Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

bla menündeki çoğu şeyi bilmiyorum ki yorum yapayım
Ama çok az yemissin onu farkettim aksam öğununde hiçbirşey yok. Sen bize dersin normalde vücudunu böyle alıştırma diye.
Neyi bilmiyon kizz :))
Kgk kurşun gecirmez kahve hindistan cevizi yagli
Hc unu =hindistan cevizi unu

Evet az oldu cnm
Bunyeyi alistirmaktan cok bana bi faydasi olmadi zaten bu açlığın
Cok cnm sıkıldı
Yag pro dengesine dikkat etmem lazim
Eksik olunca bi işe yaramiyor

Evet abla tamda dedıgın gıbı oldu bızdede.sabıt fıkırlı ınsanla konusmakta tartısmakta mumkun degıl.

Canım dun tam tartılacaktım eşimle telefonda tartıstık modum dustu tartılmayıda unuttum.az sonra tartılıp bıldırırım ama artıda gıbı hıssedıyorum kendımı.
Kocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..

Sonra kabarıp kendilerini mercimekten sayıyorlar.

Canım tabi karar senin ama iki çocuğun var anladığım kadarıyla bu kadar yoğun tempoda çok yıpranırsın eve, işe, çocuklara yetişeyim derken
Ben böyle şeylerde önce kendime bakıyorum, benden ne götürür diye, sonra çocuklarıma..

Türkiye de kadın olmak, zaten zor, para için de kendimi asla yıpratamam.

Kilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah
Çok yedim diyince korkmuştum ama olumsuz etkisi olmamış canım, çok güzel gidiyorsun, bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu

Kocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..

Sonra kabarıp kendilerini mercimekten sayıyorlar.
Haklı oldugum zamanlarda bana karsı olan tutumu canımı sıkıyor ve modum dusuyor acıkcası.
Ama su an daha ıyıyım kızlarla kahvaltımızı yaptık. Cayımı ıcıp orgumu oruyorum su anda.
Eşim diger odada yatıyor gıdıp kaldırmadım bıle kahvaltıya. O kadar umursamıyorum su anda yanı.

Bu yıl 3 öğrenciye yaptım onu, kağıdıyla atmadım ama "kağıdını tüm öğretmenlerle birlikte okuduk" dedim

Bende sebzeleri sulu sevmem.kavururum hep.ben seçiciyim.cünkü yemek benim uzmanlik alanim.kimsenin yaptigi yemegi begenmiyorum.cok sulu yemekleri yada lezzetsiz ölcüsüz yemekleri yemem.illa kendim yapacam.disarida da belli yerlerden yerim.onun dışına çıkmam.koskoca malatyada 1 yerde tavuk döner yerim.koca avmde sadece popeyese girerim.baska yerlere bakmam.tip bi huyum var:)

Abla bende sana bunu dicektim.aslinda bosa ac kaliyorsun.bide calisiyorsun.ogünlerini ikiye çikarsan.12 de bir yesen.6 da da aksam yemegini yesen.kahveyi 3 e saklasan.iki öğün arasi kahve daha iyi metabolizma calistiriyor.
Bide kücük bi meyce ekle.ben şubat ayinda dünkü gibi degisiklige gittim.
Biyerde okudum.sık sık menü degisikligine gitmek lazimmis.vücut alisiyormus.ben dünkü menüyle doydum.reglde oldugum.icin bugün tartida eksi yada arti cikmadim.ayniyim.
Ama biliyorum ki bu hafta sonu ödemle birlikte gidecek kilolar.
Hem cok hızlik vermemize de gerek yok.
Haftada 1 kilo olsun bizim olsun.yaza kadar epey gitmis olur.

Kılo bıldırımım felaket
Gecen cuma 71
Bu cuma 72.5
Yedıklerım buyuk oranda etkılı.
Gece hıc uyumadım dıyebılırım mınıgımde huzursuzdu bu gece.
Reglde sasırdı bu ay yıne arada pembe leke gelıyor ama adet gıbı degıl onun sıslıgıde var sanırım

Vayyyy eşinde gelişmeler var Niranım
15 tatilde annesine giderken "bütün eşyalarını toplayıp git, bir daha gelme, senin yükünü çekmeyecem artık" demiştim.
Onun etkisi olabilir

Aslında muayene istasyonları tam bir rezalet. Aldigin sıra hiçbir işe yaramıyor yine saatlerce bekliyosun. O yuzden o kadar erkeğin icinde pek uygun olmuyo. Herşey sistemli olsa neden kadınlar da rahat rahat gidemesin ki
Kolay kolay değişmez bu sistem bence

Çocukların erkek kardeş istemesi çok masumca, ama büyüklerinki öyle değil canım

Cnm benim öğün saatlerim iş donusune göre degisiyor
İşin durumuna göre hergun farkli saatte cikiyorum
Aslinda gecen hafta vucudu sasirtmis oldum
Dün aksam yemezsem baya eksi gelir diye dusunduydum, hata ettim
Haftasonu 2 yada 2.5 öğün oluyor normalde
Meyve yasak ketoda
Bugun daha dolu menü yapicam

Dikkat etmeyince bu arti cok normal cnm
Bak 6 lardan uzaklasiyosun

Canımı niye onun küsmesine fırsat veriyorsun ki.

Sen alttan alıp nazladıkça adam küsmenin dozunu artıracak.

Benim eşim çok küser ve konuşmazdı, hep peşinde ben koşardım, ne zaman umursamaz oldum, bi baktım adam küsmeyi bırakmış...

Acilen düzeltmen gereken durum bu canım, nasıl küstüyse öyle barışacak, sen peşinde koşmayacaksın...

Bugün az yedim

Yokmuş gibi davran.

Kendi gelip kahvaltı istemeden hazırlama

Artık bu kendini toparla canım, listeye girmek için kendini motive et lütfen.
Moral durumunu düzelt, stres ile kilo doğru orantılı

Çok yedim diyince korkmuştum ama olumsuz etkisi olmamış canım, çok güzel gidiyorsun, bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu
bende korkmuştum vala ama o kadar olmadı şükür cinsiyet kesin olmamakla beraber erkege benzetmisti doktorum bu ay kontrol var iki haftaya kadar netleşir artık bklm hayırlısı sağlıklı olsun da
Bence çok kötü değil düzen yok hiç evde durmadn üstüne bı de regl dönemin değişik senin toparlqrsn insAllah

Benim annem doğulu(yetiştiği kültür için söylüyorum, küçümsemek değil)

Evlenirken bana "ne derlerse desinler sus, sakın konuşma, öyle yapma, böyle yapma" diyerek akıl verdi aklınca.

Ben sustukça tepeme vurdular balyozla, ne zaman ben ağzımı açtım, herkes kabuğuna çekildi.

Şimdi hep anneme kızarım, senin yanlış felsefenin yüzünden ben bunları yaşadım diye...

bende korkmuştum vala ama o kadar olmadı şükür cinsiyet kesin olmamakla beraber erkege benzetmisti doktorum bu ay kontrol var iki haftaya kadar netleşir artık bklm hayırlısı sağlıklı olsun da
Geç döllenme erkek olur canım, erkek bebek kıyafetleri almaya başlayabilirsin

Geç döllenme erkek olur canım, erkek bebek kıyafetleri almaya başlayabilirsin
Bunu sen mi demiştin ki acaba biri daha demişti ilk öğrendiğimde hayırlısı bklm 5 ayı tamamladıktan sonra ufak tefek almaya başlarim belki sıfırdan kıyafet lazım kismetiyle, bereketiyle gelir insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…