Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ohh sıhhatler olsun. Spor yapıyo musun abla??

Koymadim canim.firini da 250 dereceye getirdim.15 dakikada pisti.cok doydum.sanki en sevdigim.yiyecekleri yemiş de doymus gibi bi tat aldim.
Ben çok severdim karnıbaharla pırasayı gebeliktw tiksindim yiyemiyorm hala sana afiyet olsn

Kaç gündür ben de senin moddayım epey kolayladım ama bi perdeler kaldı yıkanacak
Bende astım perdeleri mis gibi mutfaktn çıkasm yok bugün derin temizlik yapınca şaheseriyimle olmak istiyorm

Bugünkü menüm

Saat 11 de
Soğanli yumurta 1 tane
Sekersiz cay

Saat 15 de
1 avuc yer fistigi

Saat 17.45 de
Firinda yarim karnabahar 500 gr (yag ve tuz ile)

Su 2.5 lt
Spor yok.
Afiyet olsun canım harika bir gün olmuş da bu benim işime hiç gelmedi doğrusu
Güzel canım afiyet olsun karnabahar yemeği olmasa da olurmuş aslında fazla da olmamış tabi de tartıya az kala şişkinlik yapabilir diye Zuhal ablalar pek Önermiyor onun için dedim

estağfurullah ablacım ne kusuru
ben bile anneme babama ne diyeceğimi bilemez haldeyim oy üzden o kadar iyi anlıyorum ki seni
arıyorum annemi babamı nasılsın desem diyemiyorum demesem ne desem onu bilmiyorum
avutma avutamıyorum

öyle mi oluyormuş valla hiç bilmiyorum genelde nohut , fasulye , bulgur vb şişkinlik yapıyor diye biliyorum dur bi araştrayım :)

ıyıyız canım cok sukur. Kucugumun oksurugu var epeyce oda gecerse daha ıyı olucaz ınsallah. Sen nasılsın canjm
geçmıs olsjn canjm. Valla bu sene nasıl bı kıs gecıyor anlamadım ki mubarek kime sorsam hasta. Biz de oyle yız tabı
Teşekkürler canım daha iyiye gidiyoruz cok sukur
Geçmiş olsun canım ,inşallah çabuk toparlarlar
Tesekkürler tatlım iyi gibiyiz de kucugun oksuruk fena sen nasılsın bebıs nasıl epeyce buyumustur

Bende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem

2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz

Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Ah abla soyle senın gıbı kv dem olmadı hıc hastayım diyince cıkıp gelen ben hasta olunca ailecek rezıl oluyoruz kıymetini bilsinler senin hep çok çok sevsinler bı elin hep ustlerınde

29 Ocak Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 salatalık

14:30
1 activia

16:30
Ton balıklı salata

Su:2 litre
Spor: 30 dakika leslie
30 dakika yürüyüş
16 dakika Zumba
206 puan @Dream00
Guzel menü.
İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim 20 p @Dream00
Güzel görunuyorlar.afiywt olsun.
Sabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin

ara 17.00
1.5 dilim elma

akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt

Kahve içerim

su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Guzel menü

Pertello oldum gene
Mutfak dolapları halısı sandalyeleri silindi perde makinede çamaşır katlandı buz dolabı silindi daha saymiyim içinizi karartmıyım
Kolay gelsın canım bugun epeyce is yapmıs sn masallah ama temizlik yapmak bazen iyi geliyor insana tabi ben o aşamaya henuz hıc gelmedim yani twmıglıgın meditasyon kısmına benimki sureklı zorunluluk olayı kızlar saolsun bir gun sonra evı eski moduna sokuyor

29 Ocak Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 salatalık

14:30
1 activia

16:30
Ton balıklı salata

Su:2 litre
Spor: 30 dakika leslie
30 dakika yürüyüş
16 dakika Zumba
206 puan @Dream00

İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim 20 p @Dream00
Süper
Sabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin

ara 17.00
1.5 dilim elma

akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt

Kahve içerim

su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…