Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydın kimsesiz topik sabahki yeşil çayımı tek içtim topiktekiler nerde ulllleeeeeeeeeeen
dün gezmeye gitmiştim ya herkes yedi içti .ben tek salata 1 bardak ayran içtim sonra herkes çay bisküvi türü şeyler yedi ben yanımda dukan kekinden yedim yeşil çayla birlikte akşam eve geldim ızgara köfte zero kola 6 acı biber yedim .2 yeşil çay+ 5 kupa 5 biyerde çayın içine 18 kafanfil atıp demledim içine tarçın koydum demlenince 1 er kupa aralıklı içtim.5 biyerde çayı sallama degil açık alıp 1 er tatlı kaşıgı koyup demleme yaptım ama tartı küsmüş bana .bir türlü regl olmadım kızlarım benden sonra olmuştu 2 side benden önce regl oldular acaba 5 .mi geliyor .geçenlerde çok sevdigim eski ev sahibin gelini 4 .ye hamileymiş çok tuhaf karşıladım ALLAHIN ZORUNAMI GİTTİ ........ALLAHIM TÖVBE EDİYORUM ARTIK KİMSEYE ÇOK ÇOCUK YAPMA DEMİCEM HER NEKADAR BEBEGİ 10 AYLIKTA OLSA OLAN OLMUŞ 9 SENEDE 4 ÇOCUK YAPMIŞ OLUCAK DEDİGİM GELİN:26:

fadime abla tam bende sana acaba hamilemisin diycektim ki kendin yazmışsın
bence bu bitki çaylarını çok iiçmek mi yoksa ters etki yapıyor, ben dün hiç yeşil çay bile içmedim önceki günlerin aksine, fakat bu sabah tartıda daha az çıktım, hiçbirşeyi abartmamak lazım bence 5 bardak filan gibi
şöyle bi saat 10,30 filan olsun kahve saatim ozaman gelecek, o vakit seni dürterim hadi beraber içelim diye
bu arada dünkü nefsine olan hakimiyetin tebrike şayan okadar kişinin arasında belkide ısrarlara rağmen kendini tutabilmek çok büyük bir şey tebrik ediyorum maşallah

günaydın beybiler,

bu günkü menüm

08:30 sabah
2 yumurta
1 parça peynir
1 kaşık ajvar sos
+ jacobs 3 ü bir arada ....

10:00 Ara
1 muz

12:30 Öğlen
1 kadın budu köfte
1 kase yoğurt

15:00 Ara
1 elma

18:00 Akşam
1 kadın budu köfte
1 kase yoğurt

böyle yani bu günkü menüm..... ayy ben bu günü cuma zannediyodum kilo bildircem diye bi stre bi stres dünden beri.... sanki öss ye gircem....

pazartesi 67.8
salı 67.3
çarşamba 67.3
perşembe 68.3
tahtravalli gibi.... inip inip çıkıyom.... metabolizma pek çalışmıyor bu aralar.... bu günkü kilom bence abartılı çıktı çünkü dün normal yedim. bakalım görcez....

CANIM İNŞALLAH HAMİLE DEGİLİMDİR allah olmayana versin şimdi tam rahata alıştım uykumu hiç bölmeden uyurum ben ikizlerden çok çektim o yüzden .dün kardeşim ısrar edemedi tehdit ettim onları beni kim zorlarsa daha evine gelmem gruptan çıkarım dedim zavalı kardeşim hiç ye bile demedi

Son düzenleme:
yawrum benim beee..helal sanaşairler halt emiş yanında

hoşgeldin fulyaaaa...demek kilo aldın heeay ne üzüldüm ne üzüldüm bilemezsin..fecii üzüldüm yaniii

hadi bakalım fadimetoş 5. bebeğin vatana millete topiğe hayırlı uğurlu olsun bacımmmmeee Allahın sopası yok ne diimmmm..

kızlar bişe sorucam nergis kokusunu sevmeyen varmı aranızda eşim alıp getirmiş 3 yane ektim çiçekleri çıkmış oturma odasına alıyor koksun diye ,ben hiç sevmiyorum akşam oda kokuyor diye bahane yaratıp ütü yaptım eşim yatınca saksıları balkona attım camı açtım oda havalandı dibine detarjanmı döksem kurutsam :26:

hopişim deme nolur bebek istemiyorum bak stres yapıp yeminimi bozup dolaba dalıyorum

Günaydın kızlarrrr, herkes iyi umarım, Fulya gelmiş, hoşgelmiş

Hemen dünkü menümü yazayım
1,5 kase çorba
Salata
1 elma.

Yarım saat yürüyüş+yarım saat spor+15 dk kondisyon bisikleti

Sabah
Yarım saat yürüyüş
1 haşlanmış yumurta
yarım kk peynir
2 dilim kepek ekmeği
2 fincan çay (tek şekerli)

Yasemin canımmm gözünaydın vermişsin, maşallah Nazar resmi yapıştıracaktım ama ben de yok smilelar Sen yapıştırmışım farzet

Mursh bu hafta spor yapsan, bi de böyle dene bence, belki çok çabuk kilo veren bir bünyen yok, sporla belki verirsin.

aynen ya farkettim ki bizim mutfak masraflarımız azalmış ben kilo verdiğimden beri eskiden tsunami gibiydim bazen gene sapıtıyorum ama genelde durumum iyi

kızlaaaaaaaaaaarrrrr bugün çok mutlu ve mes'utum.....kocam bana iphone almış..artık benimde gerek facedeki mesajlarımda , gerek twitlerimde iphone aracılığıyla yazacakk.(görgüsüzmüyüm neyim hahahaaaaa)..ya da ne bileyim topikteki 'bazı' arkadaşlarım gibi kk ya telden girebiliyorum tarzı sosyal içerikli mesaclar atabiliciiimmm yaşasıııınnnnnnnnn...

ahhh cnm sorma aynen hıslerıme tercuman oldunnn benle yasıtlar abla dıe hıtap edıyorlar nasıl sınırım oluyorum anlatamam.yasım daha 24 abla olmama daha var sanırsam...

bana da kardeşimin arkadaşı teyze demişti şişmanken, çocuğun ağzını burnunu kırasım geldi şimdi 22 yaşındayım o zaman 19 falandım

hopiş güle güle kullan

kızlar bunuda yazayım gidiyorum..dukan muffini yaptım , güzel kabardı..ama sabırsız ben fırını açınca söndüler..aklınızda bulunsun yoğrtla yaptığınız mamaları ilk 20 dk. açmayın..herneyse..bişekilde yiyecem ama sönmese daha iyiydi yaw..şimdi kahvaltı vakti, hoppiş kaçar

İnsan vücudundaki manyetik etkileşim, hücre zarlarındaki besin alışverişinin daha kolay yapılabilmesini de mümkün kılmaktadır. Böylece hücrede meydana gelen atık maddeler ve toksinler hücre bünyesinden çok kolay bir şekilde uzaklaştırılabilmektedir. Böylece hücre için gerekli olan besin maddeleri alınarak, vücut daha sağlıklı ve canlı bir yapıya sahip olmaktadır.

Bu nedenle insanlar zamanla bozulmuş manyetik alanlarını dünyanın manyetik alanı ile uyumlu hale getirebilmek için pek çok çalışma yapmıştır. Bunlardan bir tanesi mıknatıs kolyeler ve bileziklerdir. Ancak bu mıknatıslardan elde edilen manyetik alanlar tam olarak dünyanın manyetik alanı ile uyumlu çalışmamaktadır.

Jinsei’de ise mıknatıstan yapılan bilezik ve kolyeler yerine Nano Teknoloji kullanılmakta ve dışarıdan gelen manyetik sinyallerin kısmen kesilmesine yardımcı olmaktadır. Böylelikle vücut direncinin artması da sağlamaktadır.

Jinsei'nin Yararlarının bir kısmı
Migren Ağrılarının azalmasına,
Panik atak rahatsızlığının azalmasına,
Bedenin bio-enerjik alanını elektromanyetik etiklere karşı korumaya,
Psikosomatik yakınması ve anksiyetesi olan hastalarda yakınmaların azalmasına,
Alkolden etki oranının azaltılmasına,
Bedenen ısı sağlamasına,
Bedenin denge gücünü arttırmasına,
Bayanların özel gün ağrılarını azaltmaya,
Odaklanma, dikkat ve konsantrasyonu arttırmaya,
Dışarıdan gelen negatif enerjiyi dengelemesine,
Kandaki oksijen miktarının arttırmasına,
Eksersizlerin vücuda olan verimini arttırmasına,
Yürürken koşarken egzersiz yaparken performansımızı yüksek tutmasına,
Stresin azalmasına,
Sinir sistemi düzenlenmesine,
Yorgunluk hissinin giderilmesine,
Kemik ve kas ağrılarının giderilmesine,
Cinsel performansın artmasına,
Hareket etme zorluğu çeken hastalarda, hareket etme kolaylığı sağlamasına,
Ağız, ayak ve koltukaltı kokularının azalmasına,
Soğan sarımsak ve benzeri kokulu yiyecekleri tüketenlerde kokuların giderilmesine,
Denge sorunu olan hastalarda bu sorunun ortadan kalkmasına,
Uyku problemi yaşayanlarda bu sorunun ortadan kalkmasına,
Vücut direnci ile esnekliğinin artmasına yardımcı olur.

bende bu kolyeden vardı bi ara çıkarmıştım boynumdan ama gene taktım bunu taktığımda baş ağrım bile 2-3 dk sürüyo ve özellikle bantta pestilim çıkınca elimde tutuyorum böylece daha uzun koşabiliyorum

görmemiş hopişsen bana derdin hatırladınmı hopiş artık telden giremiyorum şifremi giriyorum olmuyor ama sizin yazdıkalrınızı okuyorum şaka şaka hayırlı olsun güle güle kullan hayırdır kocna artık eve baklava pasta getirsin diye sana rüşvetmi verdi

gunaydin kizlar 2-3 gundur dogru duzgun uyumamistim grip yuzunden ya dun burnum tikali olsa da yorgunluktan bayilmisim 9 saat kadar uyudum
2 yumurta, 3 tane extra light ucgen peynirle kahvaltimi yapiyorum su an. yarim litre de limon aromali su... ozlemisim dukani

oo hayirli olsun hoppis 4S mi almis yoksa KK uygulamasini indirdin mi guzel o fena degil tek sorunu resimleri gostermiyor ona da bi el atsalar iyi olcak

Günaydın kızlarrrr, herkes iyi umarım, Fulya gelmiş, hoşgelmiş
hosbulduk

hopişim deme nolur bebek istemiyorum bak stres yapıp yeminimi bozup dolaba dalıyorum
fadime noluyor aman stresini dolaptan cikarma

hoşgeldin fulyaaaa...demek kilo aldın heeay ne üzüldüm ne üzüldüm bilemezsin..fecii üzüldüm yaniii
hiii evet canim evet belli oluyor uzuntun yalniz bugun dukana basladim haberin olsun bu "uzuntun" cok surmeyecek

cnmm hosgeldınnnn ınsanın evısı gıbısı yok demı ? Neyse tatıl bıttı artık rehavete son tekrardan yasasın dukan
tesekkur ederim mursh, eh normalde oyle de yalniz iste bir sorun var bu evde, esimle kayinvalidem sozde bana surpriz hazirlamislar biz yokken yatakodamizi yeniden dekore etmisler duvarlar perdeler yatak vs degismis esyalar cikmis yenileri gelmis falan.. eski yatakodamiz baya bi eski ve dandik olmasina ragmen sevinemedim. hatta bilakis sinir oldum cunku yatakodasindan cikardiklari butun esyalari benim kiyafet ve makyaj odama tikmislar, oraya gidip tv de izliyordum kucuk yatagim da vardi esime gicik olunca hep orada yasarim mesela kucucuk, parfum kokulu sirin bir odaydi su an savas alanina donmus.. cok kizdim. yatak odasinda da mesela kapinin arkasinda bir askilik vardi esimle benim butun kapsonlu sweatshirtler orada duruyordu benimkileri o kucuk odaya atmis esiminkileri asmis... yatagimin basucunda duran kucuk oyuncagimi kucuk odadaki daginikligin arasinda buldum. simdi ne desem bilemedim. oda guzel olmus da sanki ogluna hazirlamis o odayi da beni de kucuk odaya atmis gibi, ve kucuk odayi da les gibi birakmis. tek kelime etmedim ama sinirden kopuruyorum. biz zaten bu evden cikcaz yazin o odadan tek bir esya almicam tum yatakodami yeni yapicam onlara da anahtar birakmicam esim de aksam gelince onunla konuscam

hosbulduk canim evet yine azmettim basladim dukana, daha verecek coook kilo var bu arada esim diyor ki diyet grubundan arkadasimla bulusacagim dediginde kilolu biri olacagini dusunmustum arkadasin zayifmis diyor. cidden yaninda kocaman kaldim uhuhuh :26: neyse bidahaki bulusmamizda belki sana yetismis olurum nagiscim yeni hedefim o olsun

dur nen durrr...kendine bahane aramaa...hormon dengenle alakalıdır o...zayıflamaya başlayınca oluyo öyle, hemen karamsarlığa kapılma..

ay evet benimki de 2 ay gecikmisti hatta birinde hamile olduguma neredeyse emindim ama degilmis insan kilo almaya veya vermeye basladiginda aksamalar olmasi normalmis sen yine de bi test yap fadis

Fulyacım yaa aman Allahım o ne şok öyle ya, bende olsam çok kızardım, tamam iyilik yapmış ama bir yandan da seni bir kenara fırlatıvermiş gibi. benim evimin anahtarı kimsede yok o yüzden rahatım, 1 kere kapıda kaldım onda da vermediğime pişman olmadım, çağırdım çilingiri açtı gitti. sen en güzeli moralini düzeltmek için bugün o odayı yatak odandan daha güzel yapmak için kolları sıva, onlarda gelince şaşırsınlar

Gamzecim teşekkür ederim valla yarım kilo beni hayata bağladı resmen, azmim geldi, dün yiyeceklerin kalorisini araştırdım internetten şoklardayım ya, ben akşamları kaçamak olarak 15-20 tane şamfıstık yiyordum tv izlerken keyif olsun diye, meğersem 100 gr ı 600 kaloriymiş hemen onuda kestim, 600 kalori alacaksam hiç olmazsa karnımı doyururum be dedim, nestle nin bitter çikolatalı gofretinde bile 160 kalori var, ondan yerim 4-5 tane daha iyi, yemem tabi de yani kıyasa sokacak olursak çikolata herzaman önceliklidir

Fadime abla bak hamile olursan kıskanırım he, sıra bende bikere kimse önüme geçmesin lütfen

ayy hadi güle güle kullan hoppidicik. hayırlı olsun ama ben bu işi anlamadım telefonu çalınan ben. hediye alınan sen

ah canıım hoşgeldinnnn. mutlu olduğuna sevindim. bu enerji seni uzun bir süre dinç tutar artık. güzel günler geçirdin =) kısa zamanda kiloları da verirsin eminimki

tatlım günaydın sana da bol neşeli bir gün dilerim. regl iken ben 2 kg bile fazla çıkıyorum ama sonra iniyor. sıkma canını ya alıştık artık bu durumlara.

günaydın canım tebrik ederim hadi gözünaydın =)))

ayyyy dondurmalar çıkmış.... şu kornettonun orman meyveli in love ına hastayım yaaa..... ama cıssss.... bu tarçını ben ağzımda tutayım bari emzik gibi

sus kız ne dondurması tombalak seni.

afiyet olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…