- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.841
allah kazasiz belasiz sürmeyi nasip etsin abla sari civcivini :))))Bu arada benim arabada baya eskiydi
Muayesi bitiyodu, masraf gerekiyordu degmezfdi
Küçük bi daha az eski bi araba aldik
Minik sari civciv koydum adini
Doğru diyorsun canımOglan yada kiz hayirlisini iste cnm
Oglana ilerde kizlarin yeri başka diye bisey hissettirme bence dusunmede
canımsınOlsun, senden çok başka konularda bilgilisin
Yol ortasında kalan garibanlara da mı yardım etmeyekAnacim erkek isini ne yukleniyosunuz
Valla Yağ su elektrik hepsi bendeMotor yağı değiştirdim
ben de o da yok istemiyorum da zaten herüff özel şöferim gibi götürsün getirsin acil bir şey olursa da telefon var taksi çağırırızBende hic anlamam cnm sadece surerim bide benzin koyarım
Bozmucam cnm yarin bol bol yaglicambedenin kendi terazisi var sen dengeyi kurmazsan panik yapıp o devreye giriyor gülüm
yaav bir de çalışıyorsun anacım bütün gün işten geç geliyorsun tek öğün nedir yaaa
yine araba örneğini vericem :)
arabaya yakıt koyma sonra niye tökezliyor çalışmıyor de ya da arabaya benzin yerine mazot yada kalitesiz yağ katılmış benzin mi ne varmış ondan koy sonra niye tıkır tıkır çalışmıyor bozuluyor de bedenimiz de aynı işteee bacım kaliteli yakıtını zamanın da ver ki o da gerektiği gibi çalışsın daha genciz bunun allah ömür verirse 70 i 80 ni 300 ü var bozma mekanizmayııı:))
hayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan sultanımmBu arada benim arabada baya eskiydi
Güzel günlerde kullan civciviniBu arada benim arabada baya eskiydi
Sagolasin tatlim, 1 hafta sonra falan almaya gidecez :)allah kazasiz belasiz sürmeyi nasip etsin abla sari civcivini :))))
Amin cnm teşekkür ederimhayırlı olsun güle güle kazasız belasız kullan sultanımm
Seninkinin adida güzelmiş :)) sagolasin tatlimGüzel günlerde kullan civcivini
Benim ilk arabamın adı da inciydi
he hee anladık çok beceriklisiniz deeeeValla Yağ su elektrik hepsi bende
Bizde 4 kızkardeşiz, bizde de ayrım olmadı.ayy evet varmış maalesef biz 6 kardeşiz ben 3. kızım benden sonra 2 erkek var en sonuncu yine kız kendimi bildim bileli kız erkek ayrımı asla ailemde görmedim hatta adaletsiz bir şekil de kızlar daha çok kayırılıyordu büyüdükçe çevrem de görünce çok şaşırmıştım
Hayırlı olsun canım, Allah kaza bela vermesinSagolasin tatlim, 1 hafta sonra falan almaya gidecez :)
Aynı anda yemek yarışmasına daldım bildirimler çokSeninkinin adida güzelmiş :)) sagolasin tatlim
Senin yasgunu kutladim gormedinmi
ooovvvv o ne biçim laf bunu diyeni de hiç duymamıştım oğlanlar yeter kızı ne yapacaksınBizde 4 kızkardeşiz, bizde de ayrım olmadı.
Ama benim 2 kızım olupta artık çocuk istemeyince insanların "doğur, belki oğlun olur" felsefesinden iğrendim.
İki oğlu olana "kızı ne yapacan, oğlanlar sana yeter" diyen kişiler birde böyle diyenler.
daha gencecik kiz iken ben bundan herhalde 14 yil önce falan :))he hee anladık çok beceriklisiniz deeeenazar:) anacım bazı şeyleri bilerek yapmayıp erkeklere devredin ki onlar da bize de ihtiyaç duyuluyor diye düşünsün az mutlu olsun garibanlar egoları şişsin daaa
Ben o arabayı ona aldırana kadar göbeğim nasıl çatladı biliyomusunhe hee anladık çok beceriklisiniz deeeenazar:) anacım bazı şeyleri bilerek yapmayıp erkeklere devredin ki onlar da bize de ihtiyaç duyuluyor diye düşünsün az mutlu olsun garibanlar egoları şişsin daaa
Teşekkür ederim cnmHayırlı olsun canım, Allah kaza bela vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?