Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

benim plan Allahtan bir şey olup bozulmazsa bol yeşillikli limonlu pul biberli salataya ton balığı evdekilere etli sebzeli pilav
senin planda güzelmiş cnm
şifa olsun mefkuşum lanet falan yok hem öyle kodlama izine de ayrılmıyorsun nasıl olsa o 91 değişecek 89 görülecek o kadarrr
insallah haftaya gelsin artik cnm yaa
1 senedir oraya kadar inip geri cikiyom
Bu sefer öyle olmicak insallah
bizim adamlar alıştı iyice de
Keşke buraya gelip yazdigimiz kadar kiloda vereydik
sadece kür mü yoksa ara öğün olarakmi :)
Tuuu tuuu masallah devami gelsin eksilerin insallahhhhhhhh

Hadi geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanır son bir gün bekleyip göreceğiz

Saol.abla.ciktik.bi serum.taktilar.antibiyotik verdiler yolladilar.haftaya yeniden kontrol
aman iyi şükür cnm
Saol canim.hastaneden ciktik.serum verdiler.
Dikkat etmez miyim hic.hayat memat meselesi.seni yenicem dostum.her ne kadar adet olacaksam da kendimi sana madara ettirmem
Yalniz kilo farkindan dolayi senin daha cok vermen gerekiyor :)) biliyon yuzdeler yarışır

Biliyorum abla.sanirim ödem oldum.dünle bugün 1 kilo fark var.azonce adet oldum.ne zaman gecer?
Bugun sifir tuz yap bol su ic cnm

Yarina arti gelmezsin degilmi

Kiz ne bilem senin vucudunu dün ne yediydin hatırlamıyorum
Karbon varsa o da ödem yapar yada sislik yapicak bisey

Dün müydü karnibahar yedigin

çok geçmiş olsun gülüm ben kaçırmışım önceki mesajını yeni far ettim inşallah iyi olur çabuk iyileşir bu gece de rahatça uyur kuzu

kesin gelecek gülüm hatta beraber geçicez inşallah
aaa onu hiç deme benim ki de aynını diyor kk ye yazıp duruyorsun da zayıflıyor musunuz sanki diye :))
bu ara bir de sabah akşam limonlu sıcak su içiyorum sabahları hem çok üşüyorum diye hem de c vit. demiri destekliyormuş diye onun da etkisi var galiba salata proteine ek ki geçen hafta 92.2 ken pazartesi 91.6 bu sabah da 91.1 gördüm

Ona mı kalmış dolap ayarıyla oynamak çocuk filan mı sinir oluyorum ya kardeşinin oğlunun evini fütursuzca kendi evi zannedip istediği gibi davrananlara
valla bu istediği gibi davranmanın da ötesi kimin aklına gelir dolabın ayarlarını değişmek resmen dövesim geldi

Masallah cnm sende insallah bu hizla 9 lardan kurtulursun, kurtuluruz

Ben sabah işe erken gidince ekstra bisey icemiyorum
Bugun gün içinde biseyler iceyim ödem icin :))

akşam yemeğinin ön hazırlığını yaptım evi öylesine toparladım bulaşık mak. çalıştırıp tontişime çaya gidiyorum kızlar akşama olmadı(uyurum kesin) gece görüşürüz
Şu tontisi bi buraya getirip aklını çelemedik:)))

Bugun sifir tuz yap bol su ic cnm

Yarina arti gelmezsin degilmi

Kiz ne bilem senin vucudunu dün ne yediydin hatırlamıyorum
Karbon varsa o da ödem yapar yada sislik yapicak bisey

Dün müydü karnibahar yedigin
Abla azonce biraz tuzlu yer fistigi yedim.
Bugün bol su icecem.
Dun cok hafif yedim.hic karbon yoktu
Karnabahar yedim.
Gece cocuk hastaydi.hic uyumadim.

çok geçmiş olsun gülüm ben kaçırmışım önceki mesajını yeni far ettim inşallah iyi olur çabuk iyileşir bu gece de rahatça uyur kuzu
Saol abla.ins.kac gündür bi ben hastayim bi oğlum.uykuya hasretiz ailecek.
gülüm mefkuşum dediğini yap suyunu da ılıt limon sıkıp sıkıp bol bol iç , yarına en azından o 1 kilo geri gitsin
Abla ben limon icemiyorum.eksiden nefret ederim.mide bulantisi yapiyor cikariyorum.
Ama 3 yada 4 litre su icip uzerine de aksaa maydonoz kaynatmayı düsünüyorum.

azonce biraz tuzlu yer fistigi yedim.
Bugün bol su icecem.
Dun cok hafif yedim.hic karbon yoktu
Karnabahar yedim.
Gece cocuk hastaydi.hic uyumadim.
Uykusuzlugunda etkisi olur cnm
Ama bidaha tartiya yakin karnibahar brokoli lahana yeme, cogu kisiye sislik yapiyor

Suyuda cok geç vakte kadar icmemeye calis
Yatmadan 1-2saat once kesersen iyi olur
Sabaha kadar boşalsın hepsi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…