Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bıraktim.zaten abla.hicbirini yemiyorum.ama sevgim aşkım devam ediyor

sözcükler büyüdür ...
almayayım değil her şeyin olabilecek en iyisini en güzelini hayatıma kabul ediyorum demek daha doğru olur düşünceler de duygular da sözcükler de belli frekansta titreşim yayar biz hep olumlu en iyisini isteyip iyi olanlara rezonansa girip onlara kapımızı açıcaz işin özeti rabbimden hep en iyisini isteyeceğiz o da nasip edecek :))
aminn hepimizin evladı hayırlı evlat olsun inşallah

GastrikAsit tüm tebrikler ve alkışlar sanaaaa
Sağol ablacim
Aramıza hoşgeldin benim adım Nazlı 29 yaşındayım, evliyim, ögretmenim. 3 aya yakındır bu gruptayim su an 68 kilo civarindayim. Grubumuzu çook seveceginden eminim

Hoşgeldin abla ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında kızım var nasipse ikinci yolda
Geçmiş olsun rahatsızlığın için Rabb'im önce sağlık versin insAllah sağlıkla ideal kilona ulaşırsın

gayet güzel bi menü canim afiyet olsun azda olsa spor da var
14.00
Koymalı yumurta
1 dilim ekmek
3 zeytin
2 parca cecil peynir

16.00
1 avuç fıstık

17.30
Ispanak 6 yk
Yoğurt

Spor ev işi
Şu 2 lt
afiyet olsun canim güzel
zeytinin fazlaligi disinda güzel canim
zeytini tekrar etmiyim :)
erken kapatmissin ama yinede 2 dilim bana göre fazla olmus. onun yerine baska bisey yiyebilirdin :)
muz daha erken saatte olaydi iyidi canim afiyet olsun sporda güzel
afiyet olsun cig köfte fazla ama allahtan cuma :)
gayet güzel afiyet olsun
31.01. Cuma

10.10
Kgk

13.45
2 yumurta+biraz badem sütü +1tk hc unuyla krep
Yarim avakado +bebek ispanak +3cevizle ezme

17.30
1 kupa baharatli badem sütü
abla bu menü cok az metabolizma calismaz böyle afiyet olsun.
badem sütü nedir gida yerinemi geciyorki?
tahin helva cuma kacamagi olsun onun disinda güzel afiyet olsun canim
Leslie 3 mil 45*3=135 puan Dream00
spor güzel canim
aksam ekmege karsiyim ben :)
gerisi güzel afiyet olsun sporda süper
emegine saglik canim

İyi geceler kızlar nasılsınız MaşAllah ne bildirimler gördü bu gözler alıntı yapmaya üşendim ikinci olmuşsunuz tebrikler benim pek yüzüm yok açıkçası ondan bildirim yapmadım bu hafta çöp gibiydi midem 4 aydır hiç yemedigim şeyleri yedim sanırım insAllah pazartesi bildirimine kadar toparlarım

toparlarsın gülüm olan olmuş yenen yenmiş şimdine bakacaksın artık kötü sağlıksız şeyler yeme de kuzuma yarayacak güzel şeyler ye annesi

Çiğ köfte farklı birşey ya, her saatte yenir.

Pırasa tabağının boyutu nedir canım, yk cinsinden yazsan güzel olurdu.

31.01. Cuma

10.10
Kgk

13.45
2 yumurta+biraz badem sütü +1tk hc unuyla krep
Yarim avakado +bebek ispanak +3cevizle ezme

17.30
1 kupa baharatli badem sütü
Baharatlı badem sütü nasıl oluyor merak ettim
hazır bir besin mı, yoksa baharatları sonradan mı atılıyor

Leslie 3 mil 45*3=135 puan Dream00

Su miktarın az canım, emzirmesen bile 3.4 lt tüketmen gerekiyor, emzirmeyi de gözönünde bulundurursan 4'e yakın olması lazım

Ekmeklerden vazgeçmeyi düşünür müsün

toparlarsın gülüm olan olmuş yenen yenmiş şimdine bakacaksın artık kötü sağlıksız şeyler yeme de kuzuma yarayacak güzel şeyler ye annesi
Öyle ablacım insAllah benim en büyük sıkıntım ekmek aslında onu da yarın dönüm noktası yapicam insAllah

cok sükür canim sen nasilsin?
gebesin cokta kisitlamak olmaz zaten ama saglikli yemen gerekir tabi zararli seyler degil

Kızlar bi dahaki hafta listeyi çalışkanlar ve tembeller olarak ikiye ayiricam ona gore
Herkes yazsın menülerini sonra kabul etmem
Bide yorum yapmayanlara çare bulmamız lazım...

Yorum yapılmadıktan sonra menü yazmanın ne anlamı var ki

Yoookkk.ben aşkima sadığım.bide aklima milkanin beya cikolatasi geldi.o da öteki aşkım.
hay ben senin çarığınaaa (Malatyalısın anlarsın)
daha şunlara aşkım deme yaavf zayıfladıktan sonra deli gibi özlemle saldırıp yersin sonra geri alırsın kiloyu aşkta insanın gözü kördür derler ya onun gibi düşün 1-2 parça yerine tüm paketi lüplersin şimdiden bilinç altını alıştır aşk meşk yok sil eski aşklarını yeni sayfa aç hayatına daaaaaa:)))

Öyle ablacım insAllah benim en büyük sıkıntım ekmek aslında onu da yarın dönüm noktası yapicam insAllah
hadi inşallah gülüm ama tamamen de kesme biliyorsun özellikle tam buğday ekmeğinin için de bedene faydalı mineraller vitaminler de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…