- 24 Ekim 2019
- 731
- 1.536
- 63
- 29
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.441
leslie yaptım *2 olarak ama kilo almışım ühüüüBugünü ucuz atlattin
Kuzu sen sporda yapsan baya farkeder kilo verme hızın. Menün de güzel
Aksamı kacta yediğini göremedim canım. Bugün perşembe oldugundan belki tarhana çorbası olmayabilirdi karbonhidrat olduğu icin. Ama erken yediysen çok da sorun olmaz.
Spor da yaptiysan harikasin
Çok güzel menü Gülbecim. Senin menülerin genelde çok iyi ve istikrarlısın ❤
Öğretmenim ben tatlım. Ders anlatmak için gidiyorum
Çok şükür şeytanın bacağını kirdimGüaydin abla
Güzel eksi.subat ayi icinde rahatca 85 lere inecegine inaniyorum.
Gecmis olsun canim.Allah korumus.
Guzel eksi.sabah cok erken tartilma.10 bucugu bekle.
Woooaaaaawww yüzdeye bak.masallah.
Canım sonucun çok iyi ocak hedefine de ulasmişsin daha ne olsunGünaydin kızlar
Bana hic güzel bi gün degil.2 3 gün once 95.4 e düşmüstüm.adet sürecine girdim.daha olmadim ama lekelenmelerim var.ödem olmusum.yoksa bugün 94 e rahat inerdim.
Gecen cuma 97.5
Bugün 95,8
Fark -1.7
Yüzde 1.74
Ocak sonu hedefim 95 ti.
Kuzum yediysen + normal ama bekletme sakın gönder hemenGunaydin kizlar ben +2kg daym yediklerime nazaran iyi bence birazida odemdir diye dusunuyorm. Kv gidince gene dikkat edicem suan tadini cikariyorm
2 hafta önce 88.1 olarak bildirim yapmışsın canim geçen hafta yapmamissin.arkadaşlar 89.1 kilo çıktımönceki kilom kaçtı hiç hatırlamıyorum şu an eskiye dönüyorum ama bulamıyorum yazdığım mesajları nerden görebilirim
Hedefin 65 kilo muydu canim?az kalmis.senin adina çok sevindim.Çok şükür şeytanın bacağını kirdim
Canım sonucun çok iyi ocak hedefine de ulasmişsin daha ne olsun
Kuzum yediysen + normal ama bekletme sakın gönder hemen
Tebrikler rakibem.bu hafta beni yüzdede yendin.bende seni kiloda yendim:)aramizda 100 gr var sadece.Hedefime ulaşamamış olsam da (83 küsür göremedim)
Cuma:85.7
Bugün:84.1
Fark:1.6
Yüzde:1,86
Yüzdeye cevirsen o da biseydir.kilon az bebegim.masallah güzel koruyorsun.Günaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -100 gramcik
hosgeldin canim gecmis olsun.Ben geldim :))
Dün gece adet oldum onun sancısı, üstüne diş ağrısı, kol ağrısı, el ağrısı derken birde baktım tüm vücudum dayak yemiş gibi ağrıyor meğer @mefkurem beni yerden yere vurmuş Ban yedim diye :))
Valla banlanacak kusurum yoktu, az çok bilirsiniz beni, üslubumu, polemiğe girmediğimi...
Ban sebebimin son kelimenin büyük harfle yazılmış olmasından kaynaklandığını düşünüyorum, zira başka kusurum yok.
Gece 12 den sonra sanırım moderatörün kafası bayağı güzeldi ki beni de nasiplendirdi (şimdi gelip gene banlarmış)
telafi edersin insallah canimGünaydın ablalarımmm
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:69.3
Yapamadım olmadı failedgaliba azıcık yedim
Gayet güzel canimKilo bildirimim
Geçen cuma 68.9
Bugün 67.9
Fark - 1 kg
Yüzde 1.45
adettendir abla Ama bu sekilde bile güzelhızlıca kilo bildirimini yazıp oğluma kahvaltı hazırlıyayım acıkmış :)
geçen cuma :92.2
bu cuma 91.1
fark -1.1 kg
dün de aynı çıkmıştım ton balığı salata ya işe yaramadı yada regl başladı diye aynı kaldı bilemedim yavf:)
güzel eksi yinede canim gelecek Cuma daha iyi olurGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.2
-700
Ay hafta içi saçmaladım zor topladım ☺
birde erken tartıldım ikinci şey tartım yerinde değildi yine oğlum alt üst ediyor süpürge düşürdü üzerine Allah tan kırılmadı
sana ne diyim ki süpersin birseyelde derece gelirKilo Bildirimim
Geçen hafta:70.8
Bugün: 68.5
Fark: 2.3
%3.25
gayet güzel CanimGünaydin kızlar
Bana hic güzel bi gün degil.2 3 gün once 95.4 e düşmüstüm.adet sürecine girdim.daha olmadim ama lekelenmelerim var.ödem olmusum.yoksa bugün 94 e rahat inerdim.
Gecen cuma 97.5
Bugün 95,8
Fark -1.7
Yüzde 1.74
Ocak sonu hedefim 95 ti.
tez zamanda telafi et canimGunaydin kizlar ben +2kg daym yediklerime nazaran iyi bence birazida odemdir diye dusunuyorm. Kv gidince gene dikkat edicem suan tadini cikariyorm
sanirim kilo almissin ins haftaya güzel olurarkadaşlar 89.1 kilo çıktımönceki kilom kaçtı hiç hatırlamıyorum şu an eskiye dönüyorum ama bulamıyorum yazdığım mesajları nerden görebilirim
Gayet güzel cabimHedefime ulaşamamış olsam da (83 küsür göremedim)
Sagol canimYüzdeye cevirsen o da biseydir.kilon az bebegim.masallah güzel koruyorsun.
Supersin tatlım tebriklerHedefime ulaşamamış olsam da (83 küsür göremedim)
Hedefim 65 canım mezun olucam insallah.Hedefin 65 kilo muydu canim?az kalmis.senin adina çok sevindim.
Benim ocak sonu hedefim 95.00 dı.800 gr rötar yaptı
Şubat sonu sence hedefimi kac olarak belirleyeyim?
Harikasin Nazlı yaaGünaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -100 gramcik
Evet kuzum çok şükür ise yaradı. İzindeyken baya aç kaldığım listeler denedim hicbirinde böyle gitmedi şaşırtmak etkili oldu heralde.
Süpersin kediHeellöööö takım hayırlı bereketli bol kahkahalı cumalarımız olsun
Geçen hafta:62.1
Bu hafta: 60.8
Giden : 1.3
Yüzde: % 2.09
Herkese benden gayfee bol köpüklü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?