Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bence de yazık. Bahar temizliği olsa olablir ama ayda 500 çok sanki. Hergün bi odayı yapmanı öneririm ben.Herüflerde işe yarıyo koltuk silmede hele.baya güçlüler malum bize göre
Vayy zalım poni herüfe koltuk bile mi sildiriyon zalımlığın kitabı olsa önsözde sana teşekkür iletirlerdi
Bu arada izle yaptım seni tekrar bak bakiiim görünüyor mu albüm

aaa evde yatılı misafir varken bile akşam yatıp uyuyup kalkıp çay koyduğum oluyor tam uykucu ve tembel şirin karışımıyım emeklilik benim oğlanın bu sene ki üniversite işine bağlı devlet üniversitesi kazanırsa hala olma ihtimali var yarı özel olursa olamayacak oturuyor hesap kitap yapıyor emekli olursa maaş yarıya düşecek , hazır da evimiz v.s. de yok ki ne yapsın adam da çalışam gari diyor :))
sırayla başladım gülüm 3. sü Azkaban tutsağını izliycem bilmem kaçıncı keredir

Bayağı keyifsizim canım, okuyorum ama yazmaya gücüm yok
niranım elinin kolunun şişmesi canının ağrısı koşturmaca ve en büyüğü büyük korku stres yaşaman sonrası böyle olman normal ama 2-3 günü geçmesin gülüm normallikten çıkıp bunalıma adım atma sakın , oynak hareketli şarkılar aç dinle çabuk toparlanmaya baya yardımcı oluyor

salata candır :))
adam suratsız olur tabi 74 yaşın da ve işini çok ciddiye alıyor giden hastanın her an ölebileceğini bildiği için gülümseyemiyor bence doktor now o yüzden en samimi doktor görünüyor gözüme :)

benim ki evin 4. oğlu annesinin hiç sevmediklerinden ama o da aynı sendromlu gülüm: premsesss
temizliği kolaylaştıran bir dolu ürün var gülüm 500 lira temizlikçiye verene kadar 500 liraya yıllarca yetecek ürün alırsın gülüm
bir tane temizlik için özel ıslak mendil var mesela bir tanesiyle aspratörü gıcır gıcır temizliyor hafta da 1 on gün de 1 siliyorum 1 dk aspratör mis gibi oluyor bezde kahverengi yağ için de kalıyor çok kirlenmediyse ocağı bile siliyorum (dün akşma öyle yaptım) cam bezleri var mesela deterjansız ılık suyla yıka sık sil suyun izini bile bırakmıyor toz alır gibi camı siliyorsun , yağ kir bezi var kapıları sil sil geç mis gibi oluyor bir de genel temizlik deterjanı al her yere kullanılıyor halını sil tülünü yıkarken ekle kapı silme suyuna koy aklına ne gelirse bir odayı cam kapı da dahil süpür sil toz alma 1 saat sürmez hem de benim gibi çabuk yorulan biri yapıyorsa sen haydan haya yaparsın

hihhh camlar için windomatikkkkk yazdım hemen baktım netten nasıl diye o da köpürtmek v.s. istiyor işi uzun geldi erindim ona yoksa hemen alacaktım :)

Gunaydinlarrrr

Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
günaydın canooommm
yavf bu bdv de ne diyorlar da hemen banlanıyor giren ben de bir bakıyım :)) bir kaç kez ben de bakmıştım yazmıştım da ama beni kimse banlamadı üleeeen benim ne eksiğim var banlananlardan

Ters cevap yazip karsilikta gelirse polemikten hemen atiyolar cnm :))
Ben bdv ye ne bakarim ne yazarim :) enerjime yazik, oralara harciyamam

Ters cevap yazip karsilikta gelirse polemikten hemen atiyolar cnm :))
Ben bdv ye ne bakarim ne yazarim :) enerjime yazik, oralara harciyamam
çok haklısın mefkuşum ,geçen bende yazdım aynını müge anlı bdv v.s. enerji wampirliği tüketir insanı yavvf

aaa neden bozdun ketoyuuuuu

Geline geçmiş olsun abla. Sabitmişsin cumaya güzel eksi gelir senden eğer istersen. Hafta sonu gelse de bol bol görsek seni burda
sagolasin cnm

Ah abla soyle senın gıbı kv dem olmadı hıc hastayım diyince cıkıp gelen ben hasta olunca ailecek rezıl oluyoruz kıymetini bilsinler senin hep çok çok sevsinler bı elin hep ustlerınde
valla dün işten erken ciktim diye sevindiydim :)) ama oglan arayip hasta deyince mecbur cocuklari aldim geldim, başım catladi ama içim rahat etmezdi yoksa
Düşersin ablacığım acaba neden bozdun özel bir durum mu oldu ? Ama canını sıkma tekrar başlarsın.
Gelinin iyidir umarım ciddi bir durum yoktur. Geçmiş olsun
ortaligin hastaligi cnm kırıklık, grip olmus
Geçmiş olsun ablacim gelinine. Ne oldu niye bozdun ketoyu? Çok iyi gidiyordun aslında.
Bu hafta benim konstrem bozuldu yaaa neden bilmiyorum modum düştü

Aynen cnm muge anliyida hic bakmam ben
Negatif programlar insanin psikolojisinide etkiliyor
haber bile izlemiyorum netten başlıklara bakıyorum hızlıca zaten tv hiç izlemiyorum hangi kanal hangi sayıda onu bile bilmiyorum geçen oğlan soruyor tv 8 kaç ta favorilerde yok diye haberim yok oğlum ben hiç bakmıyorum ki dedim :)

Kızlar biz yine hastanedeyiz.cocuk dün hic susmadi.habire ağladi atesi vardi.gece hic uyumadik.bugunde kontrolü vardi.ciktik geldik.kan verdik.ins enfeksiyon yoktur.yoksa yatis yaparlar.sabah gelirken aceleyle kahvaltimi yapayim dedim.cünkü hastanede simit poaca ve aburcuburdan baska bi secenek yok.
Bende 1 tane yağda yumurta yedim.bide ıspanakli börek vardi.az bisey ondan yedim.bugun cok dikkat edecektim ama hesapta olmayinca olmuyor iste.
Aksama dikkat ederim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…