Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Salataya turp rendeledim.yarim kırmızı turp.yani ceyrek kadar yemis oldum.ins siskinlik yapmaz
minicik olanlardan mı canım onların şişlik yaptığını bilmiyorum
bir buraya bir de doktora gidip genel tahlil yaptırmaya 2 senedir ikna edemedim ya ben beceriksizim ya tontişim inat hihihihi
Bence tontişin inat abla yoksa seni dinleyip gitmeyen olmaz sanırım bu tatlı anlatımlarından dolayı

Yok artık demekki ne kadar acıktıysa
Bizde bi tanıdık var yanlız bırakmaya gelmez merakından giysi dolaplarını açar hep sırf meraktan başka bişe yaptığından değil

Yok artık ne tuhaf insanlar var ya

gülüm yedikten sonra şişirse de turpun idrar söktürücü özelliğinden dolayı ödem atıyor diye biliyorum ben
ins abla odemler gider.
Icecem zaten hazirladim.1 litre.ins ödemler gider.
minicik olanlardan mı canım onların şişlik yaptığını bilmiyorum

Bence tontişin inat abla yoksa seni dinleyip gitmeyen olmaz sanırım bu tatlı anlatımlarından dolayı
Biraz büyük canim.turp.

Kızlar dersim iptal oldu gitmiycem evde vaktim var spor yapsam mı bilemedim. Yarına kaslarim şişer mı acaba? Bütün hafta yaptım bugünü es geçsem daha mı iyi olur?
Bence yapmamalısın şişlik olabiliyor ama sen bilirsin tabi

Bence yapmamalısın şişlik olabiliyor ama sen bilirsin tabi
Yapmiycam canım limonlu zencefilli su yaptım kendime koca bir kupa onu ıcıcem şimdi. 1 saat sonra da maydanozlu limonlu su icicem sabaha herşey güzel olur insallah

Kv gidince aldiysanda verirsin tadını çıkar Canını isteyipte yapamadığım birşey varsa yaptır bence bulmuşken bu fırsatı

Cumartesi ilk geliyirmus gibi tekrardan bismillah diycem

Ablaa dur daha yeni basladin motiven dusmesin ama ya, illaki gelicek o 8ler.
Cok guzel gidiyordun nazar degdi sana bence

Yok cnm bu ara bilerek saldım ama hem diyet piskolojisnden bunalmistm hemde kv geldi diye o gidince gene dikkat edicem aldiklarim haricinde 1 kg dha var vermem gereken

Kv gidince aldiysanda verirsin tadını çıkar ☺Canını isteyipte yapamadığım birşey varsa yaptır bence bulmuşken bu fırsatı

Aynen bende oyle diyorm cnm borek yapck iste o cok guzel yapiyor el acması boregi :)

Çok hafif menü olmuş canım tartı öncesi için değer
30 Ocak Perşembe menüm

11:30
2 haşlanmış yumurta
2 kk peynir

16:00
1 fincan sütlü kahve

18:00
Izgara tavuklu salata

Su:2 litre
Senin de süper canım
Güzel canım
Sabah 10.30
2 yumurta
1 dilim tbe peynir 5 zeyt
1 dilim elma

akşam 18.30
Fırında patlıcan kabak et
1 kase yoğurt

su 2.5 lt
Spor 10 dk yürüyüş
Afiyet olsun canım

Ay benm kaynanamda 3-4 sene bize geldiğinde yatak odasına giderdi dolapların içine bakardı
cok kötü bişey yaban birinin evine gittim mi gözümle etrafa bile bakmam farklı bişey algılanır diye millet arşa çıkmış
Baya bi regl sancısı çekiyorum miniğimde baya huysuzdu bugün yatak odasını temizleme işi de kaldı
Benimde mutfak dolaplarım kaldı bi halledebilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…