Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

485 kalori mi bi öğün yemek neredeyse neyse ki yarısını yemişsin keşke bi muz alsaydın onun yerine
Bi paket daha almıştım onu eşime yediricem. Kalan diğer yarıyı da ona yedirdim
Hepsinden en işine geleni secmiyosun di mi canım

Bende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem

2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz

Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Geçmiş olsun ablacim gelinine. Ne oldu niye bozdun ketoyu? Çok iyi gidiyordun aslında.
Pertello oldum gene
Mutfak dolapları halısı sandalyeleri silindi perde makinede çamaşır katlandı buz dolabı silindi daha saymiyim içinizi karartmıyım
Ayyy maşallah sana Poni harikasin
Bende bugün biriyle görüştüm eve temizlige çağırmak için 250 istedi yaaa bi güne. Çok geldi bana bi başkasıyla gorusucem.
Anladim minnos.
Niye ayri ayri yaziyoruz hic anlamiyorum.
Kuzum çok karışıyor bu sayfada muhabbet aralarında menüler kaynıyor. Ama böylede çoğu kişi o sayfadan alıntı yapıp burada yorum yapmiyo nedense.

Tatlım bende iyiyim çok şükür. Şu kalan 5 kiloyu da versem de yanınıza gelsem mezunlara
Menüler maşallah bu hafta genel itibariyle çok güzel Yarın da sıkı tuttuk mu geliyor birincilik he heeeyyy
Evet yaaa bende aynı fikirdeyim bu hafta menüler iyi ortalama yüksek olacak inşallah
Abla ben de salatayla çok iyi doyuyorum. Uzun sure de tok tutuyo daha ne olsun
Hanımlar arkadaşım bir diyet listesi verdi ona da arkadaşı vermiş. Yapan herkes baya kilo vermiş. Bende yarın.baslayim diyorum.
Nasıl bi listeymis kuzu farklı olan ne var?
Hasta: Suşi yedim ordan çıktım pizza yedim ordan çıktım makarna yedim.
Dr Now:Yediklerinin faydasını gördün mü bari!
Bu adama bayılıyorum yaaa. Suratsız ama çok tatlı

Ah abla soyle senın gıbı kv dem olmadı hıc hastayım diyince cıkıp gelen ben hasta olunca ailecek rezıl oluyoruz kıymetini bilsinler senin hep çok çok sevsinler bı elin hep ustlerınde
Kesinlikle. Bizimkiler kaynana değil farklı bi terim bulmalı :)

Kız ne meditasyonu sevmem ev işi yapmayı ama olmuyorda temizlk yapmadan.tek sevdiğim yemek yapmak belli olduğu üzere

Ohh ablam uykuna rahatına da düşkünsün ha emeklilik işi ne oldu sizin?

Bende çok severim. Nasıl salatalar yapıyosn abla?

15 bin mi kedicim patiler sızlamıyor muu. Kuaförü de ne iyi etmişsin minik kedilere kim bakıyo?

Hanımlar arkadaşım bir diyet listesi verdi ona da arkadaşı vermiş. Yapan herkes baya kilo vermiş. Bende yarın.baslayim diyorum.
Bana da söylee bana da söyleee ♪♫♬

Hangisini izliyosn abla sırayla hepsini mi yoksa

250 mi bu bakıcı temizlikçi ücretleri ne kadar fazlaymş ya ben geliym sana sende çocuklara bak

14.00
Omlet
Iki parca cecil peynir
7 zeytin
1 dilim köy ekmeği

19.30
Yarım kase domates çorbası
Kremasız korili tavuk 4yk
5 yk kuru börülce
Salata

Su 2.5 lt
Günboyu temizlik misafir agirlama derken spor yok.
Güzel menü tatlım
Bugünkü menüm

Saat 11 de
Soğanli yumurta 1 tane
Sekersiz cay

Saat 15 de
1 avuc yer fistigi

Saat 17.45 de
Firinda yarim karnabahar 500 gr (yag ve tuz ile)

Su 2.5 lt
Spor yok.
Menün çok hafif olmuş çok güzel
Menü çok iyi spor da var daha ne olsun
Kuzum yarına dikkat et çiğköfte ödem yapabilir bende öyle oluyo en azından. Yarını daha hafif gecir ödem suyuyla. Menün gayet iyi
İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim 20 p @Dream00
Muhtemelen regl ağrısıdır birkaç gün önceden basliyo kasıklarda ağrısı.
Sucuga yarın dikkat et canım persembeleri yeme. Gram da olsa direk etki ediyo tartiya
Sabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin

ara 17.00
1.5 dilim elma

akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt

Kahve içerim

su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Menün çok güzel Gülbecim
Menün güzel kuzum. Akşam karbonlu olmuş sadece, yarın için daha da dikkat et
09:00=== 4 yk soğanlı yumurta
2 adet Biber dolma
1 dilim tbe

16:00=== 3 kase kabaklı sarmısaklı zeytinyağlı yoğurt

Su= 2 lt

Spor yok
Sabah karbonlu olmuş ama aksamı çok hafif geçirerek dengelemişsin canım

Bayağı keyifsizim canım, okuyorum ama yazmaya gücüm yok
Canını sıkan bisey mı oldu tatlım rahatsiz misin yoksa
Öfff sorma yaaa
Bi arkadaş daha var evine çağıracak olan. Bende direk onu dusundum birbirimize gidip birlikte yapalim diye
Şaka maka ayda 2 defa gelse 500 vercem yazık yaaa

Bi paket daha almıştım onu eşime yediricem. Kalan diğer yarıyı da ona yedirdim
Aynen zaten onlar yiyor bize yarıyor sanki kilo milo aldıkları yok
Ayyy maşallah sana Poni harikasin
Bende bugün biriyle görüştüm eve temizlige çağırmak için 250 istedi yaaa bi güne. Çok geldi bana bi başkasıyla gorusucem.
Kuzum ya ben de günlük temizliğimi iyi kötü yapıyorum ben de istedim temizlikçi almayı dolap içleri filan için onu yapmazlar dedi arkadaşlarım Öyle dip köşe için kimse gelmez gelse bile üstünkörü yapar dediler senin ihtiyacın da böyle bir şeyse boşuna para bayma ben de vazgeçtim ama bahar gelsin sırf duvar sildirmek için alacağım

Kızlar perşembe akşamı hep beraber ödem suyu içmeye ne dersiniz?
Böyle bi hedef koyalım mı kendimize?
Ben büyük bir kupaya bir tutam maydanozla yarım limon koyuyorum kaynar su ekliyorum. Biraz iliyinca iciyorum. Ne zaman yapsam ertesi gün tartiya etki ediyo ve göbüşüm dümdüz uyaniyorum

Deneyeceğim

Ya benim eşimde yiyip yiyip almayanlardan. Şimdi o da diyette, her gün benim ancak ödül günlerinde yapabilecegim şekilde beslenip kilo veriyo deli oluyorum

Bende dediğin gibi günlük temizligimi yapıyorum. Ama makinelerin altları arkalari duvarlar falan detaylı temizlik için istiyorum bende. Ya var aslında öyle kişiler eli hızlı, çok iyi temizlik yapan ama denk gelmedi işte. Kendi ailemi dusunuyorum annem teyzelerim temizlik hastasi. Birine temizliğe gitmiş olsalar ona iş gözüyle bakmazlar kesin. Orayı da tertemiz yaparlar. Bana da böyle içi rahat etmeyecek kendi isteyerek yapacak biri lazım. Varsa öyle biri tabi

Bence de yazık. Bahar temizliği olsa olablir ama ayda 500 çok sanki. Hergün bi odayı yapmanı öneririm ben.Herüflerde işe yarıyo koltuk silmede hele.baya güçlüler malum bize göre

Bence de yazık. Bahar temizliği olsa olablir ama ayda 500 çok sanki. Hergün bi odayı yapmanı öneririm ben.Herüflerde işe yarıyo koltuk silmede hele.baya güçlüler malum bize göre
Aynen katılıyorum ben de öyle yaptım çocuk da evde olunca mümkün değil birkaç günde bitirmek bir gün bi odayı bi gün bi dolabı bi gün kapıları filan öyle öyle hallettim

Bende öyle yapıyorum canım surekli oda oda temizliyorum. Ama aynı odaya bi daha sıra gelene kadar yine kirleniyo
Benim eşim sabah 7 de bi çıkıyor akşam 9 da dönüyor eve. Ben ona kiyip da cay bile demletmiyorum
Kendisinin premses ruhu da kaldıramaz zaten bi de gelip is yapmayı
Evin en küçüğü inanılmaz Nazlı.

Aynen bi de yanlarında durmazsan baya baya üstün körü yapıyolar. Yanlarında dururkende çene çalıyosn işler bitmeden gün bitiyo :) ben kendi çözümlerimi buldum mesela duvarlar için silvanın mopunu kullanıyorm çok memnunum. Camlar için windomatik aldm her pencere 5 dk.aynalar 2 dk sürüyo. Halılar ve koltuklar için temizlik robotu istiyorum işe dönünce

Beklentin baya büyük :) hayal kırıklığına uğrama sonra maalesef zor öylesini bulmak. Tek tük oluyolar onlarında boş zamanları olmuyo

Ben içemiyorum o tarz sular midem bulanıyo canm. İçebilen için çok iyi
Yoğunmuş eşin ama sende premses gibi davranıyosn :) ben 1 bardak eşim 5 bardak içer ne demlicem ya hep o demler

Bi arkadaşım almıştı dediğin o robottan 5bin küsüre almıştı geçen sene ama halı yıkama koltuk silme derdin bitiyor yatağını bile onla temizliyormuş değer mi tabi ki değer

Tamam canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…