Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

@Poni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
Kelimeler kifayetsiz kaliyor

Ben geldim :))

Dün gece adet oldum onun sancısı, üstüne diş ağrısı, kol ağrısı, el ağrısı derken birde baktım tüm vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor meğer Mefkurem beni yerden yere vurmuş Ban yedim diye :))

Valla banlanacak kusurum yoktu, az çok bilirsiniz beni, üslubumu, polemiğe girmediğimi...

Mesajlarımı konu sahibine yazdım...

Lütfen ALINTILAMAYIN

Ban sebebimin son kelimenin büyük harfle yazılmış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, zira başka kusurum yok.

Gece 12 den sonra sanırım moderatörün kafası bayağı güzeldi ki beni de nasiplendirdi (şimdi gelip gene banlarmış)

Canım Zuhal ablalar sürekli yazıyor muhabbeti geçiyor tartı öncesi yemeyin şişkinlik yapabilir diye onun için dedim
Oh şükür kaptanımız gelmiş

Ya bende denk geldim konuşmalara gerçekten hiç bir şey dememiştin. Hatta şey diye düşündüm demekki başka konuda da yazdı dedim. Değişik bir yönetim var
neyse hoşgeldin kaptanım. Sen yokken GastrikAsit az kalsın kaptanlığını ilan ediyodu zor tuttuk

Sadece o konuya yazdım canım, dedim ya, Munenin güzel kafasına denk geldik diye

Ben yokken isyan bayrağı kaldırmışsın

Daha iyiyim ama elimi kolumun ağrısı nispeten hafifledi ama diş ağrısı eklendi

Geçmiş olsun canım, nasıl oldu bebeğin

Son düzenleme:
@Poni Bon kuzum senin Kv sadece dolaplara bakıyor Muş benim ki baktığını belli etmez idi iç çamaşırlarımı giyiyormuş 2 kez yakaladım düşün şok ben eşimde çok şok olmuştu
Gelin ile rekabetin bu kadarı.

Benim ki de bizi çekyatta yatırıp benim yatak odama kendi kurulmuştu, hemde 4 ay, ne safmışım o zamanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…