- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.001
Oppsie ekmegide deniyorya cnmBulut ekmek nedir, oraya ait birşey mi?
Bende dukandayken deneyecektim shirataki noddle ama tatsız tuzsuz diye hiç denemedim. Soslarla falan yenilebilir halı oluyormuş.Bendaha aksam icin karar vermedim
Aksam schirtaki noddle yapmistim gec oldu diye yemediydim
Öğlene dogru onu yedim, onceden yaptigimda sevmistim bu sefer begenmedim tabağa koymus oldum
Sonrada gelin ugramisti biraz onunla kahvalti yaptim
Bulut ekmek yapip onla pizzami yapsam diyorum aksama
Evde de hic sebze yok
Evet canım ödem yapıyor diye. Daha perşembeye çok var ama pazartesi tartisi kotu olunca bütün haftaki motivasyonum düşük oluyor. Bi de kendime 3 hafta hedefi koydum kaçamaksiz ve sıkı geçecek. Ayrıca uyguladigim bi liste var. Ona bağlı kalmak istiyorum. 1 haftası bitti zaten kalan 2 haftanın sonunda da mezun olurum inşallahCanım ben de fırında yapıyorum kendi yağsız güzel oluyor neden şalgam içmiyorsun ki kalorisi çok düşük ama tuzlu olduğundan ödem yapar diye düşündüğünden mi ?
Hala geç kalmış sayilmazsin tatlımBenim de hayalim hep ikiz ikiz doğurmaktı, olmadı
Kiymali yapmistim ben ama yinede zor yedim :)) bidaha da almam zaten pahali :)Bende dukandayken deneyecektim shirataki noddle ama tatsız tuzsuz diye hiç denemedim. Soslarla falan yenilebilir halı oluyormuş.
Abla pizzanin adı bile yeter neden yaparsan yap ben oyumu pizzadan yana kullanıyorum
Benden geçti artık ikiz canım, bir tane daha tek olsa yeterHala geç kalmış sayilmazsin tatlım
Bütün 9.takim yaninda ve arkanda cnm :))
Sana guveniyoruz
selam bal kaymak gaptanovic
Oğlanın doğum günü vardi da pastalar filan şimdi herkes yedi ben bakınca dayanamadım kaldım sınavdanne sinavi kacirdim sanirim :)
Anladım ablameyve yiyeceginde miktari 1 olsun cnm
Karatay bakiktan sonra helva veriyor ama böyle karbonlu menü olunca pek olmuyor :))
Lutfen daha dikkat et
aksamki ekmek gereksiz olmus cnm
Yürüyüş guzel
Hafif bi menü olmus cnm
Corbayi disardami yedin, yaninda salata falan iyi olurdu
Tamam canımÖğlende ekmek bi dilim daha az olabilirmiş. Bir de şu zeytin miktarını azaltsan bu hafta. Vücuda fazladan yağ giriyor boşuna. Dukanda 5 ya da 7 zeytin 1 tk yağa eşit sayılıyordu. Onu ogrendigimden beri cok yemiyorum bende.Zaten yemeklerimizden alıyoruz yağı.
Oglendeki cigkoftede sorun yok da akşam baya karbonlu olmuş kuzum. Cuma günü için sorun yok ama
Menün güzel canim
Abla menündeki çoğu şeyi bilmiyorum ki yorum yapayım
Ama çok az yemissin onu farkettim aksam öğununde hiçbirşey yok. Sen bize dersin normalde vücudunu böyle alıştırma diye.
Sabahki kabak reçeli ve akşam helva fazla olmuş canim. Öğlende bulgur ve tursuda cuma oldugu için hiçbir sorun yok tartiya yakın yemeyelim yeter.
Akşam mercimek çorbasının yanına ekmek olmasa daha iyiymiş Gülbecim. Onun dışında gayet güzel spor da var harika
Dengelemissin canım menünü gayet güzel
Menün gayet iyi canım.
Spor yapınca dakikasına gore ilk sayfadan puanını hesaplayıp yazıyoruz ve dream00'i etiketliyoruz menümüze o da not alıp her cuma liste paylasiyo. Grubumuzun spor bakanı kendisi
Canım senin yaşadığın durumu ben de yaşadım benim kızlar biliyorlar kv görümcem sorunlu kayınpederim vefat etti 8 ay boyunca bende kaldılar hepsi çok zordu karşına al gerekirse kayınpederini ama eşin ile zıtlaşmaYanlıs düşünüyorsun baana gore.cünkü kıyas diye bisey var.kimse kimseye durduk yere böyle davranmiyor.ayni sey sizin basiniza gelmis olsaydi sizde nefsinizi karsiliğinca savunurdunuz.
Piskoloji apayri bi konu.burda savunma diye bisey var
Mesafe ye kesinlikle katılıyorum mesafe konulunca saygı çerçevesinde olup bitiyor herşeyValla canım sen iyi niyetinden bir şeyler yaparsın zorunda olmadığın halde insanlar sanki görevinmiş gibi görürler yapmadığında da sanki sen suçluymuşsun gibi davranırlar o yüzden olabildiğince mesafeli olmak en doğrusu
Zümrem bir daha mı istiyorsun yaşın kaçtıBenden geçti artık ikiz canım, bir tane daha tek olsa yeter
37 olacağım 2 ay sonra, gelecek yıl için kafamda var, tabi eşimi ikna etmem lazım önceZümrem bir daha mı istiyorsun yaşın kaçtı ☺
istisnalar var tabiki benim de maşAllah bı komşum var onun oğlu acayip uslu insAllah benim ki de öyle olurhepsi aynı değil canım ben yeğenlerim hep erkek benim kızlardan uslular benimkiler yerinde durmuyor mübarek
Evet çok değil canım geçen haftaya göre zaten geçen hafta çok almıştımBu artı bişey değil canım
Bol su iç bari, emeklerin boşa gitmesin canımBana bugün hiç güvenmeyin üstelik hastayım bugün hiç havamda değilim doğum günü yorgunluğu da var yeni bitti ve ben pasta da yedim canım isteyince yani kaldım sınavdan ama yarından sonra sıkı bir şekilde devam inşallah
Ne yedin ictin doğum gününde anlat bı hele.
selam bal kaymak gaptanovic
Sabah kahvaltılı doğum günü partisi vardı ona git gel oğlan yine orta kulak şuan inanılmaz mızmız , yeni vakit buldum
Sen hayırdır keyifsizlik
ŞiiişşştttNe yedin ictin doğum gününde anlat bı hele
Gecmıs olsun kuzucuga. Hasta olacagı varsa evde olsa da hastalanır canım.Yarım lahanam var onu pişirip bütün hafta yiyim ben en iyisi
Şuan acım bana göre yemek yok ☹
Kızı uyutunca yapicam .grip oldu yavrum mızmız (,anası durmadiki evde olur tabi der dediğinizi duyar gibiyim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?