- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.161
yok gülüm bu ara yine aşırı halsizlik var birden enerjimi toplarsam evin işini halledip yemek yapıyorum anca çok çabuk yorulup yatıyorum hemen :)Ohh sıhhatler olsun. Spor yapıyo musun abla??
Ben çok severdim karnıbaharla pırasayı gebeliktw tiksindim yiyemiyorm hala sana afiyet olsn
Bende astım perdeleri mis gibi mutfaktn çıkasm yok bugün derin temizlik yapınca şaheseriyimle olmak istiyorm
ayy hadi inşallah gülümmMenüler maşallah bu hafta genel itibariyle çok güzelYarın da sıkı tuttuk mu geliyor birincilik he heeeyyy
Sağol ablam.sen Nasilsin?gözüm aydıııınnn gülüm , kesinlikle çalışan koca iyidir
Inş Allah tatlis hepimizin...2 bütün pide sandım ben canım neyse ki iki dilimmiş menülerimizi daha açıklayıcı yazarsak daha iyi olur aslında
Günaydın ablaların güzeli çok kaybolma ya özlüyoruz seni
Oh keyfin yerinde olsun hep canım inşallah her şey düzelir böylece
Evet çok fazla düşünce var canım. Ama kişisel durumlar giriyor artik. Mesela bana aç kalmak mantıklı geliyor. Cunku bir kac onemli kisilerde ac kalmanin hucreleri yeniledigini soyluyir. Bir dinimizde de az yemeniSelam arkadaşlar
Kafam karman çorman oldu şu keto kafasını izledim izleyeli.
Beynim hepsinden kendine göre birşeyler alıyor gibi
Klasik diyetlerin ara öğünleri
Karatayon sahanda yumurtaları baklagil cevizleri
Ketonun bol yağı
Aç mı kalmalı kalmamalı mı falan.
ne naaıl iyi geliyor?????????
Düşersin ablacığım acaba neden bozdun özel bir durum mu oldu ? Ama canını sıkma tekrar başlarsın.Bende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem
2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz
Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Ne güzel.bir özellik abla.bizim de sofrada muhakkak salata veya yeşillik olur.kızlar ben şunu fark ettim sofrada bol salatasız ben doymuyorum (psikolojik olarak) salata benim için ana yemek gibi hem karnım doyuyor hem ekmek v.s. hiç aklıma gelmiyor hem de çok seviyorum mübareği acep ben otçul muyum koca kase salatayı yiyip kalkıyorum mutlu mutlu :)
Yok canım ben günlük tartılmıyorum çünkü az gidince ya da gitmeyince hatta önceki güne göre artı görünce canım sıkılıyor Cuma günü tartılacağım inşallah tam 83 olamam da en azından 83 küsürleri görebilirim diye düşünüyorum
Yazın 76 falandım canım işte
Önceki doğum kilolarımı verdikten sonra yapmıştım albümde var öncesi sonrası fotoğraflar aslında , beni izlemen gerekli sanırım albümü görmek için.
Bu doğumun öncesi sonrasılarını da yapıcam toparlayım da bi
GüzelBugünkü menüm
Saat 11 de
Soğanli yumurta 1 tane
Sekersiz cay
Saat 15 de
1 avuc yer fistigi
Saat 17.45 de
Firinda yarim karnabahar 500 gr (yag ve tuz ile)
Su 2.5 lt
Spor yok.
Çok iyi canımsabah 08.40
1 yumurtalı + 4 mantarlı omlet
2 sb çay
1 kk kaşar
1 orta boy domates / salatalık
ara : filtre kahve
12.15 ara : 1 elma
öğlen 14.20 : 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
marul (2-3) / salatalık (1)
ara : sade kahve
akşam 17.48 : 3 köfte
1 kase yoğurt
6 yk karnıbahar yemeği
spor : leslie 2*15 = 90p
Güzel olmuş11:00
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
13:00
5 tane ev yapımı çiğ köfte
Biraz marul
16:30
sade Türk kahvesi
18:00
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 tabak kuru patlıcan biber kavurması
1 kaşık yoğurt
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor:
Çok iyi29 Ocak Çarşamba menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 salatalık
14:30
1 activia
16:30
Ton balıklı salata
Su:2 litre
Spor: 30 dakika leslie
30 dakika yürüyüş
16 dakika Zumba
206 puan @Dream00
İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim20 p @Dream00
Güzel olmuş canımSabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin
ara 17.00
1.5 dilim elma
akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt
Kahveiçerim
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Bende pertimm. Iki gündür misafir ağırla temizlik vs pert oldum.Selam kızlar nasılsınız ?
Yorgunum bitkinim çok işim vardı dışardaydım tüm gün ebem ağladı iflahım söndü sonra eve dönecektim ki kendime süpriz yapıp kuaföre gittim
15 bin adım olmuş
Birazdan da zıbaracağım nasipse dinimiz amin
iyiyim gülüm bir fasıl uyudum kalktım çay içiyorum hary Potter izliyorum bilmem kaçıncı defadır :)))Sağol ablam.sen Nasilsin?
Inş Allah tatlis hepimizin...
Evet çok fazla düşünce var canım. Ama kişisel durumlar giriyor artik. Mesela bana aç kalmak mantıklı geliyor. Cunku bir kac onemli kisilerde ac kalmanin hucreleri yeniledigini soyluyir. Bir dinimizde de az yemeni
Düşersin ablacığım acaba neden bozdun özel bir durum mu oldu ? Ama canını sıkma tekrar başlarsın.
Gelinin iyidir umarım ciddi bir durum yoktur. Geçmiş olsun
Ne güzel.bir özellik abla.bizim de sofrada muhakkak salata veya yeşillik olur.
senin kendine süprizini yerimmmmm güle güle kullan saçları yarına kadar bozulmazsa tabiiiSelam kızlar nasılsınız ?
Yorgunum bitkinim çok işim vardı dışardaydım tüm gün ebem ağladı iflahım söndü sonra eve dönecektim ki kendime süpriz yapıp kuaföre gittim
15 bin adım olmuş
dengeli doyurucu mu gülüm ilave ödem çayı v.s. mi var listedeHanımlar arkadaşım bir diyet listesi verdi ona da arkadaşı vermiş. Yapan herkes baya kilo vermiş. Bende yarın.baslayim diyorum.
Aman nerde bozulsun saçımdaki farkı bile anlamayan bir takım vatandaşlar için saçımın bir telinin fönünü bozmam bensenin kendine süprizini yerimmmmm güle güle kullan saçları yarına kadar bozulmazsa tabiii
Saçımı kestirdim canım sağolsun fırça gibi oldu yav bi anlatamıyom kendimi hep kendi keyfine göre kesiyor adamBende pertimm. Iki gündür misafir ağırla temizlik vs pert oldum.
Kuaför çok iyi geliyor ya. Naptın saçları mi yaptırdın? Veya cırt-cırtmi
bizim de site de ki kuaför öyle anlatıyorum resim gösteriyorum kadın saçımı kırpıp atıyor hem de yamuk yumu en son kendim hallettim çarşıya gitmeye erindiğim için :)Saçımı kestirdim canım sağolsun fırça gibi oldu yav bi anlatamıyom kendimi hep kendi keyfine göre kesiyor adam
Bu adam beni güldürüyorHasta: Suşi yedim ordan çıktım pizza yedim ordan çıktım makarna yedim.
Dr Now:Yediklerinin faydasını gördün mü bari!
Yoktun ortalıkta zalım kedi iyi yapmışsın valla spor da cabası olmuşSelam kızlar nasılsınız ?
15 bin adım olmuş
Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah sen de faydasını görürsün bizi de haberdar etHanımlar arkadaşım bir diyet listesi verdi ona da arkadaşı vermiş. Yapan herkes baya kilo vermiş. Bende yarın.baslayim diyorum.
Valla bilemiyorum düzensiz de benimki ama kilo verince belki geç olmam normalde geç oluyorum hepGüzel
Çok iyi canım
Güzel olmuş
Çok iyi
Çok iyi canım
Bazen 2 3 gün önceden ağrıda olur canım bekle gelir.
Güzel olmuş canım
Bu ara sokaklarda ziftiniyom yarın yine işim var dışardayım töbeler töbesi evde olmayı özledim açardım TLC mi sabah kuşağında ağır yaşamlarımı halime şükrederim izlerim fırçaçı Otelci adamı ooh mis şu evi yapılanlar hele bir harikaYoktun ortalıkta zalım kedi iyi yapmışsın valla spor da cabası olmuş
Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah sen de faydasını görürsün bizi de haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?