Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

İç şalgamı canım, ben tatlımı bile yedim

Canım aranızdaki ilişkinin dinamiğini bilemem tabiki. Ama bana gore genel-geçer bir kural bu. Ben sadece fikrimi söyledim herkes ilişkisini en iyi kendisi bilir

Cnm baligi firinda yaptiktan sonra kendi yagi faydali

Valla canım sen iyi niyetinden bir şeyler yaparsın zorunda olmadığın halde insanlar sanki görevinmiş gibi görürler yapmadığında da sanki sen suçluymuşsun gibi davranırlar o yüzden olabildiğince mesafeli olmak en doğrusu

Bendaha aksam icin karar vermedim

Aksam schirtaki noddle yapmistim gec oldu diye yemediydim
Öğlene dogru onu yedim, onceden yaptigimda sevmistim bu sefer begenmedim tabağa koymus oldum

Sonrada gelin ugramisti biraz onunla kahvalti yaptim

Bulut ekmek yapip onla pizzami yapsam diyorum aksama
Evde de hic sebze yok

Canım ben de fırında yapıyorum kendi yağsız güzel oluyor neden şalgam içmiyorsun ki kalorisi çok düşük ama tuzlu olduğundan ödem yapar diye düşündüğünden mi ?

Abla sen ketocansın senin dünyan apayrı o yüzden ben yorum yapmayayım

inş canım benım
kız naptın sen. Valla benımkınıde tutup sılkeleyıp napıyon sen dıyesım geldı.

Senın esın bu durumu kaldırıyor demekkı canım benımkıne bu kadar sert yapsam ters teper adama.

Tabıkı sana el kaldırmaya üstüne yurumeye hakkı yok.

Sende tepkını koymussun.

Canım açıkçası ben yaptığını hiç hoş karşılaşmadım.

Meselede haklı olabilirsin ama adamın üstüne yürüyüp yakasından tutup seni döverim demek bence çok abes.

Gayet güzel bir iletişim diliyle, olmadı biraz sert bir dille dediğini yaptırabilirsin.

Açıkçası üstüne yürüdüğüm, döverim dediğim bir adamın yanında kendimi kadın gibi hissedemem, kadın olduğumu hissetmezsem mutlu olamam.

Eğer bunlar çocukların yanında yaşanıyorsa, çocukların babayı saymayacaklar ve sen onların ergenlik döneminde bu davranışların sonucunu olumsuz bir şekilde alırsın.

Eşin adına çok üzüldüm.

Canım BDV'den öğrendiğim birşey var.

"Eş ailesine susup, eşine konuşup eşinle kötü olma"

Direk onlarla konuş, "istemiyorum, hergün sizi ağırlayamam, benimde kendime ait bir hayatım var " diye

Benim de hayalim hep ikiz ikiz doğurmaktı, olmadı

Bulut ekmek nedir, oraya ait birşey mi?

Son düzenleme:
Evet canim.uzak durmak istiyirum.inadina burnuma kadar sokuyor.
Aynen canim.kendisi bana vurmaya kalkisacak bende bos mu duracam.
Esim bana vurmaya tesebbüs ediyor.üzerime saldiriyor bana degilde ben hakkimı savundugum icin esim adina üzülüyorsun.
tam olarak dünyadaki adalet de sizin şimdi düsündüğünüz sey
Ayrıca kadin yaninda korktugu kisinin yaninda kadin oldugunu düsunuyorsa zaten kadinligi bitmistir.gidip bi korkulukla evlensin.

Şiddet bir iletişim dili değil canım.

Takımda herkes bilir kadınların ezilmemesinden yana olduğumu, ancak bu erkekler eziklensin fikrinde olduğumu göstermez.

Saygı sevgi çerçevesinde her sorun çözülür.

Ayrıca eşimin yanında da ondan korktuğum için değil, onu saydığım için mutlu hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…