- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.201
Vayy zalım poni herüfe koltuk bile mi sildiriyon zalımlığın kitabı olsa önsözde sana teşekkür iletirlerdiBence de yazık. Bahar temizliği olsa olablir ama ayda 500 çok sanki. Hergün bi odayı yapmanı öneririm ben.Herüflerde işe yarıyokoltuk silmede hele.baya güçlüler malum bize göre
aaa evde yatılı misafir varken bile akşam yatıp uyuyup kalkıp çay koyduğum oluyor tam uykucu ve tembel şirin karışımıyımKesinlikle. Bizimkiler kaynana değil farklı bi terim bulmalı :)
Kız ne meditasyonusevmem ev işi yapmayı ama olmuyorda temizlk yapmadan.tek sevdiğim yemek yapmak belli olduğu üzere
Ohh ablam uykuna rahatına da düşkünsün haemeklilik işi ne oldu sizin?
Bende çok severim. Nasıl salatalar yapıyosn abla?
15 bin mi kedicim patiler sızlamıyor muu. Kuaförü de ne iyi etmişsinminik kedilere kim bakıyo?
Bana da söylee bana da söyleee ♪♫♬
Hangisini izliyosn abla sırayla hepsini mi yoksa
250 mibu bakıcı temizlikçi ücretleri ne kadar fazlaymş ya ben geliym sana sende çocuklara bak
niranım elinin kolunun şişmesi canının ağrısı koşturmaca ve en büyüğü büyük korku stres yaşaman sonrası böyle olman normal ama 2-3 günü geçmesin gülüm normallikten çıkıp bunalıma adım atma sakın , oynak hareketli şarkılar aç dinle çabuk toparlanmaya baya yardımcı oluyorBayağı keyifsizim canım, okuyorum ama yazmaya gücüm yok
salata candır :))Bi paket daha almıştım onu eşime yediricem. Kalan diğer yarıyı da ona yedirdim
Hepsinden en işine geleni secmiyosun di mi canım
Geçmiş olsun ablacim gelinine. Ne oldu niye bozdun ketoyu? Çok iyi gidiyordun aslında.
Ayyy maşallah sana Poni harikasin
Bende bugün biriyle görüştüm eve temizlige çağırmak için 250 istedi yaaa bi güne. Çok geldi bana bi başkasıyla gorusucem.
Kuzum çok karışıyor bu sayfada muhabbet aralarında menüler kaynıyor. Ama böylede çoğu kişi o sayfadan alıntı yapıp burada yorum yapmiyo nedense.
Tatlım bende iyiyim çok şükür. Şu kalan 5 kiloyu da versem de yanınıza gelsem mezunlara
Evet yaaa bende aynı fikirdeyim bu hafta menüler iyi ortalama yüksek olacak inşallah
Abla ben de salatayla çok iyi doyuyorum. Uzun sure de tok tutuyo daha ne olsun
Nasıl bi listeymis kuzu farklı olan ne var?
Bu adama bayılıyorum yaaa. Suratsız ama çok tatlı
Abla banlanınca özel mesaj da mı yasaklanıyor?Gunaydinlarrrr
Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
Evet cnm hesabindan giremezAbla banlanınca özel mesaj da mı yasaklanıyor?
benim ki evin 4. oğlu annesinin hiç sevmediklerinden ama o da aynı sendromlu gülüm: premsesssBende öyle yapıyorum canım surekli oda oda temizliyorum. Ama aynı odaya bi daha sıra gelene kadar yine kirleniyo
Benim eşim sabah 7 de bi çıkıyor akşam 9 da dönüyor eve. Ben ona kiyip da cay bile demletmiyorum ❤❤
Kendisinin premses ruhu da kaldıramaz zaten bi de gelip is yapmayı
Evin en küçüğü inanılmaz Nazlı.
hihhh camlar için windomatikkkkk yazdım hemen baktım netten nasıl diye o da köpürtmek v.s. istiyor işi uzun geldi erindim ona yoksa hemen alacaktım :)Aynen bi de yanlarında durmazsan baya baya üstün körü yapıyolar. Yanlarında dururkende çene çalıyosn işler bitmeden gün bitiyo :) ben kendi çözümlerimi buldum mesela duvarlar için silvanın mopunu kullanıyorm çok memnunum. Camlar için windomatik aldm her pencere 5 dk.aynalar 2 dk sürüyo. Halılar ve koltuklar için temizlik robotu istiyorum işe dönünce
günaydın canooommmGunaydinlarrrr
Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
Ters cevap yazip karsilikta gelirse polemikten hemen atiyolar cnm :))günaydın canooommm
yavf bu bdv de ne diyorlar da hemen banlanıyor giren ben de bir bakıyım :)) bir kaç kez ben de bakmıştım yazmıştım da ama beni kimse banlamadı üleeeen benim ne eksiğim var banlananlardan
çok haklısın mefkuşum ,geçen bende yazdım aynını müge anlı bdv v.s. enerji wampirliği tüketir insanı yavvfTers cevap yazip karsilikta gelirse polemikten hemen atiyolar cnm :))
Ben bdv ye ne bakarim ne yazarim :) enerjime yazik, oralara harciyamam
aaa neden bozdun ketoyuuuuu
sagolasin cnmGeline geçmiş olsun abla. Sabitmişsin cumaya güzel eksi gelir senden eğer istersen. Hafta sonu gelse de bol bol görsek seni burda
valla dün işten erken ciktim diye sevindiydim :)) ama oglan arayip hasta deyince mecbur cocuklari aldim geldim, başım catladi ama içim rahat etmezdi yoksaAh abla soyle senın gıbı kv dem olmadı hıc hastayım diyince cıkıp gelenben hasta olunca ailecek rezıl oluyoruz kıymetini bilsinler senin hep çok çok sevsinler bı elin hep ustlerınde
ortaligin hastaligi cnm kırıklık, grip olmusDüşersin ablacığım acaba neden bozdun özel bir durum mu oldu ? Ama canını sıkma tekrar başlarsın.
Gelinin iyidir umarım ciddi bir durum yoktur. Geçmiş olsun
Bu hafta benim konstrem bozuldu yaaaGeçmiş olsun ablacim gelinine. Ne oldu niye bozdun ketoyu? Çok iyi gidiyordun aslında.
Aynen cnm muge anliyida hic bakmam bençok haklısın mefkuşum ,geçen bende yazdım aynını müge anlı bdv v.s. enerji wampirliği tüketir insanı yavvf
haber bile izlemiyorum netten başlıklara bakıyorum hızlıca zaten tv hiç izlemiyorum hangi kanal hangi sayıda onu bile bilmiyorum geçen oğlan soruyor tv 8 kaç ta favorilerde yok diye haberim yok oğlum ben hiç bakmıyorum ki dedim :)Aynen cnm muge anliyida hic bakmam ben
Negatif programlar insanin psikolojisinide etkiliyor
günaydın gülümmmmGünaydınn
Ins açılır abla.Evet cnm hesabindan giremez
Sabah banlanmis heralde
Cezasi inş. 1 gündür de yarin acilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?