- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.261
deme kıııızzzzzzzz...o kadar mı durum vahi yanii..üzüldüm beeeezik ne kelime çürük bitik, at beni tuvalete çek üzerime sifonusonrada ıphone telefonunla resmimi çek ekran resmi yaparsın baktıkça iştahın kesilir panpişler kraliçesi
anladım sendende hayır yok fulyayavrum kitap olmadan nasi yapicaksin dukani sorarim sanasupersonic telefonun var madem kocana diyiver bide kitap alsin. bu arada tr gittigimde babam karatay'in kitabini almis okuyordu yakinda babami da kk'de gorebiliriz yani sasirmam neyse, bence dukani bana degil fadimetos'a sor cunku ben vejeteryan oldugumdan et met yok benim menulerde. etobur birine sorsan daha saglikli cevap alirsin
anladım sendende hayır yok fulyabende kadim dostum , tombik tosbaamm fadimetoşa sorarım ..o bana anlatır ..hıhhh
ahahahahah ayh sesli guldum yaoyy kiyamam
kızlar yemek yapma zamanı..gideyimde tavuk haşlayayım , suyuna çorba yapayım...çocuğumu servise vereyim ...küçük aşkitomu uyutayım..uyanıncada sosyete pazarının yolunu tutayım..gitmezsem yine kk ya takılayım.hadi beni özleyin anacımm.
zenginliğin gözü kör olsun!!!!!Eki Görüntüle 378274
foto silinmiyor totoş..herneyse...evet o benim küçük aşkitom..ayyyyy tüh ya yapmıştımne olacak şimdik
hopiş kızını bana versene malum zenginsin yaben zengin olamadım bari oğluşum zengin olsun bak evde alırım onlara amaaaa oğlumu vermem istanbullara kızını alır gelirim
bana da kardeşimin arkadaşı teyze demişti şişmanken, çocuğun ağzını burnunu kırasım geldişimdi 22 yaşındayım o zaman 19 falandım
kızlar bunuda yazayım gidiyorum..dukan muffini yaptım , güzel kabardı..ama sabırsız ben fırını açınca söndüler..aklınızda bulunsun yoğrtla yaptığınız mamaları ilk 20 dk. açmayın..herneyse..bişekilde yiyecem ama sönmese daha iyiydi yaw..şimdi kahvaltı vakti, hoppiş kaçar
öyle bir açıp karnım değilsede gözüm aç öğlene yan taraftan bir tane kızarmış tavuk alıcam yanınada süzme yoğurt,yoğurdun içinede bol nane nası fikir dukanada uygunçok açım çokkkk
fulyaaaa dukanı anlatsana sen bana..atakta ne yedin , ne içtin??şimdi dukan topiğinde bişey yazsam kitabı al oku diyecekler...o yüzden oraya yazmıyorum..(süpper sonnic telefonum var ama dukan kitabına verecek param yok!!!
hihihihihihbende bu sıralar fas fakirim yaa nerde bu paralar düşürüyormuyum acaba diyorum bazen, bi görüyorum bi bakıyorum yoklar
Offf kızlarrr offfff acayıp modum dusuk bugun...
Demeın acıktım ogle yemegımı yedım 12 gıbı menum ;
5 tane kofte ızgara
yourt
3 yk makarna(yagsız tuzsuz)
Fulyacım sana ozellıkle yazmak ıstedım.Belkıde kv esyalarını kafasına gore yerlestırmek ıstemedıklerı ıcın o odaya koymuslardır.Bence cok ınce dusunerek sana suprız yapmıslar.İçinde art nıyet oldugunu hıc sanmıyorum.Bence aksam esıne bunun hesabını soracagına yenı yatagınızın tadını cıkarın bı kalıte kontrol edın derımmm NACİZANE
mursh canımcım, iyilik meleğim, fulyaya yaptığın bu güzel yorumundan dolayı seni gönülden kutluyorumaslında hemen olayı kötü yanından görmeye nekadar yatkınız, belkide senin dediğin gibi düşündü kayınvalidesi, bide o yandan düşünmek lazım. teşekkür ediyorum sana bakış açımıza farklılık getirdiğin için. ayrıca menün çok güzel afiyet olsun canımcım, gamze yine bugün yoğun galiba yok buralarda özletiyor kendisini uyanık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?