Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Ay kendimi hayal ediyorum sen anlatınca biz de öyleyiz ☺
Sıkı dur aklın gidecek bu yaptığına

İki gece önce ben uyurken uyanmış, telefonumu komidinin üzerinden almış, watsapa girmiş, videolar çekip gruplara göndermiş, mesajlar yazmış.
Ekran ışığına uyandım aldım elinden, hemen kontrol ettim silinebilenleri sildim.
Sabah eşim "gecenin 3 ünde watsapa durum atılır mı, sabahi bekleseydin" dedi
Bı baktım, YouTube den bir videonun linkini paylaşmış, 43 kişide görmüş

Bu erkekler neden böyle ya hemen küsüyorlar. Bence o senin hep alttan almana alışmış canım. Nasıl olsa sen yine bir adım atacaksın kendini haksız bulup ona göre davranacaksın diye o da kuslugu sürdürüyor. Tavrını koy tatlim
Kocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..

Sonra kabarıp kendilerini mercimekten sayıyorlar.
Senin bu cümlelerine hayranım.

Senin telefonla mi yapmış bunları abla

Aynen, telefona şifre koydum bende

Amin, inşaallah canım

Tünaydınnnnnn 17 saat uyuyan benden
oh dınlenmıs ve dıncsındır
aman yarabbım maşallah mı desem, allah kolaylık versınmı desem.
Kac yasındaydı canım. Sımdıkı cocuklar teknolojı cocugu
amin canım. İnş hayırlısından olsun inş

Haklsn cnm saolasin hadi hayırlısı

Ablam Doydum galiba sanırsam

Hanımlar hanımlar bu paylaşımı yapmak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?

Detokslar kilo verirmez, ödem attırır, kilo verdim sanarsın canım.
Bu hafta -3 görürsün, haftaya +3
Boşuna zaman kaybı.
Hayatını biraz düzene koysan, misafirlik durumlarını azaltsan verirsin.
Hergün misafiri gelen yada misafirliğe giden birinin kilo vermesi imkansız bence

Selam 9.takimin fıstık olma yolunda ilerliyen kizlari
15 gündür yağmayan kar ben spora gitmek isteyince gece yağmış
Pazartesiye Allah kerim artık.
Daha kahvalti yapmadım kızı uyutuyorum bugün dikkatte edicem akşam menümü yazarım

Nefsine hakim olup kesin kararli isen misafirlede verilir .Ben misafire ayrı kendime ayrı menü yaptigim olmuştu eskiden .Bayramda 3 kilo üstü verdigimi bile hatırlıyorum yeterki kendini ikna et bu yoldan dönmemek için

Diyorum ya ben gelen bana da arkadaş yazmış durum paylaşmış bu telefonun istila edişmiş diye sürekli siliyorum aradıklarımı filan şifre koyamıyorum geçen oğlum ayağımı kesince kızım aramıştı babasını küçük bile resimlerden arıyor arayacağını

Listeye girince kesinlikle böyle bir simariklik yapmiycagimi bildikleri için liste öncesi görmezden geldi iyi yürekli kaptanım ve takım arkadaşlarım ponicigim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…