- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.141
Ohh sıhhatler olsun. Spor yapıyo musun abla??gelemedim şu saate kadar gülümmmm
öğle eşimi yolladım süpürge açtım mutfağı toparladım küçük banyoyu çamaşır sulayıp üstüne çimdim daha çıkarken tel çalıyordu benim sıpa eve erken geliyormuş bir şey lazım mı diyor , onu kapattım baktım watsaptan tontişim bir dolu mesaj yazmış önce hava güzel kafeye gel demiş sonra hava bozmuştu eve geçmiş çay koydum gel v.s. yazmışbanyoda olunca duymadım hiçbirini, aradım sen gel dedim geldi :) 5 buçuk gibi gitti şimdi kendime az tavuk göğüs haşlıyorum yeşillik yıkadım salata yapıcam benimkiler kahvaltı tarzı istedi bu akşama ama henüz şunu yap diye emir gelmedi acıkmamışlar zannımca :)
yedikten sonrada yatıp uyurum 1-2 saat gece gelirim inşallah ben bu hafta eksi rakamı görüp palyaço gibi gülmek istiyoruuummmm ( karnım belim ağrıyıı malum aylık dönem başlamak üzere de) :)))
Ben çok severdim karnıbaharla pırasayı gebeliktw tiksindim yiyemiyorm hala sana afiyet olsnKoymadim canim.firini da 250 dereceye getirdim.15 dakikada pisti.cok doydum.sanki en sevdigim.yiyecekleri yemiş de doymus gibi bi tat aldim.
Bende astım perdeleri mis gibi mutfaktn çıkasm yok bugün derin temizlik yapınca şaheseriyimle olmak istiyormKaç gündür ben de senin moddayım epey kolayladım ama bi perdeler kaldı yıkanacak
Ay ben de öyleyimBende astım perdeleri mis gibi mutfaktn çıkasm yok bugün derin temizlik yapınca şaheseriyimle olmak istiyorm
Afiyet olsun canım harika bir gün olmuşBugünkü menüm
Saat 11 de
Soğanli yumurta 1 tane
Sekersiz cay
Saat 15 de
1 avuc yer fistigi
Saat 17.45 de
Firinda yarim karnabahar 500 gr (yag ve tuz ile)
Su 2.5 lt
Spor yok.
Güzel canım afiyet olsun karnabahar yemeği olmasa da olurmuş aslında fazla da olmamış tabi de tartıya az kala şişkinlik yapabilir diye Zuhal ablalar pek Önermiyor onun için dedimsabah 08.40
1 yumurtalı + 4 mantarlı omlet
2 sb çay
1 kk kaşar
1 orta boy domates / salatalık
ara : filtre kahve
12.15 ara : 1 elma
öğlen 14.20 : 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
marul (2-3) / salatalık (1)
ara : sade kahve
akşam 17.48 : 3 köfte
1 kase yoğurt
6 yk karnıbahar yemeği
spor : leslie 2*15 = 90p
Misafirim vardı canım onların yanında yiyebileceğim en masum şeydi o yüzden sabahı sütle geçiştirdimSen çiğköfteleri nasıl bensiz yersin.
Bende cuma günü yerim
amin canım sağolasın
estağfurullah ablacım ne kusuruKuzum artik geçmiş icin üzme kendini
Allah korusun sana bisey olsaydi eminim abinde ayni duygulari yasardi ve sen onun uzulmesini istemezdin
Sıkıldıkça gel buraya yaz, sakın cekinme
Şu anda bizim burda yazdiklarimiz senin bu acinda cok anlamsiz, boş geliyor biliyorum
O yüzden 2 gündür bisey yazmak icimden gelmiyor
Lütfen kusura bakma, senin acini tüm kalbimizle paylasiyoruz
Ama bi sekilde hayat devam ediyor, saygisizlik olarak görme kuzum
estağfurullah ablacım ne kusuru
ben bile anneme babama ne diyeceğimi bilemez haldeyim oy üzden o kadar iyi anlıyorum ki seni
arıyorum annemi babamı nasılsın desem diyemiyorum demesem ne desem onu bilmiyorum
avutma avutamıyorum
Anladim minnos.Misafirim vardı canım onların yanında yiyebileceğim en masum şeydi o yüzden sabahı sütle geçiştirdimbi de dikkatinden kaçıyor herhalde kuzu menü yorumlarını buraya ekliyoruz
Menüler düzenli olarak görülebilsin diye burda sohbetin arasında karışıp gidiyorAnladim minnos.
Niye ayri ayri yaziyoruz hic anlamiyorum.
Diger gruplar ayirmamis.ayri olunca insan üseniyor.Menüler düzenli olarak görülebilsin diye burda sohbetin arasında karışıp gidiyor
öyle mi oluyormuş valla hiç bilmiyorum genelde nohut , fasulye , bulgur vb şişkinlik yapıyor diye biliyorum dur bi araştrayım :)Afiyet olsun canım harika bir gün olmuşda bu benim işime hiç gelmedi doğrusu
Güzel canım afiyet olsun karnabahar yemeği olmasa da olurmuş aslında fazla da olmamış tabi de tartıya az kala şişkinlik yapabilir diye Zuhal ablalar pek Önermiyor onun için dedim
Kız Allah seni iyi etsin bunda üşenecek ne varDiger gruplar ayirmamis.ayri olunca insan üseniyor.
Üseniyorum iste.Kız Allah seni iyi etsin bunda üşenecek ne varhem sen girip diğer guruplara da mı bakıyorsun kim ne yemiş ne kadar vermiş diye
Yok canım diğer takımlarda böyle bir şey yok dedin ya ordan tahmin ettimÜseniyorum iste.
He bakiyom.nerden bildin.nereye girdiklerim belli mi?
ıyıyız canım cok sukur. Kucugumun oksurugu var epeyce oda gecerse daha ıyı olucaz ınsallah. Sen nasılsın canjmBakliyat değilde süt ürünlerine falan alerjisi oluyo ya çocukların belki öyle bişey olabilir mi?
Günaydınnnnn
Günaydın balımmm daha iyisinizdir inşallah
Günaydın ablacim
Oooo süpersin Poni
Günaydın canım
geçmıs olsjn canjm. Valla bu sene nasıl bı kıs gecıyor anlamadım ki mubarek kime sorsam hasta. Biz de oyle yız tabıyine hastalıkla uğraşıyorum canım kendim dahilvalla bıktım bu kış. Bende ne bulursam yedim yine dün canım senden farklı değilim toparlamak lazım böyle gitmez.
Hoşgeldin burdan baya kopuksun canım gelsen bu şekilde olmaz
Teşekkürler canım daha iyiye gidiyoruz cok sukurdeğecek çikolatayı bulamadım henüz
geçmiş olsun kuzum, atlatır inşallah tez zamanda
iyi yorulmuşsun canım avm de, ama suyu neden ihmal ediyorsun
neden bu kadar kısıtladın beslenmeyi
nolacü bu ruhlarımızın hali
Alıyorum uzmandan yardım da, çok kapalı kutuyum , ilerlemek zor maalesef
Tesekkürler tatlım iyi gibiyiz de kucugun oksuruk fenaGeçmiş olsun canım ,inşallah çabuk toparlarlar
Ah abla soyle senın gıbı kv dem olmadı hıc hastayım diyince cıkıp gelenBende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem
2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz
Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Anladim.ara sira motive olmak icin bakiyorum.kilo verenleri okuyorum.ins bende veririm diyorum.Yok canım diğer takımlarda böyle bir şey yok dedin ya ordan tahmin ettim
Guzel menü.29 Ocak Çarşamba menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 salatalık
14:30
1 activia
16:30
Ton balıklı salata
Su:2 litre
Spor: 30 dakika leslie
30 dakika yürüyüş
16 dakika Zumba
206 puan @Dream00
Güzel görunuyorlar.afiywt olsun.İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim20 p @Dream00
Guzel menüSabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin
ara 17.00
1.5 dilim elma
akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt
Kahveiçerim
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Kolay gelsın canım bugun epeyce is yapmıs sn masallahPertello oldum gene
Mutfak dolapları halısı sandalyeleri silindi perde makinede çamaşır katlandı buz dolabı silindi daha saymiyim içinizi karartmıyım
29 Ocak Çarşamba menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 salatalık
14:30
1 activia
16:30
Ton balıklı salata
Su:2 litre
Spor: 30 dakika leslie
30 dakika yürüyüş
16 dakika Zumba
206 puan @Dream00
Süperİyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim20 p @Dream00
HarikaSabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin
ara 17.00
1.5 dilim elma
akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt
Kahveiçerim
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?