- 9 Eylül 2019
- 1.804
- 10.615
- 138
- 34
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.421
Ben taşınırken kardeşim 7 aylık hamileydi gelme dememe rağmen ısrarla gelmişti yardıma. Sonra da bütün gün mutfağı yerlestirmeme yardim etmişti. 2 kardeşim de biz giidnce sana hiç iş birakmiycaz tamamen yerleşmiş olacaksın diye oturmadilar tüm gün. Sonra da kuzucum ağrı çekmişti akşam çok korkmuştum. Onu hatirladim şimdi çok duygulandimYok abla ben ufak tefek şeyler yaptım genelini ablamlar halletti
Yaaaa çok şükürBen geldim :))
Dün gece adet oldum onun sancısı, üstüne diş ağrısı, kol ağrısı, el ağrısı derken birde baktım tüm vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor meğer @mefkurem beni yerden yere vurmuş Ban yedim diye :))
Valla banlanacak kusurum yoktu, az çok bilirsiniz beni, üslubumu, polemiğe girmediğimi...
Ban sebebimin son kelimenin büyük harfle yazılmış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, zira başka kusurum yok.
Gece 12 den sonra sanırım moderatörün kafası bayağı güzeldi ki beni de nasiplendirdi (şimdi gelip gene banlarmış)
Ya bende denk geldim konuşmalara gerçekten hiç bir şey dememiştin. Hatta şey diye düşündüm demekki başka konuda da yazdı dedim. Değişik bir yönetim var
neyse hoşgeldin kaptanım. Sen yokkenGastrikAsit az kalsın kaptanlığını ilan ediyodu zor tuttuk
Sormaaa daha lunaparka çevircektik burayıHevesiniz kursağınızda kaldı mı
Yok cnm şükür benim o kadar sıkıntı yapacak bişey yapmadım arada uzandım bile kasık karın ağrım olunca kardeşin benden dhaa ilerideymis hiç bişey yapmasada ayakta çok durmakta ağrıya sebep veriyorBen taşınırken kardeşim 7 aylık hamileydi gelme dememe rağmen ısrarla gelmişti yardıma. Sonra da bütün gün mutfağı yerlestirmeme yardim etmişti. 2 kardeşim de biz giidnce sana hiç iş birakmiycaz tamamen yerleşmiş olacaksın diye oturmadilar tüm gün. Sonra da kuzucum ağrı çekmişti akşam çok korkmuştum. Onu hatirladim şimdi çok duygulandim
Yaaaa çok şükür ❤❤❤
Senin için muneye msj attım o bizim kaptanimiz liste hazirliycaz falan bişeyler yazdım ama tınlamadı
Diğer konuyu da okudum banlanacak bisey dememissin. Ama biri yazım yanlislarinla dalga gecervari bir msj paylaşmış ona sinir oldum. Öğretmen olunca burda da aynı şeyi surdurmeyi bekliyo herkes daha önce de şahit oldum buna. Rahatlamaya geliyoruz buraya arada kaçabilir ne var yani makale mı yazıyoruz burda.
2 dakika da sattın beni Esra
Sormaaa daha lunaparka çevircektik burayı
Saol canim.serumu yedi bira daha iyi.Geçmiş olsun canım, nasıl oldu bebeğin
Haftaya dikkat edersin canim.Günaydın ablalarımmm
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:69.3
Yapamadım olmadı failedgaliba azıcık yedim
Masallah canim.Kilo bildirimim
Geçen cuma 68.9
Bugün 67.9
Fark - 1 kg
Yüzde 1.45
Kv geldı ablagecmis olsun tatlim
Bu sene hastaliklar gecmeden tekrarlayip duruyor
Miden niye agriyoki biseymi dokunuyor sana
fazla degilse bisey olmaz heralde
Ben salataya lahana turp koyamiyorum :))
eşim olmayinca ben zaten aksam cay demlemiyom cnm
İş yerinde sadece molada icebilirim ondada kahve iciyorum :))
sende ikna edemediysen demekki ümitsiz vaka
bende bildirim icin dedim zaten cnm
Gelmezse mecbur bildirimsiz olacak
Haftayada liste etkilenir o zaman
durmuyom kizzz yarin kaldigim yerden devam
ne tuhaf insanlar var yaaane kadann ayıp
bdv den cnm, o konuda çoğu kisiyi banlamislar
sanadami iş yaptirdilar
insallah haftaya gelecek cnm
Sende kv gidince tekrar baslar bi çırpıda verirsin
Kv seni görünce bisey dedimi
, yatili misafir kim var cnm yine
hoş geldin niranım sensiz kızlar ne yapacaklarını şaşırdılar bir daha girme bdv ye bir şey dememişsin ki hemen banlamışlar gülüm , dişin de ağrısı eklenmiş çok geçmiş olsun , pazartesi kan vermeye gittin mi hastaneyeBen geldim :))
Dün gece adet oldum onun sancısı, üstüne diş ağrısı, kol ağrısı, el ağrısı derken birde baktım tüm vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor meğer @mefkurem beni yerden yere vurmuş Ban yedim diye :))
Valla banlanacak kusurum yoktu, az çok bilirsiniz beni, üslubumu, polemiğe girmediğimi...
Ban sebebimin son kelimenin büyük harfle yazılmış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, zira başka kusurum yok.
Gece 12 den sonra sanırım moderatörün kafası bayağı güzeldi ki beni de nasiplendirdi (şimdi gelip gene banlarmış)
Sağol canım
Arkadaşım Salı günü gidecek diye Pazartesiyi doktorda geçirmeyeyim dedim canım, salı günü gitti, Çarşamba da baktım epey azaldı ağrım gitmeye gerek duymadım.hoş geldin niranım sensiz kızlar ne yapacaklarını şaşırdılar bir daha girme bdv ye bir şey dememişsin ki hemen banlamışlar gülüm , dişin de ağrısı eklenmiş çok geçmiş olsun , pazartesi kan vermeye gittin mi hastaneye
inşallah geçer ama şu bir gerçek inatsın bacım , insanın tırnağı batık olacak kadar şişiyorsa kim olsa hacca gidecek olsa bile bırakıp insan gider kan verir hele ne oluyor der az canından korkar ama sen de o da yok ki gülüm ayy benim yine abla damarım tuttu söylenmeyi burada kesiyorum :)Arkadaşım Salı günü gidecek diye Pazartesiyi doktorda geçirmeyeyim dedim canım, salı günü gitti, Çarşamba da baktım epey azaldı ağrım gitmeye gerek duymadım.
Şişen parmaklarımın tırnakları batmış, dünden beri onun ağrısı var, krem dekan sürüyorum, geçecek inşaallah
Tebrikler canım çok güzel gidiyosunKilo bildirimim
Geçen cuma 68.9
Bugün 67.9
Fark - 1 kg
Yüzde 1.45
Reglin etkisi de vardır abla ama sonuç harikahızlıca kilo bildirimini yazıp oğluma kahvaltı hazırlıyayım acıkmış :)
geçen cuma :92.2
bu cuma 91.1
fark -1.1 kg
dün de aynı çıkmıştım ton balığı salata ya işe yaramadı yada regl başladı diye aynı kaldı bilemedim yavf:)
Allahtan toparlamissin canim. Haftaici kaçamak olmasa çok iyi olacakmış demek ki yine de 700 gitmişGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.2
-700
Ay hafta içi saçmaladım zor topladım ☺
birde erken tartıldım ikinci şey tartım yerinde değildi yine oğlum alt üst ediyor süpürge düşürdü üzerine Allah tan kırılmadı
Güaydin ablahızlıca kilo bildirimini yazıp oğluma kahvaltı hazırlıyayım acıkmış :)
geçen cuma :92.2
bu cuma 91.1
fark -1.1 kg
dün de aynı çıkmıştım ton balığı salata ya işe yaramadı yada regl başladı diye aynı kaldı bilemedim yavf:)
Gecmis olsun canim.Allah korumus.Geçen hafta 101.9
Bu hafta 101.2
-700
Ay hafta içi saçmaladım zor topladım
birde erken tartıldım ikinci şey tartım yerinde değildi yine oğlum alt üst ediyor süpürge düşürdü üzerine Allah tan kırılmadı
Woooaaaaawww yüzdeye bak.masallah.Kilo Bildirimim
Geçen hafta:70.8
Bugün: 68.5
Fark: 2.3
%3.25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?