Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

GastrikAsit harikasın canım yeniden tebrik ederim bu hafta sonuç mükemmel ama 10. Takım uçmuş resmen
Tesekkur ederim tatlım
10. Takıma çok şaşırdım bende maşallah yüzdelerine
Kızlarr kilo veren herkezi tebrik ederm guzel bir yuzde vardi ama 2 ci olmusuz, haftaya 1. cilik gelir insallah
Aslında yuzdemiz 1. Olabilecek seviyedeydi ama 10. Takımı görmussundur masallahlari var bu hafta

Safra taşlarını bile aldırırım
Çok yoğun bir günüme geldi transferim.söylemesi ayıp doğum günüm
Süpriz süpriz üstüne, ancak girebildim eve
Aaaa doğum günün kutlu olsun o zaman. Sevdiklerinle mutlu gecirecegin nice senelere

Aaaa doğum günün kutlu olsun o zaman. Sevdiklerinle mutlu gecirecegin nice senelere
Canım çok teşekkür ederim
Bu mesaj vesilesiyle kendimi tanıtayım

41 olduk az önce
21 yıllık evliyim,2 kızım var 20 ve 15 yaşlarında.
Boyum 170,başlangıç kilom 79.9.güncel kilom 70.9
Geçen sene 75 den 56 ya kadar inmiştim.ama kalp operasyonu geçirdim beta bloker anti depresan ve anti histaminik kullandım ve devam ediyorum.resmen balon gibi şiştim.hedefim 60 ama 56 yı yeniden görsem efsane olur.inşallah mezuniyete kadar burdayım.
Mefkurem ve birkaç arkadaşın keto yaptığını görünce buraya geldim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Seni baya hırslı gördüm bu defa beslenmeyle bu kadar verdiysn sporla oo
beslenmem de aman aman değişen bir şey yok gülüm ilk öğün ne istersen ye 2. akşam öğünü sağlıklı yağlı proteinli seçenekler, tek fark bu hafta yağı arttırıp sıcak limonlu su içtim arada da zencefil zerdeçal yuttum :)
az önce aldım yarım litrelik su şişesiyle 2.5 kiloluk ağırlığı sırayla az az kol hareketi çalıştım gaza mı geldim ne :)))
senin bu hafta ki hedefin ne gülüm de bakem

Yorumlardan gördüm ki hiç dostum yokmuş ahh kedicik ahh kediciğin minnoş kalbi parça pinçik oldu
Neyse şaka bi yana Mefkurem minnoş mefkuşumla aşık atacak halim yok ben de seni tutuyorum hem de gögsümün sol yanında kalp kapakçığımın üstünde
Ama yarışın galibi kedi olacak yalnız ve gururlu kedi

Temizinden bi 1.5 kilo hedefim ama bn hedefmn genelde yarısına ulaşabiliyorum
Menü de isterim ben bakalım hile hurda var mı

Ayrıca yeme zevklerimizde benziyor seninle kız
Diğerlerini bilmiyorum da biber kavurmasiyla pirasa simdilik uydu.
En sevdigin yiyecek ne?benim.patates kizartmasi.hic bıkmam.
Tavuk dönere de bayılırim.fast food da hamgurgeri hic sevmem.ekmeksiz menüleri severim.mesela popeyes.
Bide kolayı çok severim.hepsi de zararli seyler.bide yaşpasta:)

Safra taşlarını bile aldırırım
Çok yoğun bir günüme geldi transferim.söylemesi ayıp doğum günüm
Süpriz süpriz üstüne, ancak girebildim eve
ooo maşallah boyunu verene kurban bacım yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı huzurlu mutlu uzun ömürler versin, her 7 sene de bir insanın hayatında dönüm noktaları olduğu söylenir 1 senen var sen şimdiden bedenen hazır olup hayatına gelecek mucizeleri beklemeye koyulursun
inşallah antideprasanı da yakın zaman da bıraktım diye yazdığını da görürüz alerjiler için bir şey diyemiycem hayatın da nelere kimlere tahammül edemeyip alerji gösteriyorsun bir gözden geçir derim :)
ben de 3 ay önce 40 oldum 20 senelik evliyim 18 yaşın da bir oğlum var liste dışı free üyeyim :)

datlu kadınnnn

Zor atlatacağız herhalde bu korkuları, Adıyaman Merkez de misin canım ilçede mi?
Malatya dogansehirdeyim canim.cok korkuyorum cok.esim.paranoyak oldu.yatakta hareketsiz yatmami istiyor.en ufak bi titresimde panik yapiyor.kı
Kız ben seni tutuyom.yazdim ya yukarida.
Sende beni tut U UcanSupurge mefkuşu tutuyor.
Zehrayi gömücem bu topiğe haftaya

Memnun oldum canım
Yok ben dönüm noktası almiimmm önümüzdeki yıllarınkini de toptan aldım geçen yıl,artıl mümkünse bişey dönmesin hayatımda
Allah bağışlasın kuzum,hayırlı evlat olsun

bir ara üşüttüm mü ne oldu midem bulanmıştı o zaman da ev yapımı olmayan bir şeyler yemiştim midem bulantısını acaba yediklerimden mi diye düşündüm 2. defa ( aradan çok zaman geçip ) yediğim de yine bulantı oldu kesin yediğimden dedim odur budur hazır gıdalara midem kalkıyor paket ürünlerde midemi bağırsağımı bozuyor , olsa da olmasa da inansan da inanmasan da kendi kendine her yediğin de ayy bu beni hasta eder mi diye sorarsan bilinç altı bir kaç defadan sonra seni cidden hasta eder vaz geçilmezin değil vaz geçtiğin olur bıkarsın o dediklerine gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…