- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.241
senin planda güzelmiş cnmbenim plan Allahtan bir şey olup bozulmazsa bol yeşillikli limonlu pul biberli salataya ton balığı evdekilere etli sebzeli pilav
insallah haftaya gelsin artik cnm yaaşifa olsun mefkuşum lanet falan yok hem öyle kodlama izine de ayrılmıyorsun nasıl olsa o 91 değişecek 89 görülecek o kadarrr
bizim adamlar alıştı iyice debenim adam masanın bir ucun da bir şeyler yiyor ben diğer ucun da leptap başın da buraya yazıyorum, kime ne yazıyorsun diyiirrkime yazacam KK ye yazıyorum yarın tartı günü diyorum heeeee tamam diyor alıştı adam :)))
sadece kür mü yoksa ara öğün olarakmi :)Harry potter izlemen ne güzel. Abla bağırsak sistemin öyle demekki. Eşin doğru söylüyor. Ablacığım probiyotik iyi gelir
Paylaşayım abla listeyi.
Anammm sonra begeniyorsan sorun yok canım. Begenmiyorsan değiştir veya toplanalım sana destek olmaya gelelim
Çok iyi ya
Ben varım bunu şu niteti
Bende şimdi camları silmeye başlayacağım. Windomatik nedir kkm
Aman Allahimmm inşallah sabaha öğlene gelir abla.
Akşam yoğurt kuru yemeyi dusunuyorum abla. Veya ispana
Tuuu tuuu masallah devami gelsin eksilerin insallahhhhhhhhyazmayayım tutayım kendimi diyorum adet başlıyor yarına ödem v.s. olur da fazla çıkarsa kilo diyorum ama dayanamıycam:))
dün akşam ki bol limonlu zeytin yağlı acılı salataya 2 yumurta büyüklüğün de haşlanmış tavuk, bu sabah yine eksi rakam gösterdi neredeyse yemin edicem salataya tavuk balık zayıflatıyor resmen
bu akşam da deneyip ertesi sabaha ne kadar fark var onu görüp ona göre kesin bunlar test edilip onaylandı diyeceğim :))
Hadi geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanır son bir gün bekleyip göreceğizSaol.abla.ciktik.bi serum.taktilar.antibiyotik verdiler yolladilar.haftaya yeniden kontrol edecekler.
Saol canim.hastaneden ciktik.serum verdiler.
Dikkat etmez miyim hic.hayat memat meselesi.seni yenicem dostum.her ne kadar adet olacaksam da kendimi sana madara ettirmem
Ona mı kalmış dolap ayarıyla oynamak çocuk filan mı sinir oluyorum ya kardeşinin oğlunun evini fütursuzca kendi evi zannedip istediği gibi davrananlaraKaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
aman iyi şükür cnmSaol.abla.ciktik.bi serum.taktilar.antibiyotik verdiler yolladilar.haftaya yeniden kontrol
Yalniz kilo farkindan dolayi senin daha cok vermen gerekiyor :)) biliyon yuzdeler yarışırSaol canim.hastaneden ciktik.serum verdiler.
Dikkat etmez miyim hic.hayat memat meselesi.seni yenicem dostum.her ne kadar adet olacaksam da kendimi sana madara ettirmem
Ne işi varmis buzdolabi ayariylaKaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
Seni şansli şey.adet oldum.1 kilo ödem yapmisim.ne güzel dün vermistim epey.Hadi geçmiş olsun inşallah tez zamanda toparlanır son bir gün bekleyip göreceğiz
Biliyorum abla.sanirim ödem oldum.dünle bugün 1 kilo fark var.azonce adet oldum.ne zaman gecer?aman iyi şükür cnm
Yalniz kilo farkindan dolayi senin daha cok vermen gerekiyor :)) biliyon yuzdeler yarışır
Bugun sifir tuz yap bol su ic cnmBiliyorum abla.sanirim ödem oldum.dünle bugün 1 kilo fark var.azonce adet oldum.ne zaman gecer?
çok geçmiş olsun gülüm ben kaçırmışım önceki mesajını yeni far ettim inşallah iyi olur çabuk iyileşir bu gece de rahatça uyur kuzuSaol.abla.ciktik.bi serum.taktilar.antibiyotik verdiler yolladilar.haftaya yeniden kontrol edecekler.
Saol canim.hastaneden ciktik.serum verdiler.
gülüm mefkuşum dediğini yap suyunu da ılıt limon sıkıp sıkıp bol bol iç , yarına en azından o 1 kilo geri gitsinBiliyorum abla.sanirim ödem oldum.dünle bugün 1 kilo fark var.azonce adet oldum.ne zaman gecer?
deneyince yazarsın dediğim kadar iyi mi :))Teşekkür ederim abla bi arkadaşım satıyordu ona bi sorayım ilk fırsatta alıp deneyeceğim
kesin gelecek gülüm hatta beraber geçicez inşallahsenin planda güzelmiş cnm
insallah haftaya gelsin artik cnm yaa
1 senedir oraya kadar inip geri cikiyom
Bu sefer öyle olmicak insallah
bizim adamlar alıştı iyice de
Keşke buraya gelip yazdigimiz kadar kiloda vereydik
sadece kür mü yoksa ara öğün olarakmi :)
Tuuu tuuu masallah devami gelsin eksilerin insallahhhhhhhh
hay ben o kaynının …. çok sinirlendim yaaa arayıp sövdün müüKaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
valla bu istediği gibi davranmanın da ötesi kimin aklına gelir dolabın ayarlarını değişmek resmen dövesim geldiOna mı kalmış dolap ayarıyla oynamak çocuk filan mı sinir oluyorum ya kardeşinin oğlunun evini fütursuzca kendi evi zannedip istediği gibi davrananlara
Masallah cnm sende insallah bu hizla 9 lardan kurtulursun, kurtuluruzkesin gelecek gülüm hatta beraber geçicez inşallah
aaa onu hiç deme benim ki de aynını diyor kk ye yazıp duruyorsun da zayıflıyor musunuz sanki diye :))
bu ara bir de sabah akşam limonlu sıcak su içiyorum sabahları hem çok üşüyorum diye hem de c vit. demiri destekliyormuş diye onun da etkisi var galiba salata proteine ek ki geçen hafta 92.2 ken pazartesi 91.6 bu sabah da 91.1 gördüm
Şu tontisi bi buraya getirip aklını çelemedik:)))akşam yemeğinin ön hazırlığını yaptım evi öylesine toparladım bulaşık mak. çalıştırıp tontişime çaya gidiyorum kızlar akşama olmadı(uyurum kesin) gece görüşürüz
Abla azonce biraz tuzlu yer fistigi yedim.Bugun sifir tuz yap bol su ic cnm
Yarina arti gelmezsin degilmi
Kiz ne bilem senin vucudunudün ne yediydin hatırlamıyorum
Karbon varsa o da ödem yapar yada sislik yapicak bisey
Dün müydü karnibahar yedigin
Saol abla.ins.kac gündür bi ben hastayim bi oğlum.uykuya hasretiz ailecek.çok geçmiş olsun gülüm ben kaçırmışım önceki mesajını yeni far ettim inşallah iyi olur çabuk iyileşir bu gece de rahatça uyur kuzu
Abla ben limon icemiyorum.eksiden nefret ederim.mide bulantisi yapiyor cikariyorum.gülüm mefkuşum dediğini yap suyunu da ılıt limon sıkıp sıkıp bol bol iç , yarına en azından o 1 kilo geri gitsin
Uykusuzlugunda etkisi olur cnmazonce biraz tuzlu yer fistigi yedim.
Bugün bol su icecem.
Dun cok hafif yedim.hic karbon yoktu
Karnabahar yedim.
Gece cocuk hastaydi.hic uyumadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?