Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Hoşgeldin canimm

Ben çoook merak ettim yaaa kizlaaar bi resim paylaşın da görelim

Eski günlerdeki gibi hazır gaptan yokken listeleride buraya mı taşısak ayy kapanmış o sayfa deriz
Kıızzz sen ne fenasin
1-2 gün daha gelmezse lunaparka çeviririz burayı uzak kalma sen gel
Poni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
Ben de şok
Hayatımda ilk defa böyle bisey duyuyorum. Terbiyesizlik diycem ama durumun tam karşılığını bu kelime ifade etmiyor bence

Poni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
Ohhaa sapık kaynana ben döverdim he yakalasam bu konularda çok sinirlenirim
Hoşgeldin canimm ❤❤❤

Ben çoook merak ettim yaaa kizlaaar bi resim paylaşın da görelim
Atarlarsa kıskanırsınız
Kıızzz sen ne fenasin
1-2 gün daha gelmezse lunaparka çeviririz burayı uzak kalma sen gel
Gitmemkiiii yarında gelmezse partiliyo muyuuuuzzz

Ohhaa sapık kaynana ben döverdim he yakalasam bu konularda çok sinirlenirim

Atarlarsa kıskanırsınız

Gitmemkiiii yarında gelmezse partiliyo muyuuuuzzz
Atsınlar da az gaza gelelim

Tamam partileyelim
Niran bizi mahvedicek gelince

Valla ahlaksız diyeceğim olmuyor üzerine birde saçmalamıştı ya
fazla Su icince olmuyor canim

Yok artik nasil yakaladin? Giyerken mi Yoksa üzerindeyken tesadüfen mi
Ben zayıfım tabi o Zamanın kv benden 20 kilo fazla benim regli ilken giydiğim çamaşırlar ile normal günde giydiğim hep farklıdır birde regli iken daha büyük. Çamaşır kullanırım kv kilolu Regli olduğum zaman Giydiğim çamaşırlar dışında onu olması mümkün değildi diğer çamaşırların benim de daha regli olmama iki hafta vardı önce ki olduğum zamandan olanları yıkamıştım sonra çamaşırları yıkadım kuruttuktan sonra katlarken tekrar regl iken giydiğim çamaşırı çıktı. Ben şaşırdım Allah Allah unuttun herhalde dedim daha sonra bu sefer renklileri yıkadım kayınvalidem
İlla ben katlayacağım diyor anlamadım tabi sonra ben oturdum bakıyorum Benim çamaşırlardan biri daha çıktı koluna bluz içine sakladı Dedim ki bunu koyarken adama yakalıyayım ama olmadı kızım çok ağladı o Arada direk koymuş Çok şaşırmıştım ben de ben çok bozuldum bir de benim o zaman özel kutu almıştım çamaşırlarımı koymak için elbiselerin altındaydı çekmecede değil Burada tamamen karıştırdığı ortaya çıktı Sonra onlar gitti ben dolabı boşalttım eşimin eşofmanları arasından da çamaşırım çıktı tamamen giyip koymuş
Benim suratım asıldı Bunlar dışarı Çıkınca ne oldu diye eşime sormuş suratı düştü diye o da sen niye çamaşırlarını giyiyorsun demiş hiç
Birşey diyememiş
Sonra gitmiş çamaşır alıp gelmiş sanki
Ben ondan çamaşır istedim aramaya elim varmadı benim uzun mesaj attım bende dedim ki
İnsanlık hali herkes ihtiyaç duyabilir Ama gizli almak yerine benden eğer istese idiniz misafir için aldığım çamaşırla vardı verirdim evde olmasa bile marketler de bile satılıyor alır gelirdim dedim
Uzunca anlattım asıl mesele gizlice karıştırmakta sonra küstü tabi bende tın dedim

Baya bi regl sancısı çekiyorum miniğimde baya huysuzdu bugün yatak odasını temizleme işi de kaldı
Aman canım sen iyi ol da temizlik kaçmıyor hoş
Afiyet olsun canım keşke karnabahar tercih etmeseydin bugün yoksa menün güzel
14.00
Koymalı yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 parca cecil peynir

16.00
1 avuç fıstık

17.30
Ispanak 6 yk
Yoğurt

Spor ev işi
Şu 2 lt
Bi harika menü daha
Aynen iyi olmuş bizden diş için aldıkları paraya evlerine 3.buzdolabını almışlar. biri mutfakta biri kapalı balkonda biri de yatak odasında
İstemsizce Güldüm koleksiyon mu yapıyorlar bu insanlar evde ordu filan mı besliyorlar
Kuzu sen sporda yapsan baya farkeder kilo verme hızın. Menün de güzel
Normalde yaparım severim spor yapmayı da canım 15 tatil evdeyiz temizlik yapıyorum dip köşe dermanım kalmıyor hiç okul açılsın hayırlısıyla yine eski düzenime dönerim
Kızlar karnıniz gurulduyor mu bu saatlerde?
Tabi gurluyor gurlamaz mi
Tövbe Estağfirullah akli dengesinin yerinde olduğundan eminsiniz değil mi ne ruh hastaları var hakkaten

Kızlar yatiyorum ben herkese iyi geceler
Sabahın nurunda bildirim yapıp yüzdeyi düşürmeyin bekleyin biraz uyandıktan sonra
iyi geceler canim
Bana göre mesele sadece karistirip gizli almak degil Hic gelinin Yada herhangi birnin kullanilmis camasiri giyilirmi ayipta bisey

Yuh oha....tövbe ya rabbim daha neler duyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…