- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #342.981
İç şalgamı canım, ben tatlımı bile yedimKızlar neler var akşam menünüzde. Eşim akşam balık yiyelim dedi mecbur onu bekliycem yemeğe.9 da yiycem yani akşam yemeğini. Hep kızartma yapıyoduk bu sefer ona hamsi kizarticam kendime ayri fırında yapicam. Palamut alıp yapayım diyorum yağlı mı olur sizce ne tavsiye edersiniz?
Handandandan seninle rekabet uğruna balik yanına şalgam suyu zevkimden vazgecicem
Canım aranızdaki ilişkinin dinamiğini bilemem tabiki. Ama bana gore genel-geçer bir kural bu. Ben sadece fikrimi söyledim herkes ilişkisini en iyi kendisi bilirYanlıs düşünüyorsun baana gore.cünkü kıyas diye bisey var.kimse kimseye durduk yere böyle davranmiyor.ayni sey sizin basiniza gelmis olsaydi sizde nefsinizi karsiliğinca savunurdunuz.
Piskoloji apayri bi konu.burda savunma diye bisey var
Ne diyosunnnnn o zaman 1-0 öne geçme şansım varsa hiç icmiyimİç şalgamı canım, ben tatlımı bile yedim
Cnm baligi firinda yaptiktan sonra kendi yagi faydaliKızlar neler var akşam menünüzde. Eşim akşam balık yiyelim dedi mecbur onu bekliycem yemeğe.9 da yiycem yani akşam yemeğini. Hep kızartma yapıyoduk bu sefer ona hamsi kizarticam kendime ayri fırında yapicam. Palamut alıp yapayım diyorum yağlı mı olur sizce ne tavsiye edersiniz?
Handandandan seninle rekabet uğruna balik yanına şalgam suyu zevkimden vazgecicem
Tamam abla yağ koymadan limon ve kekikle sos yapayım öyle pisiriyim o zamanCnm baligi firinda yaptiktan sonra kendi yagi faydali
Valla canım sen iyi niyetinden bir şeyler yaparsın zorunda olmadığın halde insanlar sanki görevinmiş gibi görürler yapmadığında da sanki sen suçluymuşsun gibi davranırlar o yüzden olabildiğince mesafeli olmak en doğrusuCok sabirliyim.iyiyim.iyi niyetimi suistmal ediyorlar.yahu kv öleli 3 ay olacak.sürekli bwnde yattilar yediler ictiler.bigün kocam Allah razi olsun demedi.
Simdi hergun gelmwsinler biraz rahat edeyim dedim benden kotüsu yok.nankörler iste.
Canım ben de fırında yapıyorum kendi yağsız güzel oluyor neden şalgam içmiyorsun ki kalorisi çok düşük ama tuzlu olduğundan ödem yapar diye düşündüğünden mi ?Kızlar neler var akşam menünüzde. Eşim akşam balık yiyelim dedi mecbur onu bekliycem yemeğe.9 da yiycem yani akşam yemeğini. Hep kızartma yapıyoduk bu sefer ona hamsi kizarticam kendime ayri fırında yapicam. Palamut alıp yapayım diyorum yağlı mı olur sizce ne tavsiye edersiniz?
Abla sen ketocansın senin dünyan apayrı o yüzden ben yorum yapmayayımBendaha aksam icin karar vermedim
Aksam schirtaki noddle yapmistim gec oldu diye yemediydim
Öğlene dogru onu yedim, onceden yaptigimda sevmistim bu sefer begenmedim tabağa koymus oldum
Sonrada gelin ugramisti biraz onunla kahvalti yaptim
Bulut ekmek yapip onla pizzami yapsam diyorum aksama
Evde de hic sebze yok
inş canım benıminşallahhh
bu şekilde zaten metabolizma çalışmaz abla diyorum ama iştediyetisyenler bile diyor düzenli ve sağlıklı yemek gerekiyor tabi sende hafta içi iş yüzünden zor ama n azından erken gelince ve hafta sonları aç bırakma çok büyük faydasını göreceksin.
Ve spor artık bence yapmalısın en azından hafta sonları
Bu artı bişey değil canım
canını sıkma inşallah Birgün değişir
kümesemi
aha bide mercimek
o öğrencinin yerinde olmak istemezdim
regl etkisi vardır ama yediklerinlede canım lütfen artık kendine değer verip eksiye düş ne güzel vermiştin keşke listeden cıkmasaydın
hepsi aynı değil canım ben yeğenlerim hep erkek benim kızlardan uslular benimkiler yerinde durmuyor mübarek
inşallah bişey olmamıştır canım
onu benim küçük cadaloz teyzesinde yapmış kendi videolarını cekmiş bide yollamış arkadaşlarına
Hayır olsun inşallah canım. Allahım gönlünde ne varsa nasip etsin hayırlısıyla
kız naptın sen. Valla benımkınıde tutup sılkeleyıp napıyon sen dıyesım geldı.Bizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Bide benim cok pis bi huyum var.sinirlenince geri sakinlesmiyorum.adam odasina kaciyor.oraya da gidiyorum.canından bezdirene kadar başının etini yiyorum.ama bunlar benim sabredip sabredip en sonunda patlamamla oluyor.
Dün mesela tartistik.baktim üzerime yürüyor.sabrettim sabrettim en sonunda ayaga bi kalktim.tuttum yakasindan.ne oluyor sana dedim.yeter be dedim.ben öyle dayagi yiyip oturanlardan degilim dedim:)
Döverim seni akini basina al dedim.daha da cıldirtırsan öldürürüm seni cocuguna doyamazsin dedim.odasina kacti.tabi bende arkasindan saydim epey.konusmuyorum hala.
Hep kadinlar mi dayak yicek ya.
Konu da da ben hakliyim.zirt pırt abisiyle babasini yemege cagiracakmisim.benim cocugum zaten haftalardir hasta.misadirlerim.var.ben rejimdeyim.evim zaten bos kalmiyor.hergün bize gelmelerini istemiyorum.kapali bi bayanim rahat etmiyorum.
Yeter ulan dedim.
Ben biraz boylu poslu güçlü biriyim.adamin bileğini bükerim.bi yamuk yapsin boynunu kirarım.adam olsunlar azcık.
Canım açıkçası ben yaptığını hiç hoş karşılaşmadım.Bizde ben küsüyorum canim.evlendigimizden beri bu böyle.esim küsmez.ben kızar bağırırım bazen.konuşmaya başlarsam konusur geri.
Bide benim cok pis bi huyum var.sinirlenince geri sakinlesmiyorum.adam odasina kaciyor.oraya da gidiyorum.canından bezdirene kadar başının etini yiyorum.ama bunlar benim sabredip sabredip en sonunda patlamamla oluyor.
Dün mesela tartistik.baktim üzerime yürüyor.sabrettim sabrettim en sonunda ayaga bi kalktim.tuttum yakasindan.ne oluyor sana dedim.yeter be dedim.ben öyle dayagi yiyip oturanlardan degilim dedim:)
Döverim seni akini basina al dedim.daha da cıldirtırsan öldürürüm seni cocuguna doyamazsin dedim.odasina kacti.tabi bende arkasindan saydim epey.konusmuyorum hala.
Hep kadinlar mi dayak yicek ya.
Konu da da ben hakliyim.zirt pırt abisiyle babasini yemege cagiracakmisim.benim cocugum zaten haftalardir hasta.misadirlerim.var.ben rejimdeyim.evim zaten bos kalmiyor.hergün bize gelmelerini istemiyorum.kapali bi bayanim rahat etmiyorum.
Yeter ulan dedim.
Ben biraz boylu poslu güçlü biriyim.adamin bileğini bükerim.bi yamuk yapsin boynunu kirarım.adam olsunlar azcık.
Cnm bende ekmek baklagil turevleri yok gerisi serbest :))Abla sen ketocansın senin dünyan apayrı o yüzden ben yorum yapmayayım
Canım BDV'den öğrendiğim birşey var.Cok sabirliyim.iyiyim.iyi niyetimi suistmal ediyorlar.yahu kv öleli 3 ay olacak.sürekli bwnde yattilar yediler ictiler.bigün kocam Allah razi olsun demedi.
Simdi hergun gelmwsinler biraz rahat edeyim dedim benden kotüsu yok.nankörler iste.
Benim de hayalim hep ikiz ikiz doğurmaktı, olmadıYaaa bende bi bitirebilsem sabahtan beri temizlik yapıyorum
Kuzumm hayır olsun inşallahRabbim gönlündekini hayirli zamanda versin inşallah.
Benim hayalim de ikiz ❤
Bu kadar zaman olmadı ikiz olsun da arayi kapatayim bi kere de meseleyi bitireyim diyorum
Ben bazen olmuyo diye üzülünce de eşim bak bizim üçüzlerimiz olacak baktirmaya adam ariycaksin yetisemiyceksin falan diye kendince teselli ediyo beni
Belli olmaz o iş, şimdiden pes etmeNe diyosunnnnn o zaman 1-0 öne geçme şansım varsa hiç icmiyim
Şaka maka sen bu hafta az vermiştin kesin geçersin beni
Bulut ekmek nedir, oraya ait birşey mi?Bendaha aksam icin karar vermedim
Aksam schirtaki noddle yapmistim gec oldu diye yemediydim
Öğlene dogru onu yedim, onceden yaptigimda sevmistim bu sefer begenmedim tabağa koymus oldum
Sonrada gelin ugramisti biraz onunla kahvalti yaptim
Bulut ekmek yapip onla pizzami yapsam diyorum aksama
Evde de hic sebze yok
Evet canim.uzak durmak istiyirum.inadina burnuma kadar sokuyor.Valla canım sen iyi niyetinden bir şeyler yaparsın zorunda olmadığın halde insanlar sanki görevinmiş gibi görürler yapmadığında da sanki sen suçluymuşsun gibi davranırlar o yüzden olabildiğince mesafeli olmak en doğrusu
Aynen canim.kendisi bana vurmaya kalkisacak bende bos mu duracam.inş canım benım
kız naptın sen. Valla benımkınıde tutup sılkeleyıp napıyon sen dıyesım geldı.
Senın esın bu durumu kaldırıyor demekkı canım benımkıne bu kadar sert yapsam ters teper adama.
Tabıkı sana el kaldırmaya üstüne yurumeye hakkı yok.
Sende tepkını koymussun.
Esim bana vurmaya tesebbüs ediyor.üzerime saldiriyor bana degilde ben hakkimı savundugum icin esim adina üzülüyorsun.Canım açıkçası ben yaptığını hiç hoş karşılaşmadım.
Meselede haklı olabilirsin ama adamın üstüne yürüyüp yakasından tutup seni döverim demek bence çok abes.
Gayet güzel bir iletişim diliyle, olmadı biraz sert bir dille dediğini yaptırabilirsin.
Açıkçası üstüne yürüdüğüm, döverim dediğim bir adamın yanında kendimi kadın gibi hissedemem, kadın olduğumu hissetmezsem mutlu olamam.
Eğer bunlar çocukların yanında yaşanıyorsa, çocukların babayı saymayacaklar ve sen onların ergenlik döneminde bu davranışların sonucunu olumsuz bir şekilde alırsın.
Eşin adına çok üzüldüm.
Bende merak ettim, gözükmedi hiç bugün, bu taraflara Harbiye Dürüm yemeye mi geldi acep
Şiddet bir iletişim dili değil canım.Esim bana vurmaya tesebbüs ediyor.üzerime saldiriyor bana degilde ben hakkimı savundugum icin esim adina üzülüyorsun.
tam olarak dünyadaki adalet de sizin şimdi düsündüğünüz sey
Ayrıca kadin yaninda korktugu kisinin yaninda kadin oldugunu düsunuyorsa zaten kadinligi bitmistir.gidip bi korkulukla evlensin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?