Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Tecrübe canım, ah keşke bizede akıl verenler olsaydı

bilge bir kadınmış

Menüm geç kaldı özür dilerim

14:00
Kurşun geçirmez kahve
Hindistan Cevizi yağlı kremalı

19:30
Fırında alabalık sebzeli
Bol yeşil salata
1 soda

Spor :30 dk bisiklet
Su:3 lt
Yaş gününde bile bozmamisin valla helal olsun cnm

Sen hep tek ögünmü yapiyosun

Ben o arabayı ona aldırana kadar göbeğim nasıl çatladı biliyomusun
Tekerine değdirtmem
Benzinin parasını versin yeter
benim ki de laf evvelini bilmeden çen çen konuşuyorum gülüm, gör ki ne diller döktün ne zorluklar çektin de aldırdın o arabayı , benzinini versin gerisi her şeyi senin olsun tabi kii

Yaş gününde bile bozmamisin valla helal olsun cnm

Sen hep tek ögünmü yapiyosun
Bozmadım kuzum çok şükür.baba kız yemeğe çıkardılar beni.sonrasında kahve pasta yapalım bi yerde dediler.sadece kahve içtim
Evet canım tek öğün yapıyorum.sabahları kahvaltı etmem pek.hele şimdi okul tatil diye öğlene kadar uyuyoruz.
Çok erken kalkarsam arada kahvaltı yapıyorum.

benim ki de laf evvelini bilmeden çen çen konuşuyorum gülüm, gör ki ne diller döktün ne zorluklar çektin de aldırdın o arabayı , benzinini versin gerisi her şeyi senin olsun tabi kii
[/QUOTEe
Estağfurullah
Araba alırsan 3. Çocuğu doğururum sana dedim
Niyetine girdik ama rabbim kısmet etmedi.bedavadan arabam oldu

neden idare eder canim? yorgunmusun annenin ev tasimasindan dolayi?
Yok canım ev taşımaktan ziyade bu aralar büyüdüğü için sanırım karın kasık ağrım oluyor, kalçalarım ağrıyor falan çok şükür şikayet değil tabi bu günleri görmek için dört gözle beklemiştim sanırım hamileliği ben fazla hafife almışım kızımda olanı unutarak
hadi inşallah gülüm ama tamamen de kesme biliyorsun özellikle tam buğday ekmeğinin için de bedene faydalı mineraller vitaminler de var
evet ablacım tam tahıllı yerim artık
sana iyi gidiyorsun dedik dedik nazarmi ettik cnm :))
ay ne bilim abla ilk üç ay bulantılar falan yedirmiyordu şimdi bildiğin açıldı iştahım şımardm snrm düzene girecek memnun değilim
Hoşbuldum canım Allah tamamına erdirsin,bi avazda inşallah
Amin abla saolasin

Vücudun kendini doğuma hazırlıyor canım, kalça kemiklerin hep ağrır artık.

Dün kilo bildirimi yapmadın, nedir tartıda son durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…