- 18 Şubat 2008
- 11.731
- 26.234
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.301
hahaa..iki günde çözdün beni bacım..da ben türkiye den yapmıyorum alışverişimi..yurdışına gidiyorum sırf alışveriş için..:82::
ben bakırköy pazarına gittim cumartesi günleri kuruluyor bakırköy adalet sarayının yanında orasıda büyük bir pazar, cüzdanımı doldurup gidiyorum, boşaltıp geliyorumAMA hopiş duymasın o pazardan alışveriş etmez, ona göre değil bu muhabbet
:
offf offf kömür gibi yanıyorumm
off offf ben derdimi biliyorummm
kızlar alev ateş yanıyorum
hiç geçmedi hastalıgım(
yarın doktora gitcem hehralde
ben gerek yok diyom ama eşim illa gidelim diyo..
bide bizim ailede astım herkezde var.. bende böyle hasta olunca tıkanıyorum eşimde sendede var herhalde diyo önlemini alalım diyo bilmiyom bakalım inş astım filan değilimdir
çünkü annemlerden biliyorum zor bi hastalık(
bu arada iştahım gitmiş durumda
sabah kahvaltı yapıyom onun haricinde gün boyu portakal yiyom
şimdi sütü dolaptan çıkardım az ısınsın nestfit yiycem
akşlam daha bişe yemem hehralde
edacım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda ve astım inşallah sende çıkmaz, dr u sakın ihmal etme tabiki yarın mutlaka git. bayadır hastasın çünkü kendi kendine geçecek gibi görünmüyor.
bu arada azıcık yemek yiyorsun buda seni iyice güçsüz bırakıyor hastalığına karşı, bence biraz takviye yap, çorba iç en azından her öğünde.
halsizim yemek bile yapmaya üşeniyom
bakalım inş geçer soguk algınlıgı ilacıda içiyom oda fayda etmiyo
aslında iyi dedin kalkıp bi çorba yapsamm
ben bi şehriye çorba yapıyım geliyom
bu arada kızlar benim tartımın pili bittiçalışmıyo kaç gündür çıktıgımda Lo mu Co mu ne öyle bişe yazıyodu şimdi hiç görüntü gelmiyo
eşime dedim inş unutmaz pil almayı
Edda cım gecmıs olsun cnm bol bol c vıtamını tuket ve mutlaka bı dr ye gorun...
Bana guzel lezzetlı kabarık bı dukan ekmegı tarıfı verecek gonullu aranıyor...
KOLAY GELSİN CANIM, kesin çok zayıflamışsındır varya piller bi gelsin, tartılınca yaz hemen foruma. öptüm görüşürüz
Edacım geçmiş olsun limon suyu iç bademciklere çok iyi geliyor
Edda cım gecmıs olsun cnm bol bol c vıtamını tuket ve mutlaka bı dr ye gorun...
Bana guzel lezzetlı kabarık bı dukan ekmegı tarıfı verecek gonullu aranıyor...
vaooovvv dukancı mursh oldun demek ha, ben daha direniyorum olmamak için, bakalım ben nezaman uyucam bu furyaya
murch dukanamı başladınnn
daha henuz deıl ama 1 hafta daha kılom ınmezse mecbur baslıycam cunku o kadar dıkkat etmeme ragmen eksı gormuyorum
Yedim salatamı geldim... Bugün 6 bardak oldu su... Yatana kadar 12 yapsam keşke
Mursh dukana sen demi başladınBi ben kaldım sanırım
bi ara ne güzel iniyodun her hafta aşağı gidiyodun sonra 79 da sabitledin bi süre şimdi 80 de kaldın
vücut direniyo işte
ama kırmalıyız işte o aşamayı(
bence sen dukanla bi dene 77 ye inmeyi becersen bidaha 80 lere çıkmazsın ama 79 tehlikeli bi rakam :)
yaaa acıkcası kafam cok karısık kendıme gore duzenlı ve az olan menulerle kılo veremıyorum bole sok bısey yaparsam 1 ay kadar gıder kılolar dıe dusunuyorum ama henuz karasızımmm
yaaa acıkcası kafam cok karısık kendıme gore duzenlı ve az olan menulerle kılo veremıyorum bole sok bısey yaparsam 1 ay kadar gıder kılolar dıe dusunuyorum ama henuz karasızımmm
Durunca kilo kaybım spora başvuruyorum en güzeli o oluyor. Atak evresinde bayılcak gibi oldum demiştin ya o yüzden şaşırdım dukan yapmana :44:
murccum bu topiğe geleli 3 ay falan oldu sanırım ilk 2 ay daha önce diyetisyenin verdiği proğramda beslendim kah yemedim,kah az yedim kah çok ,gr oynamadı çok şükür dukana başlayalı gr grda olsa veriyorum illede başla diye demiyorum uygulaması zor helede evde çeşit çeşit yemekler pişerken yada benim gibi çocuğuna yemek yapman gerekirken dün pişirdiğim mercimek çorbasına bilem içim gittiama inan yaptığıma deyiyo geçen haftadan bu zamana azda olsa 300gr vermişim hiç yoktan iyidir 3 hafta oldu verdiğim kilo toplamda 4,5 kilo dene istersen cnm :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?