- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.861
Tecrübe canım, ah keşke bizede akıl verenler olsaydıdaha gencecik kiz iken ben bundan herhalde 14 yil önce falan :))
bi tanidigimiz vardi kendisi yanimda yni nisanlanmis kiza tavsiye veriyordu.
erkek isini erkek kadin isini kadin yapsin diye, erkege her yapabildigini göstermiceksin yoksa hep sen yaparsin diye :))
sanirim hakliligi vardi o bayanin :)
Menü yazdinmi bakalimAynı anda yemek yarışmasına daldım bildirimler çok
Canımmm çok teşekkür ederim
büyüklerin bazi laflarina kulak asmak lazim, ama genc iken pek asmiyorsun ve yaayarak kendin tecrübe edince iste kafaya dank ediyor malesef.Tecrübe canım, ah keşke bizede akıl verenler olsaydı
bilge bir kadınmışdaha gencecik kiz iken ben bundan herhalde 14 yil önce falan :))
bi tanidigimiz vardi kendisi yanimda yni nisanlanmis kiza tavsiye veriyordu.
erkek isini erkek kadin isini kadin yapsin diye, erkege her yapabildigini göstermiceksin yoksa hep sen yaparsin diye :))
sanirim hakliligi vardi o bayanin :)
Yaş gününde bile bozmamisin valla helal olsun cnmMenüm geç kaldı özür dilerim
14:00
Kurşun geçirmez kahve
Hindistan Cevizi yağlı kremalı
19:30
Fırında alabalık sebzeli
Bol yeşil salata
1 soda
Spor :30 dk bisiklet
Su:3 lt
ZinharMenü yazdinmi bakalim
Ketoya zeval geldimi
benim ki de laf evvelini bilmeden çen çen konuşuyorum gülüm, gör ki ne diller döktün ne zorluklar çektin de aldırdın o arabayı , benzinini versin gerisi her şeyi senin olsun tabi kiiBen o arabayı ona aldırana kadar göbeğim nasıl çatladı biliyomusun
Tekerine değdirtmem
Benzinin parasını versin yeter
Bozmadım kuzum çok şükür.baba kız yemeğe çıkardılar beni.sonrasında kahve pasta yapalım bi yerde dediler.sadece kahve içtimYaş gününde bile bozmamisin valla helal olsun cnm
Sen hep tek ögünmü yapiyosun
benim ki de laf evvelini bilmeden çen çen konuşuyorum gülüm, gör ki ne diller döktün ne zorluklar çektin de aldırdın o arabayı , benzinini versin gerisi her şeyi senin olsun tabi kii
[/QUOTEe
Estağfurullahbenim ki de laf evvelini bilmeden çen çen konuşuyorum gülüm, gör ki ne diller döktün ne zorluklar çektin de aldırdın o arabayı , benzinini versin gerisi her şeyi senin olsun tabi kii
iyi geceler ablabana müsaade kızlar uyku bastırmaya başladı çöpü su damacanasını çıkarıp yatışa geçeyim artık
Yok canım ev taşımaktan ziyade bu aralar büyüdüğü için sanırım karın kasık ağrım oluyor, kalçalarım ağrıyor falan çok şükür şikayet değil tabi bu günleri görmek için dört gözle beklemiştim sanırım hamileliği ben fazla hafife almışım kızımda olanı unutarakneden idare eder canim? yorgunmusun annenin ev tasimasindan dolayi?
evet ablacım tam tahıllı yerim artıkhadi inşallah gülüm ama tamamen de kesme biliyorsun özellikle tam buğday ekmeğinin için de bedene faydalı mineraller vitaminler de var
ay ne bilim abla ilk üç ay bulantılar falan yedirmiyordu şimdi bildiğin açıldı iştahım şımardm snrmsana iyi gidiyorsun dedik dedik nazarmi ettik cnm :))
Amin abla saolasinHoşbuldum canımAllah tamamına erdirsin,bi avazda inşallah
Vücudun kendini doğuma hazırlıyor canım, kalça kemiklerin hep ağrır artık.Yok canım ev taşımaktan ziyade bu aralar büyüdüğü için sanırım karın kasık ağrım oluyor, kalçalarım ağrıyor falan çok şükür şikayet değil tabi bu günleri görmek için dört gözle beklemiştim sanırım hamileliği ben fazla hafife almışım kızımda olanı unutarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?