- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.281
minicik olanlardan mı canım onların şişlik yaptığını bilmiyorumSalataya turp rendeledim.yarim kırmızı turp.yani ceyrek kadar yemis oldum.ins siskinlik yapmaz
Bence tontişin inat abla yoksa seni dinleyip gitmeyen olmaz sanırım bu tatlı anlatımlarından dolayıbir buraya bir de doktora gidip genel tahlil yaptırmaya 2 senedir ikna edemedim ya ben beceriksizim ya tontişim inat hihihihi
Yok artık demekki ne kadar acıktıysaHaklisin canım, yine kendim devam etcem bu gidişle.
Bu sene yoğun diye kiyamiyorum. Daha önceki seneler işten benden önce geldiyse bütün evi temizler halılari falan kaldırıp silkeler altlarini siler bi de mutfağa girip yemeği hazır ederdi. Haftasonu benim evde olmadigim günlerde de evi komple temizleyip bana sürpriz yapiyodu
O yüzden bende onu idare ediyorum bu sene.
Aaaa inş yarına düzelmiş olur abla yaaa. Listeyi hazirlariz ama onun bildirimini nasıl yapcaz ki
Kesinlikle bi de dan dan söylüyor hastaların yüzüne herşeyi ponçiğim benim
Abla o ürünlerle de yine ben yorulcam ama. Ara sıra temizlenmis ama ben yorulmadan temizlenmiş bi eve gelmeyeyim mi yanidiğer günler zaten yine biz yapıyoruz.
İnsanı hayattan sogutuyo BDV. Septik bi insan olup çıkıyosun
Ablaaa beni tekrar sen motive ettin şimdi kendin duramazsin
Canım çok geçmiş olsunGruptaki herkes çocuğuyla imtihan oldu bu aralar.
Abla salata ve ızgara tavuk çok etkili gerçekten. Ben bu hafta aksami hep boyle gecirdim ve karnım duzlesti farkrdiyorum. Bugün de yuzumun tombikligi azalmış o dikkatimi cekti.
Aaaa küçük çocuk gibi ne alaka ya
Biz başka bi sehirdeyken eşimin abisi gelmisti bize ailesiyle yatili kalmaya. Evimize ilk gelişi olcak onlar gelemeden temizlik yaptım bi buzdolabi kaldı dedim ki hemen buzdolabini gorcek hali yok onu da onlar burdayken bi ara yaparım. Sonra içim rahat etmedi temizledim. Adam kac saatlik yoldan geldi eve girer girmez dinlenmek yerine mutfağa girip buzdolabini açtı bakiyim kardesimin dolabında neler var dedi ben şok tabi
İyiki temizlemişim
Yok kuzum o kadarı bisey yapmaz. Sen gece yatmadan pulbiberli yoğurt ye bide mutlaka maydanozlu limonlu büyük bir kupa sıcak su iç. Ödemin gitsin.
Yok artıkBiz başka bi sehirdeyken eşimin abisi gelmisti bize ailesiyle yatili kalmaya. Evimize ilk gelişi olcak onlar gelemeden temizlik yaptım bi buzdolabi kaldı dedim ki hemen buzdolabini gorcek hali yok onu da onlar burdayken bi ara yaparım. Sonra içim rahat etmedi temizledim. Adam kac saatlik yoldan geldi eve girer girmez dinlenmek yerine mutfağa girip buzdolabini açtı bakiyim kardesimin dolabında neler var dedi ben şok tabi
İyiki temizlemişim
ins abla odemler gider.gülüm yedikten sonra şişirse de turpun idrar söktürücü özelliğinden dolayı ödem atıyor diye biliyorum ben
Icecem zaten hazirladim.1 litre.ins ödemler gider.Haklisin canım, yine kendim devam etcem bu gidişle.
Bu sene yoğun diye kiyamiyorum. Daha önceki seneler işten benden önce geldiyse bütün evi temizler halılari falan kaldırıp silkeler altlarini siler bi de mutfağa girip yemeği hazır ederdi. Haftasonu benim evde olmadigim günlerde de evi komple temizleyip bana sürpriz yapiyodu
O yüzden bende onu idare ediyorum bu sene.
Aaaa inş yarına düzelmiş olur abla yaaa. Listeyi hazirlariz ama onun bildirimini nasıl yapcaz ki
Kesinlikle bi de dan dan söylüyor hastaların yüzüne herşeyi ponçiğim benim
Abla o ürünlerle de yine ben yorulcam ama. Ara sıra temizlenmis ama ben yorulmadan temizlenmiş bi eve gelmeyeyim mi yanidiğer günler zaten yine biz yapıyoruz.
İnsanı hayattan sogutuyo BDV. Septik bi insan olup çıkıyosun
Ablaaa beni tekrar sen motive ettin şimdi kendin duramazsin
Canım çok geçmiş olsunGruptaki herkes çocuğuyla imtihan oldu bu aralar.
Abla salata ve ızgara tavuk çok etkili gerçekten. Ben bu hafta aksami hep boyle gecirdim ve karnım duzlesti farkrdiyorum. Bugün de yuzumun tombikligi azalmış o dikkatimi cekti.
Aaaa küçük çocuk gibi ne alaka ya
Biz başka bi sehirdeyken eşimin abisi gelmisti bize ailesiyle yatili kalmaya. Evimize ilk gelişi olcak onlar gelemeden temizlik yaptım bi buzdolabi kaldı dedim ki hemen buzdolabini gorcek hali yok onu da onlar burdayken bi ara yaparım. Sonra içim rahat etmedi temizledim. Adam kac saatlik yoldan geldi eve girer girmez dinlenmek yerine mutfağa girip buzdolabini açtı bakiyim kardesimin dolabında neler var dedi ben şok tabi
İyiki temizlemişim
Yok kuzum o kadarı bisey yapmaz. Sen gece yatmadan pulbiberli yoğurt ye bide mutlaka maydanozlu limonlu büyük bir kupa sıcak su iç. Ödemin gitsin.
Biraz büyük canim.turp.minicik olanlardan mı canım onların şişlik yaptığını bilmiyorum
Bence tontişin inat abla yoksa seni dinleyip gitmeyen olmaz sanırım bu tatlı anlatımlarından dolayı
Bence yapmamalısın şişlik olabiliyor ama sen bilirsin tabiKızlar dersim iptal oldu gitmiycem evde vaktim var spor yapsam mı bilemedim. Yarına kaslarim şişer mı acaba? Bütün hafta yaptım bugünü es geçsem daha mı iyi olur?
Yapmiycam canım limonlu zencefilli su yaptım kendime koca bir kupa onu ıcıcem şimdi. 1 saat sonra da maydanozlu limonlu su icicem sabaha herşey güzel olur insallahBence yapmamalısın şişlik olabiliyor ama sen bilirsin tabi
İnşallahYapmiycam canım limonlu zencefilli su yaptım kendime koca bir kupa onu ıcıcem şimdi. 1 saat sonra da maydanozlu limonlu su icicem sabaha herşey güzel olur insallah
Kv gidince aldiysanda verirsin tadını çıkarMerhaba kizlar gelemedim bugun hic kvyle geziyoz komsu cagrdi orya gittik dun de pazara gittik geldk derken yogun geciyor ama guzel baklm kvnin bu haftasonu kacasi var ama 1 hafta daha kalir bence hayirlisi olsun. Onun disinda biraz artidaym tabi dogal olark normalde yedigmden fazla yiyorm misafir olunca heleki kv :) gecrn gun kurabiyr yaptk bugunde borek acacakti ama zaman olmadi yarin yapcakmis. Yarin tartida kac gelicem merak ediyorm
Neden banlammis merak ettimNiranin bildirimi ne olacak :))
Cumartesi ilk geliyirmus gibi tekrardan bismillah diycemSağol Nazlicim ❤
Kuzuuu daha çok yeni evlisiniz. İlk yıllar daha çok tartışma oluyo. İlk 5 seneyi atlatinca evlilik daha da güçlenir diye bisey okumuştum.7. yıldan bildiriyorum gercekten birbirini oldugun haliyle kabul ediyosun ve daha çok baglaniyosun gittikçe daha çok seviyosun ❤❤❤
Biraz daha sabret kuzum çok daha güzel günleriniz olacak insallah
Günaydın canım
Vakit erken daha yetistirirsin sıkma canını.
Misafir geliyo diye bozma sakın bugün. Bu haftayı iyi geçir Cuma girersin listeye.
Pınarım daha once konuşuldu mu hatırlamıyorum. Alerjisi falan olabilir mi bebişin. Belki bisey rahatsız ediyordur cocugu. Senin yediklerinden biri etkiliyor olabilir mi?
Günaydın tatlim ❤
Abla biz annemgilin evi taşıdık ondan salı gününden beri onlarla uğraşıyoruz bugün evlere dağıldık yeni
Ne yapiyosunuz kizlar bugünkü planlar neler
Bu ay ne guzel gecmisti yaaa
Son hafta batirdim
Zaten bu 91-92 arasi lanetli heralde bende
2 sefer bu rakamda izine cikip geri almistim
Bu hafta olmicak ama haftaya ne yapip edip 8 lere dusmem lazim
Aylik hedrfimide tutturamis oldum
sizede geçmiş olsun canım öksürük bi geldimi zor gidiyor gece daha fena
sanırım bağımlılık yapıyorgüncel listeyle yaparız hayırlısıyla ban kalkmazsa
moral bozma abla inş haftaya 8 lerdesin
çok geçmiş olsun canım
neden ayarına dokunmuşki
hepsi bi araya gelince olmuştur o artı moral bozma, salata bugün için en ideali
Aman dikkat ipin ucu kaçmasın canım
Kv gidince aldiysanda verirsin tadını çıkar ☺Canını isteyipte yapamadığım birşey varsa yaptır bence bulmuşken bu fırsatı
Çok hafif menü olmuş canım tartı öncesi için değerBugünkü menüm
Saat 8.30 da
1 tavada yumurta
Az bisey ıspanakli börek (hastane isi oldugu icin mecburi)
Sekersiz cay
Saat 14 de
100 gr yer fistigi
Saat 17.45
1 kücuk tabak salata (yağsız)
Su 3 lt
1 lt de maydonoz suyu
Spor yok.
Senin de süper canım30 Ocak Perşembe menüm
11:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir
16:00
1 fincan sütlü kahve
18:00
Izgara tavuklu salata
Su:2 litre
Güzel canımsabah 10.20
1 dilim peynir
1 domates/salatalık/maydanoz
2 ceviz
1 dlm ekmek
14.00 ara / öğlen :
sade kahve
patlamış mısır 1sb
akşam :
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata ( havuç/turp)
5yk kabak yemeği
sporu gece yapacağım :)
Afiyet olsun canımSabah 10.30
2 yumurta
1 dilim tbe peynir5 zeyt
1 dilim elma
akşam 18.30
Fırında patlıcankabak et
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
Spor 10 dk yürüyüş
İdare eder abla kardesimin durumu evde yatılı misafir derken diyeti uygulamaya calısıyorum
Ay benm kaynanamda 3-4 sene bize geldiğinde yatak odasına giderdi dolapların içine bakardıYok artık demekki ne kadar acıktıysa
Bizde bi tanıdık var yanlız bırakmaya gelmez merakından giysi dolaplarını açar hep sırf meraktan başka bişe yaptığından değil
Vayy yeni profil yeni başlangıçlaarBaya bi regl sancısı çekiyorum miniğimde baya huysuzdu bugün yatak odasını temizleme işi de kaldı
cok kötü bişey yaban birinin evine gittim mi gözümle etrafa bile bakmam farklı bişey algılanır diye millet arşa çıkmışAy benm kaynanamda 3-4 sene bize geldiğinde yatak odasına giderdi dolapların içine bakardı
Benimde mutfak dolaplarım kaldı bi halledebilsemBaya bi regl sancısı çekiyorum miniğimde baya huysuzdu bugün yatak odasını temizleme işi de kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?