Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Cok gecmis olsun cnm inş. Yatacak kadar onemli bisey yoktur

Abla aspiratör için kullandığın o ıslak mendil nasıl bir şey dilersen bana özelden markasını yazabilir misin burdan problem olur mu bilmiyorum
hihhh camlar için windomatikkkkk yazdım hemen baktım netten nasıl diye o da köpürtmek v.s. istiyor işi uzun geldi erindim ona yoksa hemen alacaktım :)
Abla dün ben de ilk defa Poni Bon dan duydum windomatiği viledanın ürününü tanıtan bir video izledim camsil sıkıp siliyordu kadın
Canım inşallah bi sorun çıkmaz Allah yardımcınız olsun lütfen yediğine içtiğine dikkat et yarın tartı günümüz bana yenilmeyi isteyeceğini hiç sanmıyorum

Ne yapiyosunuz kizlar bugünkü planlar neler

Bu ay ne guzel gecmisti yaaa
Son hafta batirdim
Zaten bu 91-92 arasi lanetli heralde bende
2 sefer bu rakamda izine cikip geri almistim
Bu hafta olmicak ama haftaya ne yapip edip 8 lere dusmem lazim
Aylik hedrfimide tutturamis oldum

ay ne guzel gecmisti yaaa
Son hafta batirdim
Zaten bu 91-92 arasi lanetli heralde bende
2 sefer bu rakamda izine cikip geri almistim
Bu hafta olmicak ama haftaya ne yapip edip 8 lere dusmem lazim
Aylik hedrfimide tutturamis
Olur abla ben de geçen hafta tökezledim ama hedefe varana kadar vazgeçmeyelim ki sen hepimizden daha istikrarlısın Haftaya 8leri görünce o laneti de kırmış olacaksın Ben bugün sabah 1 bardak süt, 1 yumurta ve biraz peynir yedim akşama da fırında tavuk düşünüyorum acıkırsam belki arada bi iki ceviz yeter
Bir derdim var topigi cnm
Canı sıkılan oraya gidip birilerine satasiyor
Ayy korkumdan girip bakamadım bile banlanırım filan bu hafta sonucumun iyi olacağına inanıyorum Riske atamadım

Aynen cnm
Belki 1 hafta geriye gittim ama haftaya açığı kapatirim insallah
Bugun korkuma tartilmadim
Yarin ne cikarsa bahtima

Bende öğlen 2 yumurta yarim avakado yemeyi düşünüyorum
Aksamda 1 bar. Badem sütü, yeterde artar bile

Yani ama tedavisi var çok şükür

şu an için tedavi sürecine girmedik, 1 ay bekleyip 1 ay sonra yeniden tetkik yapılmasını tercih etti doktor.
bakalım artık hayırlısı

bu seneye kadar biz de ailece öyleydik, ki salatasız soframız olmaz asla. ama ne hikmetse özellikle ben bu sene salata yiyemiyorum

Bayağı keyifsizim canım, okuyorum ama yazmaya gücüm yok

canım benim, bunalım devresine girmeden toparlanırsın inşallah
Gunaydinlarrrr

Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
Ters cevap yazip karsilikta gelirse polemikten hemen atiyolar cnm :))
Ben bdv ye ne bakarim ne yazarim :) enerjime yazik, oralara harciyamam
Aynen cnm muge anliyida hic bakmam ben
Negatif programlar insanin psikolojisinide etkiliyor

bdv nedir yahu ben hiç bilmiyorum öyle birşey
negatif programlar, insanlar hava herşey de etkiliyor bizi off

özelden yazmaya gerek yokmuş ben de önce sorun olur sanıyordum farmasinin temizlik mendilini kullanıyorum gülüm, domol ün de vardı hatta cam için bile ıslak bezi vardı ama memnun kalmadım daha camın yarısını silerken elim de kuruyordu, farmasinin ki yağı da çıkarıyor en memnun olduğum ürünlerinden yakının da satan varsa gelişinden verirse 12 tl civarı olması lazım yoksa da zaten 15- yada 16 lira hemen bitmiyor da ben banyo çekmecesine bir paket bıraktım ani temizlik gerekirse levabo çevresini yere dökülen kıl tozu silip çöpe atıyorum alırsan bence limon kokulusu daha hoş ben hediye diye ablama anneme böyle şeylerden paket yapıp götürüyorum yazık yorulmasınlar:)
ben de ponimden bu gün ilk defa duydum winmatiği mıknatıslı camın her iki yanını silen şeylerden sandım hatta böyle pratik ürünleri kullananalar da hep yazsa ne güzel olur

benim plan Allahtan bir şey olup bozulmazsa bol yeşillikli limonlu pul biberli salataya ton balığı evdekilere etli sebzeli pilav

neden yiyemiyorsun gülüm soğudun mu yoksa

Harry potter izlemen ne güzel. Abla bağırsak sistemin öyle demekki. Eşin doğru söylüyor. Ablacığım probiyotik iyi gelir
dengeli doyurucu mu gülüm ilave ödem çayı v.s. mi var listede
Paylaşayım abla listeyi.

Saçımı kestirdim canım sağolsun fırça gibi oldu yav bi anlatamıyom kendimi hep kendi keyfine göre kesiyor adam
Anammm sonra begeniyorsan sorun yok canım. Begenmiyorsan değiştir veya toplanalım sana destek olmaya gelelim

Hasta: Suşi yedim ordan çıktım pizza yedim ordan çıktım makarna yedim.
Dr Now:Yediklerinin faydasını gördün mü bari!
Çok iyi ya
Ben varım bunu şu niteti
Bende şimdi camları silmeye başlayacağım. Windomatik nedir kkm
Gunaydinlarrrr

Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
Aman Allahimmm inşallah sabaha öğlene gelir abla.
Akşam yoğurt kuru yemeyi dusunuyorum abla. Veya ispana

yazmayayım tutayım kendimi diyorum adet başlıyor yarına ödem v.s. olur da fazla çıkarsa kilo diyorum ama dayanamıycam:))
dün akşam ki bol limonlu zeytin yağlı acılı salataya 2 yumurta büyüklüğün de haşlanmış tavuk, bu sabah yine eksi rakam gösterdi neredeyse yemin edicem salataya tavuk balık zayıflatıyor resmen
bu akşam da deneyip ertesi sabaha ne kadar fark var onu görüp ona göre kesin bunlar test edilip onaylandı diyeceğim :))

canım sıkılıyor güzel filmlerde yok çıkmadı ben de nostalji yapıyorum Potter la :))
probiyotiği 3 ay kullandım çok iyi geldi 6-7 aydır aman aman sorunum yoktu istanbula gidip geldiğim de tekrar başladı işte ama sanki düzeliyor az daha bekleyip ona göre alıcam
paylaş gülüm ben yapmasam da belki kızlardan hoşuna giden denemek isteyen olur diyet listesini
vindomatik yaz nete çıkıyor viledanın cam silme aparatıymış gülüm ponim sağ olsun haberimiz yoktu öğrendik :)

Teşekkür ederim abla bi arkadaşım satıyordu ona bi sorayım ilk fırsatta alıp deneyeceğim

Cok gecmis olsun cnm inş. Yatacak kadar onemli bisey yoktur
Saol.abla.ciktik.bi serum.taktilar.antibiyotik verdiler yolladilar.haftaya yeniden kontrol edecekler.
Saol canim.hastaneden ciktik.serum verdiler.
Dikkat etmez miyim hic.hayat memat meselesi.seni yenicem dostum.her ne kadar adet olacaksam da kendimi sana madara ettirmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…