- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.103
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.301
Sen ders e neden gidiyorsun canımKızlar dersim iptal oldu gitmiycem evde vaktim var spor yapsam mı bilemedim. Yarına kaslarim şişer mı acaba? Bütün hafta yaptım bugünü es geçsem daha mı iyi olur?
Abloşum numarası yok mu sen de yaaa inanmıyorumNiranin bildirimi ne olacak :))
Malesef yok cnmAbloşum numarası yok mu sen de yaaa inanmıyorum
AnaammMalesef yok cnm
gecmis olsun tatlimHayırli akşamlar diyim ben
Bu hafta sağlık yönünden iyi geçmedi malesef hem çocuklar hem kendim omzum yine çok kötü midemede kramp giriyor.
inşallah yarın takımca güzel sonuç alırız
fazla degilse bisey olmaz heraldeSalataya turp rendeledim.yarim kırmızı turp.yani ceyrek kadar yemis oldum.ins siskinlik yapmaz
eşim olmayinca ben zaten aksam cay demlemiyom cnmakşam çayı az içip yeşil çay içelim limonlu sundan
ben de çay içmekten normal suya bitkiye yer kalmıyordu bu hafta çayı birazcık azalttım
yanına poşet çay alıp götürsen iş yerin de fırsat olunca içme şansın var mı mefkuşum
sende ikna edemediysen demekki ümitsiz vakabir buraya bir de doktora gidip genel tahlil yaptırmaya 2 senedir ikna edemedim ya ben beceriksizim ya tontişim inat hihihihi
bende bildirim icin dedim zaten cnminş yarına düzelmiş olur abla yaaa. Listeyi hazirlariz ama onun bildirimini nasıl yapcaz ki
durmuyom kizzz yarin kaldigim yerden devamAblaaa beni tekrar sen motive ettin şimdi kendin duramazsin
ne tuhaf insanlar var yaaaartık demekki ne kadar acıktıysa
Bizde bi tanıdık var yanlız bırakmaya gelmez merakından giysi dolaplarını açar hep sırf meraktan başka bişe yaptığından değil
bdv den cnm, o konuda çoğu kisiyi banlamislarNeden banlammis merak ettim
sanadami iş yaptirdilarAbla biz annemgilin evi taşıdık ondan salı gününden beri onlarla uğraşıyoruz bugün evlere dağıldık yenihalimiz yoktu akşamları güç kendimizi yatağa attık
insallah haftaya gelecek cnmAblaa dur daha yeni basladin motiven dusmesin ama ya, illaki gelicek o 8ler.
Cok guzel gidiyordun nazar degdi sana benc
, yatili misafir kim var cnm yineeder abla kardesimin durumu evde yatılı misafir derken diyeti uygulamaya calısıyorum
Kız düşündümde adam bugün hiç iş yapmamışVayy yeni profil yeni başlangıçlaarherife ne iş yaptırdın bugün fırçayla fayansları neyim sildireydin
Sabah banlanmis heraldeAnaamm
Gece banlandı sanırım inşallah bi günlüktür de sabaha açılır engeli
sağol abla. Bilmiyorum oluyordu bende bazen ama bukadar sürmüyordu, depremi çok stress yaptım o yüzdenmi bilmiyorum. Bu hafta çok tatlı şeyler yedim ondanda olurmukigecmis olsun tatlim
Bu sene hastaliklar gecmeden tekrarlayip duruyor
Miden niye agriyoki biseymi dokunuyor sana
valla var ablane tuhaf insanlar var yaaane kadann ayıp
Kız düşündümde adam bugün hiç iş yapmamış
Bu tür insanlar nasil bi kafaya sahip kiAy benm kaynanamda 3-4 sene bize geldiğinde yatak odasına giderdi dolapların içine bakardı
Benim gelininde midesinde sorun oluyorsağol abla. Bilmiyorum oluyordu bende bazen ama bukadar sürmüyordu, depremi çok stress yaptım o yüzdenmi bilmiyorum
Çözemedim ben kaynanamı çözemeyince bıraktımBu tür insanlar nasil bi kafaya sahip ki
Senin gelinin ailesi nerde ki ablaBenim gelininde midesinde sorun oluyor
Onda sütlü yogurtlu bisey yerse sıkıntı oluyomus
Aaaa nasil olmuşKayınpederi dolandırmışlar cep telefonu mevzusundan hiçte ah etmemiştim halbuki!
öyle bişey hiç fark etmedim ama şekerli bişey yiyince bişey olurmu? Bu ara fazla tükettimBenim gelininde midesinde sorun oluyor
Onda sütlü yogurtlu bisey yerse sıkıntı oluyomus
Ne güzel, bende çoğu kez boşveriuorım ama bazen sınırlar zorlanıyor gercektenÇözemedim ben kaynanamı çözemeyince bıraktımne yorucam beynimi onun için
Öğretmen mi öğrenci mi kavrayamadımDers vermek icin
BurdaSenin gelinin ailesi nerde ki abla
Öğretmen canım kendisi özel ders veriyorÖğretmen mi öğrenci mi kavrayamadım
Yani öğretmen olsa dersi niye iptal olsun iptal ettim der başka bişi der edilgen konuma düşmez dedim öğrenci olsa şu yaşa gelmiş ne dersi alıyor Acep
Olabilir cnmbişey hiç fark etmedim ama şekerli bişey yiyince bişey olurmu? Bu ara fazla tükettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?