Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bunu sen mi demiştin ki acaba biri daha demişti ilk öğrendiğimde hayırlısı bklm 5 ayı tamamladıktan sonra ufak tefek almaya başlarim belki sıfırdan kıyafet lazım kismetiyle, bereketiyle gelir insAllah
Ben söylemiştim canım.
Erkek bebeğin hareketleri de çok erken hissediliyor, ben 11. haftada hissetmiştim, gerçi benim ki çok yaramaz çıktı

Saatlerini bilmiyorum ama abla kendini 2 öğüne göre ayarla.yaninda biseyler göturebilirsin.mesela bi konserve yada aksamdan hazirladigin bi yemek.ogle arasi yersin.aksam da gelince yersin olmadi.
Bide illa keto olmak zorunda mi?karbonu yine yeme ama çok da sıkma.biraz esnet.cünkü cok az yiyerek sürekliliği olmaz.bi yerde patlak verir.biraz yumusat bence.yine de sen bilirsin.

Ben söylemiştim canım.
Erkek bebeğin hareketleri de çok erken hissediliyor, ben 11. haftada hissetmiştim, gerçi benim ki çok yaramaz çıktı
Hadi ya vala yaramazlık olarak erkek bebekten çok korkuyorum örnekleri gördükçe bende erken hissettim insAllah uslu olur

Sende 1 cocukmu vardi cnm kac yasindaydi kim bakiyor
Aynen abla bi kızım var iki ay sonra iki yaşına girecek geçen yıl babaannesi geldi İzmir’den o baktı sağolsun bu sene bir sürü Tedavisi vardı gelemedi işte 18 aylıktan bu yana kreşe gidiyor kuzum

Hadi ya vala yaramazlık olarak erkek bebekten çok korkuyorum örnekleri gördükçe bende erken hissettim insAllah uslu olur
Az önce kahvaltı yaparken sandalyeden düştü kaşla göz arası
Üstelik eşim ile benim aramda idi sandalyesi

Abla o tanımları biliyorum da mesela Hindistan cevizi unuyla yapılan bir krep yemedim hiç tadı nasıl kalorisi nasıl onları bilmiyorum. Badem sütü de icmedim.
Bu yıl 3 öğrenciye yaptım onu, kağıdıyla atmadım ama "kağıdını tüm öğretmenlerle birlikte okuduk" dedim
Aaaa su an o çocukların yerine koydum kendimi
Yazı duzelmiyo ya ben çok uğraştım ama olmadı.
Klasik bi söz var ya yazınin güzel olmamasının zekayla alakası var diye. Onunla teselli oluyorum. Bence bu lafı da yazısı kötü biri uydurmuş olabilir
Haklisin canım büyüklerin erkek duskunlugu cok anlamsiz
Aile yönlendirmesi ne kadar önemli yaa. Benim annem de çok güçlü bir kadın ama evlendiğinde o da sus pus kalmış herşeye boyun eğmiş. Benim de aklıma almiyo anne nasıl kabul ettin nasıl sustun diyorum. Ne yapabilir ki ailesi öyle akıl vermiş. Çok şükür boşandı simdi keyfine bakiyo.

o tanımları biliyorum da mesela Hindistan cevizi unuyla yapılan bir krep yemedim hiç tadı nasıl kalorisi nasıl onları bilmiyorum. Badem sütü de icmedim.
Tadi pek farli olmuyor cnm
Bunlar ketoda serbest ürünler :)

Çocuklara yansıtmayacak şekilde sende aynısını yap canm o gelene kadar yüz verme

Dikkat etmeyince bu arti cok normal cnm
Bak 6 lardan uzaklasiyosun
su ara kılo pek umrumda degıl nedense. Ama bır yerden başalamam da gerek farkındayım abla
Kendımde en sevmedıgım ozellık bu ve degıstırmeye calısıyorum canım artık alttan almıyorum ne dusunuyorsam da soyluyorum. benımkının bu huyunun pek degısecegını sanmıyorum ben. Ben umursamadıkca kus oldugumuz gun sayısı artıyor anca. Ama oda umrumda degıl artık. O evdekı huzursuzluktan rahatsız degılse ben hıc degılım. Kızlarla evle ugrasıp o yokmus gıbı davranıyorum sabahtan berı dedıgın gıbı.

Yokmuş gibi davran.

Kendi gelip kahvaltı istemeden hazırlama
sofra halen ortadaydı ıstemesıne gerek kalmadan oturdu yedı.
Bunu sen mi demiştin ki acaba biri daha demişti ilk öğrendiğimde hayırlısı bklm 5 ayı tamamladıktan sonra ufak tefek almaya başlarim belki sıfırdan kıyafet lazım kismetiyle, bereketiyle gelir insAllah
Amın ıns. Saglıkla gelsın mis kokulum

Tecrübe konuşuyor valla
Benimki o kadar çok küserdi ki evlendiğimiz ilk zamanlar a desem küser b desem küser baktım olmayack ben dediğin gibi iki katı küstüm gönlümü alması çok zor oldu bıraktı sonra huzursuzluk çıkmasın diye

sinirlenmek de haklısın gülüm bu erkeklerin kafası farklı çalışıyor dediğini kendi kafasın da değiştirip şekillendirip çarpıtıp istedikleri gibi bağırıp çağırırlar hiiç üstüne alınma bu onların çarpık düşünce tarzı seninle ilgisi yok , beynin içine girip düzeltemeyeceğine göre en iyisi kendi keyfine bakman

Zeka ile değil ama karakter yapısı ile alakalı bence.
Yazı ile kişilerin karakterinin gizli yönlerinin ortaya çıkarıldığını biliyorum

Haklisin canım büyüklerin erkek duskunlugu cok anlamsiz
Ailesini ziyaretine sözüm yok, istediği zaman gidebilir, başka problemlerden dolayı öyle dedim
Bende çok güçlü bir karakterim, kötü durumlarda bile kendimi çok güzel ifade edebiliyorken annemin bu telkini nedeniyle sustuğum için sıkıntı yaşadım.

Son düzenleme:
Haklısın abla ona harcayacagım enerjıyı kendıme harcamam daha mantıklı.

sofra halen ortadaydı ıstemesıne gerek kalmadan oturdu yedı.
Canım eşin sana küstüğünde onun evdeki konforunu azalatmazsan tabiki uzun sürdürür küslüğü.
Küs iken rahat edemeyecek ki o evde bir daha küsmesin.

Canım eşin sana küstüğünde onun evdeki konforunu azalatmazsan tabiki uzun sürdürür küslüğü.
Küs iken rahat edemeyecek ki o evde bir daha küsmesin.
Dogru soyluyorsun canım. Dedımya degısımı once kendımı başlatmalıyım

Canım tabi karar senin ama iki çocuğun var anladığım kadarıyla bu kadar yoğun tempoda çok yıpranırsın eve, işe, çocuklara yetişeyim derken
Yani korkuyorum ama hemen de başlamayacağım oğlum da 3.5 yaşını geçsin öyle baktım olmuyor özeli bırakırım planım bu ama nasip
Kilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah
Artı olmamış canım ama sonucu düşün ona göre beslen canım sonra vermek daha zor korumak daha kolay
Evet canım hiç konuşmadık sanırım
Korkma çocuk ne kadar hareketli o kadar Zeki gibi bir yazı okumuştum çok hareketli
Olduğu için sürekli oyun buluyor kendine hiç televizyon tv telefon istemiyor mesela kendi üretiyor bu konu ile çok iyi kendi başına iş yapıyor bence güzel evet çok yoruluyorum ama onlardan uzak olduğu için mutluyum
Az önce kahvaltı yaparken sandalyeden düştü kaşla göz arası
Üstelik eşim ile benim aramda idi sandalyesi
Ay kendimi hayal ediyorum sen anlatınca biz de öyleyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…