Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İzledim göremedim albüm. Ben senden daha kısayım senin kilonda olsam öper başıma koyarım canım kilom diye

Gerilim verme bacım korku filmindenmiş gibi bi müzik çalındı kulağıma
Cuma Çaki Mefkuş ve Çaki Niran sinemalarda

biraz vermem lazım da hiç modumda değilim

65 - 66 gidip geliyorum valla
ama bir sürü vitamin eksikliği çıkltı, tiroid de az çalışıyormuş

yaniiii

hep elinde olmayanlar tatlı gelir insanlara zaten
Troidlerinin az çalışmasına rağmen pek kilo almaman başarı bravo

Her bünye farklıdır canım. Kendine iyi gelen diyeti bulup yapmalısın bunun içinde denemen lazım bir dene bakalım ketoyu 1 ay kadar. Mesela ben 3 gün az ve sık beslendim, 2 öğün yediğim zamanlardaki akşam yemeğinin ardından çikolata krizlerim çok olurdu daha az oldu. Benm kan şekerimle de alakalı. İf bana göre değil mesela. %40 yağ oranım benm bi de ketoda bana yaramaz gibi geliyor

Bende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem

2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz

Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Geline geçmiş olsun abla. Sabitmişsin cumaya güzel eksi gelir senden eğer istersen. Hafta sonu gelse de bol bol görsek seni burda

kötü birşeymiş ama

Huu nerdesiniz kızlar
gelemedim şu saate kadar gülümmmm
öğle eşimi yolladım süpürge açtım mutfağı toparladım küçük banyoyu çamaşır sulayıp üstüne çimdim daha çıkarken tel çalıyordu benim sıpa eve erken geliyormuş bir şey lazım mı diyor , onu kapattım baktım watsaptan tontişim bir dolu mesaj yazmış önce hava güzel kafeye gel demiş sonra hava bozmuştu eve geçmiş çay koydum gel v.s. yazmışbanyoda olunca duymadım hiçbirini, aradım sen gel dedim geldi :) 5 buçuk gibi gitti şimdi kendime az tavuk göğüs haşlıyorum yeşillik yıkadım salata yapıcam benimkiler kahvaltı tarzı istedi bu akşama ama henüz şunu yap diye emir gelmedi acıkmamışlar zannımca :)
yedikten sonrada yatıp uyurum 1-2 saat gece gelirim inşallah ben bu hafta eksi rakamı görüp palyaço gibi gülmek istiyoruuummmm ( karnım belim ağrıyıı malum aylık dönem başlamak üzere de) :)))

Firinda karnabahar yaptim.1 yk yag ve tuz attim.citir citir yedim.cok lezzetli ve doyurucuydu.tikabasa yedim.1 kiloluk karnabaharin yarisini dogradim.
2 gündür ben de karnabahar pişireyim diyorm benimkiler istemiyor yaaa sana afiyet şifa olsun kas olsun enerji olsun gülümmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…