Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Sabah kalkar kalkmaz 500 ml içiyorum kahvaltıya kadar midem bunalarak ay 1.5 da lavaboda bulurum kendimi sanırım deneyeyim yarın bakalım ne olacak
Birden içme canım.

Kaçta kalkıyorsun bilmiyorum ama başucuna şişe al, yataktan kalmasan bile ilk uyandığın andan itibaren iç.

İnan bende senin kadar şaşırdım

Randevu aldım, çocukları da bırakıp gidecektim.

Sabah kalktı erkenden "ben giderim, sen yorulma, bu erkek işi " dedi
ayy geçen sene adamların için de oturuyorum 3 çocukla demiştin sen gitmiştin o zaman geldi aklıma maşallah büyük gelişme var

Zümrem ücretsiz izinde misin canım
2 yıl ücretsiz izin almıştım canım tekrar hamile kalınca istifamı verdim süreci biliyorsun zaten Denizli’de iken istifa vermiştim şimdi istanbul dayım çalışmaya başladığımda nerede Başalatıö bilmem
Ozeldemi calistin cnm
Bundan sonraki planin ne
Devlette abla ama özelde ib olarak başlayabilirim branşımı İngilizce anlatacağım maaşı çok iyi istanbul da özellikle

ayy geçen sene adamların için de oturuyorum 3 çocukla demiştin sen gitmiştin o zaman geldi aklıma maşallah büyük gelişme var
Aynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyordu

Ne güzel cnm sevindim adina

Aynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyordu
neden tuhaf bakiyorlarki burda kadinlarda baya götürüyor :) hic kimsede yadirgamaz

İstifa ettiysen yeniden atamalara basvurman lazım, her il için her branşta 1 kadro açıyorlar yeniden atamalara, İstanbul'a da atanırsın (tabi asaletin tasdik olduysa)

Ben bugun akşamı es gectim gibi oldu ya

Cok zorlandim, midem bulandi başım agridi

O yüzden perşembe haric boyle yapmicam bidaha
yapma zaten mefkuşum bedenin sen ne yapıyorsun bana diye dili olmadığı için bulantı baş ağrısıyla tepki vermiş , perşembe de yapma bence çok hafif tutarsın sadece olmaz mı

İstifa ettiysen yeniden atamalara basvurman lazım, her il için her branşta 1 kadro açıyorlar yeniden atamalara, İstanbul'a da atanırsın (tabi asaletin tasdik olduysa)
Aynen canım oğlumda okul çağına gelmeden başlamak istemiyorum tekrar atamalara başvurmam lazım aynı ilde istifa verince aynı okulda çalışamıyor sun şu an nerede olur bilmiyorum ikinci alternatif burda bayağı okulda ib çalıma yapabilirim arkadaşlarım çok baskı yapıyor ona da başlayabilirim maaşı çok güzel daha 1.5 yıl var bakalım ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…