Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

anladım sendende hayır yok fulyabende kadim dostum , tombik tosbaamm fadimetoşa sorarım ..o bana anlatır ..hıhhh

anladım sendende hayır yok fulyabende kadim dostum , tombik tosbaamm fadimetoşa sorarım ..o bana anlatır ..hıhhh

fadimetos anlatsin tabi hem dukan kralicesi o, topige dukani ilk o soktu. hiyerarside en ust kademe o yani ben dukanin vejeteryan versiyonunu yapiyorum benden kimseye hayir yok malesef et yemeyen varsa gelsin sorsun dicem ama hepiniz etobursunuz katiller sizi

kızlar yemek yapma zamanı..gideyimde tavuk haşlayayım , suyuna çorba yapayım...çocuğumu servise vereyim ...küçük aşkitomu uyutayım..uyanıncada sosyete pazarının yolunu tutayım..gitmezsem yine kk ya takılayım.hadi beni özleyin anacımm.

kolay gelsin hopiş ablacım, sosyete pazarı nerde ya bizde öğrenelim?

zenginliğin gözü kör olsun!!!!!...............

Eklentiler

• $100_3934.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleyen: Moderatör:
bunuda öğrenmiş oldum hpiş ablacım canım, birdaha hemen öyle alıntı yapmam
maşallah yaa tipe bak çok tatlı bişeymiş bu böyle ya
ayrıca sosyete pazarına gidiyormu demiştin nerde orası?

hopiş kızını bana versene malum zenginsin ya ben zengin olamadım bari oğluşum zengin olsun bak evde alırım onlara amaaaa oğlumu vermem istanbullara kızını alır gelirim

hopiş kızını bana versene malum zenginsin ya ben zengin olamadım bari oğluşum zengin olsun bak evde alırım onlara amaaaa oğlumu vermem istanbullara kızını alır gelirim

oo hopiş zenginse eğer bende çocuğuna bakıcı olurum, ne güzel evde laptopların üzerinde gezeriz minik kızıyla birlikte, ayağım yere değmez

bana da kardeşimin arkadaşı teyze demişti şişmanken, çocuğun ağzını burnunu kırasım geldi şimdi 22 yaşındayım o zaman 19 falandım

densız ınsanlar...

Cnmmm nasıl yaptın ıcıne ne koydun tadı nasıl oldu senden acıl cvp beklıyorum sanırım dukana baslamanın zamanı geldı

Menun sahane cnmm sımdıden afıyet olsun...

hopıscım telefonun hayırlı olsun guzel gunlerde kullan ...ayrıca dukan kıtabı d&r da lıste bası gıt bı tane edın ezık kıtap almamıs demesınler

hihihihihih bende bu sıralar fas fakirim yaa nerde bu paralar düşürüyormuyum acaba diyorum bazen, bi görüyorum bi bakıyorum yoklar

Ahanda bendede o kadar....Bu ay verımlı gectı para acısından gercı ama genede vasattımm

Offf kızlarrr offfff acayıp modum dusuk bugun...

Demeın acıktım ogle yemegımı yedım 12 gıbı menum ;

5 tane kofte ızgara
yourt
3 yk makarna(yagsız tuzsuz)

Fulyacım sana ozellıkle yazmak ıstedım.Belkıde kv esyalarını kafasına gore yerlestırmek ıstemedıklerı ıcın o odaya koymuslardır.Bence cok ınce dusunerek sana suprız yapmıslar.İçinde art nıyet oldugunu hıc sanmıyorum.Bence aksam esıne bunun hesabını soracagına yenı yatagınızın tadını cıkarın bı kalıte kontrol edın derımmm NACİZANE

mursh canımcım, iyilik meleğim, fulyaya yaptığın bu güzel yorumundan dolayı seni gönülden kutluyorum aslında hemen olayı kötü yanından görmeye nekadar yatkınız, belkide senin dediğin gibi düşündü kayınvalidesi, bide o yandan düşünmek lazım. teşekkür ediyorum sana bakış açımıza farklılık getirdiğin için. ayrıca menün çok güzel afiyet olsun canımcım, gamze yine bugün yoğun galiba yok buralarda özletiyor kendisini uyanık

Kulaklarım çınladı dedim kesin Yasemin beni anıyordur Ve hemen geldim ben de Evet canımcığım işlerim yoğun yine, iş olsunda yoğun olsun önemli değil

Yemeğimi yedim de geldim
1 kase çorba
1 tabak patatesli yemek (patateslerini biraz fazla kaçırdım sanırım )
Ama akşam yarım saat yürüyüşle telafi edicem inşallah.

İşler beni bekler ben yine kaçayım arada uğruycam mutlaka.

Ben geldim dicem yine kimse takmıcak sonra moralim bozulup evdeyken hazır yiyip yiyip kilo alcam! Dermişimmmmmmmmmm Türk Telekoma ne kadar küfretsem azdır! Ev telefonu arzalı oyüzden net yoktu arza bildirimi yapıp durdum geri dönmediler! Döndüler arzayı çözemediler! son kez dedim arayım küfredeyim teşekkürlerimi öyle iletiyim dedim! Geldiiiiiiiiiiiii.... Ders çalışmamdan 4 saat çaldılar! çok sinir oldum...

Neyse telafi günüme geçeyim:
Sabah: 1 fincan 3in1 nescafe...

Öğle: 1 kase yağsız bol yeşillikli salata...

Akşam: 1 kase çorba

Atıştırmalık: 1 kase yoğurtlu sos
2 havuç julyan kesim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…