- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.181
Bi paket daha almıştım onu eşime yediricem. Kalan diğer yarıyı da ona yedirdim485 kalori mi bi öğün yemek neredeyse neyse ki yarısını yemişsin keşke bi muz alsaydın onun yerine
Hepsinden en işine geleni secmiyosun di mi canımSelam arkadaşlar
Kafam karman çorman oldu şu keto kafasını izledim izleyeli.
Beynim hepsinden kendine göre birşeyler alıyor gibi
Klasik diyetlerin ara öğünleri
Karatayon sahanda yumurtaları baklagil cevizleri
Ketonun bol yağı
Aç mı kalmalı kalmamalı mı falan.
ne naaıl iyi geliyor?????????
Geçmiş olsun ablacim gelinine. Ne oldu niye bozdun ketoyu? Çok iyi gidiyordun aslında.Bende işten erken geldim bugun
Gelin hastaymış, sonra cocuklari almaya gidecem
2 gündür malesef ketoyu bozdum, karbonlu oldu menulerim biraz
Ama artida degilim bugun sabittim
Bugun aynen devam
2 günde eksiye duserim heralde
Ayyy maşallah sana Poni harikasinPertello oldum gene
Mutfak dolapları halısı sandalyeleri silindi perde makinede çamaşır katlandı buz dolabı silindi daha saymiyim içinizi karartmıyım
Kuzum çok karışıyor bu sayfada muhabbet aralarında menüler kaynıyor. Ama böylede çoğu kişi o sayfadan alıntı yapıp burada yorum yapmiyo nedense.Anladim minnos.
Niye ayri ayri yaziyoruz hic anlamiyorum.
Tatlım bende iyiyim çok şükür. Şu kalan 5 kiloyu da versem de yanınıza gelsem mezunlaraıyıyız canım cok sukur. Kucugumun oksurugu var epeyce oda gecerse daha ıyı olucaz ınsallah. Sen nasılsın canjm
geçmıs olsjn canjm. Valla bu sene nasıl bı kıs gecıyor anlamadım ki mubarek kime sorsam hasta. Biz de oyle yız tabı
Teşekkürler canım daha iyiye gidiyoruz cok sukur
Tesekkürler tatlım iyi gibiyiz de kucugun oksuruk fenasen nasılsın bebıs nasıl epeyce buyumustur
Evet yaaa bende aynı fikirdeyim bu hafta menüler iyi ortalama yüksek olacak inşallahMenüler maşallah bu hafta genel itibariyle çok güzelYarın da sıkı tuttuk mu geliyor birincilik he heeeyyy
Abla ben de salatayla çok iyi doyuyorum. Uzun sure de tok tutuyo daha ne olsunkızlar ben şunu fark ettim sofrada bol salatasız ben doymuyorum (psikolojik olarak) salata benim için ana yemek gibi hem karnım doyuyor hem ekmek v.s. hiç aklıma gelmiyor hem de çok seviyorum mübareği acep ben otçul muyum koca kase salatayı yiyip kalkıyorum mutlu mutlu :)
Nasıl bi listeymis kuzu farklı olan ne var?Hanımlar arkadaşım bir diyet listesi verdi ona da arkadaşı vermiş. Yapan herkes baya kilo vermiş. Bende yarın.baslayim diyorum.
Bu adama bayılıyorum yaaa. Suratsız ama çok tatlıHasta: Suşi yedim ordan çıktım pizza yedim ordan çıktım makarna yedim.
Dr Now:Yediklerinin faydasını gördün mü bari!
Bayağı keyifsizim canım, okuyorum ama yazmaya gücüm yokHandandandan iyi misin canım? Gözükmüyorsun pek. Elin nasıl oldu zorlamiyodur seni inşallah ❤
Kesinlikle. Bizimkiler kaynana değil farklı bi terim bulmalı :)Ah abla soyle senın gıbı kv dem olmadı hıc hastayım diyince cıkıp gelenben hasta olunca ailecek rezıl oluyoruz kıymetini bilsinler senin hep çok çok sevsinler bı elin hep ustlerınde
Kız ne meditasyonuKolay gelsın canım bugun epeyce is yapmıs sn masallah ☺ ama temizlik yapmak bazen iyi geliyor insana tabi ben o aşamaya henuz hıc gelmedim yani twmıglıgın meditasyon kısmına benimki sureklı zorunluluk olayıkızlar saolsun bir gun sonra evı eski moduna sokuyor
Ohh ablam uykuna rahatına da düşkünsün hayok gülüm bu ara yine aşırı halsizlik var birden enerjimi toplarsam evin işini halledip yemek yapıyorum anca çok çabuk yorulup yatıyorum hemen :)
mis gibi olmuş mutfağın güle güle sağlıkla kirler ben o işleri geçen hafta yaptım 1 gün tertemiz parladı mutfağım ertesi güne yine zir zibil dolaplar da su ve el izlerikendi evim olursa kaliteli dolap yaptırıcam inşallah su damlasa leke tutmayanından :))
Bende çok severim. Nasıl salatalar yapıyosn abla?kızlar ben şunu fark ettim sofrada bol salatasız ben doymuyorum (psikolojik olarak) salata benim için ana yemek gibi hem karnım doyuyor hem ekmek v.s. hiç aklıma gelmiyor hem de çok seviyorum mübareği acep ben otçul muyum koca kase salatayı yiyip kalkıyorum mutlu mutlu :)
15 bin mi kedicim patiler sızlamıyor muu. Kuaförü de ne iyi etmişsinSelam kızlar nasılsınız ?
Yorgunum bitkinim çok işim vardı dışardaydım tüm gün ebem ağladı iflahım söndü sonra eve dönecektim ki kendime süpriz yapıp kuaföre gittim
15 bin adım olmuş
Birazdan da zıbaracağım nasipse dinimiz amin
Bana da söylee bana da söyleee ♪♫♬Hanımlar arkadaşım bir diyet listesi verdi ona da arkadaşı vermiş. Yapan herkes baya kilo vermiş. Bende yarın.baslayim diyorum.
Hangisini izliyosn abla sırayla hepsini mi yoksaiyiyim gülüm bir fasıl uyudum kalktım çay içiyorum hary Potter izliyorum bilmem kaçıncı defadır :)))
sen nasılsın
o kadar salata yeşillik yiyorum sıvı alımına dikkat ediyorum bağırsak sistemim en az 20 senedir sorunlu eşim bazıları doğuştan o yönden şanssız diyiiirr:))tekrar probiyotik kullanıcam bu gidişle
250 miBi paket daha almıştım onu eşime yediricem. Kalan diğer yarıyı da ona yedirdim
Hepsinden en işine geleni secmiyosun di mi canım
Geçmiş olsun ablacim gelinine. Ne oldu niye bozdun ketoyu? Çok iyi gidiyordun aslında.
Ayyy maşallah sana Poni harikasin
Bende bugün biriyle görüştüm eve temizlige çağırmak için 250 istedi yaaa bi güne. Çok geldi bana bi başkasıyla gorusucem.
Kuzum çok karışıyor bu sayfada muhabbet aralarında menüler kaynıyor. Ama böylede çoğu kişi o sayfadan alıntı yapıp burada yorum yapmiyo nedense.
Tatlım bende iyiyim çok şükür. Şu kalan 5 kiloyu da versem de yanınıza gelsem mezunlara
Evet yaaa bende aynı fikirdeyim bu hafta menüler iyi ortalama yüksek olacak inşallah
Abla ben de salatayla çok iyi doyuyorum. Uzun sure de tok tutuyo daha ne olsun
Nasıl bi listeymis kuzu farklı olan ne var?
Bu adama bayılıyorum yaaa. Suratsız ama çok tatlı
Ya tahmin etmiştim yoksa Niran hocam terketmezdi buraları diye düşünmüştüm Allah yardımcın olsun inşallah tüm sıkıntıların geçerBayağı keyifsizim canım, okuyorum ama yazmaya gücüm yok
Güzel menü tatlım14.00
Omlet
Iki parca cecil peynir
7 zeytin
1 dilim köy ekmeği
19.30
Yarım kase domates çorbası
Kremasız korili tavuk 4yk
5 yk kuru börülce
Salata
Su 2.5 lt
Günboyu temizlik misafir agirlama derken spor yok.
Menün çok hafif olmuş çok güzelBugünkü menüm
Saat 11 de
Soğanli yumurta 1 tane
Sekersiz cay
Saat 15 de
1 avuc yer fistigi
Saat 17.45 de
Firinda yarim karnabahar 500 gr (yag ve tuz ile)
Su 2.5 lt
Spor yok.
Menü çok iyi spor da var daha ne olsunsabah 08.40
1 yumurtalı + 4 mantarlı omlet
2 sb çay
1 kk kaşar
1 orta boy domates / salatalık
ara : filtre kahve
12.15 ara : 1 elma
öğlen 14.20 : 1 kase mercimek çorbası
1 kase yoğurt
marul (2-3) / salatalık (1)
ara : sade kahve
akşam 17.48 : 3 köfte
1 kase yoğurt
6 yk karnıbahar yemeği
spor : leslie 2*15 = 90p
Kuzum yarına dikkat et çiğköfte ödem yapabilir bende öyle oluyo en azından. Yarını daha hafif gecir ödem suyuyla. Menün gayet iyi11:00
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
13:00
5 tane ev yapımı çiğ köfte
Biraz marul
16:30
sade Türk kahvesi
18:00
1 kepçe şehriyeli tavuk çorbası
1 tabak kuru patlıcan biber kavurması
1 kaşık yoğurt
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor:
Muhtemelen regl ağrısıdır birkaç gün önceden basliyo kasıklarda ağrısı.İyi geceler kızlar Eki Görüntüle 2582455 şu 2 litre
Spor 100 ip atlama sonrası gelmedi kasıklarımda ağrı var regl mi yaklaşıyor bilemedim20 p @Dream00
Menün çok güzel GülbecimSabah 10.00
2 yumurta
1 dilim tbe
Bir parça peynir
5 zeytin
ara 17.00
1.5 dilim elma
akşam 18.00
1 tabak taze fasülye ( buzluktann)
1 kase yoğurt
Kahveiçerim
su 2.5 lt
Spor 30 dk yürüyüş =60 p @Dream00
Menün güzel kuzum. Akşam karbonlu olmuş sadece, yarın için daha da dikkat et10.00
Omlet 1 yumurta
Cecil peynir 2 parca
1tk salça
1 dilim ekmek
15.00
Sade türk kahvesi
19.00
Topalak çorbası1 kase içinde minik minik köfteler var
Salata
Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş
60 puan @Dream00
Ayva yaprağı çayı içerim birazdan
Sabah karbonlu olmuş ama aksamı çok hafif geçirerek dengelemişsin canım09:00=== 4 yk soğanlı yumurta
2 adet Biber dolma
1 dilim tbe
16:00=== 3 kase kabaklı sarmısaklı zeytinyağlı yoğurt
Su= 2 lt
Spor yok
Canını sıkan bisey mı oldu tatlım rahatsiz misin yoksaBayağı keyifsizim canım, okuyorum ama yazmaya gücüm yok
Öfff sorma yaaaKesinlikle. Bizimkiler kaynana değil farklı bi terim bulmalı :)
Kız ne meditasyonusevmem ev işi yapmayı ama olmuyorda temizlk yapmadan.tek sevdiğim yemek yapmak belli olduğu üzere
Ohh ablam uykuna rahatına da düşkünsün haemeklilik işi ne oldu sizin?
Bende çok severim. Nasıl salatalar yapıyosn abla?
15 bin mi kedicim patiler sızlamıyor muu. Kuaförü de ne iyi etmişsinminik kedilere kim bakıyo?
Bana da söylee bana da söyleee ♪♫♬
Hangisini izliyosn abla sırayla hepsini mi yoksa
250 mibu bakıcı temizlikçi ücretleri ne kadar fazlaymş ya ben geliym sana sende çocuklara bak
Aynen zaten onlar yiyor bize yarıyor sanki kilo milo aldıkları yokBi paket daha almıştım onu eşime yediricem. Kalan diğer yarıyı da ona yedirdim
Kuzum ya ben de günlük temizliğimi iyi kötü yapıyorum ben de istedim temizlikçi almayı dolap içleri filan için onu yapmazlar dedi arkadaşlarım Öyle dip köşe için kimse gelmez gelse bile üstünkörü yapar dediler senin ihtiyacın da böyle bir şeyse boşuna para bayma ben de vazgeçtim ama bahar gelsin sırf duvar sildirmek için alacağımAyyy maşallah sana Poni harikasin
Bende bugün biriyle görüştüm eve temizlige çağırmak için 250 istedi yaaa bi güne. Çok geldi bana bi başkasıyla gorusucem.
DeneyeceğimKızlar perşembe akşamı hep beraber ödem suyu içmeye ne dersiniz?
Böyle bi hedef koyalım mı kendimize?
Ben büyük bir kupaya bir tutam maydanozla yarım limon koyuyorum kaynar su ekliyorum. Biraz iliyinca iciyorum. Ne zaman yapsam ertesi gün tartiya etki ediyo ve göbüşüm dümdüz uyaniyorum
Ya benim eşimde yiyip yiyip almayanlardan. Şimdi o da diyette, her gün benim ancak ödül günlerinde yapabilecegim şekilde beslenip kilo veriyo deli oluyorumAynen zaten onlar yiyor bize yarıyor sanki kilo milo aldıkları yok
Kuzum ya ben de günlük temizliğimi iyi kötü yapıyorum ben de istedim temizlikçi almayı dolap içleri filan için onu yapmazlar dedi arkadaşlarım Öyle dip köşe için kimse gelmez gelse bile üstünkörü yapar dediler senin ihtiyacın da böyle bir şeyse boşuna para bayma ben de vazgeçtim ama bahar gelsin sırf duvar sildirmek için alacağım
Bence de yazık. Bahar temizliği olsa olablir ama ayda 500 çok sanki. Hergün bi odayı yapmanı öneririm ben.Herüflerde işe yarıyoCanını sıkan bisey mı oldu tatlım rahatsiz misin yoksa
Öfff sorma yaaa
Bi arkadaş daha var evine çağıracak olan. Bende direk onu dusundum birbirimize gidip birlikte yapalim diye
Şaka maka ayda 2 defa gelse 500 vercem yazık yaaa
Aynen katılıyorum ben de öyle yaptım çocuk da evde olunca mümkün değil birkaç günde bitirmek bir gün bi odayı bi gün bi dolabı bi gün kapıları filan öyle öyle hallettimBence de yazık. Bahar temizliği olsa olablir ama ayda 500 çok sanki. Hergün bi odayı yapmanı öneririm ben.Herüflerde işe yarıyokoltuk silmede hele.baya güçlüler malum bize göre
Bende öyle yapıyorum canım surekli oda oda temizliyorum. Ama aynı odaya bi daha sıra gelene kadar yine kirleniyoBence de yazık. Bahar temizliği olsa olablir ama ayda 500 çok sanki. Hergün bi odayı yapmanı öneririm ben.Herüflerde işe yarıyokoltuk silmede hele.baya güçlüler malum bize göre
Aynen bi de yanlarında durmazsan baya baya üstün körü yapıyolar. Yanlarında dururkende çene çalıyosn işler bitmeden gün bitiyo :) ben kendi çözümlerimi buldum mesela duvarlar için silvanın mopunu kullanıyorm çok memnunum. Camlar için windomatik aldm her pencere 5 dk.aynalar 2 dk sürüyo. Halılar ve koltuklar için temizlik robotu istiyorum işe dönünceAynen zaten onlar yiyor bize yarıyor sanki kilo milo aldıkları yok
Kuzum ya ben de günlük temizliğimi iyi kötü yapıyorum ben de istedim temizlikçi almayı dolap içleri filan için onu yapmazlar dedi arkadaşlarım Öyle dip köşe için kimse gelmez gelse bile üstünkörü yapar dediler senin ihtiyacın da böyle bir şeyse boşuna para bayma ben de vazgeçtim ama bahar gelsin sırf duvar sildirmek için alacağım
Beklentin baya büyük :) hayal kırıklığına uğrama sonra maalesef zor öylesini bulmak. Tek tük oluyolar onlarında boş zamanları olmuyoYa benim eşimde yiyip yiyip almayanlardan. Şimdi o da diyette, her gün benim ancak ödül günlerinde yapabilecegim şekilde beslenip kilo veriyo deli oluyorum
Bende dediğin gibi günlük temizligimi yapıyorum. Ama makinelerin altları arkalari duvarlar falan detaylı temizlik için istiyorum bende. Ya var aslında öyle kişiler eli hızlı, çok iyi temizlik yapan ama denk gelmedi işte. Kendi ailemi dusunuyorum annem teyzelerim temizlik hastasi. Birine temizliğe gitmiş olsalar ona iş gözüyle bakmazlar kesin. Orayı da tertemiz yaparlar. Bana da böyle içi rahat etmeyecek kendi isteyerek yapacak biri lazım. Varsa öyle biri tabi
Ben içemiyorum o tarz sular midem bulanıyo canm. İçebilen için çok iyiKızlar perşembe akşamı hep beraber ödem suyu içmeye ne dersiniz?
Böyle bi hedef koyalım mı kendimize?
Ben büyük bir kupaya bir tutam maydanozla yarım limon koyuyorum kaynar su ekliyorum. Biraz iliyinca iciyorum. Ne zaman yapsam ertesi gün tartiya etki ediyo ve göbüşüm dümdüz uyaniyorum
Yoğunmuş eşin ama sende premses gibi davranıyosn :) ben 1 bardak eşim 5 bardak içer ne demlicem ya hep o demlerBende öyle yapıyorum canım surekli oda oda temizliyorum. Ama aynı odaya bi daha sıra gelene kadar yine kirleniyo
Benim eşim sabah 7 de bi çıkıyor akşam 9 da dönüyor eve. Ben ona kiyip da cay bile demletmiyorum ❤❤
Kendisinin premses ruhu da kaldıramaz zaten bi de gelip is yapmayı
Evin en küçüğü inanılmaz Nazlı.
Bi arkadaşım almıştı dediğin o robottan 5bin küsüre almıştı geçen sene ama halı yıkama koltuk silme derdin bitiyor yatağını bile onla temizliyormuş değer mi tabi ki değerAynen bi de yanlarında durmazsan baya baya üstün körü yapıyolar. Yanlarında dururkende çene çalıyosn işler bitmeden gün bitiyo :) ben kendi çözümlerimi buldum mesela duvarlar için silvanın mopunu kullanıyorm çok memnunum. Camlar için windomatik aldm her pencere 5 dk.aynalar 2 dk sürüyo. Halılar ve koltuklar için temizlik robotu istiyorum işe dönünce
Tamam canımGüzel menü tatlım
Menün çok hafif olmuş çok güzel
Menü çok iyi spor da var daha ne olsun
Kuzum yarına dikkat et çiğköfte ödem yapabilir bende öyle oluyo en azından. Yarını daha hafif gecir ödem suyuyla. Menün gayet iyi
Muhtemelen regl ağrısıdır birkaç gün önceden basliyo kasıklarda ağrısı.
Sucuga yarın dikkat et canım persembeleri yeme. Gram da olsa direk etki ediyo tartiya
Menün çok güzel Gülbecim
Menün güzel kuzum. Akşam karbonlu olmuş sadece, yarın için daha da dikkat et
Sabah karbonlu olmuş ama aksamı çok hafif geçirerek dengelemişsin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?