Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Daha iyi bir maaş için kendimi yormazdim açıkçası, öğretmenlik zor, biyoloji daha da zor, üstüne üstlük annesin, eşsin vs vs...
Valla işte Eşim de istiyor çünkü aylık 11 bin alıyor arkadaşım tabi projeler filan zor ama bakalım ya 1.5 yıla ne olur birde yaz tatili 40gün

Safra taşlarını bile aldırırım
Çok yoğun bir günüme geldi transferim.söylemesi ayıp doğum günüm
Süpriz süpriz üstüne, ancak girebildim eve
Nice güzel yaşların olsun inşallah
Çok çok geçmiş olsun geçen yıl ben de antidepresan ve enerji haplarından kullanmak durumunda kalmıştım fena kilo aldım o yüzden
Galiba ben taştan yumuşak her şeyi seviyorum öyle yemek ayırmam ama sebze yemeklerini sulu değil de kavurma gibi daha çok seviyorum
Kız ben seni tutuyom.yazdim ya yukarida.
Sende beni tut U UcanSupurge U UcanSupurge mefkuşu tutuyor.
Zehrayi gömücem bu topiğe haftaya
He canım he
Pırasa tabağının boyutu nedir canım, yk cinsinden yazsan güzel olurdu.
Maksimum 5 kaşık vardır aslında tamamını bikaç kaşık yoğurtla yemeyi planlıyordum çorba içmeyi düşününce ikiye böldüm bugün kalanını yiyeceğim

Ucmelekannesi dün bildirim yapmadın canım, kilonu merak ediyorum
Canım dun tam tartılacaktım eşimle telefonda tartıstık modum dustu tartılmayıda unuttum.az sonra tartılıp bıldırırım ama artıda gıbı hıssedıyorum kendımı.

Vücudun kendini doğuma hazırlıyor canım, kalça kemiklerin hep ağrır artık.

Dün kilo bildirimi yapmadın, nedir tartıda son durum
Tartıda son durum dün tartılmadim Perşembe yediklerimden ötürü bugün tartılcam bklm ne durum haber veririm

Gunaydinnn mutlu haftasonlari

Dünkü menüden cikan sonuca gore iyice anladimki az yemek işe yaramiyor bende
Bosuna ac kalmışım
Gecen haftasonu ogunlerim dolu olmasina ragmen pazartesi - 500dum

Face de okudum
Az yag yiyince vucut yag depolamaya geciyormus
Bugun onu yasadim

Valla işte Eşim de istiyor çünkü aylık 11 bin alıyor arkadaşım tabi projeler filan zor ama bakalım ya 1.5 yıla ne olur birde yaz tatili 40gün
Canım tabi karar senin ama iki çocuğun var anladığım kadarıyla bu kadar yoğun tempoda çok yıpranırsın eve, işe, çocuklara yetişeyim derken

Bende mükemmelliyetçiyim ama nereden puan kırsam diye didikliyorum.
Hatta abartıyorum "kağıda adını yazmayandan, okunmayan yazıdan, düzensiz kağıttan puan kırarım" diye önden haber veriyorum
Benim yazımda kötüdür ondan bisey diyemiyorum heralde Lisede bi ogretmenim sınav kagidimi yere firlatti bu ne bicim yazı diye. Ben o sınavdan 100 aldım tüm sınıf vaaav diye bi ses yükseltti sinir oldu kadın çalışmış almış ne abartiyosunuz dedi. Yazım da o kadar kötü değil ama takıkdı o biraz bana.
GastrikAsit tebrik ediyorummm canım.masalahh sana harikasın
Teşekkürler tatlımm hepimiz harikayiz
İnan bende senin kadar şaşırdım

Randevu aldım, çocukları da bırakıp gidecektim.

Sabah kalktı erkenden "ben giderim, sen yorulma, bu erkek işi " dedi
Vayyyy eşinde gelişmeler var Niranım
Ben biyoloji öğretmeniyim abla 4 yıl çalıştım 4 Yıldır evdeyim ☺
Aaa şaşırdım grupta hiç muhabbeti geçmemişti heralde bilmiyodum.
Aynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyordu
Burası Türkiye, kadınlara bakış açısı çok farklı
Aslında muayene istasyonları tam bir rezalet. Aldigin sıra hiçbir işe yaramıyor yine saatlerce bekliyosun. O yuzden o kadar erkeğin icinde pek uygun olmuyo. Herşey sistemli olsa neden kadınlar da rahat rahat gidemesin ki
Toplumumuz erkekçi bir zihniyete sahip olması bende farklı bir psikolojiye sebep oldu aslında "oğlum var demek istemiyorum" ilginç bir şekilde..
Bizim aile de feci derecede erkek düşkünü. Biz 4 kızız en kucugumuzle aramızda 17 yaş var biz buyuttuk onu o oyuncak bebek gibiydi elimizde.Kardesim hamileyken hep erkek olsun istemiştim ben bi de erkek çocuk buyutelim onu giydirelim falan diye düşünmuştüm. Ama herkese açıklama yapma ihtiyacı hissediyodum kesinlikle erkek duskunlugunden değil sebebi bu diye.
Bu arada benim arabada baya eskiydi
Muayesi bitiyodu, masraf gerekiyordu degmezfdi

Küçük bi daha az eski bi araba aldik
Minik sari civciv koydum adini
Hayırlı olsun abla sarı civcivin
he hee anladık çok beceriklisiniz deeeenazar:) anacım bazı şeyleri bilerek yapmayıp erkeklere devredin ki onlar da bize de ihtiyaç duyuluyor diye düşünsün az mutlu olsun garibanlar egoları şişsin daaa
Abla ben yeni evliyken biri bana bu tavsiyeyi vermişti. Kim oldugunu hatırlamıyorum ama Allah razı olsun. Başta saçma geldi ama sonra bi baktım bişeyler için eşime ihtiyacım olduğunu gormek onu mutlu ediyor. Ben de böyle yapıyorum. Yapabilecegim şeylere bile dokunmuyorum. Hem ben rahatim herşeyi yüklenerek psikolojik olarak yorulmuyorum hem de onun benden fazla beklentisi yok. Önceden bildiğin benden herşeyi bekliyodu ve aile reisi benmisim gibi en ufak sorunda o da bana geliyordu ne yapicaz diye. Şimdi işler tam tersi rahatim
Kacirdim ben aradaki muhabbeti heralde hangi iş bu canım?
Çok normal abla ama hala 2 günün var pazartesiye toparlarsin
Kilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah
Bi fark yok canım o kadar yedim diyosun çok iyi sonuç. Ama sen farketmeden baya vermissin heralde cumadan sonra. Yediklerin o açığı kapatmış.

Hayirdir cnm ne oldu
Abla o kadar şaçma bir konuyla tartıstık anlatsam bumu dersınız. Ama akşam aynı konuyu konusurken konusma başka yerlere gıdıp kavga konusu olup ıyıce buyudu.

Eşimin en sevmedıgım huyy hıcbır zaman haksız olmamasıdır. Hep o haklı. Şu anda da kendını haklı gordugu için kus beyfendı.

O kusup konusmadıkca sınırlerım ıyıce yerınden fırlıyor. Insan hıc dusunmezmı dusunemıyor. Empatı sıfır.
Yıllardır o kusunce hatalı olan benım heralde dıyıp alttan alıyordum ama sımdı dusununce bakıyırom bende sureklı haksız olamam heralde.
Sabah sabah ıcınızı sısırdım.

Öğlende ekmek bi dilim daha az olabilirmiş. Bir de şu zeytin miktarını azaltsan bu hafta. Vücuda fazladan yağ giriyor boşuna. Dukanda 5 ya da 7 zeytin 1 tk yağa eşit sayılıyordu. Onu ogrendigimden beri cok yemiyorum bende.Zaten yemeklerimizden alıyoruz yağı.
Oglendeki cigkoftede sorun yok da akşam baya karbonlu olmuş kuzum. Cuma günü için sorun yok ama
Menün güzel canim
31.01. Cuma

10.10
Kgk

13.45
2 yumurta+biraz badem sütü +1tk hc unuyla krep
Yarim avakado +bebek ispanak +3cevizle ezme

17.30
1 kupa baharatli badem sütü
Abla menündeki çoğu şeyi bilmiyorum ki yorum yapayım
Ama çok az yemissin onu farkettim aksam öğununde hiçbirşey yok. Sen bize dersin normalde vücudunu böyle alıştırma diye.
Sabahki kabak reçeli ve akşam helva fazla olmuş canim. Öğlende bulgur ve tursuda cuma oldugu için hiçbir sorun yok tartiya yakın yemeyelim yeter.
Akşam mercimek çorbasının yanına ekmek olmasa daha iyiymiş Gülbecim. Onun dışında gayet güzel spor da var harika
14.30
Pastırmalı omlet
1 dilim köy ekmeği
3 zeytin

19.00
Yalancı paça çorbası 1 kase

Şu 2 lt
Spor tüm gün temizlik vs koşturdum vaktim olmadı
Dengelemissin canım menünü gayet güzel
Menüm geç kaldı özür dilerim

14:00
Kurşun geçirmez kahve
Hindistan Cevizi yağlı kremalı

19:30
Fırında alabalık sebzeli
Bol yeşil salata
1 soda

Spor :30 dk bisiklet
Su:3 lt
Menün gayet iyi canım.
Spor yapınca dakikasına gore ilk sayfadan puanını hesaplayıp yazıyoruz ve dream00'i etiketliyoruz menümüze o da not alıp her cuma liste paylasiyo. Grubumuzun spor bakanı kendisi

Cnm ozellikle biz gibi cahil yasda evlenenlerin en buyuk yaptigi hata adamlari tepemize cikartmak oluyor
Zamanla biz akillaniyoruz ama onlarin bunu kabul etmeleri zaman aliyor
Bu dunyada sessizlik, alttan alma hanimefendilk işe yaramiyor
Çata çat pata pat olacan o zaman hakli olursun ::)

Sen hakliysan küser se küssün, kümese girsin
Sen 2 misli küs :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…