Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

yok gülüm bu ara yine aşırı halsizlik var birden enerjimi toplarsam evin işini halledip yemek yapıyorum anca çok çabuk yorulup yatıyorum hemen :)
mis gibi olmuş mutfağın güle güle sağlıkla kirler ben o işleri geçen hafta yaptım 1 gün tertemiz parladı mutfağım ertesi güne yine zir zibil dolaplar da su ve el izleri kendi evim olursa kaliteli dolap yaptırıcam inşallah su damlasa leke tutmayanından :))

kızlar ben şunu fark ettim sofrada bol salatasız ben doymuyorum (psikolojik olarak) salata benim için ana yemek gibi hem karnım doyuyor hem ekmek v.s. hiç aklıma gelmiyor hem de çok seviyorum mübareği acep ben otçul muyum koca kase salatayı yiyip kalkıyorum mutlu mutlu :)

gözüm aydıııınnn gülüm , kesinlikle çalışan koca iyidir
Sağol ablam.sen Nasilsin?

Inş Allah tatlis hepimizin...

Evet çok fazla düşünce var canım. Ama kişisel durumlar giriyor artik. Mesela bana aç kalmak mantıklı geliyor. Cunku bir kac onemli kisilerde ac kalmanin hucreleri yeniledigini soyluyir. Bir dinimizde de az yemeni
Bende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem

2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz

Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Düşersin ablacığım acaba neden bozdun özel bir durum mu oldu ? Ama canını sıkma tekrar başlarsın.
Gelinin iyidir umarım ciddi bir durum yoktur. Geçmiş olsun
Ne güzel.bir özellik abla.bizim de sofrada muhakkak salata veya yeşillik olur.

Bugünkü menüm

Saat 11 de
Soğanli yumurta 1 tane
Sekersiz cay

Saat 15 de
1 avuc yer fistigi

Saat 17.45 de
Firinda yarim karnabahar 500 gr (yag ve tuz ile)

Su 2.5 lt
Spor yok.
Güzel

Çok iyi canım

Güzel olmuş

29 Ocak Çarşamba menüm

12:00
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
1 salatalık

14:30
1 activia

16:30
Ton balıklı salata

Su:2 litre
Spor: 30 dakika leslie
30 dakika yürüyüş
16 dakika Zumba
206 puan @Dream00
Çok iyi

İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim 20 p @Dream00

Çok iyi canım
Bazen 2 3 gün önceden ağrıda olur canım bekle gelir.

Sabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin

ara 17.00
1.5 dilim elma

akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt

Kahve içerim

su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Güzel olmuş canım

Bende pertimm. Iki gündür misafir ağırla temizlik vs pert oldum.
Kuaför çok iyi geliyor ya. Naptın saçları mi yaptırdın? Veya cırt-cırtmi

iyiyim gülüm bir fasıl uyudum kalktım çay içiyorum hary Potter izliyorum bilmem kaçıncı defadır :)))
sen nasılsın
o kadar salata yeşillik yiyorum sıvı alımına dikkat ediyorum bağırsak sistemim en az 20 senedir sorunlu eşim bazıları doğuştan o yönden şanssız diyiiirr:))tekrar probiyotik kullanıcam bu gidişle

senin kendine süprizini yerimmmmm güle güle kullan saçları yarına kadar bozulmazsa tabiii

Bende pertimm. Iki gündür misafir ağırla temizlik vs pert oldum.
Kuaför çok iyi geliyor ya. Naptın saçları mi yaptırdın? Veya cırt-cırtmi
Saçımı kestirdim canım sağolsun fırça gibi oldu yav bi anlatamıyom kendimi hep kendi keyfine göre kesiyor adam

Saçımı kestirdim canım sağolsun fırça gibi oldu yav bi anlatamıyom kendimi hep kendi keyfine göre kesiyor adam
bizim de site de ki kuaför öyle anlatıyorum resim gösteriyorum kadın saçımı kırpıp atıyor hem de yamuk yumu en son kendim hallettim çarşıya gitmeye erindiğim için :)

Yoktun ortalıkta zalım kedi iyi yapmışsın valla spor da cabası olmuş
Hanımlar arkadaşım bir diyet listesi verdi ona da arkadaşı vermiş. Yapan herkes baya kilo vermiş. Bende yarın.baslayim diyorum.
Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah sen de faydasını görürsün bizi de haberdar et

Yoktun ortalıkta zalım kedi iyi yapmışsın valla spor da cabası olmuş

Hadi hayırlısı bakalım canım inşallah sen de faydasını görürsün bizi de haberdar et
Bu ara sokaklarda ziftiniyom yarın yine işim var dışardayım töbeler töbesi evde olmayı özledim açardım TLC mi sabah kuşağında ağır yaşamlarımı halime şükrederim izlerim fırçaçı Otelci adamı ooh mis şu evi yapılanlar hele bir harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…