- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.381
igrencligi Zaten ap ayri oraya giremiyorumAyıp değil canım iğrenç yaa başkasının şeyine değmiş ıyyyy
Yarin bi bakimKız sen yemicende biz şüşkolar mı yicez ye güzelim sen
Garipler anacım evde 3 tv 2 fırın 3 telefon var zulalanmış bir sürü de yiyecek temizlik malzemesi varAman canım sen iyi ol da temizlik kaçmıyor hoş
Afiyet olsun canım keşke karnabahar tercih etmeseydin bugün yoksa menün güzel
Bi harika menü daha
İstemsizce Güldüm koleksiyon mu yapıyorlar bu insanlar evde ordu filan mı besliyorlar
Normalde yaparım severim spor yapmayı da canım 15 tatil evdeyiz temizlik yapıyorum dip köşe dermanım kalmıyor hiç okul açılsın hayırlısıyla yine eski düzenime dönerim
Tabi gurluyor gurlamaz mi
Tövbe Estağfirullah akli dengesinin yerinde olduğundan eminsiniz değil mi ne ruh hastaları var hakkaten
Foto atacaktın canikom sen hanni nerdeigrencligi Zaten ap ayri oraya giremiyorum
Yarin bi bakim
İçi alıyorsa ne diyeyim istesin ona vereyim dimi ben daha kv nereye koyar bilmem dolabında ne var onu bilmem Garp işte yaiyi geceler canim
Bana göre mesele sadece karistirip gizli almak degil Hic gelinin Yada herhangi birnin kullanilmis camasiri giyilirmi ayipta bisey
Kız manyak herhalde onlar ben anlamadm. Kocan niye para veriyo hala saf mı hadi o saf sen neden izin veriyosun ?Garipler anacım evde 3 tv 2 fırın 3 telefon var zulalanmış bir sürü de yiyecek temizlik malzemesi var
Kuzu o ihtiyaçtan değil psikolojisi bozuk belliki deli ayol bildiğinİçi alıyorsa ne diyeyim istesin ona vereyim dimi ben daha kv nereye koyar bilmem dolabında ne var onu bilmem Garp işte ya
bekar cocuklarimi varsa stok yapiyor anlamadimGaripler anacım evde 3 tv 2 fırın 3 telefon var zulalanmış bir sürü de yiyecek temizlik malzemesi var
atacam demedim BenFoto atacaktın canikom sen hanni nerdeen azından bana özelden at ya da insta ver bi bakalm
Ne diyim Allah yardimcin olsunİçi alıyorsa ne diyeyim istesin ona vereyim dimi ben daha kv nereye koyar bilmem dolabında ne var onu bilmem Garp işte ya
Yok abla ben ufak tefek şeyler yaptım genelini ablamlar hallettisanadami iş yaptirdilar
Dediiiin atcam dedin burda herkes şahitbekar cocuklarimi varsa stok yapiyor anlamadim
atacam demedim Ben
Ne diyim Allah yardimcin olsun
YokDediiiin atcam dedin burda herkes şahit
İmplant için tüm çocuklarından istediler sağlık sonuçta anneme bir diş parası veremicek miyim dedi eşim verdi çok iyi niyetlidir.Kız manyak herhalde onlar ben anlamadm. Kocan niye para veriyo hala saf mı hadi o saf sen neden izin veriyosun ?
Stokçu tam bunlar sizinkiler tlc de izlenecek belgesel tadındaGaripler anacım evde 3 tv 2 fırın 3 telefon var zulalanmış bir sürü de yiyecek temizlik malzemesi var
Neden kiAman canım sen iyi ol da temizlik kaçmıyor hoş
Afiyet olsun canım keşke karnabahar tercih etmeseydin bugün yoksa menün güzel
Bi harika menü daha
İstemsizce Güldüm koleksiyon mu yapıyorlar bu insanlar evde ordu filan mı besliyorlar
Normalde yaparım severim spor yapmayı da canım 15 tatil evdeyiz temizlik yapıyorum dip köşe dermanım kalmıyor hiç okul açılsın hayırlısıyla yine eski düzenime dönerim
Tabi gurluyor gurlamaz mi
Tövbe Estağfirullah akli dengesinin yerinde olduğundan eminsiniz değil mi ne ruh hastaları var hakkaten
Ayrıca kaynanam çok titizdir (ısırdığı marulu salataya doğrar, bit oluşmuş bulgurla içli köfte yaparStokçu tam bunlar sizinkiler tlc de izlenecek belgesel tadında
benim ki bazen gece 2-3 gibi gurulduyor şimdide hafif burukluk var midem de, yeme isteği hiç yok şükür sıfır , limonlu sıcak su içiyorum şimdi:)Kızlar karnıniz gurulduyor mu bu saatlerde?
olsun sen muhabette yine de gel gülüm , kv de istediği kadar kıskansın belki cidden niyet eder zayıflar sen vesile olmuş olursun sevaptır :))Canım buralardayım aslında ama bu aralar pek diyet modda olmadığım için olaya dahil olamıyorumsen beni çağırdın bende gülsüme ses edeyim @Frytiop huuuu bacım nirdesinn
.
Kızlaar bu arada benden duymuş olmayın ama Pınar da Gülsüm de taş olmuşlarbeni de kv kıskanıyo bende zayıflicam diyo ama hep yiyo
polyanacı yanım var sorun olunca beynim çözüm odaklı çalışıyor o ayrı , senin ki gerçek bir kilo yağın kapladığı yerle bir kilo kasın kapladığı alan aynı değil görmüşsündür netten yağ çok yer kaplar , baskül de miktar az görünse de bedenin de görüntü ben zayıfladım diye bağırır gülüm , gerçekler yani :)Abla maşallah her durumda bi güzellik buluyorsun
Emeklerine yazık tatlim, genelde menülerin çok güzel bi kacamakla herşeyi başa sariyoruz işte.
asıl ben şokkkkkkk yufff ohaaaaa diyesim geldi aha da dedim bilePoni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
Bunlar istifcimiGaripler anacım evde 3 tv 2 fırın 3 telefon var zulalanmış bir sürü de yiyecek temizlik malzemesi var
uyumadan önce kendine sor acaba yarın ne kadar eksi olacağım ne kadar zayıflamış olurum de sonra da daha düşünme yat uyu direk bilinç altına soru şeklin de sorduğun şeyler hemen tetikleyip öyle olsun diye çalışmaya başlarCok su ictim.canim bugün.3 lt su 2 bardak da maydonoz suyu.
Acaba yarin iyi bi eksi cikar mi ki?
Odem olmusum.baya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?