- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.221
bence alakası yok yedıgım yesıl zeytınler zaten tursu zeytın tuzsuz sıyahlrıda alırken ozellıkle tuzsuz ıstıyorum gelıncede sıcak suda bekletıyorum tuzu cıkıyor.Zaten yedıgım 4 5 zeytının tuzu 1.5 kılo aldırmaz kımseye odem atsın dıe mısır puskulu kıraz sapı demleyıp ıcıyorum fazlasıyla odem atıyor.Baska bı sorun var ama anlayamadım
fadime abla tam bende sana acaba hamilemisin diycektim ki kendin yazmışsın
bence bu bitki çaylarını çok iiçmek mi yoksa ters etki yapıyor, ben dün hiç yeşil çay bile içmedim önceki günlerin aksine, fakat bu sabah tartıda daha az çıktım, hiçbirşeyi abartmamak lazım bence 5 bardak filan gibi
şöyle bi saat 10,30 filan olsun kahve saatim ozaman gelecek, o vakit seni dürterim hadi beraber içelim diye
bu arada dünkü nefsine olan hakimiyetin tebrike şayanokadar kişinin arasında belkide ısrarlara rağmen kendini tutabilmek çok büyük bir şey tebrik ediyorum maşallah
yawrum benim beee..helal sanagrubumuzun neşesi hoppidi,
sen yaptın kendini göbekli,
rejiminde bol ye kepekli,
anarsın zayıf günlerini hey gidi.
canım hoppidi ablam, bak buda sana şiirim, sen istersinde ben yazmammı, sana destan yazılır tontişlerin kraliçesi
hoşgeldin fulyaaaa...demek kilo aldın heekizlar ben geldiimmm hem grip hem uykusuz hem de feci yol yorgunuyum sabah 5:30da kalktim o saatten beri ayaktayim gece de burnum tikali diye 1 saat kadar uyuyabilmistim fenayim yani. neyse evimi cok ozlemisim kedimi de oyleyorgun hasta ama mutluyum (ve de sisman!)
biraz kilo almisim malesef ilk hafta super gitti ama 2. hafta malesef tozuttum neyse artik turk yemeklerine doydum da geldim en azindan.
sabah hemen dukana basliyorum yeniden atak evresi yapicam senelerdir kilolu olan 2 kuzeni gordum ikisi de incecik olmuslardi bir motive oldum ki sormayin su an tam diyet modundayim
gecmisi okumaya caliscam ama hepsini okuyabilecegimi zannetmiyorum 2 haftalik yazi birikmis
sizler nasilsiniz? hepinizi cok ozledim
hadi bakalım fadimetoş 5. bebeğin vatana millete topiğe hayırlı uğurlu olsun bacımmmmgünaydın kimsesiz topik sabahki yeşil çayımı tek içtim topiktekiler nerde ulllleeeeeeeeeeen
dün gezmeye gitmiştim ya herkes yedi içti .ben tek salata 1 bardak ayran içtim sonra herkes çay bisküvi türü şeyler yedi ben yanımda dukan kekinden yedim yeşil çayla birlikte akşam eve geldim ızgara köfte zero kola 6 acı biber yedim .2 yeşil çay+ 5 kupa 5 biyerde çayın içine 18 kafanfil atıp demledim içine tarçın koydum demlenince 1 er kupa aralıklı içtim.5 biyerde çayı sallama degil açık alıp 1 er tatlı kaşıgı koyup demleme yaptım ama tartı küsmüş bana .bir türlü regl olmadım kızlarım benden sonra olmuştu 2 side benden önce regl oldular acaba 5 .mi geliyor .geçenlerde çok sevdigim eski ev sahibin gelini 4 .ye hamileymiş çok tuhaf karşıladım ALLAHIN ZORUNAMI GİTTİ ........ALLAHIM TÖVBE EDİYORUM ARTIK KİMSEYE ÇOK ÇOCUK YAPMA DEMİCEM HER NEKADAR BEBEGİ 10 AYLIKTA OLSA OLAN OLMUŞ 9 SENEDE 4 ÇOCUK YAPMIŞ OLUCAK DEDİGİM GELİN:26:
yawrum benim beee..helal sanaşairler halt emiş yanında
hoşgeldin fulyaaaa...demek kilo aldın heeay ne üzüldüm ne üzüldüm bilemezsin..fecii üzüldüm yaniii
hadi bakalım fadimetoş 5. bebeğin vatana millete topiğe hayırlı uğurlu olsun bacımmmmeee Allahın sopası yok ne diimmmm..
valla o minnacık şeylerin kalorisi benim bir gece yaptığım sporda yaktığımdan bile fazla.... çok korkunç yani.... ayyy yediklerimi düşündükçe iyi diyorum metabbolizmam gene süper çalışmış.... şu çöp sepetim dolar taşardı aburcubur ambalajlarından.... artık boş boş duruyo :))
ahhh cnm sorma aynen hıslerıme tercuman oldunnnbenle yasıtlar abla dıe hıtap edıyorlar nasıl sınırım oluyorum anlatamam.yasım daha 24 abla olmama daha var sanırsam...
kızlaaaaaaaaaaarrrrr bugün çok mutlu ve mes'utum.....kocam bana iphone almış..artık benimde gerek facedeki mesajlarımda , gerek twitlerimde iphone aracılığıyla yazacakk .(görgüsüzmüyüm neyim hahahaaaaa)..ya da ne bileyim topikteki 'bazı' arkadaşlarım gibi kk ya telden girebiliyorum tarzı sosyal içerikli mesaclar atabiliciiimmm yaşasıııınnnnnnnnn...
dur nen durrr...kendine bahane aramaa...hormon dengenle alakalıdır o...zayıflamaya başlayınca oluyo öyle, hemen karamsarlığa kapılma..hopişim deme nolur bebek istemiyorum bak stres yapıp yeminimi bozup dolaba dalıyorum
kızlaaaaaaaaaaarrrrr bugün çok mutlu ve mes'utum.....kocam bana iphone almış..artık benimde gerek facedeki mesajlarımda , gerek twitlerimde iphone aracılığıyla yazacakk .(görgüsüzmüyüm neyim hahahaaaaa)..ya da ne bileyim topikteki 'bazı' arkadaşlarım gibi kk ya telden girebiliyorum tarzı sosyal içerikli mesaclar atabiliciiimmm yaşasıııınnnnnnnnn...
oo hayirli olsun hoppis 4S mi almis yoksakızlaaaaaaaaaaarrrrr bugün çok mutlu ve mes'utum.....kocam bana iphone almış..artık benimde gerek facedeki mesajlarımda , gerek twitlerimde iphone aracılığıyla yazacakk .(görgüsüzmüyüm neyim hahahaaaaa)..ya da ne bileyim topikteki 'bazı' arkadaşlarım gibi kk ya telden girebiliyorum tarzı sosyal içerikli mesaclar atabiliciiimmm yaşasıııınnnnnnnnn...
hosbuldukGünaydın kızlarrrr, herkes iyi umarım, Fulya gelmiş, hoşgelmiş
fadime noluyorhopişim deme nolur bebek istemiyorum bak stres yapıp yeminimi bozup dolaba dalıyorum
hiii evet canim evet belli oluyor uzuntunhoşgeldin fulyaaaa...demek kilo aldın heeay ne üzüldüm ne üzüldüm bilemezsin..fecii üzüldüm yaniii
tesekkur ederim mursh, eh normalde oyle de yalniz iste bir sorun var bu evde, esimle kayinvalidem sozde bana surpriz hazirlamislar biz yokken yatakodamizi yeniden dekore etmisler duvarlar perdeler yatak vs degismis esyalar cikmis yenileri gelmis falan.. eski yatakodamiz baya bi eski ve dandik olmasina ragmen sevinemedim. hatta bilakis sinir oldum cunku yatakodasindan cikardiklari butun esyalari benim kiyafet ve makyaj odama tikmislar, oraya gidip tv de izliyordum kucuk yatagim da vardi esime gicik olunca hep orada yasarim mesela kucucuk, parfum kokulu sirin bir odaydi su an savas alanina donmus.. cok kizdim. yatak odasinda da mesela kapinin arkasinda bir askilik vardi esimle benim butun kapsonlu sweatshirtler orada duruyordu benimkileri o kucuk odaya atmis esiminkileri asmis... yatagimin basucunda duran kucuk oyuncagimi kucuk odadaki daginikligin arasinda buldum. simdi ne desem bilemedim. oda guzel olmus da sanki ogluna hazirlamis o odayi da beni de kucuk odaya atmis gibi, ve kucuk odayi da les gibi birakmis. tek kelime etmedim ama sinirden kopuruyorum. biz zaten bu evden cikcaz yazin o odadan tek bir esya almicam tum yatakodami yeni yapicam onlara da anahtar birakmicam esim de aksam gelince onunla konuscamcnmm hosgeldınnnn ınsanın evısı gıbısı yok demı ? Neyse tatıl bıttı artık rehavete son tekrardan yasasın dukan
hosbulduk canim evet yine azmettim basladim dukana, daha verecek coook kilo var bu arada esim diyor ki diyet grubundan arkadasimla bulusacagim dediginde kilolu biri olacagini dusunmustum arkadasin zayifmis diyor. cidden yaninda kocaman kaldim uhuhuh :26: neyse bidahaki bulusmamizda belki sana yetismis olurum nagiscim yeni hedefim o olsunfulyacım hoşgeldin cnm boşver be kiloları tatilin tadını çıkardınya sen ona bak :) şimdi sıkıca sarılırsın gider hepsi sen azimli kızsın
bu arada herkese günaydınnnnnnn spor salonundaki en zayıf ilk gün bendim ya nasıl da mutlu olmuştum ya amaaaa dün resmen en şişkoydum anam sinir oldum dal gibi kızlar ne diye gelir ki spora
dur nen durrr...kendine bahane aramaa...hormon dengenle alakalıdır o...zayıflamaya başlayınca oluyo öyle, hemen karamsarlığa kapılma..
kizlar ben geldiimmm hem grip hem uykusuz hem de feci yol yorgunuyum sabah 5:30da kalktim o saatten beri ayaktayim gece de burnum tikali diye 1 saat kadar uyuyabilmistim fenayim yani. neyse evimi cok ozlemisim kedimi de oyleyorgun hasta ama mutluyum (ve de sisman!)
biraz kilo almisim malesef ilk hafta super gitti ama 2. hafta malesef tozuttum neyse artik turk yemeklerine doydum da geldim en azindan.
sabah hemen dukana basliyorum yeniden atak evresi yapicam senelerdir kilolu olan 2 kuzeni gordum ikisi de incecik olmuslardi bir motive oldum ki sormayin su an tam diyet modundayim
gecmisi okumaya caliscam ama hepsini okuyabilecegimi zannetmiyorum 2 haftalik yazi birikmis
sizler nasilsiniz? hepinizi cok ozledim
Kızlar gunaydınlarr...
Herkese az kcl bol neşelı bı perşembe gunu olsun dıyorum...Benım moralım cok bozuk regl donemım deıl kacamakta yapmıyorum gayet duzenlı beslenıyorum bugun tartıda 82.4 u gordum 1.4 nerden geldı anlamadımO kadar dıkkat edıyorum nasıl kılo alırım yaaa
herkese günaydınnnnn, hadi bugün biraz daha neşeli olalım yarın cuma ve haftanın son günü, bunu düşünerek psikolojinizi yüksekte tutun
ayyy bu sabah sevinçliyim panpişlerim, 500 gr en sonunda tek seferde gitmiş ve 1 haftadır 64 kiloydum, 63.5 olmuşum ALlahım sana çok şükür, darısı hepinizin başına olsun inşallah.
3 gündür sabahları ülker k-fleks yiyorum bence onunda etkisi var, ve çok tok tutuyor öğlene kadar hiçbirşey yeme isteğim olmuyor, ah birde akşamları yemek değilde onu yesem iğne iplik olurum yaaa.
bu arada mursh ve fadime ablacım günaydınlar sevgiler
ayyyy dondurmalar çıkmış.... şu kornettonun orman meyveli in love ına hastayım yaaa..... ama cıssss.... bu tarçını ben ağzımda tutayım bari emzik gibi
kızlar bunuda yazayım gidiyorum..dukan muffini yaptım , güzel kabardı..ama sabırsız ben fırını açınca söndüler..aklınızda bulunsun yoğrtla yaptığınız mamaları ilk 20 dk. açmayın..herneyse..bişekilde yiyecem ama sönmese daha iyiydi yaw..şimdi kahvaltı vakti, hoppiş kaçar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?