- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.281
densız ınsanlar...
Cnmmm nasıl yaptın ıcıne ne koydun tadı nasıl oldu senden acıl cvp beklıyorum sanırım dukana baslamanın zamanı geldı
Menun sahane cnmm sımdıden afıyet olsun...
hopıscım telefonun hayırlı olsun guzel gunlerde kullan ...ayrıca dukan kıtabı d&r da lıste bası gıt bı tane edın ezık kıtap almamıs demesınler
Ahanda bendede o kadar....Bu ay verımlı gectı para acısından gercı ama genede vasattımm
gamzecim sana katılıyorum valla iş olsun yeterki, biz 2 haftadır tamamen boş oturuyoruz, makineler hep kapalı, moralim bozulmaya başladı ya, inşallah açılır şu piyasa hayırlısıyla artıkKulaklarım çınladı dedim kesin Yasemin beni anıyordurVe hemen geldim ben de Evet canımcığım işlerim yoğun yine, iş olsunda yoğun olsun önemli değil
Yemeğimi yedim de geldim
1 kase çorba
1 tabak patatesli yemek (patateslerini biraz fazla kaçırdım sanırım)
Ama akşam yarım saat yürüyüşle telafi edicem inşallah.
İşler beni bekler ben yine kaçayım arada uğruycam mutlaka.
Ben geldim dicem yine kimse takmıcak sonra moralim bozulup evdeyken hazır yiyip yiyip kilo alcam! DermişimmmmmmmmmmTürk Telekoma ne kadar küfretsem azdır! Ev telefonu arzalı oyüzden net yoktu arza bildirimi yapıp durdum geri dönmediler! Döndüler arzayı çözemediler! son kez dedim arayım küfredeyim teşekkürlerimi öyle iletiyim dedim! Geldiiiiiiiiiiiii.... Ders çalışmamdan 4 saat çaldılar! çok sinir oldum...
Neyse telafi günüme geçeyim:
Sabah: 1 fincan 3in1 nescafe...
Öğle: 1 kase yağsız bol yeşillikli salata...
Akşam: 1 kase çorba
Atıştırmalık: 1 kase yoğurtlu sos
2 havuç julyan kesim...
kızlar fazla sevinmeyin belim hafiften agrıyor acaba yürüyüşten sonra egzersizdenmi yoksa reglmi olucam:26:inşallah 2.şık:18:
o bizim eski laptop canım..oynasın diye verdik çocuğaa (öhhö öhhööö)Allahımm ben iyice zikleştim yaa bu bana mı nispetti hopişcim :))))) bu tatlişko kim yaa yoksa senin miciğin mi oyyy yerim onu ben yaa kilo alma pahasına da olsa yerim yanibu arada bilgisayarın son durumu nedir ???
yavrum istanbul anadolu yakasındq bi yer..yakınsan gel , ben daha gidemedimbunuda öğrenmiş oldum hpiş ablacım canım, birdaha hemen öyle alıntı yapmam
maşallah yaa tipe bak çok tatlı bişeymiş bu böyle ya
ayrıca sosyete pazarına gidiyormu demiştin nerde orası?
olduuuu gözlerim dolduuuu..o benim en küçüğüm , damadı yanıma alcam bi kerehopiş kızını bana versene malum zenginsin yaben zengin olamadım bari oğluşum zengin olsun bak evde alırım onlara amaaaa oğlumu vermem istanbullara kızını alır gelirim
hahaa...gel kız gelll...şimdi zenginliğimi göstertmek için foto eklemek zorunda bırakma beni..oo hopiş zenginse eğer bende çocuğuna bakıcı olurum, ne güzel evde laptopların üzerinde gezeriz minik kızıyla birlikte, ayağım yere değmez
aaaa ne olmuş...ben bişey kaçırdım sanırsam..şimdi geçmiş mi okuyayım yanii:26:
Fulyacım sana ozellıkle yazmak ıstedım.Belkıde kv esyalarını kafasına gore yerlestırmek ıstemedıklerı ıcın o odaya koymuslardır.Bence cok ınce dusunerek sana suprız yapmıslar.İçinde art nıyet oldugunu hıc sanmıyorum.Bence aksam esıne bunun hesabını soracagına yenı yatagınızın tadını cıkarın bı kalıte kontrol edın derımmm NACİZANE
hadi bakalım inşallah maaşallah fadimetoş..kızlar fazla sevinmeyin belim hafiften agrıyor acaba yürüyüşten sonra egzersizdenmi yoksa reglmi olucam:26:inşallah 2.şık:18:
kızlar daha pazara gidemedim..eşim gelmedi henüz..aşkitomu ona bırakacaktım , anladı sanırsam..adam eve gelmiyoo
yok kızz..o kadarda değil..orta halli insanlarız işte..bilmem anlatabildim mi??oo hopiş ablamızdan bir zenginlik fotosu daha gelecek kızlar hazır olun, alıntı yapmadan cevap verelimde sitedeki herkes ablamızın bu hovarda hayatını görüp imrenmesin
hahahaa..vallahi ölee değil..graphicle benim ne kadar zengin olduğumu konuşuyorduk..baktım aşkitom eski laptopun üzerine çıkmış..an bu andır dedim ..çektim fotoyuhopiş havan batsın senin o minik kuşuda kötü emelerine alet etmişsin
hahahaa..vallahi ölee değil..graphicle benim ne kadar zengin olduğumu konuşuyorduk..baktım aşkitom eski laptopun üzerine çıkmış..an bu andır dedim ..çektim fotoyu
hemen sana eşlik ediyorumartık türk kahvesi içiyorum şekersiz evdeki neskafeleride misafirler içsin
bana eşlik eden yokmu beraber kahve içelim
ben bakırköy pazarına gittim cumartesi günleri kuruluyor bakırköy adalet sarayının yanında orasıda büyük bir pazar, cüzdanımı doldurup gidiyorum, boşaltıp geliyorumkızlar aranızda yeşilköy pazarına giden varmı kızım dün gitmiş 200 lira bittirip gelmiş zayıflayınca kıyafetleri bollaştı
yok kızz..o kadarda değil..orta halli insanlarız işte..bilmem anlatabildim mi??
güzelim regl olmamışsın ya..onun şişkinliği işte...bak regl olunca nasıl gidecek kiloların inşallah maaşallah..ya kızlar morelim çok bozuk ben sporumu yapıyorum dukanada uyuyorum niye benim tartıda eksilme yok .hiç iş yapasım yok bugün ütüm var ama yapmıcam banane
kızlar selam bugün biraz erken çıkıcam işten evde işlerim var ben bir türlü 67 leri göremiycekmiyim yarın bildirim günü bu arada 1 aya kadar nikah şahidi olucam biraz versem iyi olucak tabiii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?