- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.361
Abla maşallah her durumda bi güzellik buluyorsundemek ki kastan değil direk yağdan veriyorsun gülüm daha iyi ya
Emeklerine yazık tatlim, genelde menülerin çok güzel bi kacamakla herşeyi başa sariyoruz işte.Arada sapıtmasam çok güzel olacak da dağıtınca aynı yerlerde geziyorum
Eski günlerdeki gibiKızlar listeyi paylaştım sabah kilo bildirimi yapan kendini eklesin oraya olur mu
AYnen öyle özellikle regli dönemi sapıtıyorumAbla maşallah her durumda bi güzellik buluyorsun
Emeklerine yazık tatlim, genelde menülerin çok güzel bi kacamakla herşeyi başa sariyoruz işte.
Hoşgeldin canimmCanım buralardayım aslında ama bu aralar pek diyet modda olmadığım için olaya dahil olamıyorumsen beni çağırdın bende gülsüme ses edeyim @Frytiop huuuu bacım nirdesinn
.
Kızlaar bu arada benden duymuş olmayın ama Pınar da Gülsüm de taş olmuşlarbeni de kv kıskanıyo bende zayıflicam diyo ama hep yiyo
Kıızzz sen ne fenasinEski günlerdeki gibihazır gaptan yokken listeleride buraya mı taşısak ayy kapanmış o sayfa deriz
Ben de şokPoni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
fazla Su icince olmuyor canimKızlar karnıniz gurulduyor mu bu saatlerde?
Yok artik nasil yakaladin? Giyerken mi Yoksa üzerindeyken tesadüfen miPoni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
Cok su ictim.canim bugün.3 lt su 2 bardak da maydonoz suyu.fazla Su icince olmuyor canim
Yok artik nasil yakaladin? Giyerken mi Yoksa üzerindeyken tesadüfen mi
Positiv düsün güzel Sonuc gelsin canimCok su ictim.canim bugün.3 lt su 2 bardak da maydonoz suyu.
Acaba yarin iyi bi eksi cikar mi ki?
Odem olmusum.baya
Ohhaa sapık kaynanaPoni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
Atarlarsa kıskanırsınızHoşgeldin canimm ❤❤❤
Ben çoook merak ettim yaaa kizlaaar bi resim paylaşın da görelim
GitmemkiiiiKıızzz sen ne fenasin
1-2 gün daha gelmezse lunaparka çeviririz burayıuzak kalma sen gel
Atsınlar da az gaza gelelimOhhaa sapık kaynanaben döverdim he yakalasam bu konularda çok sinirlenirim
Atarlarsa kıskanırsınız
Gitmemkiiiiyarında gelmezse partiliyo muyuuuuzzz
Valla ahlaksız diyeceğim olmuyor üzerine birde saçmalamıştı yaKıızzz sen ne fenasin
1-2 gün daha gelmezse lunaparka çeviririz burayıuzak kalma sen gel
Ben de şok
Hayatımda ilk defa böyle bisey duyuyorum. Terbiyesizlik diycem ama durumun tam karşılığını bu kelime ifade etmiyor bence
Ben zayıfım tabi o Zamanın kv benden 20 kilo fazla benim regli ilken giydiğim çamaşırlar ile normal günde giydiğim hep farklıdır birde regli iken daha büyük. Çamaşır kullanırım kv kilolu Regli olduğum zaman Giydiğim çamaşırlar dışında onu olması mümkün değildi diğer çamaşırların benim de daha regli olmama iki hafta vardı önce ki olduğum zamandan olanları yıkamıştım sonra çamaşırları yıkadım kuruttuktan sonra katlarken tekrar regl iken giydiğim çamaşırı çıktı. Ben şaşırdım Allah Allah unuttun herhalde dedim daha sonra bu sefer renklileri yıkadım kayınvalidemfazla Su icince olmuyor canim
Yok artik nasil yakaladin? Giyerken mi Yoksa üzerindeyken tesadüfen mi
Aman canım sen iyi ol da temizlik kaçmıyor hoşBaya bi regl sancısı çekiyorum miniğimde baya huysuzdu bugün yatak odasını temizleme işi de kaldı
Afiyet olsun canım keşke karnabahar tercih etmeseydin bugün yoksa menün güzelİyi geceler
9.30
2 has yumurta
Yarım domates
5 zeytin
3 4 dal maydanoz
1 kk peynir
2 kayısı
Ara 1 bardak sütlü hindiba+2 kayısı
18.00
2 parça fırında tavuk
1 Tb karnabahar (fırında)
2 kaşık yoğurt
Su 2 litr
Spor 200 ip atlama 40 pDream00
Bi harika menü daha14.00
Koymalı yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 parca cecil peynir
16.00
1 avuç fıstık
17.30
Ispanak 6 yk
Yoğurt
Spor ev işi
Şu 2 lt
İstemsizce Güldüm koleksiyon mu yapıyorlar bu insanlar evde ordu filan mı besliyorlarAynen iyi olmuş bizden diş için aldıkları paraya evlerine 3.buzdolabını almışlar. biri mutfakta biri kapalı balkonda biri de yatak odasında
Normalde yaparım severim spor yapmayı da canım 15 tatil evdeyiz temizlik yapıyorum dip köşe dermanım kalmıyor hiç okul açılsın hayırlısıyla yine eski düzenime dönerimKuzu sen sporda yapsan baya farkeder kilo verme hızın. Menün de güzel
Tabi gurluyor gurlamaz miKızlar karnıniz gurulduyor mu bu saatlerde?
Tövbe Estağfirullah akli dengesinin yerinde olduğundan eminsiniz değil mi ne ruh hastaları var hakkatenPoni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
iyi geceler canimKızlar yatiyorum ben herkese iyi geceler
Sabahın nurunda bildirim yapıp yüzdeyi düşürmeyin bekleyin biraz uyandıktan sonra
Bana göre mesele sadece karistirip gizli almak degil Hic gelinin Yada herhangi birnin kullanilmis camasiri giyilirmi ayipta biseyValla ahlaksız diyeceğim olmuyor üzerine birde saçmalamıştı ya
Ben zayıfım tabi o Zamanın kv benden 20 kilo fazla benim regli ilken giydiğim çamaşırlar ile normal günde giydiğim hep farklıdır birde regli iken daha büyük. Çamaşır kullanırım kv kilolu Regli olduğum zaman Giydiğim çamaşırlar dışında onu olması mümkün değildi diğer çamaşırların benim de daha regli olmama iki hafta vardı önce ki olduğum zamandan olanları yıkamıştım sonra çamaşırları yıkadım kuruttuktan sonra katlarken tekrar regl iken giydiğim çamaşırı çıktı. Ben şaşırdım Allah Allah unuttun herhalde dedim daha sonra bu sefer renklileri yıkadım kayınvalidem
İlla ben katlayacağım diyor anlamadım tabi sonra ben oturdum bakıyorum Benim çamaşırlardan biri daha çıktı koluna bluz içine sakladı Dedim ki bunu koyarken adama yakalıyayım ama olmadı kızım çok ağladı o Arada direk koymuş Çok şaşırmıştım ben de ben çok bozuldum bir de benim o zaman özel kutu almıştım çamaşırlarımı koymak için elbiselerin altındaydı çekmecede değil Burada tamamen karıştırdığı ortaya çıktı Sonra onlar gitti ben dolabı boşalttım eşimin eşofmanları arasından da çamaşırım çıktı tamamen giyip koymuş
Benim suratım asıldı Bunlar dışarı Çıkınca ne oldu diye eşime sormuş suratı düştü diye o da sen niye çamaşırlarını giyiyorsun demiş hiç
Birşey diyememiş
Sonra gitmiş çamaşır alıp gelmiş sanki
Ben ondan çamaşır istedim aramaya elim varmadı benim uzun mesaj attım bende dedim ki
İnsanlık hali herkes ihtiyaç duyabilir Ama gizli almak yerine benden eğer istese idiniz misafir için aldığım çamaşırla vardı verirdim evde olmasa bile marketler de bile satılıyor alır gelirdim dedim
Uzunca anlattım asıl mesele gizlice karıştırmakta sonra küstü tabi bende tın dedim
O da kavga etmeseydi bizeneAtsınlar da az gaza gelelim
Tamam partileyelim
Niran bizi mahvedicek gelince
Kac gündür dondurma yiyesim var yaO da kavga etmeseydi bizene
Ayıp değil canım iğrenç yaa başkasının şeyine değmiş ıyyyyiyi geceler canim
Bana göre mesele sadece karistirip gizli almak degil Hic gelinin Yada herhangi birnin kullanilmis camasiri giyilirmi ayipta bisey
Kız sen yemicende biz şüşkolar mı yicez ye güzelim senKac gündür dondurma yiyesim var ya
Yuh oha....tövbe ya rabbim daha neler duyacağımValla ahlaksız diyeceğim olmuyor üzerine birde saçmalamıştı ya
Ben zayıfım tabi o Zamanın kv benden 20 kilo fazla benim regli ilken giydiğim çamaşırlar ile normal günde giydiğim hep farklıdır birde regli iken daha büyük. Çamaşır kullanırım kv kilolu Regli olduğum zaman Giydiğim çamaşırlar dışında onu olması mümkün değildi diğer çamaşırların benim de daha regli olmama iki hafta vardı önce ki olduğum zamandan olanları yıkamıştım sonra çamaşırları yıkadım kuruttuktan sonra katlarken tekrar regl iken giydiğim çamaşırı çıktı. Ben şaşırdım Allah Allah unuttun herhalde dedim daha sonra bu sefer renklileri yıkadım kayınvalidem
İlla ben katlayacağım diyor anlamadım tabi sonra ben oturdum bakıyorum Benim çamaşırlardan biri daha çıktı koluna bluz içine sakladı Dedim ki bunu koyarken adama yakalıyayım ama olmadı kızım çok ağladı o Arada direk koymuş Çok şaşırmıştım ben de ben çok bozuldum bir de benim o zaman özel kutu almıştım çamaşırlarımı koymak için elbiselerin altındaydı çekmecede değil Burada tamamen karıştırdığı ortaya çıktı Sonra onlar gitti ben dolabı boşalttım eşimin eşofmanları arasından da çamaşırım çıktı tamamen giyip koymuş
Benim suratım asıldı Bunlar dışarı Çıkınca ne oldu diye eşime sormuş suratı düştü diye o da sen niye çamaşırlarını giyiyorsun demiş hiç
Birşey diyememiş
Sonra gitmiş çamaşır alıp gelmiş sanki
Ben ondan çamaşır istedim aramaya elim varmadı benim uzun mesaj attım bende dedim ki
İnsanlık hali herkes ihtiyaç duyabilir Ama gizli almak yerine benden eğer istese idiniz misafir için aldığım çamaşırla vardı verirdim evde olmasa bile marketler de bile satılıyor alır gelirdim dedim
Uzunca anlattım asıl mesele gizlice karıştırmakta sonra küstü tabi bende tın dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?