- 20 Mart 2017
- 15.709
- 57.946
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.821
Haklısın arkadaşımsözcükler büyüdür ...
almayayım değil her şeyin olabilecek en iyisini en güzelini hayatıma kabul ediyorum demek daha doğru olur düşünceler de duygular da sözcükler de belli frekansta titreşim yayar biz hep olumlu en iyisini isteyip iyi olanlara rezonansa girip onlara kapımızı açıcaz işin özeti rabbimden hep en iyisini isteyeceğiz o da nasip edecek :))
aminn hepimizin evladı hayırlı evlat olsun inşallah
Hoşbuldum canımHoşgeldin abla ben Hafize 26 yaşındayım 5 yaşında kızım var nasipse ikinci yolda
Geçmiş olsun rahatsızlığın için Rabb'im önce sağlık versin insAllah sağlıkla ideal kilona ulaşırsın
Zaten bu ketoda yeterli yag pro almayinca işe yaramiyor cnmyapma zaten mefkuşum bedenin sen ne yapıyorsun bana diye dili olmadığı için bulantı baş ağrısıyla tepki vermiş , perşembe de yapma bence çok hafif tutarsın sadece olmaz mı
evet sanirim o yüzden hep kizlar diyorsun :))Bebeğimin cinsiyetini hiç yazmamıştım, ondan aklınızda öyle kalmış esasen...
Birde hep kızlar kızlar diyorum ya
Yok cnm onu biliyorumHatice ile mi karıştırdın acaba 3melekannesi
Daha iyi bir maaş için kendimi yormazdim açıkçası, öğretmenlik zor, biyoloji daha da zor, üstüne üstlük annesin, eşsin vs vs...Aynen canım oğlumda okul çağına gelmeden başlamak istemiyorum tekrar atamalara başvurmam lazım aynı ilde istifa verince aynı okulda çalışamıyor sun şu an nerede olur bilmiyorum ikinci alternatif burda bayağı okulda ib çalıma yapabilirim arkadaşlarım çok baskı yapıyor ona da başlayabilirim maaşı çok güzel daha 1.5 yıl var bakalım ne olur ☺
Bi konuya açıklık gelmis olduBebeğimin cinsiyetini hiç yazmamıştım, ondan aklınızda öyle kalmış esasen...
Toplumumuz erkekçi bir zihniyete sahip olması bende farklı bir psikolojiye sebep oldu aslında "oğlum var demek istemiyorum" ilginç bir şekilde..Bi konuya açıklık gelmis oldu
heeee arabalardan anlamayınca bakımından da anlamıyorum araba konusun da çok cahilim :)Tam 1 sene olmadı, km fazla olduğu için yenilemek gerekiyordu bakımı
Olsun, senden çok başka konularda bilgilisinheeee arabalardan anlamayınca bakımından da anlamıyorum araba konusun da çok cahilim :)
evetttt ondandır sen ne diye oğlunu bizden sakladın bakem hesap verrrrBebeğimin cinsiyetini hiç yazmamıştım, ondan aklınızda öyle kalmış esasen...
Oglana negatif ayrimcilikmi yapiyonToplumumuz erkekçi bir zihniyete sahip olması bende farklı bir psikolojiye sebep oldu aslında "oğlum var demek istemiyorum" ilginç bir şekilde..
Bende hic anlamam cnm sadece surerim bide benzin koyarımheeee arabalardan anlamayınca bakımından da anlamıyorum araba konusun da çok cahilim :)
Kenara çekip akü söküp takmışlığım varBende hic anlamam cnm sadece surerim bide benzin koyarım
Oğlum olsun hiç istemezdim, Allah'a dua etmişliğim bile var konuda, feminist yanım çok kuvvetliydi.Oglana negatif ayrimcilikmi yapiyon
Ne alakasi var cnm yaa :))
Cinsiyetle gurur duyan kisilerin aklindan zoru vardir :))
bedenin kendi terazisi var sen dengeyi kurmazsan panik yapıp o devreye giriyor gülümZaten bu ketoda yeterli yag pro almayinca işe yaramiyor cnm
Bunu onceki hafta gördüm
İş den gec gelince genelde tek öğün yaptim bekledigim gibi gitmedi
O yüzden yarin normal düzenimi yapicam
Aksam yemeden bu kadar açken normalde sabah kilomla ayni olmam lazimdi
Aksine baya fazla ciktim
Motor yağı değiştirdimKenara çekip akü söküp takmışlığım var
Oglan yada kiz hayirlisini iste cnmOğlum olsun hiç istemezdim, Allah'a dua etmişliğim bile var konuda, feminist yanım çok kuvvetliydi.
Olduktan sonra farkettim ki erkek çocukta çok seviliyormuş.
Ayrımım yok ama kızlarımın yeri başka, belkide büyük oldukları için, bilmiyorum, ilerde çözebilirim bu durumu ancak
ayy evet varmış maalesef biz 6 kardeşiz ben 3. kızım benden sonra 2 erkek var en sonuncu yine kız kendimi bildim bileli kız erkek ayrımı asla ailemde görmedim hatta adaletsiz bir şekil de kızlar daha çok kayırılıyordu büyüdükçe çevrem de görünce çok şaşırmıştımToplumumuz erkekçi bir zihniyete sahip olması bende farklı bir psikolojiye sebep oldu aslında "oğlum var demek istemiyorum" ilginç bir şekilde..
Anacim erkek isini ne yukleniyosunuzKenara çekip akü söküp takmışlığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?