Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Garipler anacım evde 3 tv 2 fırın 3 telefon var zulalanmış bir sürü de yiyecek temizlik malzemesi var

iyi geceler canim

Bana göre mesele sadece karistirip gizli almak degil Hic gelinin Yada herhangi birnin kullanilmis camasiri giyilirmi ayipta bisey
İçi alıyorsa ne diyeyim istesin ona vereyim dimi ben daha kv nereye koyar bilmem dolabında ne var onu bilmem Garp işte ya

Garipler anacım evde 3 tv 2 fırın 3 telefon var zulalanmış bir sürü de yiyecek temizlik malzemesi var
bekar cocuklarimi varsa stok yapiyor anlamadim
Foto atacaktın canikom sen hanni nerde en azından bana özelden at ya da insta ver bi bakalm
atacam demedim Ben
İçi alıyorsa ne diyeyim istesin ona vereyim dimi ben daha kv nereye koyar bilmem dolabında ne var onu bilmem Garp işte ya
Ne diyim Allah yardimcin olsun

Neden ki

olsun sen muhabette yine de gel gülüm , kv de istediği kadar kıskansın belki cidden niyet eder zayıflar sen vesile olmuş olursun sevaptır :))
aayy ben de görmek istiyorum taş hatunlarıı yaaaa

Abla maşallah her durumda bi güzellik buluyorsun

Emeklerine yazık tatlim, genelde menülerin çok güzel bi kacamakla herşeyi başa sariyoruz işte.
polyanacı yanım var sorun olunca beynim çözüm odaklı çalışıyor o ayrı , senin ki gerçek bir kilo yağın kapladığı yerle bir kilo kasın kapladığı alan aynı değil görmüşsündür netten yağ çok yer kaplar , baskül de miktar az görünse de bedenin de görüntü ben zayıfladım diye bağırır gülüm , gerçekler yani :)

Poni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
asıl ben şokkkkkkk yufff ohaaaaa diyesim geldi aha da dedim bile

Cok su ictim.canim bugün.3 lt su 2 bardak da maydonoz suyu.
Acaba yarin iyi bi eksi cikar mi ki?
Odem olmusum.baya
uyumadan önce kendine sor acaba yarın ne kadar eksi olacağım ne kadar zayıflamış olurum de sonra da daha düşünme yat uyu direk bilinç altına soru şeklin de sorduğun şeyler hemen tetikleyip öyle olsun diye çalışmaya başlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…