- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.401
Kelimeler kifayetsiz kaliyor@Poni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şokben eşimde çok şok olmuştu
yemekten soğuyasım geldi ponim allah yardımcın olsun 1 tane iyi özelliği yok seninkilerinAyrıca kaynanam çok titizdir (ısırdığı marulu salataya doğrar, bit oluşmuş bulgurla içli köfte yapar)
Mesajlarımı konu sahibine yazdım...
Lütfen ALINTILAMAYIN
Canım Zuhal ablalar sürekli yazıyor muhabbeti geçiyor tartı öncesi yemeyin şişkinlik yapabilir diye onun için dedimNeden ki
Oh şükür kaptanımız gelmişBen geldim :))
Dün gece adet oldum onun sancısı, üstüne diş ağrısı, kol ağrısı, el ağrısı derken birde baktım tüm vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor meğerMefkurem beni yerden yere vurmuş Ban yedim diye :))
Valla banlanacak kusurum yoktu, az çok bilirsiniz beni, üslubumu, polemiğe girmediğimi...
Ban sebebimin son kelimenin büyük harfle yazılmış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, zira başka kusurum yok.
Gece 12 den sonra sanırım moderatörün kafası bayağı güzeldi ki beni de nasiplendirdi (şimdi gelip gene banlarmış)
Ya bende denk geldim konuşmalara gerçekten hiç bir şey dememiştin. Hatta şey diye düşündüm demekki başka konuda da yazdı dedim. Değişik bir yönetim varBen geldim :))
Dün gece adet oldum onun sancısı, üstüne diş ağrısı, kol ağrısı, el ağrısı derken birde baktım tüm vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor meğerMefkurem beni yerden yere vurmuş Ban yedim diye :))
Valla banlanacak kusurum yoktu, az çok bilirsiniz beni, üslubumu, polemiğe girmediğimi...
Ban sebebimin son kelimenin büyük harfle yazılmış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, zira başka kusurum yok.
Gece 12 den sonra sanırım moderatörün kafası bayağı güzeldi ki beni de nasiplendirdi (şimdi gelip gene banlarmış)
Sadece o konuya yazdım canım, dedim ya, Munenin güzel kafasına denk geldik diyeYa bende denk geldim konuşmalara gerçekten hiç bir şey dememiştin. Hatta şey diye düşündüm demekki başka konuda da yazdı dedim. Değişik bir yönetim var
neyse hoşgeldin kaptanım. Sen yokkenGastrikAsit az kalsın kaptanlığını ilan ediyodu zor tuttuk
Daha iyiyim ama elimi kolumun ağrısı nispeten hafifledi ama diş ağrısı eklendiniranım elinin kolunun şişmesi canının ağrısı koşturmaca ve en büyüğü büyük korku stres yaşaman sonrası böyle olman normal ama 2-3 günü geçmesin gülüm normallikten çıkıp bunalıma adım atma sakın , oynak hareketli şarkılar aç dinle çabuk toparlanmaya baya yardımcı oluyor
Geçmiş olsun canım, nasıl oldu bebeğinKızlar biz yine hastanedeyiz.cocuk dün hic susmadi.habire ağladi atesi vardi.gece hic uyumadik.bugunde kontrolü vardi.ciktik geldik.kan verdik.ins enfeksiyon yoktur.yoksa yatis yaparlar.sabah gelirken aceleyle kahvaltimi yapayim dedim.cünkü hastanede simit poaca ve aburcuburdan baska bi secenek yok.
Bende 1 tane yağda yumurta yedim.bide ıspanakli börek vardi.az bisey ondan yedim.bugun cok dikkat edecektim ama hesapta olmayinca olmuyor iste.
Aksama dikkat ederim ins.
Hayııır ben değil Nazlı yaptı dedim yaSadece o konuya yazdım canım, dedim ya, Munenin güzel kafasına denk geldik diye
Ben yokken isyan bayrağı kaldırmışsın
Bir derdim var topigi cnm
Canı sıkılan oraya gidip birilerine satasiyor
Amma kötüledin su topiği ya..Anacim derdi olan oraya yaziyor kimileride gidip yorum yapiyor, sonra kavga cikiyor :)))
Ergenlik yaşlarında mı?Kaynım buzdolabının ayarıyla oynamış ve bütün yiyeceklerim bozulmus çıldırdım.
Çok üzüldüm yaNiranin bildirimi ne olacak :))
Tek kelimeyi büyük harfle yazdım bebeğimNeden banlammis merak ettim
Beni de arada kaynattı zalım Munebdv den cnm, o konuda çoğu kisiyi banlamislar
Eski günlerdeki gibihazır gaptan yokken listeleride buraya mı taşısak ayy kapanmış o sayfa deriz
Gelin ile rekabetin bu kadarı.@Poni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şokben eşimde çok şok olmuştu
Hevesiniz kursağınızda kaldı mıAtsınlar da az gaza gelelim
Tamam partileyelim
Niran bizi mahvedicek gelince
Himm tamam canimCanım Zuhal ablalar sürekli yazıyor muhabbeti geçiyor tartı öncesi yemeyin şişkinlik yapabilir diye onun için dedim
Oh şükür kaptanımız gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?