Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bu arada benim arabada baya eskiydi
Muayesi bitiyodu, masraf gerekiyordu degmezfdi

Küçük bi daha az eski bi araba aldik
Minik sari civciv koydum adini
allah kazasiz belasiz sürmeyi nasip etsin abla sari civcivini :))))

Bozmucam cnm yarin bol bol yaglicam

Valla Yağ su elektrik hepsi bende
he hee anladık çok beceriklisiniz deeeenazar:) anacım bazı şeyleri bilerek yapmayıp erkeklere devredin ki onlar da bize de ihtiyaç duyuluyor diye düşünsün az mutlu olsun garibanlar egoları şişsin daaa

Bizde 4 kızkardeşiz, bizde de ayrım olmadı.

Ama benim 2 kızım olupta artık çocuk istemeyince insanların "doğur, belki oğlun olur" felsefesinden iğrendim.

İki oğlu olana "kızı ne yapacan, oğlanlar sana yeter" diyen kişiler birde böyle diyenler.

ooovvvv o ne biçim laf bunu diyeni de hiç duymamıştım oğlanlar yeter kızı ne yapacaksın
cahil olandan da ne beklenir ki ne dini ne insanlığı bilmiyorlar gülüm cahiliye dönemi kafası kız çocuklarını diri diri kuma gömenlerin az evrimleşmiş kafası işte

he hee anladık çok beceriklisiniz deeeenazar:) anacım bazı şeyleri bilerek yapmayıp erkeklere devredin ki onlar da bize de ihtiyaç duyuluyor diye düşünsün az mutlu olsun garibanlar egoları şişsin daaa
daha gencecik kiz iken ben bundan herhalde 14 yil önce falan :))
bi tanidigimiz vardi kendisi yanimda yni nisanlanmis kiza tavsiye veriyordu.
erkek isini erkek kadin isini kadin yapsin diye, erkege her yapabildigini göstermiceksin yoksa hep sen yaparsin diye :))
sanirim hakliligi vardi o bayanin :)

Ben o arabayı ona aldırana kadar göbeğim nasıl çatladı biliyomusun
Tekerine değdirtmem
Benzinin parasını versin yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…