Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Yok abla ben ufak tefek şeyler yaptım genelini ablamlar halletti
Ben taşınırken kardeşim 7 aylık hamileydi gelme dememe rağmen ısrarla gelmişti yardıma. Sonra da bütün gün mutfağı yerlestirmeme yardim etmişti. 2 kardeşim de biz giidnce sana hiç iş birakmiycaz tamamen yerleşmiş olacaksın diye oturmadilar tüm gün. Sonra da kuzucum ağrı çekmişti akşam çok korkmuştum. Onu hatirladim şimdi çok duygulandim
Yaaaa çok şükür
Senin için muneye msj attım o bizim kaptanimiz liste hazirliycaz falan bişeyler yazdım ama tınlamadı

Diğer konuyu da okudum banlanacak bisey dememissin. Ama biri yazım yanlislarinla dalga gecervari bir msj paylaşmış ona sinir oldum. Öğretmen olunca burda da aynı şeyi surdurmeyi bekliyo herkes daha önce de şahit oldum buna. Rahatlamaya geliyoruz buraya arada kaçabilir ne var yani makale mı yazıyoruz burda.

2 dakika da sattın beni Esra
Hevesiniz kursağınızda kaldı mı
Sormaaa daha lunaparka çevircektik burayı

Yok cnm şükür benim o kadar sıkıntı yapacak bişey yapmadım arada uzandım bile kasık karın ağrım olunca kardeşin benden dhaa ilerideymis hiç bişey yapmasada ayakta çok durmakta ağrıya sebep veriyor

Kv geldı abla

hoş geldin niranım sensiz kızlar ne yapacaklarını şaşırdılar bir daha girme bdv ye bir şey dememişsin ki hemen banlamışlar gülüm , dişin de ağrısı eklenmiş çok geçmiş olsun , pazartesi kan vermeye gittin mi hastaneye

Arkadaşım Salı günü gidecek diye Pazartesiyi doktorda geçirmeyeyim dedim canım, salı günü gitti, Çarşamba da baktım epey azaldı ağrım gitmeye gerek duymadım.
Şişen parmaklarımın tırnakları batmış, dünden beri onun ağrısı var, krem dekan sürüyorum, geçecek inşaallah

inşallah geçer ama şu bir gerçek inatsın bacım , insanın tırnağı batık olacak kadar şişiyorsa kim olsa hacca gidecek olsa bile bırakıp insan gider kan verir hele ne oluyor der az canından korkar ama sen de o da yok ki gülüm ayy benim yine abla damarım tuttu söylenmeyi burada kesiyorum :)

Kilo bildirimim

Geçen cuma 68.9
Bugün 67.9
Fark - 1 kg
Yüzde 1.45
Tebrikler canım çok güzel gidiyosun
Reglin etkisi de vardır abla ama sonuç harika

Allahtan toparlamissin canim. Haftaici kaçamak olmasa çok iyi olacakmış demek ki yine de 700 gitmiş

* * * 9.Takim 659. Etap * * *

Kuasar (79.1////)
Frytiop (60.7////)
Niran Nevra (76.5///)
mefkurem (91.9////)
Zeycan123 (68.9/67.9/1/%1.45)
zsaracoglu(85.7////)
Umudumbitmedi_ (97.5////)
Gastrikasit(70.8/68.5/2.3/%3.25)
Lusi (62.1///)

9.takim ortalamasi : %

🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
Poni Bon(86.8/) 84.8 le 645.etap
Ucmelekannesi (71////) 65.6 la 646.etap
Gulbe seker (101.9/101.2/0.7) 96.la 626.etap
Tekrar dene (86.0/) 86.9 la 637.etap eski nicki Keseli kanguru
Jasminium84 (64.0///)64.0 ile 658. etapta sağlık nedeniyle ayrıldı.
L4L4 (65.0////) 65.0 ile 658. etap
all iswell (68.2////) 68.2 ile 658. etap
FREE CANLAR
Dream00 (55.5////)
mer_4260 (60.1//)
ekim2009 (92.2/91.1/1.1)
askrpozitif (88.6//) sabit

HAMİLE ÜYELER
nanekekik(74.4/)Baş:75.7
Bi prenses annesi(82.3////)Baş:84

Güaydin abla
Güzel eksi.subat ayi icinde rahatca 85 lere inecegine inaniyorum.
Gecmis olsun canim.Allah korumus.
Guzel eksi.sabah cok erken tartilma.10 bucugu bekle.
Kilo Bildirimim
Geçen hafta:70.8
Bugün: 68.5
Fark: 2.3
%3.25
Woooaaaaawww yüzdeye bak.masallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…