Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Detoks konusunda bişey diyemeyeceğim. Misafirlik durumunu olabildiğince azaltiyoruz fakat bizim böyle düzenimiz yani misafir yoğunluğu olan bir hayatımız var. Ama misafir varkende dikkat edebiliyorum. Misafire yemek yaptigimda muhakkak bana da uygun bir şey oluyor.
Imkansız değil bence dikkat ettiği sürece yine verilir abla.

Selam canım.
Nerde ikamet ediyorsun bende kar manzarasıyla karşılaştım Ankaradayım.
Spora bende yazılmak istiyorum ama eşim beni nedeni bilmediğim bir şekilde erteliyor.... Ama yazilacagiimm.

Hayrolsun inşallah canım
Ah canım sen maşallah 84lerw inmissin bense 89 oldum seninle yarışmak benim ne haddine
Kuzum benim zaten çok dişli bir rakibim var Zuhal abla kendine rakip arıyordu ben de seni önerdim hepimiz vereceğiz inşallah bu cuma hayırlısıyla listeye de girersin

Günaydın 9.takımın güzelleri
Herkese kaçamaksız mutlu bir hafta sonu diliyorum
inşallahhh
bu şekilde zaten metabolizma çalışmaz abla diyorum ama işte diyetisyenler bile diyor düzenli ve sağlıklı yemek gerekiyor tabi sende hafta içi iş yüzünden zor ama n azından erken gelince ve hafta sonları aç bırakma çok büyük faydasını göreceksin.
Ve spor artık bence yapmalısın en azından hafta sonları
Kilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah
Bu artı bişey değil canım
canını sıkma inşallah Birgün değişir
kümesemi
Kocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..

Sonra kabarıp kendilerini mercimekten sayıyorlar.
aha bide mercimek
Bu yıl 3 öğrenciye yaptım onu, kağıdıyla atmadım ama "kağıdını tüm öğretmenlerle birlikte okuduk" dedim
o öğrencinin yerinde olmak istemezdim
regl etkisi vardır ama yediklerinlede canım lütfen artık kendine değer verip eksiye düş ne güzel vermiştin keşke listeden cıkmasaydın
Hadi ya vala yaramazlık olarak erkek bebekten çok korkuyorum örnekleri gördükçe bende erken hissettim insAllah uslu olur
hepsi aynı değil canım ben yeğenlerim hep erkek benim kızlardan uslular benimkiler yerinde durmuyor mübarek
Az önce kahvaltı yaparken sandalyeden düştü kaşla göz arası
Üstelik eşim ile benim aramda idi sandalyesi
inşallah bişey olmamıştır canım
onu benim küçük cadaloz teyzesinde yapmış kendi videolarını cekmiş bide yollamış arkadaşlarına
Hayır olsun inşallah canım. Allahım gönlünde ne varsa nasip etsin hayırlısıyla

Bizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Bide benim cok pis bi huyum var.sinirlenince geri sakinlesmiyorum.adam odasina kaciyor.oraya da gidiyorum.canından bezdirene kadar başının etini yiyorum.ama bunlar benim sabredip sabredip en sonunda patlamamla oluyor.
Dün mesela tartistik.baktim üzerime yürüyor.sabrettim sabrettim en sonunda ayaga bi kalktim.tuttum yakasindan.ne oluyor sana dedim.yeter be dedim.ben öyle dayagi yiyip oturanlardan degilim dedim:)
Döverim seni akini basina al dedim.daha da cıldirtırsan öldürürüm seni cocuguna doyamazsin dedim.odasina kacti.tabi bende arkasindan saydim epey.konusmuyorum hala.
Hep kadinlar mi dayak yicek ya.
Konu da da ben hakliyim.zirt pırt abisiyle babasini yemege cagiracakmisim.benim cocugum zaten haftalardir hasta.misadirlerim.var.ben rejimdeyim.evim zaten bos kalmiyor.hergün bize gelmelerini istemiyorum.kapali bi bayanim rahat etmiyorum.
Yeter ulan dedim.
Ben biraz boylu poslu güçlü biriyim.adamin bileğini bükerim.bi yamuk yapsin boynunu kirarım.adam olsunlar azcık.

Kız gözümde yarmagül canlandı ne ettin öyle adam pısmış kaçmış

Sesizligin gecerli olmadigina cok güzel orneksin

hayir olsun insallah cnm Allah kalbine göre versin
haklisin cnm spora baslamam gerekiyor :)

Helal sana kız İyi etmişsin bazen gerçekten böyle davranılmayı hak ediyorlar

Helal sana kız İyi etmişsin bazen gerçekten böyle davranılmayı hak ediyorlar
Cok sabirliyim.iyiyim.iyi niyetimi suistmal ediyorlar.yahu kv öleli 3 ay olacak.sürekli bwnde yattilar yediler ictiler.bigün kocam Allah razi olsun demedi.
Simdi hergun gelmwsinler biraz rahat edeyim dedim benden kotüsu yok.nankörler iste.

Kadına şiddete kızdığımız kadar erkeğe olana da kizmaliyiz bence. Lütfen beni yanlış anlama ama bu da psikolojik şiddet. Bir erkeğe seni döverim demek çok uygun gelmiyo bana onların ruh dünyası psikolojileri bizden çok farklı kaldıramayacaklari bazı sözler var. Kesinlikle aranızdaki konuda haklısin ya da haksızsın demiyorum ama ilişkinizin sağlığı için bence kendini daha farklı ifade etmelisin.

Hayrolsun inşallah canım

Kuzum benim zaten çok dişli bir rakibim var Zuhal abla kendine rakip arıyordu ben de seni önerdim hepimiz vereceğiz inşallah bu cuma hayırlısıyla listeye de girersin
Zd
Hayrolsun inşallah canım

Listeye giriyim öyle mefkusumun boyunun ölçüsünü alıyım diyorum Bu hafta odemi atıyım ben

GastrikAsit canım haftanın 1.si olduğun için sırrını paylaşman gerekiyor en geç Perşembe gününe kadar

Eşim bugün okula kursa gitti oh be düzenimi özlemişim işlerim çabuk bitti bugün yemeğimde var
Yaaa bende bi bitirebilsem sabahtan beri temizlik yapıyorum
Kuzumm hayır olsun inşallah Rabbim gönlündekini hayirli zamanda versin inşallah.
Benim hayalim de ikiz
Bu kadar zaman olmadı ikiz olsun da arayi kapatayim bi kere de meseleyi bitireyim diyorum
Ben bazen olmuyo diye üzülünce de eşim bak bizim üçüzlerimiz olacak baktirmaya adam ariycaksin yetisemiyceksin falan diye kendince teselli ediyo beni

Çok heyecanlı
Tamam canım biraz dusuneyim ne yazacagimi paylaşırım inşallah.

Yanlıs düşünüyorsun baana gore.cünkü kıyas diye bisey var.kimse kimseye durduk yere böyle davranmiyor.ayni sey sizin basiniza gelmis olsaydi sizde nefsinizi karsiliğinca savunurdunuz.
Piskoloji apayri bi konu.burda savunma diye bisey var

Kızlar neler var akşam menünüzde. Eşim akşam balık yiyelim dedi mecbur onu bekliycem yemeğe.9 da yiycem yani akşam yemeğini. Hep kızartma yapıyoduk bu sefer ona hamsi kizarticam kendime ayri fırında yapicam. Palamut alıp yapayım diyorum yağlı mı olur sizce ne tavsiye edersiniz?
Handandandan seninle rekabet uğruna balik yanına şalgam suyu zevkimden vazgecicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…