Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

günaydınnnlarrrr

ben bu sabah çok güzel uyandım çünkü leydimmm resmen insan gibi yatıyordu yanımda. görmeliydiniz kızlar
yastığa başını koymuş. yorganda tam boynuna kadar geliyor. başı dışarda yani. kollarınıda öne doğru uzatmış. gözümü bi açtım gülmeye başladım. kıyamam ona ya daha yeni ameliyat oldu. meme kanseriydi köpeciğim =((( ama şimdi iyi ablaları neşe kaynağı o neşee.

ayy çok tatlı yaa keşke o anda bi resim çekseydin süper olurdu
valla bazen bakıyorum ki en güzel dost hayvanlar, bende çok severim onları.

bu arada haydi kızlar nescafe zamanııııııı ziller çalınıyor kimler bana eşlik eder?????

ben kıyamam sanaaa sen o kadar moral depola git,kadının yaptığına bak yawww en iyi kv bile gelini ayrı tutuyo işte varsa yoksa oğulları boşver tatlım takma sen sarıl dukana ver kiloları seneye yaza sen geldiğinde ben bu halimden şişko olabilirim zira 2. bebiş fikrim var :44:

fadime abla endişelenme değilsindir inş hamiş Rabbim yaseminle,eddaya versin :)
hopiş yeni oyuncağın hayırlı olsun bebem
murc sıkma canını arada tartılarda vücudumuzda kafayı yiyo

7 otlu çayla eşlik etsem olur mu kahve hakkımı öğleden sonraya saklıyorum da :26:

7 otlu çayla eşlik etsem olur mu kahve hakkımı öğleden sonraya saklıyorum da :26:

nagişim bebişim,
sen otlu çay iç tontişim,
benim nescafeyle işim
ucundan kenarından sana şiirsel bir cevap vereyim dedim tatlım, ohh afiyet olsun iç iç, aksın gitsin kilolar inşallah.

bu arada hoppidiciğim telefonun hayırlı olsun, ayy artık iyice sosyete oldun şekerim

dogru ya benim de 2013 icin oyle bir planim var bakalim.. bir 60lari goreyim de once

evet canim ya soklardan sok begendim resmen. neyse artik olan olmus. esyalari toplamaya elim gitmiyor su gribi atlatayim kucuk odayi yeniden duzenlicem kendime gore. bidaha da kimsenin evime karismasina izin yok.

sirada sen varsin demek nagis, sen, edda, ben. bir de fadime hamileyse tamamdir seneye topik bebek dolacak gerci ben once 60lari ucundan gormeliyim ondan sonra bebis calismalari

ah canıım hoşgeldinnnn. mutlu olduğuna sevindim. bu enerji seni uzun bir süre dinç tutar artık. güzel günler geçirdin =) kısa zamanda kiloları da verirsin eminimki
evet canim guzeldi annem kilomu basima kakti durdu ama yine de cok guzel bir tatil gecirdik stres attik geldik. sali gunu is icin mulakatim var ona hazirlanicam simdi, pek umudum yok ama :18:

bu arada haydi kızlar nescafe zamanııııııı ziller çalınıyor kimler bana eşlik eder?????

ben varim canim kahvemi aldim geldim

valla ne rüşveti bende anlamadım artıkkkama gerçekten hiiç beklemiyodum

.

bu arada hoppidiciğim telefonun hayırlı olsun, ayy artık iyice sosyete oldun şekerim
hahaa..diyosunn şekerim..bilemiycim yanii ...iphone num var , havam var ...(havan batsın hoppişşşş

...Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)

hoppidicik, nagieymen, btlbetul, graphicdesigner+ ...tekrar HOŞGELDİN FULYAAAAAAAAAAAAA

fulyacım inşallah hakkında hayırlısı olsun iş hakkında.
ayrıca demek bebek isteyenler grubumuzda sen de varsın, oo hakkaten iyice kalabalıklaştık, zayıfladıktan sonra bide zayıflamış hamişler grubu kurarız, başı fadime abla çeker, ilk hamile olanımız o olacak belkide bu gidişle baksana
hoppidi ablam afiyet olsun, içtiğinin 3 katını vermeni diliyorum ALlahtan

öyle bir açıp karnım değilsede gözüm aç öğlene yan taraftan bir tane kızarmış tavuk alıcam yanınada süzme yoğurt,yoğurdun içinede bol nane nası fikir dukanada uygun çok açım çokkkk

evet canim ben de varim simdiden 5 kisi olmusuz fadiskom da baskanimiz tabiki simdi boyle diyoruz diye strese girip kendini yemek yemeye vermesin de

hahaa..fadimetoşun bu duaya AMİN diyeceğini hiiiç zannetmiyorum....kız ben bişii içmedim , karıştırıyosun sen...:26:

oo nagiş çok tehlikeli bir durumda gördüm seni, selülit problemin filan yoksa kahve iç bak ben yemeklerden 1 - 1,5 saat önce içiyorum, karnım bile acıkmamış oluyor mucize bişey yaa. ayrıca kızarmış tavuk fikri çok süper canım çekti bak.

fulyaaaa dukanı anlatsana sen bana..atakta ne yedin , ne içtin??şimdi dukan topiğinde bişey yazsam kitabı al oku diyecekler...o yüzden oraya yazmıyorum..(süpper sonnic telefonum var ama dukan kitabına verecek param yok!!!

hihihihihih bende bu sıralar fas fakirim yaa nerde bu paralar düşürüyormuyum acaba diyorum bazen, bi görüyorum bi bakıyorum yoklar

yavrum kitap olmadan nasi yapicaksin dukani sorarim sana supersonic telefonun var madem kocana diyiver bide kitap alsin. bu arada tr gittigimde babam karatay'in kitabini almis okuyordu yakinda babami da kk'de gorebiliriz yani sasirmam neyse, bence dukani bana degil fadimetos'a sor cunku ben vejeteryan oldugumdan et met yok benim menulerde. etobur birine sorsan daha saglikli cevap alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…