- 20 Temmuz 2018
- 1.659
- 7.456
- 108
- 33
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.961
Detoks konusunda bişey diyemeyeceğim. Misafirlik durumunu olabildiğince azaltiyoruz fakat bizim böyle düzenimiz yani misafir yoğunluğu olan bir hayatımız var. Ama misafir varkende dikkat edebiliyorum. Misafire yemek yaptigimda muhakkak bana da uygun bir şey oluyor.Detokslar kilo verirmez, ödem attırır, kilo verdim sanarsın canım.
Bu hafta -3 görürsün, haftaya +3
Boşuna zaman kaybı.
Hayatını biraz düzene koysan, misafirlik durumlarını azaltsan verirsin.
Hergün misafiri gelen yada misafirliğe giden birinin kilo vermesi imkansız bence
Selam canım.Selam 9.takimin fıstık olma yolunda ilerliyen kizlari
15 gündür yağmayan kar ben spora gitmek isteyince gece yağmış☹
Pazartesiye Allah kerim artık.
Daha kahvalti yapmadım kızı uyutuyorum bugün dikkatte edicem akşam menümü yazarım
Hayrolsun inşallah canımBugün çok güzel bir rüya gördüm ve ilk sizinle paylaşıyorum.
Rüyamda ikiz çocuklarım var. Saçların uzamis ve zayifimmm. Ikiz cocuklarimi bebek arabasiyla gezdiriyorum ayyy nasil mutluyummm
Hayır olsun inşallah. Sağlıkla gerçek olsun inşallah
Kuzum benim zaten çok dişli bir rakibim var Zuhal abla kendine rakip arıyordu ben de seni önerdim hepimiz vereceğiz inşallah bu cuma hayırlısıyla listeye de girersinAh canım sen maşallah 84lerw inmissin bense 89 oldum seninle yarışmak benim ne haddine☺
inşallahhhGünaydın 9.takımın güzelleri
Herkese kaçamaksız mutlu bir hafta sonu diliyorum
bu şekilde zaten metabolizma çalışmaz abla diyorum ama işteGunaydinnn mutlu haftasonlari
Dünkü menüden cikan sonuca gore iyice anladimki az yemek işe yaramiyor bende
Bosuna ac kalmışım
Gecen haftasonu ogunlerim dolu olmasina ragmen pazartesi - 500dum
Face de okudum
Az yag yiyince vucut yag depolamaya geciyormus
Bugun onu yasadim
Bu artı bişey değil canımKilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah❤
canını sıkma inşallah Birgün değişirAbla o kadar şaçma bir konuyla tartıstık anlatsam bumu dersınız. Ama akşam aynı konuyu konusurken konusma başka yerlere gıdıp kavga konusu olup ıyıce buyudu.
Eşimin en sevmedıgım huyy hıcbır zaman haksız olmamasıdır. Hep o haklı. Şu anda da kendını haklı gordugu için kus beyfendı.
O kusup konusmadıkca sınırlerım ıyıce yerınden fırlıyor. Insan hıc dusunmezmı dusunemıyor. Empatı sıfır.
Yıllardır o kusunce hatalı olan benım heralde dıyıp alttan alıyordum ama sımdı dusununce bakıyırom bende sureklı haksız olamam heralde.
Sabah sabah ıcınızı sısırdım.
kümesemiCnm ozellikle biz gibi cahil yasda evlenenlerin en buyuk yaptigi hata adamlari tepemize cikartmak oluyor
Zamanla biz akillaniyoruz ama onlarin bunu kabul etmeleri zaman aliyor
Bu dunyada sessizlik, alttan alma hanimefendilk işe yaramiyor
Çata çat pata pat olacan o zaman hakli olursun ::)
Sen hakliysan küser se küssün, kümese girsin
Sen 2 misli küs :))
aha bide mercimekKocayla tartışınca modunuzu düşürmeyin ya..
Sonra kabarıp kendilerini mercimekten sayıyorlar.
Bu yıl 3 öğrenciye yaptım onu, kağıdıyla atmadım ama "kağıdını tüm öğretmenlerle birlikte okuduk" dedim
regl etkisi vardır ama yediklerinlede canım lütfen artık kendine değer verip eksiye düş ne güzel vermiştin keşke listeden cıkmasaydınKılo bıldırımım felaket
Gecen cuma 71
Bu cuma 72.5
Yedıklerım buyuk oranda etkılı.
Gece hıc uyumadım dıyebılırım mınıgımde huzursuzdu bu gece.
Reglde sasırdı bu ay yıne arada pembe leke gelıyor ama adet gıbı degıl onun sıslıgıde var sanırım
hepsi aynı değil canım ben yeğenlerim hep erkek benim kızlardan uslular benimkiler yerinde durmuyor mübarekHadi ya vala yaramazlık olarak erkek bebekten çok korkuyorum örnekleri gördükçebende erken hissettim insAllah uslu olur
inşallah bişey olmamıştır canımAz önce kahvaltı yaparken sandalyeden düştü kaşla göz arası
Üstelik eşim ile benim aramda idi sandalyesi
onu benim küçük cadaloz teyzesinde yapmış kendi videolarını cekmiş bide yollamış arkadaşlarınaSıkı dur aklın gidecek bu yaptığına
İki gece önce ben uyurken uyanmış, telefonumu komidinin üzerinden almış, watsapa girmiş, videolar çekip gruplara göndermiş, mesajlar yazmış.
Ekran ışığına uyandım aldım elinden, hemen kontrol ettim silinebilenleri sildim.
Sabah eşim "gecenin 3 ünde watsapa durum atılır mı, sabahi bekleseydin" dedi
Bı baktım, YouTube den bir videonun linkini paylaşmış, 43 kişide görmüş
Hayır olsun inşallah canım. Allahım gönlünde ne varsa nasip etsin hayırlısıylaBugün çok güzel bir rüya gördüm ve ilk sizinle paylaşıyorum.
Rüyamda ikiz çocuklarım var. Saçların uzamis ve zayifimmm. Ikiz cocuklarimi bebek arabasiyla gezdiriyorum ayyy nasil mutluyummm
Birşey olmadı canım ama çok ağladıinşallah bişey olmamıştır canım
Bizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.Bu erkekler neden böyle ya hemen küsüyorlar. Bence o senin hep alttan almana alışmış canım. Nasıl olsa sen yine bir adım atacaksın kendini haksız bulup ona göre davranacaksın diye o da kuslugu sürdürüyor. Tavrını koy tatlim
Senin bu cümlelerine hayranım.
Senin telefonla mi yapmış bunları abla
Kız gözümde yarmagül canlandı ne ettin öyle adam pısmış kaçmışBizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Bide benim cok pis bi huyum var.sinirlenince geri sakinlesmiyorum.adam odasina kaciyor.oraya da gidiyorum.canından bezdirene kadar başının etini yiyorum.ama bunlar benim sabredip sabredip en sonunda patlamamla oluyor.
Dün mesela tartistik.baktim üzerime yürüyor.sabrettim sabrettim en sonunda ayaga bi kalktim.tuttum yakasindan.ne oluyor sana dedim.yeter be dedim.ben öyle dayagi yiyip oturanlardan degilim dedim:)
Döverim seni akini basina al dedim.daha da cıldirtırsan öldürürüm seni cocuguna doyamazsin dedim.odasina kacti.tabi bende arkasindan saydim epey.konusmuyorum hala.
Hep kadinlar mi dayak yicek ya.
Konu da da ben hakliyim.zirt pırt abisiyle babasini yemege cagiracakmisim.benim cocugum zaten haftalardir hasta.misadirlerim.var.ben rejimdeyim.evim zaten bos kalmiyor.hergün bize gelmelerini istemiyorum.kapali bi bayanim rahat etmiyorum.
Yeter ulan dedim.
Ben biraz boylu poslu güçlü biriyim.adamin bileğini bükerim.bi yamuk yapsin boynunu kirarım.adam olsunlar azcık.
Sesizligin gecerli olmadigina cok güzel orneksinBizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Bide benim cok pis bi huyum var.sinirlenince geri sakinlesmiyorum.adam odasina kaciyor.oraya da gidiyorum.canından bezdirene kadar başının etini yiyorum.ama bunlar benim sabredip sabredip en sonunda patlamamla oluyor.
Dün mesela tartistik.baktim üzerime yürüyor.sabrettim sabrettim en sonunda ayaga bi kalktim.tuttum yakasindan.ne oluyor sana dedim.yeter be dedim.ben öyle dayagi yiyip oturanlardan degilim dedim:)
Döverim seni akini basina al dedim.daha da cıldirtırsan öldürürüm seni cocuguna doyamazsin dedim.odasina kacti.tabi bende arkasindan saydim epey.konusmuyorum hala.
Konu da da ben hakliyim.zirt pırt abisiyle babasini yemege cagiracakmisim.benim cocugum zaten haftalardir hasta.misadirlerim.var.ben rejimdeyim.evim zaten bos kalmiyor.hergün bize gelmelerini istemiyorum.kapali bi bayanim rahat etmiyorum.
Yeter ulan dedim.
Ben biraz boylu poslu güçlü biriyim.adamin bileğini bükerim.bi yamuk yapsin boynunu kirarım.adam olsunlar azcık.
hayir olsun insallah cnm Allah kalbine göre versinBugün çok güzel bir rüya gördüm ve ilk sizinle paylaşıyorum.
haklisin cnm spora baslamam gerekiyor :)şekilde zaten metabolizma çalışmaz abla diyorum ama iştediyetisyenler bile diyor düzenli ve sağlıklı yemek gerekiyor tabi sende hafta içi iş yüzünden zor ama n azından erken gelince ve hafta sonları aç bırakma çok büyük faydasını göreceksin.
Ve spor artık bence yapmalısın en azından hafta sonları
Helal sana kızBizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Yeter ulan dedim.
Tabirin hoşuma gitmedi desem?Kız gözümde yarmagül canlandı ne ettin öyle adam pısmış kaçmış
Aynen abla.sustuum sustum baktim olmuyor.bana vurmaya kalkiyor.bende kalktim bi güzel patakladim.kim ne ekerse onu bicerSesizligin gecerli olmadigina cok güzel orneksin
Cok sabirliyim.iyiyim.iyi niyetimi suistmal ediyorlar.yahu kv öleli 3 ay olacak.sürekli bwnde yattilar yediler ictiler.bigün kocam Allah razi olsun demedi.Helal sana kızİyi etmişsin bazen gerçekten böyle davranılmayı hak ediyorlar
Kadına şiddete kızdığımız kadar erkeğe olana da kizmaliyiz bence. Lütfen beni yanlış anlama ama bu da psikolojik şiddet. Bir erkeğe seni döverim demek çok uygun gelmiyo bana onların ruh dünyası psikolojileri bizden çok farklı kaldıramayacaklari bazı sözler var. Kesinlikle aranızdaki konuda haklısin ya da haksızsın demiyorum ama ilişkinizin sağlığı için bence kendini daha farklı ifade etmelisin.Bizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Yeter ulan dedim.
ZdHayrolsun inşallah canım
Kuzum benim zaten çok dişli bir rakibim var Zuhal abla kendine rakip arıyordu ben de seni önerdim hepimiz vereceğiz inşallah bu cuma hayırlısıyla listeye de girersin
Listeye giriyim öyle mefkusumun boyunun ölçüsünü alıyım diyorumHayrolsun inşallah canım
Kuzum benim zaten çok dişli bir rakibim var Zuhal abla kendine rakip arıyordu ben de seni önerdim hepimiz vereceğiz inşallah bu cuma hayırlısıyla listeye de girersin
Yaaa bende bi bitirebilsem sabahtan beri temizlik yapıyorumEşim bugün okula kursa gitti oh be düzenimi özlemişim işlerim çabuk bitti bugün yemeğimde var
Kuzumm hayır olsun inşallahBugün çok güzel bir rüya gördüm ve ilk sizinle paylaşıyorum.
Çok heyecanlıGastrikAsit canım haftanın 1.si olduğun için sırrını paylaşman gerekiyor en geç Perşembe gününe kadar
Birinciler Sırlarını Paylaşıyor!
Cuma Zayıflama Yarışması 2007 yılından bu yana devam etmekte.. Şu an itibariyle 341 etabı geride bırakmış bulunuyoruz. Her etap en çok kilo vermeyi başaran arkadaşımızı birinci seçiyoruz ve onlar da bizlerle, başarılarının sırlarını paylaşıyorlar.. İşte bu topikte geçmişten bugüne...www.kadinlarkulubu.com
Yanlıs düşünüyorsun baana gore.cünkü kıyas diye bisey var.kimse kimseye durduk yere böyle davranmiyor.ayni sey sizin basiniza gelmis olsaydi sizde nefsinizi karsiliğinca savunurdunuz.Kadına şiddete kızdığımız kadar erkeğe olana da kizmaliyiz bence. Lütfen beni yanlış anlama ama bu da psikolojik şiddet. Bir erkeğe seni döverim demek çok uygun gelmiyo bana onların ruh dünyası psikolojileri bizden çok farklı kaldıramayacaklari bazı sözler var. Kesinlikle aranızdaki konuda haklısin ya da haksızsın demiyorum ama ilişkinizin sağlığı için bence kendini daha farklı ifade etmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?