- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.901
Neyi bilmiyon kizz :))bla menündeki çoğu şeyi bilmiyorum ki yorum yapayım
Ama çok az yemissin onu farkettim aksam öğununde hiçbirşey yok. Sen bize dersin normalde vücudunu böyle alıştırma diye.
Evet abla tamda dedıgın gıbı oldu bızdede.sabıt fıkırlı ınsanla konusmakta tartısmakta mumkun degıl.Cnm ozellikle biz gibi cahil yasda evlenenlerin en buyuk yaptigi hata adamlari tepemize cikartmak oluyor
Zamanla biz akillaniyoruz ama onlarin bunu kabul etmeleri zaman aliyor
Bu dunyada sessizlik, alttan alma hanimefendilk işe yaramiyor
Çata çat pata pat olacan o zaman hakli olursun ::)
Sen hakliysan küser se küssün, kümese girsin
Sen 2 misli küs :))
Kocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..Canım dun tam tartılacaktım eşimle telefonda tartıstık modum dustu tartılmayıda unuttum.az sonra tartılıp bıldırırım ama artıda gıbı hıssedıyorum kendımı.
Ben böyle şeylerde önce kendime bakıyorum, benden ne götürür diye, sonra çocuklarıma..Canım tabi karar senin ama iki çocuğun var anladığım kadarıyla bu kadar yoğun tempoda çok yıpranırsın eve, işe, çocuklara yetişeyim derken
Çok yedim diyince korkmuştum ama olumsuz etkisi olmamış canım, çok güzel gidiyorsun, bebeğinin cinsiyeti belli oldu muKilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah❤
Haklı oldugum zamanlarda bana karsı olan tutumu canımı sıkıyor ve modum dusuyor acıkcası.Kocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..
Sonra kabarıp kendilerini mercimekten sayıyorlar.
Bu yıl 3 öğrenciye yaptım onu, kağıdıyla atmadım ama "kağıdını tüm öğretmenlerle birlikte okuduk" dedimBenim yazımda kötüdür ondan bisey diyemiyorum heraldeLisede bi ogretmenim sınav kagidimi yere firlatti bu ne bicim yazı diye. Ben o sınavdan 100 aldım tüm sınıf vaaav diye bi ses yükseltti sinir oldu kadın çalışmış almış ne abartiyosunuz dedi. Yazım da o kadar kötü değil ama takıkdı o biraz bana.
Bende sebzeleri sulu sevmem.kavururum hep.ben seçiciyim.cünkü yemek benim uzmanlik alanim.kimsenin yaptigi yemegi begenmiyorum.cok sulu yemekleri yada lezzetsiz ölcüsüz yemekleri yemem.illa kendim yapacam.disarida da belli yerlerden yerim.onun dışına çıkmam.koskoca malatyada 1 yerde tavuk döner yerim.koca avmde sadece popeyese girerim.baska yerlere bakmam.tip bi huyum var:)Nice güzel yaşların olsun inşallah
Çok çok geçmiş olsun geçen yıl ben de antidepresan ve enerji haplarından kullanmak durumunda kalmıştım fena kilo aldım o yüzden
Galiba ben taştan yumuşak her şeyi seviyorumöyle yemek ayırmam ama sebze yemeklerini sulu değil de kavurma gibi daha çok seviyorum
He canım he
Maksimum 5 kaşık vardır aslında tamamını bikaç kaşık yoğurtla yemeyi planlıyordum çorba içmeyi düşününce ikiye böldüm bugün kalanını yiyeceğim
Abla bende sana bunu dicektim.aslinda bosa ac kaliyorsun.bide calisiyorsun.ogünlerini ikiye çikarsan.12 de bir yesen.6 da da aksam yemegini yesen.kahveyi 3 e saklasan.iki öğün arasi kahve daha iyi metabolizma calistiriyor.Gunaydinnn mutlu haftasonlari
Dünkü menüden cikan sonuca gore iyice anladimki az yemek işe yaramiyor bende
Bosuna ac kalmışım
Gecen haftasonu ogunlerim dolu olmasina ragmen pazartesi - 500dum
Face de okudum
Az yag yiyince vucut yag depolamaya geciyormus
Bugun onu yasadim
15 tatilde annesine giderken "bütün eşyalarını toplayıp git, bir daha gelme, senin yükünü çekmeyecem artık" demiştim.Vayyyy eşinde gelişmeler var Niranım
Kolay kolay değişmez bu sistem benceAslında muayene istasyonları tam bir rezalet. Aldigin sıra hiçbir işe yaramıyor yine saatlerce bekliyosun. O yuzden o kadar erkeğin icinde pek uygun olmuyo. Herşey sistemli olsa neden kadınlar da rahat rahat gidemesin ki
Çocukların erkek kardeş istemesi çok masumca, ama büyüklerinki öyle değil canımBizim aile de feci derecede erkek düşkünü. Biz 4 kızız en kucugumuzle aramızda 17 yaş var biz buyuttuk onu o oyuncak bebek gibiydi elimizde.Kardesim hamileyken hep erkek olsun istemiştim ben bi de erkek çocuk buyutelim onu giydirelim falan diye düşünmuştüm. Ama herkese açıklama yapma ihtiyacı hissediyodum kesinlikle erkek duskunlugunden değil sebebi bu diye.
Cnm benim öğün saatlerim iş donusune göre degisiyorBende sebzeleri sulu sevmem.kavururum hep.ben seçiciyim.cünkü yemek benim uzmanlik alanim.kimsenin yaptigi yemegi begenmiyorum.cok sulu yemekleri yada lezzetsiz ölcüsüz yemekleri yemem.illa kendim yapacam.disarida da belli yerlerden yerim.onun dışına çıkmam.koskoca malatyada 1 yerde tavuk döner yerim.koca avmde sadece popeyese girerim.baska yerlere bakmam.tip bi huyum var:)
Abla bende sana bunu dicektim.aslinda bosa ac kaliyorsun.bide calisiyorsun.ogünlerini ikiye çikarsan.12 de bir yesen.6 da da aksam yemegini yesen.kahveyi 3 e saklasan.iki öğün arasi kahve daha iyi metabolizma calistiriyor.
Bide kücük bi meyce ekle.ben şubat ayinda dünkü gibi degisiklige gittim.
Biyerde okudum.sık sık menü degisikligine gitmek lazimmis.vücut alisiyormus.ben dünkü menüyle doydum.reglde oldugum.icin bugün tartida eksi yada arti cikmadim.ayniyim.
Ama biliyorum ki bu hafta sonu ödemle birlikte gidecek kilolar.
Hem cok hızlik vermemize de gerek yok.
Haftada 1 kilo olsun bizim olsun.yaza kadar epey gitmis olur.
Dikkat etmeyince bu arti cok normal cnmKılo bıldırımım felaket
Gecen cuma 71
Bu cuma 72.5
Yedıklerım buyuk oranda etkılı.
Gece hıc uyumadım dıyebılırım mınıgımde huzursuzdu bu gece.
Reglde sasırdı bu ay yıne arada pembe leke gelıyor ama adet gıbı degıl onun sıslıgıde var sanırım
Canımı niye onun küsmesine fırsat veriyorsun ki.Abla o kadar şaçma bir konuyla tartıstık anlatsam bumu dersınız. Ama akşam aynı konuyu konusurken konusma başka yerlere gıdıp kavga konusu olup ıyıce buyudu.
Eşimin en sevmedıgım huyy hıcbır zaman haksız olmamasıdır. Hep o haklı. Şu anda da kendını haklı gordugu için kus beyfendı.
O kusup konusmadıkca sınırlerım ıyıce yerınden fırlıyor. Insan hıc dusunmezmı dusunemıyor. Empatı sıfır.
Yıllardır o kusunce hatalı olan benım heralde dıyıp alttan alıyordum ama sımdı dusununce bakıyırom bende sureklı haksız olamam heralde.
Sabah sabah ıcınızı sısırdım.
Bugün az yedimÖğlende ekmek bi dilim daha az olabilirmiş. Bir de şu zeytin miktarını azaltsan bu hafta. Vücuda fazladan yağ giriyor boşuna. Dukanda 5 ya da 7 zeytin 1 tk yağa eşit sayılıyordu. Onu ogrendigimden beri cok yemiyorum bende.Zaten yemeklerimizden alıyoruz yağı.
Yokmuş gibi davran.Haklı oldugum zamanlarda bana karsı olan tutumu canımı sıkıyor ve modum dusuyor acıkcası.
Ama su an daha ıyıyım kızlarla kahvaltımızı yaptık. Cayımı ıcıp orgumu oruyorum su anda.
Eşim diger odada yatıyor gıdıp kaldırmadım bıle kahvaltıya. O kadar umursamıyorum su anda yanı.
Artık bu kendini toparla canım, listeye girmek için kendini motive et lütfen.Kılo bıldırımım felaket
Gecen cuma 71
Bu cuma 72.5
Reglde sasırdı bu ay yıne arada pembe leke gelıyor ama adet gıbı degıl onun sıslıgıde var sanırım
bende korkmuştum vala ama o kadar olmadı şükür cinsiyet kesin olmamakla beraber erkege benzetmisti doktorum bu ay kontrol var iki haftaya kadar netleşir artık bklm hayırlısı sağlıklı olsun daÇok yedim diyince korkmuştum ama olumsuz etkisi olmamış canım, çok güzel gidiyorsun, bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu
Bence çok kötü değil düzen yok hiç evde durmadn üstüne bı de regl dönemin değişik senin toparlqrsn insAllahKılo bıldırımım felaket
Gecen cuma 71
Bu cuma 72.5
Benim annem doğulu(yetiştiği kültür için söylüyorum, küçümsemek değil)Cnm ozellikle biz gibi cahil yasda evlenenlerin en buyuk yaptigi hata adamlari tepemize cikartmak oluyor
Zamanla biz akillaniyoruz ama onlarin bunu kabul etmeleri zaman aliyor
Bu dunyada sessizlik, alttan alma hanimefendilk işe yaramiyor
Çata çat pata pat olacan o zaman hakli olursun ::)
Sen hakliysan küser se küssün, kümese girsin
Sen 2 misli küs :))
Geç döllenme erkek olur canım, erkek bebek kıyafetleri almaya başlayabilirsinbende korkmuştum vala ama o kadar olmadı şükür cinsiyet kesin olmamakla beraber erkege benzetmisti doktorum bu ay kontrol var iki haftaya kadar netleşir artık bklm hayırlısı sağlıklı olsun da
Bunu sen mi demiştin ki acaba biri daha demişti ilk öğrendiğimde hayırlısı bklm 5 ayı tamamladıktan sonra ufak tefek almaya başlarim belki sıfırdan kıyafet lazım kismetiyle, bereketiyle gelir insAllahGeç döllenme erkek olur canım, erkek bebek kıyafetleri almaya başlayabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?