- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.121
İzledim göremedim albüm. Ben senden daha kısayım senin kilonda olsam öper başıma koyarım canım kilom diyeYazın 76 falandım canım işte
Önceki doğum kilolarımı verdikten sonra yapmıştım albümde var öncesi sonrası fotoğraflar aslında , beni izlemen gerekli sanırım albümü görmek için.
Bu doğumun öncesi sonrasılarını da yapıcam toparlayım da bi
Cuma Çaki Mefkuş ve Çaki Niran sinemalardaGerilim verme bacım korku filmindenmiş gibi bi müzik çalındı kulağıma
Troidlerinin az çalışmasına rağmen pek kilo almaman başarı bravobiraz vermem lazım da hiç modumda değilim
65 - 66 gidip geliyorum valla
ama bir sürü vitamin eksikliği çıkltı, tiroid de az çalışıyormuş
yaniiii
hep elinde olmayanlar tatlı gelir insanlara zaten
Her bünye farklıdır canım. Kendine iyi gelen diyeti bulup yapmalısın bunun içinde denemen lazım bir dene bakalım ketoyu 1 ay kadar. Mesela ben 3 gün az ve sık beslendim, 2 öğün yediğim zamanlardaki akşam yemeğinin ardından çikolata krizlerim çok olurdu daha az oldu. Benm kan şekerimle de alakalı. İf bana göre değil mesela. %40 yağ oranım benm bi de ketoda bana yaramaz gibi geliyorSelam arkadaşlar
Kafam karman çorman oldu şu keto kafasını izledim izleyeli.
Beynim hepsinden kendine göre birşeyler alıyor gibi
Klasik diyetlerin ara öğünleri
Karatayon sahanda yumurtaları baklagil cevizleri
Ketonun bol yağı
Aç mı kalmalı kalmamalı mı falan.
ne naaıl iyi geliyor?????????
Geline geçmiş olsun abla. Sabitmişsin cumaya güzel eksi gelir senden eğer istersen. Hafta sonu gelse de bol bol görsek seni burdaBende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem
2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz
Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Benmde canım istemiyor ama bişeyler yemeliyiz canım yoksa geç saatte acıkıp bişeylere saldırabilirizAfiyet olsun canim.ben bugün yemek yemek istemiyorum.canim istemiyor.yemesem mi acaba?
Kayımvalidemlerdeyim.Huu nerdesiniz kızlar
Yersen bile çeyrek yufkayı geçme. Kendine ayrı ekmek alamaz mısınKayımvalidemlerdeyim.
Burda yufka olayı beni çok zorluyor .evde tam buğday alıp kendimi kontrol edebiliyorum da burda zor.
Yiyorum simdi.hemde cok lezzetliBenmde canım istemiyor ama bişeyler yemeliyiz canım yoksa geç saatte acıkıp bişeylere saldırabiliriz
İzledim göremedim albüm. Ben senden daha kısayım senin kilonda olsam öper başıma koyarım canım kilom diye
Cuma Çaki Mefkuş ve Çaki Niran sinemalarda
Troidlerinin az çalışmasına rağmen pek kilo almaman başarı bravo
Her bünye farklıdır canım. Kendine iyi gelen diyeti bulup yapmalısın bunun içinde denemen lazım bir dene bakalım ketoyu 1 ay kadar. Mesela ben 3 gün az ve sık beslendim, 2 öğün yediğim zamanlardaki akşam yemeğinin ardından çikolata krizlerim çok olurdu daha az oldu. Benm kan şekerimle de alakalı. İf bana göre değil mesela. %40 yağ oranım benm bi de ketoda bana yaramaz gibi geliyor
Geline geçmiş olsun abla. Sabitmişsin cumaya güzel eksi gelir senden eğer istersen. Hafta sonu gelse de bol bol görsek seni burda
Yarın gidicez büyük ihtimal gibiyiz.almayayım artık.Yersen bile çeyrek yufkayı geçme. Kendine ayrı ekmek alamaz mısın
Ne yiyorsun merak ettim doğrusu.Yiyorum simdi.hemde cok lezzetli
Firinda karnabahar yaptim.1 yk yag ve tuz attim.citir citir yedim.cok lezzetli ve doyurucuydu.tikabasa yedim.1 kiloluk karnabaharin yarisini dogradim.Ne yiyorsun merak ettim doğrusu.
Ne yiyosnYiyorum simdi.hemde cok lezzetli
Yani ama tedavisi var çok şükürkötü birşeymiş ama
Afiywt olsun. Su koydun mu tepsiye?Firinda karnabahar yaptim.1 yk yag ve tuz attim.citir citir yedim.cok lezzetli ve doyurucuydu.tikabasa yedim.1 kiloluk karnabaharin yarisini dogradim.
gelemedim şu saate kadar gülümmmmHuu nerdesiniz kızlar
2 gündür ben de karnabahar pişireyim diyorm benimkiler istemiyor yaaa sana afiyet şifa olsun kas olsun enerji olsun gülümmmFirinda karnabahar yaptim.1 yk yag ve tuz attim.citir citir yedim.cok lezzetli ve doyurucuydu.tikabasa yedim.1 kiloluk karnabaharin yarisini dogradim.
Koymadim canim.firini da 250 dereceye getirdim.15 dakikada pisti.cok doydum.sanki en sevdigim.yiyecekleri yemiş de doymus gibi bi tat aldim.Afiywt olsun. Su koydun mu tepsiye?
dün kan verecekti ya elleri parmakları şiş diye acaba verdi de bu gün de sonucu için hastaneye mi gitti ki
Kaç gündür ben de senin moddayım epey kolayladım ama bi perdeler kaldı yıkanacakPertello oldum gene
Mutfak dolapları halısı sandalyeleri silindi perde makinede çamaşır katlandı buz dolabı silindi daha saymiyim içinizi karartmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?