- 28 Mart 2016
- 8.923
- 24.628
- 348
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.881
Valla işte Eşim de istiyor çünkü aylık 11 bin alıyor arkadaşım tabi projeler filan zor ama bakalım ya 1.5 yıla ne olur birde yaz tatili 40günDaha iyi bir maaş için kendimi yormazdim açıkçası, öğretmenlik zor, biyoloji daha da zor, üstüne üstlük annesin, eşsin vs vs...
Nice güzel yaşların olsun inşallahSafra taşlarını bile aldırırım
Çok yoğun bir günüme geldi transferim.söylemesi ayıp doğum günüm
Süpriz süpriz üstüne, ancak girebildim eve
Çok çok geçmiş olsun geçen yıl ben de antidepresan ve enerji haplarından kullanmak durumunda kalmıştım fena kilo aldım o yüzdenCanım çok teşekkür ederim
Bu mesaj vesilesiyle kendimi tanıtayım
41 olduk az önce
21 yıllık evliyim,2 kızım var 20 ve 15 yaşlarında.
Boyum 170,başlangıç kilom 79.9.güncel kilom 70.9
Geçen sene 75 den 56 ya kadar inmiştim.ama kalp operasyonu geçirdim beta bloker anti depresan ve anti histaminik kullandım ve devam ediyorum.resmen balon gibi şiştim.hedefim 60 ama 56 yı yeniden görsem efsane olur.inşallah mezuniyete kadar burdayım.
Mefkurem ve birkaç arkadaşın keto yaptığını görünce buraya geldim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Galiba ben taştan yumuşak her şeyi seviyorumDiğerlerini bilmiyorum da biber kavurmasiyla pirasa simdilik uydu.
En sevdigin yiyecek ne?benim.patates kizartmasi.hic bıkmam.
Tavuk dönere de bayılırim.fast food da hamgurgeri hic sevmem.ekmeksiz menüleri severim.mesela popeyes.
Bide kolayı çok severim.hepsi de zararli seyler.bide yaşpasta:)
He canım heKız ben seni tutuyom.yazdim ya yukarida.
Sende beni tut U UcanSupurge U UcanSupurge mefkuşu tutuyor.
Zehrayi gömücem bu topiğe haftaya
Maksimum 5 kaşık vardır aslında tamamını bikaç kaşık yoğurtla yemeyi planlıyordum çorba içmeyi düşününce ikiye böldüm bugün kalanını yiyeceğimPırasa tabağının boyutu nedir canım, yk cinsinden yazsan güzel olurdu.
Canım dun tam tartılacaktım eşimle telefonda tartıstık modum dustu tartılmayıda unuttum.az sonra tartılıp bıldırırım ama artıda gıbı hıssedıyorum kendımı.Ucmelekannesi dün bildirim yapmadın canım, kilonu merak ediyorum
Eş ister canım, daha fazla para içinValla işte Eşim de istiyor çünkü aylık 11 bin alıyor arkadaşım tabi projeler filan zor ama bakalım ya 1.5 yıla ne olur birde yaz tatili 40gün
Tartıda son durum dün tartılmadim Perşembe yediklerimden ötürü bugün tartılcam bklm ne durum haber veririmVücudun kendini doğuma hazırlıyor canım, kalça kemiklerin hep ağrır artık.
Dün kilo bildirimi yapmadın, nedir tartıda son durum
Hayirdir cnm ne olduCanım dun tam tartılacaktım eşimle telefonda tartıstık modum dustu tartılmayıda unuttum.az sonra tartılıp bıldırırım ama artıda gıbı hıssedıyorum kendımı.
Canım tabi karar senin ama iki çocuğun var anladığım kadarıyla bu kadar yoğun tempoda çok yıpranırsın eve, işe, çocuklara yetişeyim derkenValla işte Eşim de istiyor çünkü aylık 11 bin alıyor arkadaşım tabi projeler filan zor ama bakalım ya 1.5 yıla ne olur birde yaz tatili 40gün
Sende 1 cocukmu vardi cnm kac yasindaydi kim bakiyorCanım tabi karar senin ama iki çocuğun var anladığım kadarıyla bu kadar yoğun tempoda çok yıpranırsın eve, işe, çocuklara yetişeyim derken
Hadi bu haftayi kurtarmışin :)))Kilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah
Benim yazımda kötüdür ondan bisey diyemiyorum heraldeBende mükemmelliyetçiyim ama nereden puan kırsam diye didikliyorum.
Hatta abartıyorum "kağıda adını yazmayandan, okunmayan yazıdan, düzensiz kağıttan puan kırarım" diye önden haber veriyorum
Teşekkürler tatlımm hepimiz harikayizGastrikAsit tebrik ediyorummm canım.masalahh sana harikasın
Vayyyy eşinde gelişmeler var Niranımİnan bende senin kadar şaşırdım
Randevu aldım, çocukları da bırakıp gidecektim.
Sabah kalktı erkenden "ben giderim, sen yorulma, bu erkek işi " dedi
Aaa şaşırdım grupta hiç muhabbeti geçmemişti heralde bilmiyodum.Ben biyoloji öğretmeniyim abla 4 yıl çalıştım 4 Yıldır evdeyim ☺
Aynen, oğlanı ona bırakıp kızları alıp gitmiştim, bekleme salonundaki tek kadın bendim, millet değişik değişik bakıyordu
Aslında muayene istasyonları tam bir rezalet. Aldigin sıra hiçbir işe yaramıyor yine saatlerce bekliyosun. O yuzden o kadar erkeğin icinde pek uygun olmuyo. Herşey sistemli olsa neden kadınlar da rahat rahat gidemesin kiBurası Türkiye, kadınlara bakış açısı çok farklı
Bizim aile de feci derecede erkek düşkünü. Biz 4 kızız en kucugumuzle aramızda 17 yaş var biz buyuttuk onu o oyuncak bebek gibiydi elimizde.Kardesim hamileyken hep erkek olsun istemiştim ben bi de erkek çocuk buyutelim onu giydirelim falan diye düşünmuştüm. Ama herkese açıklama yapma ihtiyacı hissediyodum kesinlikle erkek duskunlugunden değil sebebi bu diye.Toplumumuz erkekçi bir zihniyete sahip olması bende farklı bir psikolojiye sebep oldu aslında "oğlum var demek istemiyorum" ilginç bir şekilde..
Hayırlı olsun abla sarı civcivinBu arada benim arabada baya eskiydi
Muayesi bitiyodu, masraf gerekiyordu degmezfdi
Küçük bi daha az eski bi araba aldik
Minik sari civciv koydum adini
Abla ben yeni evliyken biri bana bu tavsiyeyi vermişti. Kim oldugunu hatırlamıyorum ama Allah razı olsun. Başta saçma geldi ama sonra bi baktım bişeyler için eşime ihtiyacım olduğunu gormek onu mutlu ediyor. Ben de böyle yapıyorum. Yapabilecegim şeylere bile dokunmuyorum. Hem ben rahatim herşeyi yüklenerek psikolojik olarak yorulmuyorum hem de onun benden fazla beklentisi yok. Önceden bildiğin benden herşeyi bekliyodu ve aile reisi benmisim gibi en ufak sorunda o da bana geliyordu ne yapicaz diye. Şimdi işler tam tersi rahatimhe hee anladık çok beceriklisiniz deeeenazar:) anacım bazı şeyleri bilerek yapmayıp erkeklere devredin ki onlar da bize de ihtiyaç duyuluyor diye düşünsün az mutlu olsun garibanlar egoları şişsin daaa
Kacirdim ben aradaki muhabbeti heralde hangi iş bu canım?Valla işte Eşim de istiyor çünkü aylık 11 bin alıyor arkadaşım tabi projeler filan zor ama bakalım ya 1.5 yıla ne olur birde yaz tatili 40gün
Çok normal abla ama hala 2 günün var pazartesiye toparlarsinGunaydinnn mutlu haftasonlari
Dünkü menüden cikan sonuca gore iyice anladimki az yemek işe yaramiyor bende
Bosuna ac kalmışım
Gecen haftasonu ogunlerim dolu olmasina ragmen pazartesi - 500dum
Face de okudum
Az yag yiyince vucut yag depolamaya geciyormus
Bugun onu yasadim
Bi fark yok canım o kadar yedim diyosun çok iyi sonuç. Ama sen farketmeden baya vermissin heralde cumadan sonra. Yediklerin o açığı kapatmış.Kilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah❤
Abla o kadar şaçma bir konuyla tartıstık anlatsam bumu dersınız. Ama akşam aynı konuyu konusurken konusma başka yerlere gıdıp kavga konusu olup ıyıce buyudu.Hayirdir cnm ne oldu
Öğlende ekmek bi dilim daha az olabilirmiş. Bir de şu zeytin miktarını azaltsan bu hafta. Vücuda fazladan yağ giriyor boşuna. Dukanda 5 ya da 7 zeytin 1 tk yağa eşit sayılıyordu. Onu ogrendigimden beri cok yemiyorum bende.Zaten yemeklerimizden alıyoruz yağı.Bugünkü menüm(yeme işi bitti)
09:00=== 4 yk menemen
10 adet siyah zeytin
10 adet yeşil zeytin
1 kk peynir
1 yk Cevizli biber
5 adet ceviz
14:30=== 6 yk bakla humusu
3 su bardağı ayran
2 dilim tbe
Su 2 lt, akşama kadar 3 olur
Oglendeki cigkoftede sorun yok da akşam baya karbonlu olmuş kuzum. Cuma günü için sorun yok ama11:30
Filtre kahve
13:00
5 tane ev yapımı çiğ köfte
*sabah sabah ne alaka değil mi kaç gündür dolapta duruyordu neyse ki bitti sonunda kahvaltı yaparsam fazla gelecekti bugün için kahvaltıyı es geçtim
18:30
1 tabak Pırasa kavurma
2 kaşık yoğurt
2 kepçe mercimek çorbası
Bikaç parça turşu
Su: şimdilik 2 litre
Spor: azıcık yediklerim sinsin birazdan yapacağım inşallah
Menün güzel canimBugünkü menüm
Saat 10.30 da
2 soganli yumurta
Yarim ücgen peynir
Sekersiz cay
Saat 14 de
1 acuc yer fistigi
1 portakal
Saat 18 de
Ceyrek tavukgöğsünden tantuni (ekmeksiz tantuninin icini yedim)
Yarim bardak ayran
Turp tere
Su 3 lt
Spor yok.
Abla menündeki çoğu şeyi bilmiyorum ki yorum yapayım31.01. Cuma
10.10
Kgk
13.45
2 yumurta+biraz badem sütü +1tk hc unuyla krep
Yarim avakado +bebek ispanak +3cevizle ezme
17.30
1 kupa baharatli badem sütü
Sabahki kabak reçeli ve akşam helva fazla olmuş canim. Öğlende bulgur ve tursuda cuma oldugu için hiçbir sorun yok tartiya yakın yemeyelim yeter.Selam
9.30
3 lokma ekmek kenarı
3 lokma sucuklu yumurta
1 kk az peynir
1 tatlı kaşığı kadar kabak reçeli
Ara
1 portakal
3 kuru kayısı
15.30
4 k kabaklı bulgur pilavı
Turşu
19.00
2 küçük balık (tava)
1 Tb salata
1 kk tahin helva
Akşam mercimek çorbasının yanına ekmek olmasa daha iyiymiş Gülbecim. Onun dışında gayet güzel spor da var harikaSabah 09.30
1 muz
Saat 11:15
2 dilim sucuk ile 1 yumurta beyazı
2 dilim tbe
Peynir5 zeytin
ara 15.30
1 büyük fincan sütlü kahve
2 kare bitter
akşam 19.00
1 kepçe mercimek çorba
4 köfte
Bol salata
1 bardak ayran
1 dilim tbe
su 2.5 lt
Spor 75 dk yürüyüş =150 p @Dream00
Dengelemissin canım menünü gayet güzel14.30
Pastırmalı omlet
1 dilim köy ekmeği
3 zeytin
19.00
Yalancı paça çorbası 1 kase
Şu 2 lt
Spor tüm gün temizlik vs koşturdum vaktim olmadı
Menün gayet iyi canım.Menüm geç kaldı özür dilerim
14:00
Kurşun geçirmez kahve
Hindistan Cevizi yağlı kremalı
19:30
Fırında alabalık sebzeli
Bol yeşil salata
1 soda
Spor :30 dk bisiklet
Su:3 lt
Sagolasin tatlimHayırlı olsun abla sarı civcivin
aynen ablaHadi bu haftayi kurtarmışin :)))
bilmem ki vala tartilmayi unuttuğum da oldu snrmBi fark yok canım o kadar yedim diyosun çok iyi sonuç. Ama sen farketmeden baya vermissin heralde cumadan sonra. Yediklerin o açığı kapatmış.
Cnm ozellikle biz gibi cahil yasda evlenenlerin en buyuk yaptigi hata adamlari tepemize cikartmak oluyorAbla o kadar şaçma bir konuyla tartıstık anlatsam bumu dersınız. Ama akşam aynı konuyu konusurken konusma başka yerlere gıdıp kavga konusu olup ıyıce buyudu.
Eşimin en sevmedıgım huyy hıcbır zaman haksız olmamasıdır. Hep o haklı. Şu anda da kendını haklı gordugu için kus beyfendı.
O kusup konusmadıkca sınırlerım ıyıce yerınden fırlıyor. Insan hıc dusunmezmı dusunemıyor. Empatı sıfır.
Yıllardır o kusunce hatalı olan benım heralde dıyıp alttan alıyordum ama sımdı dusununce bakıyırom bende sureklı haksız olamam heralde.
Sabah sabah ıcınızı sısırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?