Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Seni şansli şey.adet oldum.1 kilo ödem yapmisim.ne güzel dün vermistim epey.
Olmadi hic bu
Tok karnına tartıldıysan tabi +1 görürsün canım gece uyumanan adet olman ve dün karnabahar yemiş olman da etkilemiş olabilir dur bakalım yarın ola hayrola
valla bu istediği gibi davranmanın da ötesi kimin aklına gelir dolabın ayarlarını değişmek resmen dövesim geldi
Aynen ya ben de sinir oldum resmen

Uykusuzlugunda etkisi olur cnm
Ama bidaha tartiya yakin karnibahar brokoli lahana yeme, cogu kisiye sislik yapiyor

Suyuda cok geç vakte kadar icmemeye calis
Yatmadan 1-2saat once kesersen iyi olur
Sabaha kadar boşalsın hepsi :))
Tok karnına tartıldıysan tabi +1 görürsün canım gece uyumanan adet olman ve dün karnabahar yemiş olman da etkilemiş olabilir dur bakalım yarın ola hayrola

Aynen ya ben de sinir oldum resmen
Uyukusuzlugun etkisinin oldugunu biliyordum ama karnabaharin sislik yaptigini hic bilmiyordum.
Simdi cok aciktim.ne yesem bilmiyorum.evde hersey var.aslinda yemesem daha iyi.
yada ton baligi ile salata mi yesem.o da sislik yapar mi?

Canım benim basınız sağolsun Allah rahmet eylesin .Rabbim geride kalanlara sabır versin.

Merhaba kizlar gelemedim bugun hic kvyle geziyoz komsu cagrdi orya gittik dun de pazara gittik geldk derken yogun geciyor ama guzel baklm kvnin bu haftasonu kacasi var ama 1 hafta daha kalir bence hayirlisi olsun. Onun disinda biraz artidaym tabi dogal olark normalde yedigmden fazla yiyorm misafir olunca heleki kv :) gecrn gun kurabiyr yaptk bugunde borek acacakti ama zaman olmadi yarin yapcakmis. Yarin tartida kac gelicem merak ediyorm

Uyukusuzlugun etkisinin oldugunu biliyordum ama karnabaharin sislik yaptigini hic bilmiyordum.
Yok cnm yapmaz yiyebilin :)

sizede geçmiş olsun canım öksürük bi geldimi zor gidiyor gece daha fena
Gunaydinlarrrr

Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
sanırım bağımlılık yapıyor güncel listeyle yaparız hayırlısıyla ban kalkmazsa
moral bozma abla inş haftaya 8 lerdesin
çok geçmiş olsun canım
Kaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
neden ayarına dokunmuşki
hepsi bi araya gelince olmuştur o artı moral bozma, salata bugün için en ideali
Aman dikkat ipin ucu kaçmasın canım

Yok cnm yapmaz yiyebilin :)
Saol abla.ton baligini cikarttim.sadece.salata yicem.ne olur ne olmaz.
Saol canim.bende oyle yaptim.1 tabak salata yaptim yicem simdi.tabak da kücük.

Anacim derdi olan oraya yaziyor kimileride gidip yorum yapiyor, sonra kavga cikiyor :)))

heee ayyy çok saçmaymış ama meraktan giresim geldi

Adam napsın, KK top10 da 1 numaramız olunca

kaynının ne işi varmış buzdolabı ayarıyla

Masallah cnm sende insallah bu hizla 9 lardan kurtulursun, kurtuluruz

Ben sabah işe erken gidince ekstra bisey icemiyorum
Bugun gün içinde biseyler iceyim ödem icin :))
akşam çayı az içip yeşil çay içelim limonlu sundan
ben de çay içmekten normal suya bitkiye yer kalmıyordu bu hafta çayı birazcık azalttım
yanına poşet çay alıp götürsen iş yerin de fırsat olunca içme şansın var mı mefkuşum

inşallah bu gece ailecek huzurlu rahatça uyursunuz gülüm
portakal greyfurt bunlarda aynı etkiyi yapıyor mu ne de olsa onlarda turunçgillerden onlardan mı yiyip bol ılık su içsen acaba

Beklentin baya büyük :) hayal kırıklığına uğrama sonra maalesef zor öylesini bulmak. Tek tük oluyolar onlarında boş zamanları olmuyo
Haklisin canım, yine kendim devam etcem bu gidişle.
Ben içemiyorum o tarz sular midem bulanıyo canm. İçebilen için çok iyi

Yoğunmuş eşin ama sende premses gibi davranıyosn :) ben 1 bardak eşim 5 bardak içer ne demlicem ya hep o demler
Bu sene yoğun diye kiyamiyorum. Daha önceki seneler işten benden önce geldiyse bütün evi temizler halılari falan kaldırıp silkeler altlarini siler bi de mutfağa girip yemeği hazır ederdi. Haftasonu benim evde olmadigim günlerde de evi komple temizleyip bana sürpriz yapiyodu
O yüzden bende onu idare ediyorum bu sene.
Gunaydinlarrrr

Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
Aaaa inş yarına düzelmiş olur abla yaaa. Listeyi hazirlariz ama onun bildirimini nasıl yapcaz ki
Kesinlikle bi de dan dan söylüyor hastaların yüzüne herşeyi ponçiğim benim
Abla o ürünlerle de yine ben yorulcam ama. Ara sıra temizlenmis ama ben yorulmadan temizlenmiş bi eve gelmeyeyim mi yani diğer günler zaten yine biz yapıyoruz.
Ters cevap yazip karsilikta gelirse polemikten hemen atiyolar cnm :))
Ben bdv ye ne bakarim ne yazarim :) enerjime yazik, oralara harciyamam
İnsanı hayattan sogutuyo BDV. Septik bi insan olup çıkıyosun
Ablaaa beni tekrar sen motive ettin şimdi kendin duramazsin
Canım çok geçmiş olsun Gruptaki herkes çocuğuyla imtihan oldu bu aralar.
Abla salata ve ızgara tavuk çok etkili gerçekten. Ben bu hafta aksami hep boyle gecirdim ve karnım duzlesti farkrdiyorum. Bugün de yuzumun tombikligi azalmış o dikkatimi cekti.
Aaaa küçük çocuk gibi ne alaka ya
Ona mı kalmış dolap ayarıyla oynamak çocuk filan mı sinir oluyorum ya kardeşinin oğlunun evini fütursuzca kendi evi zannedip istediği gibi davrananlara
Biz başka bi sehirdeyken eşimin abisi gelmisti bize ailesiyle yatili kalmaya. Evimize ilk gelişi olcak onlar gelemeden temizlik yaptım bi buzdolabi kaldı dedim ki hemen buzdolabini gorcek hali yok onu da onlar burdayken bi ara yaparım. Sonra içim rahat etmedi temizledim. Adam kac saatlik yoldan geldi eve girer girmez dinlenmek yerine mutfağa girip buzdolabini açtı bakiyim kardesimin dolabında neler var dedi ben şok tabi
İyiki temizlemişim
Salataya turp rendeledim.yarim kırmızı turp.yani ceyrek kadar yemis oldum.ins siskinlik yapmaz
Yok kuzum o kadarı bisey yapmaz. Sen gece yatmadan pulbiberli yoğurt ye bide mutlaka maydanozlu limonlu büyük bir kupa sıcak su iç. Ödemin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…