Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Haklısın arkadaşım ohhhmmmm olumluyum
Hoşgeldin abla ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında kızım var nasipse ikinci yolda
Geçmiş olsun rahatsızlığın için Rabb'im önce sağlık versin insAllah sağlıkla ideal kilona ulaşırsın
Hoşbuldum canım Allah tamamına erdirsin,bi avazda inşallah

yapma zaten mefkuşum bedenin sen ne yapıyorsun bana diye dili olmadığı için bulantı baş ağrısıyla tepki vermiş , perşembe de yapma bence çok hafif tutarsın sadece olmaz mı
Zaten bu ketoda yeterli yag pro almayinca işe yaramiyor cnm
Bunu onceki hafta gördüm
İş den gec gelince genelde tek öğün yaptim bekledigim gibi gitmedi
O yüzden yarin normal düzenimi yapicam

Aksam yemeden bu kadar açken normalde sabah kilomla ayni olmam lazimdi
Aksine baya fazla ciktim

Daha iyi bir maaş için kendimi yormazdim açıkçası, öğretmenlik zor, biyoloji daha da zor, üstüne üstlük annesin, eşsin vs vs...

Toplumumuz erkekçi bir zihniyete sahip olması bende farklı bir psikolojiye sebep oldu aslında "oğlum var demek istemiyorum" ilginç bir şekilde..
Oglana negatif ayrimcilikmi yapiyon

Ne alakasi var cnm yaa :))
Cinsiyetle gurur duyan kisilerin aklindan zoru vardir :))

Oglana negatif ayrimcilikmi yapiyon

Ne alakasi var cnm yaa :))
Cinsiyetle gurur duyan kisilerin aklindan zoru vardir :))
Oğlum olsun hiç istemezdim, Allah'a dua etmişliğim bile var konuda, feminist yanım çok kuvvetliydi.

Olduktan sonra farkettim ki erkek çocukta çok seviliyormuş.

Ayrımım yok ama kızlarımın yeri başka, belkide büyük oldukları için, bilmiyorum, ilerde çözebilirim bu durumu ancak

bedenin kendi terazisi var sen dengeyi kurmazsan panik yapıp o devreye giriyor gülüm
yaav bir de çalışıyorsun anacım bütün gün işten geç geliyorsun tek öğün nedir yaaa
yine araba örneğini vericem :)
arabaya yakıt koyma sonra niye tökezliyor çalışmıyor de ya da arabaya benzin yerine mazot yada kalitesiz yağ katılmış benzin mi ne varmış ondan koy sonra niye tıkır tıkır çalışmıyor bozuluyor de bedenimiz de aynı işteee bacım kaliteli yakıtını zamanın da ver ki o da gerektiği gibi çalışsın daha genciz bunun allah ömür verirse 70 i 80 ni 300 ü var bozma mekanizmayııı:))

Oglan yada kiz hayirlisini iste cnm

Oglana ilerde kizlarin yeri başka diye bisey hissettirme bence dusunmede

Toplumumuz erkekçi bir zihniyete sahip olması bende farklı bir psikolojiye sebep oldu aslında "oğlum var demek istemiyorum" ilginç bir şekilde..
ayy evet varmış maalesef biz 6 kardeşiz ben 3. kızım benden sonra 2 erkek var en sonuncu yine kız kendimi bildim bileli kız erkek ayrımı asla ailemde görmedim hatta adaletsiz bir şekil de kızlar daha çok kayırılıyordu büyüdükçe çevrem de görünce çok şaşırmıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…