- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.261
Tok karnına tartıldıysan tabi +1 görürsün canım gece uyumanan adet olman ve dün karnabahar yemiş olman da etkilemiş olabilir dur bakalım yarın ola hayrolaSeni şansli şey.adet oldum.1 kilo ödem yapmisim.ne güzel dün vermistim epey.
Olmadi hic bu
Aynen ya ben de sinir oldum resmenvalla bu istediği gibi davranmanın da ötesi kimin aklına gelir dolabın ayarlarını değişmek resmen dövesim geldi
Uykusuzlugunda etkisi olur cnm
Ama bidaha tartiya yakin karnibahar brokoli lahana yeme, cogu kisiye sislik yapiyor
Suyuda cok geç vakte kadar icmemeye calis
Yatmadan 1-2saat once kesersen iyi olur
Sabaha kadar boşalsın hepsi :))
Uyukusuzlugun etkisinin oldugunu biliyordum ama karnabaharin sislik yaptigini hic bilmiyordum.Tok karnına tartıldıysan tabi +1 görürsün canım gece uyumanan adet olman ve dün karnabahar yemiş olman da etkilemiş olabilir dur bakalım yarın ola hayrola
Aynen ya ben de sinir oldum resmen
Canım benim basınız sağolsun Allah rahmet eylesin .Rabbim geride kalanlara sabır versin.keşke güzel haberlerle gelebilseydim, ama ne yazık ki abimi kaybettik
size ne zaman yazdığımı da hatırlamıyorum ama salı günü beyin ölümü gerçekleşti gecesi de kalbi durdu kardeşimin ne yazık ki dayanamadı
artık elimden tek gelen Allahıma cennetine alması için dua etmek
son zamanlarda kardeşlik yapmadım ona helalleşemeden uğurladım onu
bu dünya onu mutlu edemedi inşallah gittiği yerde çok mutlu çok huzurlu olur
Amin canım sağolasınCanım benim basınız sağolsun Allah rahmet eylesin .Rabbim geride kalanlara sabır versin.
Yok cnm yapmaz yiyebilin :)Uyukusuzlugun etkisinin oldugunu biliyordum ama karnabaharin sislik yaptigini hic bilmiyordum.
Simdi cok aciktim.ne yesem bilmiyorum.evde hersey var.aslinda yemesem daha iyi.
yada ton baligi ile salata mi yesem.o da sislik yapar mi?
sizede geçmiş olsun canım öksürük bi geldimi zor gidiyor gece daha fenaıyıyız canım cok sukur. Kucugumun oksurugu var epeyce oda gecerse daha ıyı olucaz ınsallah. Sen nasılsın canjm
geçmıs olsjn canjm. Valla bu sene nasıl bı kıs gecıyor anlamadım ki mubarek kime sorsam hasta. Biz de oyle yız tabı
Teşekkürler canım daha iyiye gidiyoruz cok sukur
Tesekkürler tatlım iyi gibiyiz de kucugun oksuruk fenasen nasılsın bebıs nasıl epeyce buyumustur
sanırım bağımlılık yapıyorGunaydinlarrrr
Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
moral bozma abla inş haftaya 8 lerdesinNe yapiyosunuz kizlar bugünkü planlar neler
Bu ay ne guzel gecmisti yaaa
Son hafta batirdim
Zaten bu 91-92 arasi lanetli heralde bende
2 sefer bu rakamda izine cikip geri almistim
Bu hafta olmicak ama haftaya ne yapip edip 8 lere dusmem lazim
Aylik hedrfimide tutturamis oldum
çok geçmiş olsun canımSaol.abla.ciktik.bi serum.taktilar.antibiyotik verdiler yolladilar.haftaya yeniden kontrol edecekler.
Saol canim.hastaneden ciktik.serum verdiler.
Dikkat etmez miyim hic.hayat memat meselesi.seni yenicem dostum.her ne kadar adet olacaksam da kendimi sana madara ettirmem
neden ayarına dokunmuşkiKaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
hepsi bi araya gelince olmuştur o artı moral bozma, salata bugün için en idealiUyukusuzlugun etkisinin oldugunu biliyordum ama karnabaharin sislik yaptigini hic bilmiyordum.
Simdi cok aciktim.ne yesem bilmiyorum.evde hersey var.aslinda yemesem daha iyi.
yada ton baligi ile salata mi yesem.o da sislik yapar mi?
Aman dikkat ipin ucu kaçmasın canımMerhaba kizlar gelemedim bugun hic kvyle geziyoz komsu cagrdi orya gittik dun de pazara gittik geldk derken yogun geciyor ama guzel baklm kvnin bu haftasonu kacasi var ama 1 hafta daha kalir bence hayirlisi olsun. Onun disinda biraz artidaym tabi dogal olark normalde yedigmden fazla yiyorm misafir olunca heleki kv :) gecrn gun kurabiyr yaptk bugunde borek acacakti ama zaman olmadi yarin yapcakmis. Yarin tartida kac gelicem merak ediyorm
Niranin bildirimi ne olacak :))sanırım bağımlılık yapıyorgüncel listeyle yaparız hayırlısıyla ban kalkmazsa
Yapacak bişey yok abla eğer ban kalkmazsaNiranin bildirimi ne olacak :))
Saol abla.ton baligini cikarttim.sadece.salata yicem.ne olur ne olmaz.Yok cnm yapmaz yiyebilin :)
Saol canim.bende oyle yaptim.1 tabak salata yaptim yicem simdi.tabak da kücük.sizede geçmiş olsun canım öksürük bi geldimi zor gidiyor gece daha fena
sanırım bağımlılık yapıyorgüncel listeyle yaparız hayırlısıyla ban kalkmazsa
moral bozma abla inş haftaya 8 lerdesin
çok geçmiş olsun canım
neden ayarına dokunmuşki
hepsi bi araya gelince olmuştur o artı moral bozma, salata bugün için en ideali
Aman dikkat ipin ucu kaçmasın canım
Anacim derdi olan oraya yaziyor kimileride gidip yorum yapiyor, sonra kavga cikiyor :)))
benim adam masanın bir ucun da bir şeyler yiyor ben diğer ucun da leptap başın da buraya yazıyorum, kime ne yazıyorsun diyiirrkime yazacam KK ye yazıyorum yarın tartı günü diyorum heeeee tamam diyor alıştı adam :)))
Kaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
akşam çayı az içip yeşil çay içelim limonlu sundanMasallah cnm sende insallah bu hizla 9 lardan kurtulursun, kurtuluruz
Ben sabah işe erken gidince ekstra bisey icemiyorum
Bugun gün içinde biseyler iceyim ödem icin :))
bir buraya bir de doktora gidip genel tahlil yaptırmaya 2 senedir ikna edemedim ya ben beceriksizim ya tontişim inat hihihihiŞu tontisi bi buraya getirip aklını çelemedik:)))
inşallah bu gece ailecek huzurlu rahatça uyursunuz gülümAbla azonce biraz tuzlu yer fistigi yedim.
Bugün bol su icecem.
Dun cok hafif yedim.hic karbon yoktu
Karnabahar yedim.
Gece cocuk hastaydi.hic uyumadim.
Saol abla.ins.kac gündür bi ben hastayim bi oğlum.uykuya hasretiz ailecek.
Abla ben limon icemiyorum.eksiden nefret ederim.mide bulantisi yapiyor cikariyorum.
Ama 3 yada 4 litre su icip uzerine de aksaa maydonoz kaynatmayı düsünüyorum.
gülüm yedikten sonra şişirse de turpun idrar söktürücü özelliğinden dolayı ödem atıyor diye biliyorum benSalataya turp rendeledim.yarim kırmızı turp.yani ceyrek kadar yemis oldum.ins siskinlik yapmaz
Haklisin canım, yine kendim devam etcem bu gidişle.Beklentin baya büyük :) hayal kırıklığına uğrama sonra maalesef zor öylesini bulmak. Tek tük oluyolar onlarında boş zamanları olmuyo
Bu sene yoğun diye kiyamiyorum. Daha önceki seneler işten benden önce geldiyse bütün evi temizler halılari falan kaldırıp silkeler altlarini siler bi de mutfağa girip yemeği hazır ederdi. Haftasonu benim evde olmadigim günlerde de evi komple temizleyip bana sürpriz yapiyoduBen içemiyorum o tarz sular midem bulanıyo canm. İçebilen için çok iyi
Yoğunmuş eşin ama sende premses gibi davranıyosn :) ben 1 bardak eşim 5 bardak içer ne demlicem ya hep o demler
Aaaa inş yarına düzelmiş olur abla yaaa. Listeyi hazirlariz ama onun bildirimini nasıl yapcaz kiGunaydinlarrrr
Niran banlanmis, yarin nasil yapicaz bakalim
Size şu bdv ye girmeyin diyoruz
Kimsede teli, inst. Falanda yok heralde
Kesinlikle bi de dan dan söylüyor hastaların yüzüne herşeyi ponçiğim benimsalata candır :))
adam suratsız olur tabi 74 yaşın da ve işini çok ciddiye alıyor giden hastanın her an ölebileceğini bildiği için gülümseyemiyor bence doktor now o yüzden en samimi doktor görünüyor gözüme :)
Abla o ürünlerle de yine ben yorulcam ama. Ara sıra temizlenmis ama ben yorulmadan temizlenmiş bi eve gelmeyeyim mi yanibenim ki evin 4. oğlu annesinin hiç sevmediklerinden ama o da aynı sendromlu gülüm: premsesss
temizliği kolaylaştıran bir dolu ürün var gülüm 500 lira temizlikçiye verene kadar 500 liraya yıllarca yetecek ürün alırsın gülüm
bir tane temizlik için özel ıslak mendil var mesela bir tanesiyle aspratörü gıcır gıcır temizliyor hafta da 1 on gün de 1 siliyorum 1 dk aspratör mis gibi oluyor bezde kahverengi yağ için de kalıyor çok kirlenmediyse ocağı bile siliyorum (dün akşma öyle yaptım) cam bezleri var mesela deterjansız ılık suyla yıka sık sil suyun izini bile bırakmıyor toz alır gibi camı siliyorsun , yağ kir bezi var kapıları sil sil geç mis gibi oluyor bir de genel temizlik deterjanı al her yere kullanılıyor halını sil tülünü yıkarken ekle kapı silme suyuna koy aklına ne gelirse bir odayı cam kapı da dahil süpür sil toz alma 1 saat sürmez hem de benim gibi çabuk yorulan biri yapıyorsa sen haydan haya yaparsın
İnsanı hayattan sogutuyo BDV. Septik bi insan olup çıkıyosunTers cevap yazip karsilikta gelirse polemikten hemen atiyolar cnm :))
Ben bdv ye ne bakarim ne yazarim :) enerjime yazik, oralara harciyamam
Ablaaa beni tekrar sen motive ettin şimdi kendin duramazsin
sagolasin cnm
valla dün işten erken ciktim diye sevindiydim :)) ama oglan arayip hasta deyince mecbur cocuklari aldim geldim, başım catladi ama içim rahat etmezdi yoksa
ortaligin hastaligi cnm kırıklık, grip olmus
Bu hafta benim konstrem bozuldu yaaaneden bilmiyorum modum düştü
Canım çok geçmiş olsunKızlar biz yine hastanedeyiz.cocuk dün hic susmadi.habire ağladi atesi vardi.gece hic uyumadik.bugunde kontrolü vardi.ciktik geldik.kan verdik.ins enfeksiyon yoktur.yoksa yatis yaparlar.sabah gelirken aceleyle kahvaltimi yapayim dedim.cünkü hastanede simit poaca ve aburcuburdan baska bi secenek yok.
Bende 1 tane yağda yumurta yedim.bide ıspanakli börek vardi.az bisey ondan yedim.bugun cok dikkat edecektim ama hesapta olmayinca olmuyor iste.
Aksama dikkat ederim ins.
Abla salata ve ızgara tavuk çok etkili gerçekten. Ben bu hafta aksami hep boyle gecirdim ve karnım duzlesti farkrdiyorum. Bugün de yuzumun tombikligi azalmış o dikkatimi cekti.yazmayayım tutayım kendimi diyorum adet başlıyor yarına ödem v.s. olur da fazla çıkarsa kilo diyorum ama dayanamıycam:))
dün akşam ki bol limonlu zeytin yağlı acılı salataya 2 yumurta büyüklüğün de haşlanmış tavuk, bu sabah yine eksi rakam gösterdi neredeyse yemin edicem salataya tavuk balık zayıflatıyor resmen
bu akşam da deneyip ertesi sabaha ne kadar fark var onu görüp ona göre kesin bunlar test edilip onaylandı diyeceğim :))
Aaaa küçük çocuk gibi ne alaka yaKaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
Biz başka bi sehirdeyken eşimin abisi gelmisti bize ailesiyle yatili kalmaya. Evimize ilk gelişi olcak onlar gelemeden temizlik yaptım bi buzdolabi kaldı dedim ki hemen buzdolabini gorcek hali yok onu da onlar burdayken bi ara yaparım. Sonra içim rahat etmedi temizledim. Adam kac saatlik yoldan geldi eve girer girmez dinlenmek yerine mutfağa girip buzdolabini açtı bakiyim kardesimin dolabında neler var dedi ben şok tabiOna mı kalmış dolap ayarıyla oynamak çocuk filan mı sinir oluyorum ya kardeşinin oğlunun evini fütursuzca kendi evi zannedip istediği gibi davrananlara
Yok kuzum o kadarı bisey yapmaz. Sen gece yatmadan pulbiberli yoğurt ye bide mutlaka maydanozlu limonlu büyük bir kupa sıcak su iç. Ödemin gitsin.Salataya turp rendeledim.yarim kırmızı turp.yani ceyrek kadar yemis oldum.ins siskinlik yapmaz
Bende yedim yarım turp ama yarına çoktan gider o di mi ablagülüm yedikten sonra şişirse de turpun idrar söktürücü özelliğinden dolayı ödem atıyor diye biliyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?