00
İki haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
Biraz çeçil peyniri
15:00
Tarçınlı Türk kahvesi
2 ceviz
17:45
2 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 tabak Kuru patlıcan biber kavurması + üzerine
2-3 kaşık kadar sarımsaklı yoğurt
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor: bugün de yok maalesef bugün oturma odasının koltuklarını ve halısını sildim kollarım Pert
Idare eder bir menü olmuş.Merhabalar
Bugünkü menüm.
Saat 10 da
1 yumurtali sucuk (4 ince dilim)
1 zeytin
4 dilim keci peyniri
6 7 tane patates kızartması
Sekersiz cay
Saat 13 de
Pazarda yarim mandalinanin suyu
Saat 15 de
1 tane icli köfte
2 3 catal salata
Saat 15.45 de
4 top ev yapimi az sekerli profiterol.üzerinde sosu yok gibi bisey.
(Dün misafirlige gitmistim.komsu benim icin yapmis.cok ısrar etti yemedim aksam 9 bucuk diye.yanima koymuş.öğlen yerim dedim.bugün de istediğim kiloya indigim icin ödül olarak yedim)
Su 2.5 lt
Spor yok.
Güzel ablacığım09:00=== 3 yk ıspanaklı yumurta
1 yk cevizli biber
1 yk lor
1 kk peynir
16:00=== 3 adet kıymalı bulgurlu biber dolma
Turp
2 bardak ayran
Su=== 2 lt
Spor yok
Güzel bir menü olmuş canım.28 Ocak Salı
10:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
Salatalık
15:00
Yarım paket kırmızı meyveli yulaf bar
18:00
Izgara tavuklu salata
Su:2 litre
Spor: 1 saat yürüyüş 60 puan @Dream00
9 kalorin kalmis991 Kalorilik Menüm
10.30
1 d çavdar ekmeği
1 yumurta
2 d süzme peynir
Biber
14.00
12 fındık
Sütlü kahve
2 kare bitter
17 30
Soğanlı mantar
1 d çavdar ekmeği
4 yk sarmısaklı yoğurt
Turp salatası
Eki Görüntüle 2582098
Su 1.5
Spor 40 dk yürüyüş 80 p @Dream00
Günün karışıklığı menuyede yansımışİyi akşamlar herkese bugün karbonlu oldu hastaneye gittik hastanede yarım simit ve yarım halka tatlısı yedim açlık başıma vurdu resmen sürekli ayaktaydim beklemek yordu 9 da çıkıp 5 buçukta eve geldik özür diliyorum o yüzden arkadaşlarEki Görüntüle 2582132 su 1 buçuk litre
Spor yok malesef
Olmayanlar olmasaydı ıyimisBu gün arkadaşımda idim hiç güzel olmadı
Sabah 10.00
1 haşlama yumurta
1 dilim börek
Bir parça peynir
2 dilim ayva
3 hurma
akşam 18.00
5 yk tavuk suyu çorba
1 küçük pirzola
1 şiş et
1.5 dilim tbe
su 2.5 lt
Abbooo sağlam vermişler
Yapabildin mı canim? Pek sağlıkli degil ama bir gün denemekten bisey olmaz bence.
Bende merak ettim şimdi. Denk gelirsem bi denerim.
Menün güzel canim
Olmamış canım sende farketmissin zaten
Güzel menü Nirancım
Menü güzel sporda var daha ne olsun Ponim
Yulaf bar 485 kaloriydi yarısını yedim. Dışarıda çok acikmistim en mantıklı o geldi markette görünce ama ufacık şeyle o kadar kalori almakta moralimi bozmadı değil.
Canım simite mecbur kalmış olabilirsin ama tatlı neden?
Pideler olmamış sende farkindasin canım. Cumaya az kaldı menüleri hafifletelim artik.
Bir de menünü bizim gibi alt alta ve aralıklarla yazabilir misin? Böyle okuması zor oluyo.
Evet canım benimMenün süper kaptanım
Her şey çok güzel canım kırmızı meyveli yulaflı bar dediğin piko5 mi 94 kalorilik olandan ben de baya stoklamıştım da hazır gıda tüketmemeye çalışıyorum şu sıra
Süper menü canım
Geçmiş olsun canım inşallah ciddi bir sıkıntı yoktur
Hatanın farkındasın zaten inşallah yarın dengelersin canım
Ah kuzummm iki pide nedir ? Biraz daha istikrarlı ve kararlı olmalısın
Aynen böyle yaptım canımCanim sana bi tarif verim.
Biberi hasla.sonra bi tavaya soğanlari halka halka dogra.domates salacasi ile kavur.uzerine tuz karabiber ve hasladigin biberleri ekle.biraz kavur.yemeye hazir olur.biber salçası koyarsan güzel olmaz.
Bak simdi canım istedi:)
Bu sene aylıksız izindeyim ev araba kredilileri kredi kartlarını ödemesi gerekiyor eşimin bu ay 3 bin açık var bakalımAllah yardım etsin geçim zor her şey çok pahalı biz de öyleyiz ay sonunu zor getiriyoruz iki memur
Allah bir kere daha yardımcın olsun evde iki çocuk okulda bir sürü çocuk
Aynen canım kayınvalidemden öğrendim ben de onlar yemek yanına meze gibi yapıyorlar kuru patlıcan biberi haşlıyoruz ki acı suyu çıksın ve yumuşasın sonra süzüp bi daha yıkayıp sıkıyorum hatta ben çünkü patlıcanlar su çekiyor sulu olunca çok sevmiyorum ben sonra da bolca soğan kavuruyoruz salça ekliyoruz en son da haşlanmış patlıcan biberi ekliyoruz az bi pişiyor bu kadar üzerine de sarımsaklı yoğurt
Baya ciddi spor yapmış yaPoni Bon Ben en çok şu Kıza hayret ettim o göbek nasıl gitmiş o bel nasıl incelmiş dostlar başına
Telafi etmen lazım canımİyi akşamlar herkese bugün karbonlu oldu hastaneye gittik hastanede yarım simit ve yarım halka tatlısı yedim açlık başıma vurdu resmen sürekli ayaktaydim beklemek yordu 9 da çıkıp 5 buçukta eve geldik özür diliyorum o yüzden arkadaşlarEki Görüntüle 2582132 su 1 buçuk litre
Spor yok malesef
Yumurtanın biri çok olmuş canım. Pideler küçük ve inceyse sıkıntı olmaz bnce. Aksam güzel olmuş11.00 sabah : 1 bardak sb çay + 1 dilim ekmek + domates/salatalık/ lor (yarım domates /1 salatalık/3yk lor) + 2 haşlanmış yumurta
15.20 öğlen : 2 kıymalı pide
19.15 akşam : 1 kase yoğurt + salata + mercimek çorbası
spor gece yapacağım yazarım mutlaka :)
O börek hiç olmuş mu canımBu gün arkadaşımda idim hiç güzel olmadı
Sabah 10.00
1 haşlama yumurta
1 dilim börek
Bir parça peynir
2 dilim ayva
3 hurma
akşam 18.00
5 yk tavuk suyu çorba
1 küçük pirzola
1 şiş et
1.5 dilim tbe
su 2.5 lt
Paylaşımda var canm menüler. Youtubedn aldm sonra hesapladım 1000 kalorilik listelerAyy inşallah komsucugum
Ne detoksu ki harikaaa...
son cümleyi okuyunca gözlerim yerinden çıkacaktı...
Insan yedikçe yiyesi geliyor bu ne olursa olsun fastfood, çikolata karbon...
Hemen dikkat etmeye canım
Amin amin. Deprem fobim hiç yoktur benim ama heryer sallanıyor artık korkmaya başladım.
Eskidn kaç kiloydun canısın? Bende çok yapardm eskidenAbbooo sağlam vermişler
Fotoğraflarıma bakayım da bi öncesi sonrası da ben yapayım
Eskidn kaç kiloydun canısın? Bende çok yapardm eskiden
tamam tatlım öyle yaparım :) pidelerde normal tekli pidenin 6,7e bölünmüş halinin 2 parçasıydı çok değildi ama yine de riske atmadım akşamı hafif geçirdimAynen böyle yaptım canımtadı güzel değildi
Bu sene aylıksız izindeyim ev araba kredilileri kredi kartlarını ödemesi gerekiyor eşimin bu ay 3 bin açık var bakalım
Branşımı seviyorm ben çocuklar değilde ilgisiz, bilinçsiz çok bilmiş veliler çok yoruyor beni ha bi de idare
Baya ciddi spor yapmış ya
Telafi etmen lazım canım
Yumurtanın biri çok olmuş canım. Pideler küçük ve inceyse sıkıntı olmaz bnce. Aksam güzel olmuşBi de spor yaptın mı?
O börek hiç olmuş mu canım
Paylaşımda var canm menüler. Youtubedn aldm sonra hesapladım 1000 kalorilik listeler
Eskidn kaç kiloydun canısın? Bende çok yapardm eskiden
Gerilim verme bacım korku filmindenmiş gibi bi müzik çalındı kulağımaKızlaarrrrr tartıya kaldı 2 gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?