- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.241
günaydınnnlarrrr
ben bu sabah çok güzel uyandım çünkü leydimmm resmen insan gibi yatıyordu yanımda. görmeliydiniz kızlar
yastığa başını koymuş. yorganda tam boynuna kadar geliyor. başı dışarda yani. kollarınıda öne doğru uzatmış. gözümü bi açtım gülmeye başladım. kıyamam ona ya daha yeni ameliyat oldu. meme kanseriydi köpeciğim =((( ama şimdi iyi ablaları neşe kaynağı o neşee.
gunaydin kizlar 2-3 gundur dogru duzgun uyumamistim grip yuzunden ya dun burnum tikali olsa da yorgunluktan bayilmisim 9 saat kadar uyudum
2 yumurta, 3 tane extra light ucgen peynirle kahvaltimi yapiyorum su an. yarim litre de limon aromali su... ozlemisim dukani
oo hayirli olsun hoppis 4S mi almis yoksaKK uygulamasini indirdin mi guzel o fena degil tek sorunu resimleri gostermiyor ona da bi el atsalar iyi olcak
hosbulduk
fadime noluyoraman stresini dolaptan cikarma
hiii evet canim evet belli oluyor uzuntunyalniz bugun dukana basladim haberin olsun bu "uzuntun" cok surmeyecek
tesekkur ederim mursh, eh normalde oyle de yalniz iste bir sorun var bu evde, esimle kayinvalidem sozde bana surpriz hazirlamislar biz yokken yatakodamizi yeniden dekore etmisler duvarlar perdeler yatak vs degismis esyalar cikmis yenileri gelmis falan.. eski yatakodamiz baya bi eski ve dandik olmasina ragmen sevinemedim. hatta bilakis sinir oldum cunku yatakodasindan cikardiklari butun esyalari benim kiyafet ve makyaj odama tikmislar, oraya gidip tv de izliyordum kucuk yatagim da vardi esime gicik olunca hep orada yasarim mesela kucucuk, parfum kokulu sirin bir odaydi su an savas alanina donmus.. cok kizdim. yatak odasinda da mesela kapinin arkasinda bir askilik vardi esimle benim butun kapsonlu sweatshirtler orada duruyordu benimkileri o kucuk odaya atmis esiminkileri asmis... yatagimin basucunda duran kucuk oyuncagimi kucuk odadaki daginikligin arasinda buldum. simdi ne desem bilemedim. oda guzel olmus da sanki ogluna hazirlamis o odayi da beni de kucuk odaya atmis gibi, ve kucuk odayi da les gibi birakmis. tek kelime etmedim ama sinirden kopuruyorum. biz zaten bu evden cikcaz yazin o odadan tek bir esya almicam tum yatakodami yeni yapicam onlara da anahtar birakmicam esim de aksam gelince onunla konuscam
hosbulduk canim evet yine azmettim basladim dukana, daha verecek coook kilo var bu arada esim diyor ki diyet grubundan arkadasimla bulusacagim dediginde kilolu biri olacagini dusunmustum arkadasin zayifmis diyor. cidden yaninda kocaman kaldim uhuhuh :26: neyse bidahaki bulusmamizda belki sana yetismis olurum nagiscim yeni hedefim o olsun
ayy çok tatlı yaa keşke o anda bi resim çekseydin süper olurdu
valla bazen bakıyorum ki en güzel dost hayvanlar, bende çok severim onları.
bu arada haydi kızlar nescafe zamanııııııı ziller çalınıyor kimler bana eşlik eder?????
7 otlu çayla eşlik etsem olur mu kahve hakkımı öğleden sonraya saklıyorum da :26:
ben kıyamam sanaaa sen o kadar moral depola git,kadının yaptığına bak yawww en iyi kv bile gelini ayrı tutuyo iştevarsa yoksa oğulları boşver tatlım takma sen sarıl dukana ver kiloları seneye yaza sen geldiğinde ben bu halimden şişko olabilirim zira 2. bebiş fikrim var :44:
evet canim ya soklardan sok begendim resmen. neyse artik olan olmus. esyalari toplamaya elim gitmiyor su gribi atlatayim kucuk odayi yeniden duzenlicem kendime gore. bidaha da kimsenin evime karismasina izin yok.Fulyacım yaa aman Allahım o ne şok öyle ya, bende olsam çok kızardım, tamam iyilik yapmış ama bir yandan da seni bir kenara fırlatıvermiş gibi. benim evimin anahtarı kimsede yok o yüzden rahatım, 1 kere kapıda kaldım onda da vermediğime pişman olmadım, çağırdım çilingiri açtı gitti. sen en güzeli moralini düzeltmek için bugün o odayı yatak odandan daha güzel yapmak için kolları sıva, onlarda gelince şaşırsınlar
Gamzecim teşekkür ederim valla yarım kilo beni hayata bağladı resmen, azmim geldi, dün yiyeceklerin kalorisini araştırdım internetten şoklardayım ya, ben akşamları kaçamak olarak 15-20 tane şamfıstık yiyordum tv izlerken keyif olsun diye, meğersem 100 gr ı 600 kaloriymişhemen onuda kestim, 600 kalori alacaksam hiç olmazsa karnımı doyururum be dedim, nestle nin bitter çikolatalı gofretinde bile 160 kalori var, ondan yerim 4-5 tane daha iyi, yemem tabi de yani kıyasa sokacak olursak çikolata herzaman önceliklidir
Fadime abla bak hamile olursan kıskanırım he, sıra bende bikere kimse önüme geçmesin lütfen
evet canim guzeldi annem kilomu basima kakti durdu ama yine de cok guzel bir tatil gecirdik stres attik geldik. sali gunu is icin mulakatim var ona hazirlanicam simdi, pek umudum yok ama :18:ah canıım hoşgeldinnnn. mutlu olduğuna sevindim. bu enerji seni uzun bir süre dinç tutar artık. güzel günler geçirdin =) kısa zamanda kiloları da verirsin eminimki
bu arada haydi kızlar nescafe zamanııııııı ziller çalınıyor kimler bana eşlik eder?????
valla ne rüşveti bende anlamadım artıkkkgörmemiş hopişsen bana derdin hatırladınmı hopiş artık telden giremiyorum şifremi giriyorum olmuyor ama sizin yazdıkalrınızı okuyorum şaka şaka hayırlı olsun güle güle kullan hayırdır kocna artık eve baklava pasta getirsin diye sana rüşvetmi verdi
hahaa..diyosunn şekerim..bilemiycim yanii ...iphone num var , havam var ...(havan batsın hoppişşşş.
bu arada hoppidiciğim telefonun hayırlı olsun, ayy artık iyice sosyete oldun şekerim
...Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (5 üye ve 0 ziyaretçi)
hoppidicik, nagieymen, btlbetul, graphicdesigner+ ...tekrar HOŞGELDİN FULYAAAAAAAAAAAAA
fulyacım inşallah hakkında hayırlısı olsun iş hakkında.
ayrıca demek bebek isteyenler grubumuzda sen de varsın, oo hakkaten iyice kalabalıklaştık, zayıfladıktan sonra bide zayıflamış hamişler grubu kurarız, başı fadime abla çeker, ilk hamile olanımız o olacak belkide bu gidişle baksana
hoppidi ablam afiyet olsun, içtiğinin 3 katını vermeni diliyorum ALlahtan
hahaa..fadimetoşun bu duaya AMİN diyeceğini hiiiç zannetmiyorum....fulyacım inşallah hakkında hayırlısı olsun iş hakkında.
ayrıca demek bebek isteyenler grubumuzda sen de varsın, oo hakkaten iyice kalabalıklaştık, zayıfladıktan sonra bide zayıflamış hamişler grubu kurarız, başı fadime abla çeker, ilk hamile olanımız o olacak belkide bu gidişle baksana
hoppidi ablam afiyet olsun, içtiğinin 3 katını vermeni diliyorum ALlahtan
öyle bir açıp karnım değilsede gözüm aç öğlene yan taraftan bir tane kızarmış tavuk alıcam yanınada süzme yoğurt,yoğurdun içinede bol nane nası fikir dukanada uygunçok açım çokkkk
fulyaaaa dukanı anlatsana sen bana..atakta ne yedin , ne içtin??şimdi dukan topiğinde bişey yazsam kitabı al oku diyecekler...o yüzden oraya yazmıyorum..(süpper sonnic telefonum var ama dukan kitabına verecek param yok!!!
eziiikk eziiiiikkkkkhihihihihihbende bu sıralar fas fakirim yaa nerde bu paralar düşürüyormuyum acaba diyorum bazen, bi görüyorum bi bakıyorum yoklar
eziiikk eziiiiikkkkk
fulyaaaa dukanı anlatsana sen bana..atakta ne yedin , ne içtin??şimdi dukan topiğinde bişey yazsam kitabı al oku diyecekler...o yüzden oraya yazmıyorum..(süpper sonnic telefonum var ama dukan kitabına verecek param yok!!!
ezik ne kelime çürük bitik, at beni tuvalete çek üzerime sifonusonrada ıphone telefonunla resmimi çek ekran resmi yaparsın baktıkça iştahın kesilir panpişler kraliçesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?