Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

başla canım geç bile kaldın güneş yüzünü gösterdi artık yaglarımızı saklıyamıcaz

gamzecim sana katılıyorum valla iş olsun yeterki, biz 2 haftadır tamamen boş oturuyoruz, makineler hep kapalı, moralim bozulmaya başladı ya, inşallah açılır şu piyasa hayırlısıyla artık
öğlen bende patates salatası yedim, dünde aynısını yemiştim o yüzden bugün çok az yedim canım çekmedi yani yemesemde olur dedim, iyi oldu, artık bu tekniği kullanıcam, yemeği çok pişirip birkaç gün yiycem, ozaman yiyesim gelmiyor

canım hoşgeldin büşracım, vaoooovvv menün süpermiş güzel bir irade valla tebrik ederim
aman turktelekom deme, gıcıklar, şu mecburi aboneliğim bir bitsin 24 ay doluyor haziranda, hemen kapatıcam başka bir şeye abone olucam yada vın alıcam ne bilim. ben akşama kadar evde değilim 1 kere olsun ev telefonunu açıpta alo demem, 21 TL mecburi ödüyorum internet için, kullansan gam yemiycem çok bir para değil ama enayilik gibi yani, trcele veririrm o parayı hiç olmazsa derimki sokakta gemide arabada havada heryerde kullanırım oh derim.

Allahımm ben iyice zikleştim yaa bu bana mı nispetti hopişcim :))))) bu tatlişko kim yaa yoksa senin miciğin mi oyyy yerim onu ben yaa kilo alma pahasına da olsa yerim yani bu arada bilgisayarın son durumu nedir ???
o bizim eski laptop canım..oynasın diye verdik çocuğaa (öhhö öhhööö)

bunuda öğrenmiş oldum hpiş ablacım canım, birdaha hemen öyle alıntı yapmam
maşallah yaa tipe bak çok tatlı bişeymiş bu böyle ya
ayrıca sosyete pazarına gidiyormu demiştin nerde orası?
yavrum istanbul anadolu yakasındq bi yer..yakınsan gel , ben daha gidemedim

hopiş kızını bana versene malum zenginsin ya ben zengin olamadım bari oğluşum zengin olsun bak evde alırım onlara amaaaa oğlumu vermem istanbullara kızını alır gelirim
olduuuu gözlerim dolduuuu..o benim en küçüğüm , damadı yanıma alcam bi keresen ver oğlunu bana ...bak iyi bakarım damadıma, elini soğuk sudan sıcak suya sokmam

oo hopiş zenginse eğer bende çocuğuna bakıcı olurum, ne güzel evde laptopların üzerinde gezeriz minik kızıyla birlikte, ayağım yere değmez
hahaa...gel kız gelll...şimdi zenginliğimi göstertmek için foto eklemek zorunda bırakma beni..

aaaa ne olmuş...ben bişey kaçırdım sanırsam..şimdi geçmiş mi okuyayım yanii:26:

kızlar fazla sevinmeyin belim hafiften agrıyor acaba yürüyüşten sonra egzersizdenmi yoksa reglmi olucam:26:inşallah 2.şık:18:
hadi bakalım inşallah maaşallah fadimetoş..

kızlar daha pazara gidemedim..eşim gelmedi henüz..aşkitomu ona bırakacaktım , anladı sanırsam..adam eve gelmiyoo

oo hopiş ablamızdan bir zenginlik fotosu daha gelecek kızlar hazır olun, alıntı yapmadan cevap verelimde sitedeki herkes ablamızın bu hovarda hayatını görüp imrenmesin

kızlar aranızda yeşilköy pazarına giden varmı kızım dün gitmiş 200 lira bittirip gelmiş zayıflayınca kıyafetleri bollaştı

oo hopiş ablamızdan bir zenginlik fotosu daha gelecek kızlar hazır olun, alıntı yapmadan cevap verelimde sitedeki herkes ablamızın bu hovarda hayatını görüp imrenmesin
yok kızz..o kadarda değil..orta halli insanlarız işte..bilmem anlatabildim mi??

Eklentiler

• $b-713840-murat_kaya.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 30
ya kızlar morelim çok bozuk ben sporumu yapıyorum dukanada uyuyorum niye benim tartıda eksilme yok .hiç iş yapasım yok bugün ütüm var ama yapmıcam banane

kızlar selam bugün biraz erken çıkıcam işten evde işlerim var ben bir türlü 67 leri göremiycekmiyim yarın bildirim günü bu arada 1 aya kadar nikah şahidi olucam biraz versem iyi olucak tabiii.

artık türk kahvesi içiyorum şekersiz evdeki neskafeleride misafirler içsin
bana eşlik eden yokmu beraber kahve içelim
hemen sana eşlik ediyorum
kızlar aranızda yeşilköy pazarına giden varmı kızım dün gitmiş 200 lira bittirip gelmiş zayıflayınca kıyafetleri bollaştı
ben bakırköy pazarına gittim cumartesi günleri kuruluyor bakırköy adalet sarayının yanında orasıda büyük bir pazar, cüzdanımı doldurup gidiyorum, boşaltıp geliyorum AMA hopiş duymasın o pazardan alışveriş etmez, ona göre değil bu muhabbet
yok kızz..o kadarda değil..orta halli insanlarız işte..bilmem anlatabildim mi??

oyyy bu ne güzel manzara, kız fadime abla alalım şu paraları koşalım pazara, sen yeşilköye ben bakırköye

ya kızlar morelim çok bozuk ben sporumu yapıyorum dukanada uyuyorum niye benim tartıda eksilme yok .hiç iş yapasım yok bugün ütüm var ama yapmıcam banane
güzelim regl olmamışsın ya..onun şişkinliği işte...bak regl olunca nasıl gidecek kiloların inşallah maaşallah..

kızlar selam bugün biraz erken çıkıcam işten evde işlerim var ben bir türlü 67 leri göremiycekmiyim yarın bildirim günü bu arada 1 aya kadar nikah şahidi olucam biraz versem iyi olucak tabiii.

canım üzülme havalardanmı ne ben anlamadım, çoğunluk böyle yani senin gibi yerimizde sayıyoruz, ya alıyoruz, yada 100-200 gr verip avunuyoruz, ben bugün nasıl olduysa 500gr eksik çıktım ama yarına ne çıkarım Allah bilir, bende hç bozmadım bugün maşallah inşallah akşam yemeğinden sonra çikolata veya kuruyemiş krizim tutmazsa süper olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…