- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.321
İş çıkar bacım saat de geç olmuş masaj neyim yaptır ginsengli minsengliKız düşündümde adam bugün hiç iş yapmamış
Belki ogrenci hasta öyle iptal olmustur :)) ozel ders veriyorÖğretmen mi öğrenci mi kavrayamadım
Yani öğretmen olsa dersi niye iptal olsun iptal ettim der başka bişi der edilgen konuma düşmez dedim öğrenci olsa şu yaşa gelmiş ne dersi alıyor Acep
Net üzerinden başka şehirden ikinci el tel satan birinden almış o da malumAaaa nasil olmuş
Hiç sinirlenmiceksin sakin sakin cvbını vericeksin ohh miss. Bunun içinöyle bişey hiç fark etmedim ama şekerli bişey yiyince bişey olurmu? Bu ara fazla tükettim
Ne güzel, bende çoğu kez boşveriuorım ama bazen sınırlar zorlanıyor gercekten
hassas midede çok kötü yaOlabilir cnm
Daha biraz once konustuk
Ben ona bogaz sekeri almistim icindeki s li bi madde dokunuyomus
iyi olmuş canımNet üzerinden başka şehirden ikinci el tel satan birinden almış o da malum
Öyle yapıyorum ama bi yerde daha olmuyor kopuyorHiç sinirlenmiceksin sakin sakin cvbını vericeksin ohh miss. Bunun içinekim2009 ablamdn ders alablirsin
İki güne bir sende çocuklar. iki günün diğer günü de anneannrdeyseler gelin çok şanslı
Masajın sonu hiç iyi yere gitmiyo kalsınİş çıkar bacım saat de geç olmuş masaj neyim yaptır ginsengli minsengli
Aynen iyi olmuş bizden diş için aldıkları paraya evlerine 3.buzdolabını almışlar. biri mutfakta biri kapalı balkonda biri de yatak odasındaiyi olmuş canım
Öyle yapıyorum ama bi yerde daha olmuyor kopuyor
Ayhh havalara bakBugün kalkıp hemen tartıldığıma rağmen eksi görmüştüm bu kadar yememe rağmen.
Bugün iki tane biber dolması yedim etkilemez eksiciğimi inşallah
Düğünden videoları izledim kendimi bu kadar zayıf görmüyordum bi hoşuma gittiAyhh havalara bak
Okadarınada ne gerek varmışAynen iyi olmuş bizden diş için aldıkları paraya evlerine 3.buzdolabını almışlar. biri mutfakta biri kapalı balkonda biri de yatak odasında
Öncesi sonrası fotosu isterizDüğünden videoları izledim kendimi bu kadar zayıf görmüyordum bi hoşuma gitti
Demekki insanlar boşuna demiyor verme daha diye bi sevindim
Ben cok utangaçımÖncesi sonrası fotosu isteriz
Abla annemler tasındılar ordaydım uc gundur ev toparla temızlık tası derken bu aksam evıme geldım.Ucmelekannesi
@bi prenses annesi
Siz niye hic gorunmuyosunuz kizlar
@askrhpozitif nasil gidiyor tatlim
Bugünü ucuz atlattinBugünkü menüm
Saat 8.30 da
1 tavada yumurta
Az bisey ıspanakli börek (hastane isi oldugu icin mecburi)
Sekersiz cay
Saat 14 de
100 gr yer fistigi
Saat 17.45
1 kücuk tabak salata (yağsız)
Su 3 lt
1 lt de maydonoz suyu
Spor yok.
Kuzu sen sporda yapsan baya farkeder kilo verme hızın. Menün de güzel11:30
1 haşlanmış yumurta
1 bardak tarçınlı yarım yağlı süt
Biraz çeçil peyniri
15:00
1 ayva
18:30
2 tane tavuk baget (fırın)
1 büyük bardak ayran
su: şimdilik 2 litre
Spor yok ütü var
Aksamı kacta yediğini göremedim canım. Bugün perşembe oldugundan belki tarhana çorbası olmayabilirdi karbonhidrat olduğu icin. Ama erken yediysen çok da sorun olmaz.sabah 10.20
1 dilim peynir
1 domates/salatalık/maydanoz
2 ceviz
1 dlm ekmek
14.00 ara / öğlen :
sade kahve
patlamış mısır 1sb
akşam :
1 kase tarhana çorbası
1 kase yoğurt
1 kase salata ( havuç/turp)
5yk kabak yemeği
sporu gece yapacağım :)
Çok güzel menü Gülbecim. Senin menülerin genelde çok iyi ve istikrarlısınSabah 10.30
2 yumurta
1 dilim tbe peynir5 zeyt
1 dilim elma
akşam 18.30
Fırında patlıcankabak et
1 kase yoğurt
su 2.5 lt
Spor 10 dk yürüyüş
Öğretmenim ben tatlım. Ders anlatmak için gidiyorumSen ders e neden gidiyorsun canım
İyi dinlenmeler canımAbla annemler tasındılar ordaydım uc gundur ev toparla temızlık tası derken bu aksam evıme geldım.
Cocuklara tatıl oluncada pek fırsatım olmadı inş pazartesı acılıyor okullarokul acılıyo dıye sevınecegımde aklıma gelmezdı
Gecmısı okuyamadım inş sabah bakarım şimdi heryerım agrıyor yatıp uyumayı planlıyorum mınıkım uyursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?