- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.801
Birden içme canım.Sabah kalkar kalkmaz 500 ml içiyorum kahvaltıya kadar midem bunalarak ay 1.5 da lavaboda bulurum kendimi sanırımdeneyeyim yarın bakalım ne olacak
ayy geçen sene adamların için de oturuyorum 3 çocukla demiştin sen gitmiştin o zaman geldi aklıma maşallah büyük gelişme varİnan bende senin kadar şaşırdım
Randevu aldım, çocukları da bırakıp gidecektim.
Sabah kalktı erkenden "ben giderim, sen yorulma, bu erkek işi " dedi
2 yıl ücretsiz izin almıştım canım tekrar hamile kalınca istifamı verdim süreci biliyorsun zaten Denizli’de iken istifa vermiştim şimdi istanbul dayım çalışmaya başladığımda nerede Başalatıö bilmemZümrem ücretsiz izinde misin canım
Devlette abla ama özelde ib olarak başlayabilirim branşımı İngilizce anlatacağım maaşı çok iyi istanbul da özellikleOzeldemi calistin cnm
Bundan sonraki planin ne
Aynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyorduayy geçen sene adamların için de oturuyorum 3 çocukla demiştin sen gitmiştin o zaman geldi aklıma maşallah büyük gelişme var
hah doğru bebeği bıraktım eşime demiştin :)Aynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyordu
Ne güzel cnm sevindim adina2 yıl ücretsiz izin almıştım canım tekrar hamile kalınca istifamı verdim süreci biliyorsun zaten Denizli’de iken istifa vermiştim şimdi istanbul dayım çalışmaya başladığımda nerede Başalatıö bilmem
Devlette abla ama özelde ib olarak başlayabilirim branşımı İngilizce anlatacağım maaşı çok iyi istanbul da özellikle
neden tuhaf bakiyorlarki burda kadinlarda baya götürüyor :) hic kimsede yadirgamazAynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyordu
İstifa ettiysen yeniden atamalara basvurman lazım, her il için her branşta 1 kadro açıyorlar yeniden atamalara, İstanbul'a da atanırsın (tabi asaletin tasdik olduysa)2 yıl ücretsiz izin almıştım canım tekrar hamile kalınca istifamı verdim süreci biliyorsun zaten Denizli’de iken istifa vermiştim şimdi istanbul dayım çalışmaya başladığımda nerede Başalatıö bilmem
Benim aklimda sende 3 kiz var gibi kalmışAynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyordu
yapma zaten mefkuşum bedenin sen ne yapıyorsun bana diye dili olmadığı için bulantı baş ağrısıyla tepki vermiş , perşembe de yapma bence çok hafif tutarsın sadece olmaz mıBen bugun akşamı es gectim gibi oldu ya
Cok zorlandim, midem bulandi başım agridi
O yüzden perşembe haric boyle yapmicam bidaha
nedense bendede öyle :))Benim aklimda sende 3 kiz var gibi kalmış
aramız da kalsın mefkuşum benim de aklım da öyle kalmış::)))Benim aklimda sende 3 kiz var gibi kalmış
Burası Türkiye, kadınlara bakış açısı çok farklıneden tuhaf bakiyorlarki burda kadinlarda baya götürüyor :) hic kimsede yadirgamaz
Tam 1 sene olmadı, km fazla olduğu için yenilemek gerekiyordu bakımıhah doğru bebeği bıraktım eşime demiştin :)
ne çabuk 1 sene geçmiş yavvf
Hatice ile mi karıştırdın acaba 3melekannesiBenim aklimda sende 3 kiz var gibi kalmış
gerci neden sasiriyorsam geri dönüsümün 1 miliyon sebebi vardi zaten :))Burası Türkiye, kadınlara bakış açısı çok farklı
Aynen canım oğlumda okul çağına gelmeden başlamak istemiyorum tekrar atamalara başvurmam lazım aynı ilde istifa verince aynı okulda çalışamıyor sun şu an nerede olur bilmiyorum ikinci alternatif burda bayağı okulda ib çalıma yapabilirim arkadaşlarım çok baskı yapıyor ona da başlayabilirim maaşı çok güzel daha 1.5 yıl var bakalım ne olurİstifa ettiysen yeniden atamalara basvurman lazım, her il için her branşta 1 kadro açıyorlar yeniden atamalara, İstanbul'a da atanırsın (tabi asaletin tasdik olduysa)
nedense bendede öyle :))
Bebeğimin cinsiyetini hiç yazmamıştım, ondan aklınızda öyle kalmış esasen...aramız da kalsın mefkuşum benim de aklım da öyle kalmış::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?