Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Kızlar bi dahaki hafta listeyi çalışkanlar ve tembeller olarak ikiye ayiricam ona gore
Herkes yazsın menülerini sonra kabul etmem
Öğretmen olduğun nasılda belli

Dün eşim arabayı bakıma götürdü, bugün aradılar değerlendirme için.

"10 üzerinde kaç puan verirsiniz" dediler, "8 puan" dedi, "2 puanı nereden kırdınız" diye sorulunca "öğretmenim, kimseye tam puan vermeyiz biz" dedi..

Bide yorum yapmayanlara çare bulmamız lazım...

Yorum yapılmadıktan sonra menü yazmanın ne anlamı var ki
ben yorum yapmaya başlarmışım yine herkesin kötü dediğini beğenip bence sağlıklı dengeli ki diye yine yazmaya başlayıp ortalığı karıştırsam mı

sanki akrep besliyiiiiii notu tam verse sokacakkkkkk
bizde de öğretmen çok da ben hep öğrenci kafası takılırım onlara :)

enisteye bak sen

Bide yorum yapmayanlara çare bulmamız lazım...

Yorum yapılmadıktan sonra menü yazmanın ne anlamı var ki
Basta niyetim onu da takip etmekti ama çok zor oluyo. Sürekli olarak burayla haşır neşir olmam gerekiyor onu da ben yapamıyorum. Bazen gözlerim kapanarak okuyorum geçmişi.

Açıkçası takip edip de sen bu hafta yorum yapmamissin dememize neden gerek var anlayamadım? Tüm takım adına söylüyorum menülere yorum yapan birkac kişi var sadece. Diğer arkadaşlar neden yorum yapmıyor? Eksiklerimizi nasıl ogrenicez, biri bana yanlisimi söyleyince veya menün güzel deyince mutlu oluyorum buna hepimizin ihtiyacı var.

Bu konuya biraz daha özen gösterelim arkadaşlar. Diğer sayfa sayesinde artık daha kolay. Gün sonu zaten menüler birikmiş oluyor. Biraz zaman ayırıp arkadaşlarımızın ilerleyişini yorumlayalim

ben yorum yapmaya başlarmışım yine herkesin kötü dediğini beğenip bence sağlıklı dengeli ki diye yine yazmaya başlayıp ortalığı karıştırsam mı
Sen bi menü yaz, biz senin menülere bi yorum yapalım, bizim yorumları görünce iyi menüye de olmamış yazarsın o zaman

haklisin canim menü konusunda bende bayadir yorum yapmiyordum bugun adimi attim insallah gerisi gelicek :)

Aaa ben notu bol bi öğretmenim ama. Öğrencilerin sınav kağıdında nerden puan versem diye bilgi ararim
Benim berbat özelligim not değilde mükemmeliyetçiligim. Anlattigimi aynen geri istiyorum ve herşey eksiksiz düzenli olsun istiyorum.

Bende mükemmelliyetçiyim ama nereden puan kırsam diye didikliyorum.
Hatta abartıyorum "kağıda adını yazmayandan, okunmayan yazıdan, düzensiz kağıttan puan kırarım" diye önden haber veriyorum

Sen bi menü yaz, biz senin menülere bi yorum yapalım, bizim yorumları görünce iyi menüye de olmamış yazarsın o zaman

o yüzden menü yazmıyorum ya gülüm ben diyet yapmıyorum size uymayan bir sürü şey benim için gerekli kestiğim zamanlar da bedenim kaldırmıyor hemen bir şeyleri dibe çekiyor sık sık tahlil yaptırıyorum ya troid bezim olmadığı için oradan biliyorum endokrin doktorum da sağ olsun söylüyor (zaten onun kilo verip vermem umrun da değil değerlerim yeter ki iyi olsun derdin de) ve farkın da olmadan diyet psikolojine girip bedeni kitliyorum
misal sana göre yoğurtlu mantı cıs demi bana göre dengeli yemek için de bol sarımsaklı yoğurdu kıyması yumurtalı hamuru baharatı yağı hepsi var tek çeşit olarak 1 -1.5 tabak ye kalk tabi her hafta değil insan bıkar

Ekmek bu gün böyle oldu her gün 1 dilim yiyordum sadece sabah
Ama bu gün sabah dışarıda kahvaltı akşam başka yerde o yüzden öyle oldu
Su daha içemiyorum canım İnan böyle bile o kadar çok WC ye gidiyorum ki 3 lt içince gece sürekli WC ye taşınıyorum haklısın ama WC ye sürekli gitmek beni bunaltıyor

Bilemiyorum emin değilim yarın da oğlanın doğum günü var ne yapacağım bilmiyorum sınavım yani
Aaaa o nedemek zeynep
9.takim kızı sinavdan kalicakmi
Avla aralikli oruc diye birsey varmis oda cok faydaliymis biliyormusun onu
zaten onuda yapiyorum cnm :)) digdr adi if
seni tutuyorum tabikiii ablacimm. Kedi medi hikaye sen onu havada karada yenersin istersen
Teşekkür ederim bebegim insallah yüzünüzü kara cikarmam
Safra taşlarını bile aldırırım
Çok yoğun bir günüme geldi transferim.söylemesi ayıp doğum günüm
Süpriz süpriz üstüne, ancak girebildim eve
ne guzel bi günde gelmişin tatlim nice mutlu saglikli ve fit yaslarin olsun insallahhh
heee heee inandim bende beni tutuyormuş :)))

Ben kizlari tehdit ettim
abla bu menü cok az metabolizma calismaz böyle afiyet olsun.
badem sütü nedir gida yerinemi geciyorki?
adı üstünde badem sütü cnm
sana iyi gidiyorsun dedik dedik nazarmi ettik cnm :))
Baharatlı badem sütü nasıl oluyor merak ettim
hazır bir besin mı, yoksa baharatları sonradan mı atılıyor
yok kendim attim cnm :)) yogurt kürü misali :) zencefil tarcin zerdecal
Aaaa esinmi götürdü arabayi

Hayırli akşamlar diyim ben
Bu hafta sağlık yönünden iyi geçmedi malesef hem çocuklar hem kendim omzum yine çok kötü midemede kramp giriyor.

inşallah yarın takımca güzel sonuç alırız
Canım geçmiş olsun daha iyimisiniz
heee ayyy çok saçmaymış ama meraktan giresim geldi

Adam napsın, KK top10 da 1 numaramız olunca

kaynının ne işi varmış buzdolabı ayarıyla
Onun işi heryerde
Ergenlik yaşlarında mı?
hoşgeldin ablacigimmm ne tatlı anlatmışsın banlanma durumunu ☺☺
Ne çok ağrın var ya kıyamam sana
Bildirim günü, unutma
Bildirim yapmıştım abla
Ayva yaprağı çayını grip.olmayim diye içiyordu
Kizlar malum 60 kiloluk bi kediyle yarisacam :))
İşim zor ama imkansiz degil
Ondan baya bi fazla vermem gerekiyorki yuzdesini gecebileyim

Taktik ve onerilerinizi bekliyorum
Konuşmalarınıza bayıldım ne kadar güzelsiniz maşallah diyim önerim şudur akşam yemeğinde smoothie tu
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum hanımlar yürüyü ikinci olmuşuz.
Kızlar burada rüzgar çok fena esiyor, fırtına diyeyim..

Az önce camlar sallandı, deprem oluyor diye ev ahalisini ayağa kaldırdım

Zor sakinleştirdiler ya, ne yapacam böyle bilmiyorum
Offf ne yapsak acaba... abla söylediğin sözcüklere beyin inanirmis. Depremden korkmuyorum diye kendini kodlasan olu
Kuasar senin yine misafirinmi var cnm tmmm misafir sevmen güzel ama bukadarida fazla :)))

Bu hafta nasil bi planin var
Senden guzel eksi bekliyorum, bekliyoruz
Bütün Gün temizlik anlık komşu geldi. Sonra hastaneye gittik ziyarete. Giderken yemek yaptım götürdüm derken Gün bitti.
Bu hafta içi bir diyet buldum abla onu yapmayı planlıyorum. Ayşe tuğba şengelin.

Bende bol puan verenlerdenim o yüzden çok sever fırsatçı öğrencilerim

Canım sabah 1.5 lt içmeden kahvaltı yapma.

Geriye kalıyor 2.5

Su içmeyi artırmak için uygulamalar var Google Play'de.

Yükleyip uyarı verdikçe içebilirsin, daha kolay olabilir senin için.

Su bardağını kafaya bir dikişte değilde 3-5 yudumda yavaş yavaş içersen sık sık tuvalete taşınmazsın

Bütün Gün temizlik anlık komşu geldi. Sonra hastaneye gittik ziyarete. Giderken yemek yaptım götürdüm derken Gün bitti.
Bu hafta içi bir diyet buldum abla onu yapmayı planlıyorum. Ayşe tuğba şengelin
Listeyi bi at bakalim cnm, caizmi

Kalmam heralde ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…