- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.101
gözüm aydıııınnn gülüm , kesinlikle çalışan koca iyidirGünaydın beybiler
Kocacığım işe başladı yaşasın çalışan koca yaşsın düzen
Annem bizde kaldı...
Şimdi arkadaşım gelecek...
2 bütün pide sandım ben canım neyse ki iki dilimmiş menülerimizi daha açıklayıcı yazarsak daha iyi olur aslındatamam tatlım öyle yaparım :) pidelerde normal tekli pidenin 6,7e bölünmüş halinin 2 parçasıydı çok değildi ama yine de riske atmadım akşamı hafif geçirdim
Günaydın ablaların güzeli çok kaybolma ya özlüyoruz senigünaydınnnn 9. takımın kır çiçekleriii
Oh keyfin yerinde olsun hep canım inşallah her şey düzelir böyleceGünaydın beybiler
Annem bizde kaldı...
oh hadi gözün Aydın canımGünaydın beybiler
Annem bizde kaldı...
Yeterki öğrensin ablabenim koca 2 tableti dururken benim leptaba sardı dün akşam neymiş izlediği İngilizce diziyi istediği yerde durduramıyormuş: İngilizce çalışıyor ders amaçlı izliyor , durudurup bilmediği kelime olursa tabletten sözlüğe bakıyor da , benim için sinir bozucu oluyor yavvf :))
Aman canım dikkat et benim gibi tekrardan kilo vermek zorunda kalma
Bnde okulöncesi
Hoşgeldin canm. Hepizin canı herşeyi çekiyor maalesef ama napıyoruz kısır döngğye girmemek için kendimize dur diyoruz
Tek öğünü doğru bulmuyorum canm patlaması kötü oluyor
Geçmiş olsn kardeşimde izmirde korkmuş baya
Baya artıdaydım canmsen kaç kilosun şu an
Kızlaarrrrr tartıya kaldı 2 gün
benim koca 2 tableti dururken benim leptaba sardı dün akşam neymiş izlediği İngilizce diziyi istediği yerde durduramıyormuş: İngilizce çalışıyor ders amaçlı izliyor , durudurup bilmediği kelime olursa tabletten sözlüğe bakıyor da , benim için sinir bozucu oluyor yavvf :))
Kuzum artik geçmiş icin üzme kendinimin ablacım, gittiği yer huzur versin inşallah ona
ama işte o haklı sebep o kadar boş geliyor ki şu an
sanki ağzımda fal varmış gibi abla, son zamanlarda hep aklıma düşüyordu şeker hastası adam aniden bişe olsa küs gideceksin yasemin diyordum kendi kendime ama yine de salak ben barışmıyordum inatla
burada olduğunuzu bilmek bile yetiyor abla, acımı paylaşmak iyi geliyor bana
inşallah annem de babam daa
Selam arkadaşlar
Kafam karman çorman oldu şu keto kafasını izledim izleyeli.
Beynim hepsinden kendine göre birşeyler alıyor gibi
Klasik diyetlerin ara öğünleri
Karatayon sahanda yumurtaları baklagil cevizleri
Ketonun bol yağı
Aç mı kalmalı kalmamalı mı falan.
ne naaıl iyi geliyor?????????
Bende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem
2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz
Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Canım ben de ufak tefek her diyetten bir şeyler araştırıyorum sonra kendime göre uyarlıyorum açıkçası şu sıra if diyetine benzer bir şey uyguluyorum kendimce akşam 6da yemişsem ertesi gün 10dan önce yemiyorumSelam arkadaşlar
Kafam karman çorman oldu şu keto kafasını izledim izleyeli.
Beynim hepsinden kendine göre birşeyler alıyor gibi
Klasik diyetlerin ara öğünleri
Karatayon sahanda yumurtaları baklagil cevizleri
Ketonun bol yağı
Aç mı kalmalı kalmamalı mı falan.
ne naaıl iyi geliyor?????????
Slm rakibem.ne yicen akşama?tartiya da 2 gün kaldı:)Canım ben de ufak tefek her diyetten bir şeyler araştırıyorum sonra kendime göre uyarlıyorum açıkçası şu sıra if diyetine benzer bir şey uyguluyorum kendimce akşam 6da yemişsem ertesi gün 10dan önce yemiyorum
16 saat aç kalmaya çalışıyorum karbonhidrat da oluyor menülerim de ara öğün de yapıyorum ne bileyim öyle kendimce bi yöntem tutturmuş gidiyorum
Dünden kuru patlıcan biber kavurmam var onu yerim canım ,sen ? Aynen seni yenmeme iki gün kalmış sadeceSlm rakibem.ne yicen akşama?tartiya da 2 gün kaldı:)
Afiyet olsun canim.ben bugün yemek yemek istemiyorum.canim istemiyor.yemesem mi acaba?Dünden kuru patlıcan biber kavurmam var onu yerim canım ,sen ? Aynen seni yenmeme iki gün kalmış sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?