- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.341
Dis ne olmus o zamanAynen iyi olmuş bizden diş için aldıkları paraya evlerine 3.buzdolabını almışlar. biri mutfakta biri kapalı balkonda biri de yatak odasında
Anneside calisiyor cok sık gitmiyolar aslinda :) ekstra bi durum olmazsa bizede haftada 1 geliyolar :))İki güne bir sende çocuklar. iki günün diğer günü de anneannrdeyseler gelin çok şanslı
Geçmiş olsun kuzu ins tartini etkilemezBaya bi regl sancısı çekiyorum miniğimde baya huysuzdu bugün yatak odasını temizleme işi de kaldı
Malesef yok cnm
Anaamm
Gece banlandı sanırım inşallah bi günlüktür de sabaha açılır engeli
Muneye msj attım bi ümit ne kadar banlı diye sordum. Belki cvp verir.Sabah banlanmis heralde
Bilmiyorumki cezasi 1 gunlukmu 3 gün mü
Özel ders canım bu, benim işim olduğunda ya da velimin öğrencinin bi durumu olduğunda iptal ediyoruz başka bi gün telafi yapıyorum. Kız ne varmış benim yasimdaÖğretmen mi öğrenci mi kavrayamadım
Yani öğretmen olsa dersi niye iptal olsun iptal ettim der başka bişi der edilgen konuma düşmez dedim öğrenci olsa şu yaşa gelmiş ne dersi alıyor Acep
O da iyi cesaret etmiş başka şehirden 2.el almaya görmedenNet üzerinden başka şehirden ikinci el tel satan birinden almış o da malum
Nazlııı bende çok merak ediyorum seniiiBen cok utangaçımgaza gelirsem bi ara inş
Bende istiyorm çocuklar çok kirletiyor özellikle halıları koltukları örtü kullanmayı sevmiyorum ama mecburBi arkadaşım almıştı dediğin o robottan 5bin küsüre almıştı geçen sene ama halı yıkama koltuk silme derdin bitiyor yatağını bile onla temizliyormuş değer mi tabi ki değer
Anlamaya çalışmıyorm artık demiştim ya :)Okadarınada ne gerek varmış
Para varmış zati diş filan yapıldı. kpder profa fıtık ameliyatı oldu paraları varmış yaniDis ne olmus o zaman
HmAnneside calisiyor cok sık gitmiyolar aslinda :) ekstra bi durum olmazsa bizede haftada 1 geliyolar :))
Tartıya yansır kesin hamile karnı gibi şişti karnım geneGeçmiş olsun kuzu ins tartini etkilemez
Muneye msj attım bi ümit ne kadar banlı diye sordum. Belki cvp verir.
Özel ders canım bu, benim işim olduğunda ya da velimin öğrencinin bi durumu olduğunda iptal ediyoruz başka bi gün telafi yapıyorum. Kız ne varmış benim yasimda
Hem ben hala öğrenciyim doktora yapıyorum.
O da iyi cesaret etmiş başka şehirden 2.el almaya görmeden
Nazlııı bende çok merak ediyorum seniii
Yaşayan bilir ya çok fena oluyoTartıya yansır kesin hamile karnı gibi şişti karnım gene
Benm bu defaki doğumumdan sonra reglm çok garip fırsat bulup drda gidemedim bu tatilde. Aşırı şiş yoğun ve ağrılı geçiyoYaşayan bilir ya çok fena oluyo
Hadi senin doğumdan bana ne oluyoBenm bu defaki doğumumdan sonra reglm çok garip fırsat bulup drda gidemedim bu tatilde. Aşırı şiş yoğun ve ağrılı geçiyo
Haklisin canım, yine kendim devam etcem bu gidişle.
Bu sene yoğun diye kiyamiyorum. Daha önceki seneler işten benden önce geldiyse bütün evi temizler halılari falan kaldırıp silkeler altlarini siler bi de mutfağa girip yemeği hazır ederdi. Haftasonu benim evde olmadigim günlerde de evi komple temizleyip bana sürpriz yapiyodu
O yüzden bende onu idare ediyorum bu sene.
Aaaa inş yarına düzelmiş olur abla yaaa. Listeyi hazirlariz ama onun bildirimini nasıl yapcaz ki
Kesinlikle bi de dan dan söylüyor hastaların yüzüne herşeyi ponçiğim benim
Abla o ürünlerle de yine ben yorulcam ama. Ara sıra temizlenmis ama ben yorulmadan temizlenmiş bi eve gelmeyeyim mi yanidiğer günler zaten yine biz yapıyoruz.
İnsanı hayattan sogutuyo BDV. Septik bi insan olup çıkıyosun
Ablaaa beni tekrar sen motive ettin şimdi kendin duramazsin
Canım çok geçmiş olsunGruptaki herkes çocuğuyla imtihan oldu bu aralar.
Abla salata ve ızgara tavuk çok etkili gerçekten. Ben bu hafta aksami hep boyle gecirdim ve karnım duzlesti farkrdiyorum. Bugün de yuzumun tombikligi azalmış o dikkatimi cekti.
Aaaa küçük çocuk gibi ne alaka ya
Biz başka bi sehirdeyken eşimin abisi gelmisti bize ailesiyle yatili kalmaya. Evimize ilk gelişi olcak onlar gelemeden temizlik yaptım bi buzdolabi kaldı dedim ki hemen buzdolabini gorcek hali yok onu da onlar burdayken bi ara yaparım. Sonra içim rahat etmedi temizledim. Adam kac saatlik yoldan geldi eve girer girmez dinlenmek yerine mutfağa girip buzdolabini açtı bakiyim kardesimin dolabında neler var dedi ben şok tabi
İyiki temizlemişim
Yok kuzum o kadarı bisey yapmaz. Sen gece yatmadan pulbiberli yoğurt ye bide mutlaka maydanozlu limonlu büyük bir kupa sıcak su iç. Ödemin gitsin.
bence gider gülümBende yedim yarım turp ama yarına çoktan gider o di mi abla
hem de nasıl inat ama doktorla zayıflama konusun da sadece doktora da kilosundan hastalık çıkar zayıfla der diye gitmiyor :)minicik olanlardan mı canım onların şişlik yaptığını bilmiyorum
Bence tontişin inat abla yoksa seni dinleyip gitmeyen olmaz sanırım bu tatlı anlatımlarından dolayı
herkes ümitsiz vaka olduğunu söylüyor hatta yüzüne ağır şekilde eleştiriyi bile geçen hadsizce kırıcı şeyler bile söylüyorlar ama sadece moralinin bozulup kalbinin kırılmasına yarıyorgecmis olsun tatlim
Bu sene hastaliklar gecmeden tekrarlayip duruyor
Miden niye agriyoki biseymi dokunuyor sana
fazla degilse bisey olmaz heralde
Ben salataya lahana turp koyamiyorum :))
eşim olmayinca ben zaten aksam cay demlemiyom cnm
İş yerinde sadece molada icebilirim ondada kahve iciyorum :))
sende ikna edemediysen demekki ümitsiz vaka
bende bildirim icin dedim zaten cnm
Gelmezse mecbur bildirimsiz olacak
Haftayada liste etkilenir o zaman
durmuyom kizzz yarin kaldigim yerden devam
ne tuhaf insanlar var yaaane kadann ayıp
bdv den cnm, o konuda çoğu kisiyi banlamislar
sanadami iş yaptirdilar
insallah haftaya gelecek cnm
Sende kv gidince tekrar baslar bi çırpıda verirsin
Kv seni görünce bisey dedimi
, yatili misafir kim var cnm yine
Abla sen bana bakma ya ben böyle dikkat ediyorum heyecanlanıyorum sonra bi bakıyorum sadece gramlar gitmişvalla haklısın gülüm ne diye o kadar çalışıp para kazanılıyor insanlar hayatları kolaylaşsın istiyor da çalışıyor maddi gücün yetiyorsa benim gibi evde yabancı birinin dolanmasına alerjin yoksa al yardımcıyı derin işleri yaptır bari
aa yüzünden bile belli oluyorsa baya zayıfladın demek ki ayy merak bastı beni yarın tartıda ne kadar eksi çıkacaksın
demek ki kastan değil direk yağdan veriyorsun gülüm daha iyi yaAbla sen bana bakma ya ben böyle dikkat ediyorum heyecanlanıyorum sonra bi bakıyorum sadece gramlar gitmiş
Geçen hafta baya karbonlu beslenmistim vücut sasirsin diye ondan umitliyim biraz ise yaramış olabilir
Arada sapıtmasam çok güzel olacak da dağıtınca aynı yerlerde geziyorumBugünü ucuz atlattin
Kuzu sen sporda yapsan baya farkeder kilo verme hızın. Menün de güzel
Aksamı kacta yediğini göremedim canım. Bugün perşembe oldugundan belki tarhana çorbası olmayabilirdi karbonhidrat olduğu icin. Ama erken yediysen çok da sorun olmaz.
Spor da yaptiysan harikasin
Çok güzel menü Gülbecim. Senin menülerin genelde çok iyi ve istikrarlısın ❤
Öğretmenim ben tatlım. Ders anlatmak için gidiyorum
Canım buralardayım aslında ama bu aralar pek diyet modda olmadığım için olaya dahil olamıyorumL4L4 nerelerdesn cnm gorunmuyorsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?