- 24 Eylül 2017
- 5.213
- 7.462
- 198
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.461
Masallah canim.güzel.eksi.Heellöööö takım hayırlı bereketli bol kahkahalı cumalarımız olsun
Geçen hafta:62.1
Bu hafta: 60.8
Giden : 1.3
Yüzde: % 2.09
Herkese benden gayfee bol köpüklü
Saol canim.88 yaptim.ins gecerim.seninki de iyi.65 kiloya az kalmis.bu ay verirsin insSupersin tatlım tebrikler
Hedefim 65 canım mezun olucam insallah.
Bence şubat sonu hedefin 8leri gormek olsun canım 89 yap hedefini bunu geçmeye çalış.
Harikasin Nazlı yaa
Evet kuzum çok şükür ise yaradı. İzindeyken baya aç kaldığım listeler denedim hicbirinde böyle gitmedi şaşırtmak etkili oldu heralde.
Süpersin kedi
girmeyin sizdeAmma kötüledin su topiği ya..
guvenmeme degil tatlicimÇok üzüldüm ya(
Bana hiç güvenmemişsin
Bir şekilde bildirimimi ulaştırırdım ben size
zeynep masallah cnm cok guzel gitmisKilo bildirimim
Geçen cuma 68.9
Bugün 67.9
Fark - 1 kg
Yüzde 1.45
ne kadar kalicaklarKv geldı abla
demekki vucudun 1 haftada verecegi bukadarmis bu hafta cnm :)) cokda guzel gitmishızlıca kilo bildirimini yazıp oğluma kahvaltı hazırlıyayım acıkmış :)
geçen cuma :92.2
bu cuma 91.1
fark -1.1 kg
dün de aynı çıkmıştım ton balığı salata ya işe yaramadı yada regl başladı diye aynı kaldı bilemedim yavf:)
yinede guzel eksi gelmis tatlimGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.2
-700
Ay hafta içi saçmaladım zor topladım ☺
birde erken tartıldım ikinci şey tartım yerinde değildi yine oğlum alt üst ediyor süpürge düşürdü üzerine Allah tan kırılmadı
harikaaaaa bebegimmmmKilo Bildirimim
Geçen hafta:70.8
Bugün: 68.5
Fark: 2.3
%3.25
masallah cok guzel gidiyosun tatlimGünaydin kızlar
Bana hic güzel bi gün degil.2 3 gün once 95.4 e düşmüstüm.adet sürecine girdim.daha olmadim ama lekelenmelerim var.ödem olmusum.yoksa bugün 94 e rahat inerdim.
Gecen cuma 97.5
Bugün 95,8
Fark -1.7
Yüzde 1.74
Ocak sonu hedefim 95 ti.
yinede biraz dikkat et pinarim üstüne gelmesin dahaGunaydin kizlar ben +2kg daym yediklerime nazaran iyi bence birazida odemdir diye dusunuyorm. Kv gidince gene dikkat edicem suan tadini cikariyorm
artik karbonlari sinirlandirman lazim cnmarkadaşlar 89.1 kilo çıktımönceki kilom kaçtı hiç hatırlamıyorum şu an eskiye dönüyorum ama bulamıyorum yazdığım mesajları nerden görebilirim
zehraaaa masallah cnm seninde cok guzelHedefime ulaşamamış olsam da (83 küsür göremedim)
Cuma:85.7
Bugün:84.1
Fark:1.6
Yüzde:1,86
cok guzel tatlim denecek bisey yokGünaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -100 gramcik
vavvv kedimizde cok guzel bi baslangic yapmisHeellöööö takım hayırlı bereketli bol kahkahalı cumalarımız olsun
Geçen hafta:62.1
Bu hafta: 60.8
Giden : 1.3
Yüzde: % 2.09
Herkese benden gayfee bol köpüklü
Ah kuzummm seni kendi gençliğime benzetiyorum ama sen en azından bilincinde ve farkındasın ben öyle değildim bi tek üzülmekle kalıyordum ama sen başaracaksın ben sana inanıyorumGünaydın ablalarımmm
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:69.3
Yapamadım olmadı failedgaliba azıcık yedim
Maşallah CanımKilo bildirimim
Geçen cuma 68.9
Bugün 67.9
Fark - 1 kg
Yüzde 1.45
Harikasın abla adet ödemindendir bence dehızlıca kilo bildirimini yazıp oğluma kahvaltı hazırlıyayım acıkmış :)
bu cuma 91.1
fark -1.1 kg
dün de aynı çıkmıştım ton balığı salata ya işe yaramadı yada regl başladı diye aynı kaldı bilemedim yavf:)
Tebrikler canımGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.2
-700
birde erken tartıldım ikinci şey tartım yerinde değildi yine oğlum alt üst ediyor süpürge düşürdü üzerine Allah tan kırılmadı
Kilo Bildirimim
%3.25
Adet ödemi olmasa 95in altını görürdün kesinlikle canım haftaya ödem de atıp kilo da verip belki de 93 küsür bile görürsünGünaydin kızlar
Bana hic güzel bi gün degil.2 3 gün once 95.4 e düşmüstüm.adet sürecine girdim.daha olmadim ama lekelenmelerim var.ödem olmusum.yoksa bugün 94 e rahat inerdim.
Gecen cuma 97.5
Bugün 95,8
Fark -1.7
Yüzde 1.74
Ocak sonu hedefim 95 ti.
Canım kendi profilinde mesajlara tıklarsan görürsün lütfen daha sık katılmaya çalış aramıza bi akşamdan akşama menü bildirmek motive eder mi seni bilmiyorumarkadaşlar 89.1 kilo çıktımönceki kilom kaçtı hiç hatırlamıyorum şu an eskiye dönüyorum ama bulamıyorum yazdığım mesajları nerden görebilirim
En az 90ın altı ben de 80nin altı belirleyelim inşallahHedefin 65 kilo muydu canim?az kalmis.senin adina çok sevindim.
Benim ocak sonu hedefim 95.00 dı.800 gr rötar yaptı
Şubat sonu sence hedefimi kac olarak belirleyeyim?
Teşekkürler canım ben de seni tebrik ederim inşallah haftaya daha iyi iş çıkaracağız seninle ikimizTebrikler rakibem.bu hafta beni yüzdede yendin.bende seni kiloda yendim:)aramizda 100 gr var sadece.
84 kilo subat icin iyi bi başlangiç.bu hafta adet ödemine girdik.subat ayi boyunca iyi kilo verecegimize inaniyorum.
Başarılar.
Tebrikler canım senin kilondaki biri için çok normal bir sonuçGünaydin arkadaslar
Gecen hafta : 55.5 kg
Bu hafta : 55.4 kg
Fark : -100 gramcik
Canım en son ki paylaşımdan kopyala yapıştır yapmıştım bozmuş muyum listeyi* * * 9.Takim 659. Etap * * *
Kuasar (79.1////)
Frytiop (60.7////)
Niran Nevra (76.5///)
mefkurem (91.9////)
Zeycan123 (68.9/67.9/1/%1.45)
zsaracoglu(85.7////)
Umudumbitmedi_ (97.5/95.8/1.7/%1.74/)
Gastrikasit(70.8/68.5/2.3/%3.25)
Lusi (62.1///)
9.takim ortalamasi : %
🏖İZİNDEKİ ÜYELER🏖
Poni Bon(86.8/) 84.8 le 645.etap
Ucmelekannesi (71////) 65.6 la 646.etap
Gulbe seker (101.9/101.2/0.7) 96.la 626.etap
Tekrar dene (86.0/) 86.9 la 637.etap eski nicki Keseli kanguru
Jasminium84 (64.0///)64.0 ile 658. etapta sağlık nedeniyle ayrıldı.
L4L4 (65.0/65.1/+100/) 65.0 ile 658. etap
all iswell (68.2////) 68.2 ile 658. etap
❤ FREE CANLAR ❤
Dream00 (55.5////)
mer_4260 (60.1//)
ekim2009 (92.2/91.1/1.1)
askrpozitif (88.6//) sabit
HAMİLE ÜYELER
nanekekik(74.4/)Baş:75.7
Bi prenses annesi(82.3////)Baş:84
U UcanSupurge tekrar alıntılar mısın bozmadan
zehraaaa masallah cnm seninde cok guzel
Umutu yendigin icin de ayrica tebrikler
Ben seni tutuyodum
Bende mesaj attım ama dinlemediler, vicdansızlar.Yaaaa çok şükür ❤❤❤
Senin için muneye msj attım o bizim kaptanimiz liste hazirliycaz falan bişeyler yazdım ama tınlamadı
Diğer konuyu da okudum banlanacak bisey dememissin. Ama biri yazım yanlislarinla dalga gecervari bir msj paylaşmış ona sinir oldum. Öğretmen olunca burda da aynı şeyi surdurmeyi bekliyo herkes daha önce de şahit oldum buna. Rahatlamaya geliyoruz buraya arada kaçabilir ne var yani makale mı yazıyoruz burda.
Abla çok güzel kilolar verdin vücudun dinlenmek istemiştir bozma moralini ❤❤Gunaydinnnnnn kizlar
Bu haftanin çürük yumurtasi benim heralde
Malesef sabitim
Kuzum kopyala yapıştır değil de alıntı yapacaksın sonra da [ QUOTE ] yazan kısımları sileceksinAh kuzummm seni kendi gençliğime benzetiyorum ama sen en azından bilincinde ve farkındasın ben öyle değildim bi tek üzülmekle kalıyordum ama sen başaracaksın ben sana inanıyorum
Maşallah Canım
Harikasın abla adet ödemindendir bence de
Tebrikler canımNeyse ki toparlamışsın canım haftaya çok daha iyi bir sonuçla geleceğine inanıyorum
o sporlar o menülerin hakkını aldın canım çok çok tebrik ederim
Adet ödemi olmasa 95in altını görürdün kesinlikle canım haftaya ödem de atıp kilo da verip belki de 93 küsür bile görürsün
Canım kendi profilinde mesajlara tıklarsan görürsün lütfen daha sık katılmaya çalış aramıza bi akşamdan akşama menü bildirmek motive eder mi seni bilmiyorum
En az 90ın altı ben de 80nin altı belirleyelim inşallah
Teşekkürler canım ben de seni tebrik ederim inşallah haftaya daha iyi iş çıkaracağız seninle ikimiz
Tebrikler canım senin kilondaki biri için çok normal bir sonuç
Canım en son ki paylaşımdan kopyala yapıştır yapmıştım bozmuş muyum listeyi
Sen bakma onlara tatlım bize lazımsınBende mesaj attım ama dinlemediler, vicdansızlar.
Kör şeytan diyorki başını al git
İnatla alakası yok canım..inşallah geçer ama şu bir gerçek inatsın bacım , insanın tırnağı batık olacak kadar şişiyorsa kim olsa hacca gidecek olsa bile bırakıp insan gider kan verir hele ne oluyor der az canından korkar ama sen de o da yok ki gülüm ayy benim yine abla damarım tuttu söylenmeyi burada kesiyorum :)
Döver misin kvdenle ilişkini merak ettimOhhaa sapık kaynanaben döverdim he yakalasam bu konularda çok sinirlenirim
Atarlarsa kıskanırsınız
Gitmemkiiiiyarında gelmezse partiliyo muyuuuuzzz
Bekar çocukları yok iki kişi sadecebekar cocuklarimi varsa stok yapiyor anlamadim
atacam demedim Ben
Ne diyim Allah yardimcin olsun
Değişik kafa yapıları var çözemedim bn ☺Bunlar istifcimi
Yok maalesefyemekten soğuyasım geldi ponim allah yardımcın olsun 1 tane iyi özelliği yok seninkilerin
Sen kimdin tanıyamadım!Günaydın ablalarımmm
Geçen hafta: 68.5
Bu hafta:69.3
Yapamadım olmadı failedgaliba azıcık yedim
Vaaav harikasınKilo bildirimim
Geçen cuma 68.9
Bugün 67.9
Fark - 1 kg
Yüzde 1.45
Süpersin ablaahızlıca kilo bildirimini yazıp oğluma kahvaltı hazırlıyayım acıkmış :)
bu cuma 91.1
fark -1.1 kg
Güzel canm iyi toparlamışsınGeçen hafta 101.9
Bu hafta 101.2
-700
MuhteşemKilo Bildirimim
%3.25
Sağol canım
Sus kizzz yerin kulagi vardirBende mesaj attım ama dinlemediler, vicdansızlar.
Kör şeytan diyorki başını al git
Ama haksızlık yaptılar bana, ne yapayımSus kizzz yerin kulagi vardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?