- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.941
Sıkı dur aklın gidecek bu yaptığınaAy kendimi hayal ediyorum sen anlatınca biz de öyleyiz ☺
Tünaydın, neyden kaçıyorsun canım :))Tünaydınnnnnn 17 saat uyuyan benden
Bu erkekler neden böyle ya hemen küsüyorlar. Bence o senin hep alttan almana alışmış canım. Nasıl olsa sen yine bir adım atacaksın kendini haksız bulup ona göre davranacaksın diye o da kuslugu sürdürüyor. Tavrını koy tatlimAbla o kadar şaçma bir konuyla tartıstık anlatsam bumu dersınız. Ama akşam aynı konuyu konusurken konusma başka yerlere gıdıp kavga konusu olup ıyıce buyudu.
Eşimin en sevmedıgım huyy hıcbır zaman haksız olmamasıdır. Hep o haklı. Şu anda da kendını haklı gordugu için kus beyfendı.
O kusup konusmadıkca sınırlerım ıyıce yerınden fırlıyor. Insan hıc dusunmezmı dusunemıyor. Empatı sıfır.
Yıllardır o kusunce hatalı olan benım heralde dıyıp alttan alıyordum ama sımdı dusununce bakıyırom bende sureklı haksız olamam heralde.
Sabah sabah ıcınızı sısırdım.
Senin bu cümlelerine hayranım.Kocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..
Sonra kabarıp kendilerini mercimekten sayıyorlar.
Senin telefonla mi yapmış bunları ablaSıkı dur aklın gidecek bu yaptığına
İki gece önce ben uyurken uyanmış, telefonumu komidinin üzerinden almış, watsapa girmiş, videolar çekip gruplara göndermiş, mesajlar yazmış.
Ekran ışığına uyandım aldım elinden, hemen kontrol ettim silinebilenleri sildim.
Sabah eşim "gecenin 3 ünde watsapa durum atılır mı, sabahi bekleseydin" dedi
Bı baktım, YouTube den bir videonun linkini paylaşmış, 43 kişide görmüş
Aynen, telefona şifre koydum bendeBu erkekler neden böyle ya hemen küsüyorlar. Bence o senin hep alttan almana alışmış canım. Nasıl olsa sen yine bir adım atacaksın kendini haksız bulup ona göre davranacaksın diye o da kuslugu sürdürüyor.
Senin bu cümlelerine h
Senin telefonla mi yapmış bunları abla
Amin, inşaallah canımBugün çok güzel bir rüya gördüm ve ilk sizinle paylaşıyorum.
Rüyamda ikiz çocuklarım var. Saçların uzamis ve zayifimmm. Ikiz cocuklarimi bebek arabasiyla gezdiriyorum ayyy nasil mutluyummm
Hayır olsun inşallah. Sağlıkla gerçek olsun inşallah
Haketmiş yani çok ayıp şok oldum.Aynen, telefona şifre koydum bende
Amin, inşaallah canım
Dişim geçti, sarmısak çiğnedim.
Nasıl oldun abla ? Dişin elin kolun...
oh dınlenmıs ve dıncsındırTünaydınnnnnn 17 saat uyuyan benden
aman yarabbım maşallah mı desem, allah kolaylık versınmı desem.Sıkı dur aklın gidecek bu yaptığına
İki gece önce ben uyurken uyanmış, telefonumu komidinin üzerinden almış, watsapa girmiş, videolar çekip gruplara göndermiş, mesajlar yazmış.
Ekran ışığına uyandım aldım elinden, hemen kontrol ettim silinebilenleri sildim.
amin canım. İnş hayırlısından olsun inşBugün çok güzel bir rüya gördüm ve ilk sizinle paylaşıyorum.
Rüyamda ikiz çocuklarım var. Saçların uzamis ve zayifimmm. Ikiz cocuklarimi bebek arabasiyla gezdiriyorum ayyy nasil mutluyummm
Hayır olsun inşallah. Sağlıkla gerçek olsun inşallah
Inşallah ablam şifa senin üzerine olsun ...Dişim geçti, sarmısak çiğnedim.
Kolum ve elimde çok hafif bir ağrı var, o da birkaç güne tamamen geçer diye düşünüyorum canım
Haklsn cnm saolasin hadi hayırlısıYani korkuyorum ama hemen de başlamayacağım oğlum da 3.5 yaşını geçsin öyle baktım olmuyor özeli bırakırım planım bu ama nasip ☺
Artı olmamış canım ama sonucu düşün ona göre beslen canım sonra vermek daha zor korumak daha kolay
Evet canım hiç konuşmadık sanırım ☺
Korkma çocuk ne kadar hareketli o kadar Zeki gibi bir yazı okumuştum çok hareketli
Olduğu için sürekli oyun buluyor kendine hiç televizyon tv telefon istemiyor mesela kendi üretiyor bu konu ile çok iyi kendi başına iş yapıyor bence güzel evet çok yoruluyorum ama onlardan uzak olduğu için mutluyum
Ay kendimi hayal ediyorum sen anlatınca biz de öyleyiz ☺
Ablam Doydum galiba sanırsamtatlim biz basindan beri sana karatay tarzı yap diyoruz zaten :)))
Bakliyati cuma cumartesi falan yiyebilirsin
Tabi her aksamda karbon iyi olmaz :))
Meyve yediginde yanina kuruyemis yada süt yogurt eklersen iyi olur
Bide emzirdigin icin senin 3.5 lt su icmen gerekir
Ahh dilek ahhhyedin doydunmu herseyi :))
Detokslar kilo verirmez, ödem attırır, kilo verdim sanarsın canım.Hanımlar hanımlar bu paylaşımı yapmak istiyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Nefsine hakim olup kesin kararli isen misafirlede verilir .Ben misafire ayrı kendime ayrı menü yaptigim olmuştu eskiden .Bayramda 3 kilo üstü verdigimi bile hatırlıyorum yeterki kendini ikna et bu yoldan dönmemek içinDetokslar kilo verirmez, ödem attırır, kilo verdim sanarsın canım.
Bu hafta -3 görürsün, haftaya +3
Boşuna zaman kaybı.
Hayatını biraz düzene koysan, misafirlik durumlarını azaltsan verirsin.
Hergün misafiri gelen yada misafirliğe giden birinin kilo vermesi imkansız bence
Ah canım sen maşallah 84lerw inmissin bense 89 oldum seninle yarışmak benim ne haddine
Diyorum ya ben gelen bana da arkadaş yazmış durum paylaşmış bu telefonun istila edişmiş diye sürekli siliyorum aradıklarımı filan şifre koyamıyorum geçen oğlum ayağımı kesince kızım aramıştı babasını küçük bile resimlerden arıyor arayacağınıSıkı dur aklın gidecek bu yaptığına
Listeye girince kesinlikle böyle bir simariklik yapmiycagimi bildikleri için liste öncesi görmezden geldi iyi yürekli kaptanım ve takım arkadaşlarım ponicigimE süper canm beğenmiyorsn bana ver eksini
Hedefine de ulaşmışsın hem
Abow
Süper 1 ayda kaç kilo vermiş oldun?
Yiyipte kilo almaman beni çatlatıyor
Vaav yüzdeye bak şaşı oldum
Süpersin harika ötesisin adonisli kedi
Ağlama mefkuşum artıda değilsin
Psikoloğa gitmene çok sevindim canm
Güzel kaptanım
Çok güzel canm tebrkler
Ay inşaallah ya çakıldm kaldm 8lere
Ela hoşgeldin ben Poni
Kim idare etti seni kız bana da söyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?