- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.761
Öğretmen olduğun nasılda belliKızlar bi dahaki hafta listeyi çalışkanlar ve tembeller olarak ikiye ayiricam ona gore
Herkes yazsın menülerini sonrakabul etmem
ben yorum yapmaya başlarmışım yineBide yorum yapmayanlara çare bulmamız lazım...
Yorum yapılmadıktan sonra menü yazmanın ne anlamı var ki
sanki akrep besliyiiiiii notu tam verse sokacakkkkkkÖğretmen olduğun nasılda belli
Dün eşim arabayı bakıma götürdü, bugün aradılar değerlendirme için.
"10 üzerinde kaç puan verirsiniz" dediler, "8 puan" dedi, "2 puanı nereden kırdınız" diye sorulunca "öğretmenim, kimseye tam puan vermeyiz biz" dedi..
enisteye bak senÖğretmen olduğun nasılda belli
"10 üzerinde kaç puan verirsiniz" dediler, "8 puan" dedi, "2 puanı nereden kırdınız" diye sorulunca "öğretmenim, kimseye tam puan vermeyiz biz" dedi..
Az bı miktar denemeni tavsiye ederim, kahvaltı içinde yapabilirsin.hic yemedimki humus yapilisini hep gördüm hic istahimi acmiyor :)
Basta niyetim onu da takip etmekti ama çok zor oluyo. Sürekli olarak burayla haşır neşir olmam gerekiyor onu da ben yapamıyorum. Bazen gözlerim kapanarak okuyorum geçmişi.Bide yorum yapmayanlara çare bulmamız lazım...
Yorum yapılmadıktan sonra menü yazmanın ne anlamı var ki
Sen bi menü yaz, biz senin menülere bi yorum yapalım, bizim yorumları görünce iyi menüye de olmamış yazarsın o zamanben yorum yapmaya başlarmışım yineherkesin kötü dediğini beğenip bence sağlıklı dengeli ki diye yine yazmaya başlayıp ortalığı karıştırsam mı
haklisin canim menü konusunda bende bayadir yorum yapmiyordum bugun adimi attim insallah gerisi gelicek :)Basta niyetim onu da takip etmekti ama çok zor oluyo. Sürekli olarak burayla haşır neşir olmam gerekiyor onu da ben yapamıyorum. Bazen gözlerim kapanarak okuyorum geçmişi.
Açıkçası takip edip de sen bu hafta yorum yapmamissin dememize neden gerek var anlayamadım? Tüm takım adına söylüyorum menülere yorum yapan birkac kişi var sadece. Diğer arkadaşlar neden yorum yapmıyor? Eksiklerimizi nasıl ogrenicez, biri bana yanlisimi söyleyince veya menün güzel deyince mutlu oluyorum buna hepimizin ihtiyacı var.
Bu konuya biraz daha özen gösterelim arkadaşlar. Diğer sayfa sayesinde artık daha kolay. Gün sonu zaten menüler birikmiş oluyor. Biraz zaman ayırıp arkadaşlarımızın ilerleyişini yorumlayalim
Aaa ben notu bol bi öğretmenim ama. Öğrencilerin sınav kağıdında nerden puan versem diye bilgi ararimÖğretmen olduğun nasılda belli
Bende mükemmelliyetçiyim ama nereden puan kırsam diye didikliyorum.Aaa ben notu bol bi öğretmenim ama. Öğrencilerin sınav kağıdında nerden puan versem diye bilgi ararim
Benim berbat özelligim not değilde mükemmeliyetçiligim. Anlattigimi aynen geri istiyorum ve herşey eksiksiz düzenli olsun istiyorum.
Sen bi menü yaz, biz senin menülere bi yorum yapalım, bizim yorumları görünce iyi menüye de olmamış yazarsın o zaman
Ekmek bu gün böyle oldu her gün 1 dilim yiyordum sadece sabah
Çiğ köfte farklı birşey ya, her saatte yenir.
Pırasa tabağının boyutu nedir canım, yk cinsinden yazsan güzel olurdu.
Baharatlı badem sütü nasıl oluyor merak ettim
hazır bir besin mı, yoksa baharatları sonradan mı atılıyor
Su miktarın az canım, emzirmesen bile 3.4 lt tüketmen gerekiyor, emzirmeyi de gözönünde bulundurursan 4'e yakın olması lazım
Ekmeklerden vazgeçmeyi düşünür müsün
Aaaa o nedemek zeynepBilemiyorum emin değilim yarın da oğlanın doğum günü var ne yapacağım bilmiyorumsınavım yani
zaten onuda yapiyorum cnm :)) digdr adi ifAvla aralikli oruc diye birsey varmis oda cok faydaliymis biliyormusun onu
Teşekkür ederim bebegimseni tutuyorum tabikiii ablacimm. Kedi medi hikaye sen onu havada karada yenersin istersen
ne guzel bi günde gelmişin tatlimSafra taşlarını bile aldırırım
Çok yoğun bir günüme geldi transferim.söylemesi ayıp doğum günüm
Süpriz süpriz üstüne, ancak girebildim eve
heee heee inandim bendeYorumlardan gördüm ki hiç dostum yokmuş ahh kedicik ahh kediciğin minnoş kalbi parça pinçik oldu
Neyse şaka bi yanaMefkurem minnoş mefkuşumla aşık atacak halim yok ben de seni tutuyorum hem de gögsümün sol yanında kalp kapakçığımın üstünde
Ama yarışın galibi kedi olacak yalnız ve gururlu kedi
adı üstünde badem sütü cnmabla bu menü cok az metabolizma calismaz böyle afiyet olsun.
badem sütü nedir gida yerinemi geciyorki?
sana iyi gidiyorsun dedik dedik nazarmi ettik cnm :))İyi geceler kızlar nasılsınız MaşAllah ne bildirimler gördü bu gözler alıntı yapmaya üşendimikinci olmuşsunuz tebrikler benim pek yüzüm yok açıkçası ondan bildirim yapmadım bu hafta çöp gibiydi midem 4 aydır hiç yemedigim şeyleri yedim sanırım insAllah pazartesi bildirimine kadar toparlarım
yok kendim attim cnm :)) yogurt kürü misali :) zencefil tarcin zerdecalBaharatlı badem sütü nasıl oluyor merak ettim
hazır bir besin mı, yoksa baharatları sonradan mı atılıyor
Aaaa esinmi götürdü arabayiÖğretmen olduğun nasılda belli
Canım geçmiş olsun daha iyimisinizHayırli akşamlar diyim ben
Bu hafta sağlık yönünden iyi geçmedi malesef hem çocuklar hem kendim omzum yine çok kötü midemede kramp giriyor.
inşallah yarın takımca güzel sonuç alırız
Onun işi heryerdeheee ayyy çok saçmaymış ama meraktan giresim geldi
Adam napsın, KK top10 da 1 numaramız olunca
kaynının ne işi varmış buzdolabı ayarıyla
hoşgeldin ablacigimmm ne tatlı anlatmışsın banlanma durumunu ☺☺Ergenlik yaşlarında mı?
Bildirim yapmıştım ablaBildirim günü, unutma
Ayva yaprağı çayını grip.olmayim diye içiyorduBu çayı içmenin özel bir sebebi var mı canım
Tebrik ederim canım, haftaya da aynı oranda eksi bekliyoruz.
Çok güzel canım
Tebrik ederim canım.
Canım tartıyı çocuğun elinin altından kaldırsana.
Muhteşem bir sonuç, tebrik ederim canım..
Tebrik ederim canım, çok güzel sonuç.
Çok güzel bu hafta sonuçlar, tebrik ederim.
Korumada çok güzel canım.
Tebrik ederim canım, çok güzel eksi
Haftaya güzel olur inşaallah
Tebrik ederim canım, haftaya 77-76 yi görmen lazım.
Konuşmalarınıza bayıldım ne kadar güzelsiniz maşallah diyim önerim şudur akşam yemeğinde smoothie tuKizlar malum 60 kiloluk bi kediyle yarisacam :))
İşim zor ama imkansiz degil
Ondan baya bi fazla vermem gerekiyorki yuzdesini gecebileyim
Taktik ve onerilerinizi bekliyorum
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum hanımlar yürüyü ikinci olmuşuz.CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 659. ETAP
(24-31 Ocak)
* * * 9.Takim 659. Etap * * * Ikinci
Kuasar (79.1/78.0/1.1/%1.39)
Frytiop (60.7///) bildirimsiz izne ayrıldı
Niran Nevra (76.5/76.0/0.5/%0.65)
mefkurem (91.9///) sabit
Zeycan123 (68.9/67.9/1/%1.45)
zsaracoglu (85.7/84.1/1.6/%1.87)
Umudumbitmedi_ (97.5/95.8/1.7/%1.74)
Gastrikasit(70.8/68.5/2.3/%3.25)
Lusi (62.1/60.8/1.3/%2.09)
Elalis (71.7/70.9/0.8/%1.12) 6.takımdan transfer
9.takim ortalamasi : %1.356
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 659. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (10. TAKIM) ==> %2,076
2. (9.TAKIM) ==>%1.356
3.(5. TAKIM) ==>%0.736
BİREYSEL DERECELER
1.GastrikAsit => %3.25 => 9. TAKIM
Offf ne yapsak acaba... abla söylediğin sözcüklere beyin inanirmis. Depremden korkmuyorum diye kendini kodlasan oluKızlar burada rüzgar çok fena esiyor, fırtına diyeyim..
Az önce camlar sallandı, deprem oluyor diye ev ahalisini ayağa kaldırdım
Zor sakinleştirdiler ya, ne yapacam böyle bilmiyorum
Bütün Gün temizlik anlık komşu geldi. Sonra hastaneye gittik ziyarete. Giderken yemek yaptım götürdüm derken Gün bitti.Kuasar senin yine misafirinmi var cnm tmmm misafir sevmen güzel ama bukadarida fazla :)))
Bu hafta nasil bi planin var
Senden guzel eksi bekliyorum, bekliyoruz
Bende bol puan verenlerdenim o yüzden çok sever fırsatçı öğrencilerimAaa ben notu bol bi öğretmenim ama. Öğrencilerin sınav kağıdında nerden puan versem diye bilgi ararim
Benim berbat özelligim not değilde mükemmeliyetçiligim. Anlattigimi aynen geri istiyorum ve herşey eksiksiz düzenli olsun istiyorum.
Canım sabah 1.5 lt içmeden kahvaltı yapma.Ekmek bu gün böyle oldu her gün 1 dilim yiyordum sadece sabah
Ama bu gün sabah dışarıda kahvaltı akşam başka yerde o yüzden öyle oldu
Su daha içemiyorum canım İnan böyle bile o kadar çok WC ye gidiyorum ki 3 lt içince gece sürekli WC ye taşınıyorum haklısın ama WC ye sürekli gitmek beni bunaltıyor
Listeyi bi at bakalim cnm, caizmiBütün Gün temizlik anlık komşu geldi. Sonra hastaneye gittik ziyarete. Giderken yemek yaptım götürdüm derken Gün bitti.
Bu hafta içi bir diyet buldum abla onu yapmayı planlıyorum. Ayşe tuğba şengelin
Sen ne ogretmenisin cnmBende bol puan verenlerdenim o yüzden çok sever fırsatçı öğrencilerim
Kalmam heralde yaAaaa o nedemek zeynep
9.takim kızı sinavdan kalicakmi
zaten onuda yapiyorum cnm :)) digdr adi if
Teşekkür ederim bebegiminsallah yüzünüzü kara cikarmam
ne guzel bi günde gelmişin tatlimnice mutlu saglikli ve fit yaslarin olsun insallahhh
heee heee inandim bendebeni tutuyormuş :)))
Ben kizlari tehdit ettim
adı üstünde badem sütü cnm
sana iyi gidiyorsun dedik dedik nazarmi ettik cnm :))
yok kendim attim cnm :)) yogurt kürü misali :) zencefil tarcin zerdecal
Aaaa esinmi götürdü arabayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?