Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Bende dukandayken deneyecektim shirataki noddle ama tatsız tuzsuz diye hiç denemedim. Soslarla falan yenilebilir halı oluyormuş.
Abla pizzanin adı bile yeter neden yaparsan yap ben oyumu pizzadan yana kullanıyorum
Canım ben de fırında yapıyorum kendi yağsız güzel oluyor neden şalgam içmiyorsun ki kalorisi çok düşük ama tuzlu olduğundan ödem yapar diye düşündüğünden mi ?
Evet canım ödem yapıyor diye. Daha perşembeye çok var ama pazartesi tartisi kotu olunca bütün haftaki motivasyonum düşük oluyor. Bi de kendime 3 hafta hedefi koydum kaçamaksiz ve sıkı geçecek. Ayrıca uyguladigim bi liste var. Ona bağlı kalmak istiyorum. 1 haftası bitti zaten kalan 2 haftanın sonunda da mezun olurum inşallah
Benim de hayalim hep ikiz ikiz doğurmaktı, olmadı
Hala geç kalmış sayilmazsin tatlım

Bende dukandayken deneyecektim shirataki noddle ama tatsız tuzsuz diye hiç denemedim. Soslarla falan yenilebilir halı oluyormuş.
Abla pizzanin adı bile yeter neden yaparsan yap ben oyumu pizzadan yana kullanıyorum
Kiymali yapmistim ben ama yinede zor yedim :)) bidaha da almam zaten pahali :)

Bütün 9.takim yaninda ve arkanda cnm :))
Sana guveniyoruz
Bana bugün hiç güvenmeyin üstelik hastayım bugün hiç havamda değilim doğum günü yorgunluğu da var yeni bitti ve ben pasta da yedim canım isteyince yani kaldım sınavdan ama yarından sonra sıkı bir şekilde devam inşallah

Anladım abla

Tamam canım

Canım senin yaşadığın durumu ben de yaşadım benim kızlar biliyorlar kv görümcem sorunlu kayınpederim vefat etti 8 ay boyunca bende kaldılar hepsi çok zordu karşına al gerekirse kayınpederini ama eşin ile zıtlaşma GastrikAsit bahsetmiş eşin için de çok zor bence sakin olarak konuş ama kırma ağır olmuş biraz bence bana öyle geldi canım
Yaşadıkların kolay değil hele ki erkekli bir evde

Mesafe ye kesinlikle katılıyorum mesafe konulunca saygı çerçevesinde olup bitiyor herşey

hepsi aynı değil canım ben yeğenlerim hep erkek benim kızlardan uslular benimkiler yerinde durmuyor mübarek
istisnalar var tabiki benim de maşAllah bı komşum var onun oğlu acayip uslu insAllah benim ki de öyle olur
Bu artı bişey değil canım
Evet çok değil canım geçen haftaya göre zaten geçen hafta çok almıştım

Bol su iç bari, emeklerin boşa gitmesin canım

.

selam bal kaymak gaptanovic
Sabah kahvaltılı doğum günü partisi vardı ona git gel oğlan yine orta kulak şuan inanılmaz mızmız , yeni vakit buldum
Sen hayırdır keyifsizlik
Ne yedin ictin doğum gününde anlat bı hele

Yarım lahanam var onu pişirip bütün hafta yiyim ben en iyisi
Şuan acım bana göre yemek yok ☹
Kızı uyutunca yapicam .grip oldu yavrum mızmız (,anası durmadiki evde olur tabi der dediğinizi duyar gibiyim)
Gecmıs olsun kuzucuga. Hasta olacagı varsa evde olsa da hastalanır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…