Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Baya bi regl sancısı çekiyorum miniğimde baya huysuzdu bugün yatak odasını temizleme işi de kaldı
Geçmiş olsun kuzu ins tartini etkilemez
Anaamm
Gece banlandı sanırım inşallah bi günlüktür de sabaha açılır engeli
Sabah banlanmis heralde
Bilmiyorumki cezasi 1 gunlukmu 3 gün mü
Muneye msj attım bi ümit ne kadar banlı diye sordum. Belki cvp verir.
Öğretmen mi öğrenci mi kavrayamadım
Yani öğretmen olsa dersi niye iptal olsun iptal ettim der başka bişi der edilgen konuma düşmez dedim öğrenci olsa şu yaşa gelmiş ne dersi alıyor Acep
Özel ders canım bu, benim işim olduğunda ya da velimin öğrencinin bi durumu olduğunda iptal ediyoruz başka bi gün telafi yapıyorum. Kız ne varmış benim yasimda
Hem ben hala öğrenciyim doktora yapıyorum.
Net üzerinden başka şehirden ikinci el tel satan birinden almış o da malum
O da iyi cesaret etmiş başka şehirden 2.el almaya görmeden
Ben cok utangaçım gaza gelirsem bi ara inş
Nazlııı bende çok merak ediyorum seniii

Kızlar Niran gelemezse listeyi hazırlayıp paylasmamiz lazım. Ben 3 e kadar müsaitim sonra derslerim var. 2 ye kadar bildirimleri bitirirsek listeyi hazırlayıp çıkarım evden. Birazdan listenin boş halini paylasayim sabah bildirim yapan kendini eklesin oraya.

Bi arkadaşım almıştı dediğin o robottan 5bin küsüre almıştı geçen sene ama halı yıkama koltuk silme derdin bitiyor yatağını bile onla temizliyormuş değer mi tabi ki değer
Bende istiyorm çocuklar çok kirletiyor özellikle halıları koltukları örtü kullanmayı sevmiyorum ama mecbur

Okadarınada ne gerek varmış
Anlamaya çalışmıyorm artık demiştim ya :)

Dis ne olmus o zaman
Para varmış zati diş filan yapıldı. kpder profa fıtık ameliyatı oldu paraları varmış yani

Anneside calisiyor cok sık gitmiyolar aslinda :) ekstra bi durum olmazsa bizede haftada 1 geliyolar :))
Hm

Tartıya yansır kesin hamile karnı gibi şişti karnım gene

valla haklısın gülüm ne diye o kadar çalışıp para kazanılıyor insanlar hayatları kolaylaşsın istiyor da çalışıyor maddi gücün yetiyorsa benim gibi evde yabancı birinin dolanmasına alerjin yoksa al yardımcıyı derin işleri yaptır bari
aa yüzünden bile belli oluyorsa baya zayıfladın demek ki ayy merak bastı beni yarın tartıda ne kadar eksi çıkacaksın

minicik olanlardan mı canım onların şişlik yaptığını bilmiyorum

Bence tontişin inat abla yoksa seni dinleyip gitmeyen olmaz sanırım bu tatlı anlatımlarından dolayı
hem de nasıl inat ama doktorla zayıflama konusun da sadece doktora da kilosundan hastalık çıkar zayıfla der diye gitmiyor :)

herkes ümitsiz vaka olduğunu söylüyor hatta yüzüne ağır şekilde eleştiriyi bile geçen hadsizce kırıcı şeyler bile söylüyorlar ama sadece moralinin bozulup kalbinin kırılmasına yarıyor
kahve dururken de bitki içilmez kiii:)

Abla sen bana bakma ya ben böyle dikkat ediyorum heyecanlanıyorum sonra bi bakıyorum sadece gramlar gitmiş
Geçen hafta baya karbonlu beslenmistim vücut sasirsin diye ondan umitliyim biraz ise yaramış olabilir

Abla sen bana bakma ya ben böyle dikkat ediyorum heyecanlanıyorum sonra bi bakıyorum sadece gramlar gitmiş
Geçen hafta baya karbonlu beslenmistim vücut sasirsin diye ondan umitliyim biraz ise yaramış olabilir
demek ki kastan değil direk yağdan veriyorsun gülüm daha iyi ya

* * * 9.Takim 659. Etap * * *

Kuasar (79.1////)
Frytiop (60.7////)
Niran Nevra (76.5///)
mefkurem (91.9////)
Zeycan123 (68.9////)
zsaracoglu(85.7////)
Umudumbitmedi_ (97.5////)
Gastrikasit(70.8////)
Lusi (62.1///)

9.takim ortalamasi : %

🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
Poni Bon(86.8/) 84.8 le 645.etap
Ucmelekannesi (71////) 65.6 la 646.etap
Gulbe seker (101.9/) 96.la 626.etap
Tekrar dene (86.0/) 86.9 la 637.etap eski nicki Keseli kanguru
Jasminium84 (64.0///)64.0 ile 658. etapta sağlık nedeniyle ayrıldı.
L4L4 (65.0////) 65.0 ile 658. etap
all iswell (68.2////) 68.2 ile 658. etap
FREE CANLAR
Dream00 (55.5////)
mer_4260 (60.1//)
ekim2009 (92.2////)
askrpozitif (88.6//) sabit

HAMİLE ÜYELER
nanekekik(74.4/)Baş:75.7
Bi prenses annesi(82.3////)Baş:84

Arada sapıtmasam çok güzel olacak da dağıtınca aynı yerlerde geziyorum

L4L4 nerelerdesn cnm gorunmuyorsn
Canım buralardayım aslında ama bu aralar pek diyet modda olmadığım için olaya dahil olamıyorum sen beni çağırdın bende gülsüme ses edeyim Frytiop huuuu bacım nirdesinn
.
Kızlaar bu arada benden duymuş olmayın ama Pınar da Gülsüm de taş olmuşlar beni de kv kıskanıyo bende zayıflicam diyo ama hep yiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…