Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

hahaa..iki günde çözdün beni bacım..da ben türkiye den yapmıyorum alışverişimi..yurdışına gidiyorum sırf alışveriş için..:82:

offf offf kömür gibi yanıyorumm
off offf ben derdimi biliyorummm

kızlar alev ateş yanıyorum
hiç geçmedi hastalıgım (
yarın doktora gitcem hehralde
ben gerek yok diyom ama eşim illa gidelim diyo..
bide bizim ailede astım herkezde var.. bende böyle hasta olunca tıkanıyorum eşimde sendede var herhalde diyo önlemini alalım diyo bilmiyom bakalım inş astım filan değilimdir
çünkü annemlerden biliyorum zor bi hastalık (

bu arada iştahım gitmiş durumda
sabah kahvaltı yapıyom onun haricinde gün boyu portakal yiyom
şimdi sütü dolaptan çıkardım az ısınsın nestfit yiycem

akşlam daha bişe yemem hehralde

Dünkü menüm

Sabah menemen
beyaz peynir fazla yedim :)
yeşil zeytin
ekmek 1 dilim

ara portakal

öğle 1.5 simit
kaşar peynir
azcık nutella :)
çay

ara portakal

akşam portakal 3 tane

gün boyu 2 litre su

edacım çok geçmiş olsun, Allah şifa versin inşallah en kısa zamanda ve astım inşallah sende çıkmaz, dr u sakın ihmal etme tabiki yarın mutlaka git. bayadır hastasın çünkü kendi kendine geçecek gibi görünmüyor.
bu arada azıcık yemek yiyorsun buda seni iyice güçsüz bırakıyor hastalığına karşı, bence biraz takviye yap, çorba iç en azından her öğünde.

halsizim yemek bile yapmaya üşeniyom
bakalım inş geçer soguk algınlıgı ilacıda içiyom oda fayda etmiyo
aslında iyi dedin kalkıp bi çorba yapsamm
ben bi şehriye çorba yapıyım geliyom

bu arada kızlar benim tartımın pili bitti çalışmıyo kaç gündür çıktıgımda Lo mu Co mu ne öyle bişe yazıyodu şimdi hiç görüntü gelmiyo
eşime dedim inş unutmaz pil almayı

KOLAY GELSİN CANIM, kesin çok zayıflamışsındır varya piller bi gelsin, tartılınca yaz hemen foruma. öptüm görüşürüz

Edda cım gecmıs olsun cnm bol bol c vıtamını tuket ve mutlaka bı dr ye gorun...

Bana guzel lezzetlı kabarık bı dukan ekmegı tarıfı verecek gonullu aranıyor...

vaooovvv dukancı mursh oldun demek ha, ben daha direniyorum olmamak için, bakalım ben nezaman uyucam bu furyaya

KOLAY GELSİN CANIM, kesin çok zayıflamışsındır varya piller bi gelsin, tartılınca yaz hemen foruma. öptüm görüşürüz

yok balım benim kilolarım bende gideceğini sanmıyom hastalıkta dahada yapışırlar bana :)
bu arada 5 dk da şehriye çorbamı attım üstüne pişiyo :)

Edacım geçmiş olsun limon suyu iç bademciklere çok iyi geliyor

limon suyumu ciddenmii bademciklerim den başladı bu hastalık zaten
bilsem içerdim

murch dukanamı başladınnn

Yedim salatamı geldim... Bugün 6 bardak oldu su... Yatana kadar 12 yapsam keşke

Mursh dukana sen demi başladın Bi ben kaldım sanırım

daha henuz deıl ama 1 hafta daha kılom ınmezse mecbur baslıycam cunku o kadar dıkkat etmeme ragmen eksı gormuyorum

bi ara ne güzel iniyodun her hafta aşağı gidiyodun sonra 79 da sabitledin bi süre şimdi 80 de kaldın
vücut direniyo işte
ama kırmalıyız işte o aşamayı (
bence sen dukanla bi dene 77 ye inmeyi becersen bidaha 80 lere çıkmazsın ama 79 tehlikeli bi rakam :)

Yedim salatamı geldim... Bugün 6 bardak oldu su... Yatana kadar 12 yapsam keşke

Mursh dukana sen demi başladın Bi ben kaldım sanırım

yaaa acıkcası kafam cok karısık kendıme gore duzenlı ve az olan menulerle kılo veremıyorum bole sok bısey yaparsam 1 ay kadar gıder kılolar dıe dusunuyorum ama henuz karasızımmm

İşin daha kotusu 81 dın en son 82.4 cıktım bu sabah dıkkat edıyor olmama ragmen ...Senınle aynı fıkırdeyım 77 ye kadar ınıp normal spor ve dıyet agırlıklı yaparsam becerırırm dıyorum 1 ay dukan yapsam 4 5 kılo versem tam super olacak ama genede hala kararsızım

yaaa acıkcası kafam cok karısık kendıme gore duzenlı ve az olan menulerle kılo veremıyorum bole sok bısey yaparsam 1 ay kadar gıder kılolar dıe dusunuyorum ama henuz karasızımmm

murccum bu topiğe geleli 3 ay falan oldu sanırım ilk 2 ay daha önce diyetisyenin verdiği proğramda beslendim kah yemedim,kah az yedim kah çok ,gr oynamadı çok şükür dukana başlayalı gr grda olsa veriyorum illede başla diye demiyorum uygulaması zor helede evde çeşit çeşit yemekler pişerken yada benim gibi çocuğuna yemek yapman gerekirken dün pişirdiğim mercimek çorbasına bilem içim gitti ama inan yaptığıma deyiyo geçen haftadan bu zamana azda olsa 300gr vermişim hiç yoktan iyidir 3 hafta oldu verdiğim kilo toplamda 4,5 kilo dene istersen cnm :44:

Durunca kilo kaybım spora başvuruyorum en güzeli o oluyor. Atak evresinde bayılcak gibi oldum demiştin ya o yüzden şaşırdım dukan yapmana :44:

Durunca kilo kaybım spora başvuruyorum en güzeli o oluyor. Atak evresinde bayılcak gibi oldum demiştin ya o yüzden şaşırdım dukan yapmana :44:

cnm bazen yememekte sporda işe yaramıyo senin yaşında bizlere göre genç olduğu için belkide bilemiyorum maşallahın var ben seenin kadar az yesem ölürüm şaka değil cidden bayılırım falan
dukanda bayılacak bir durum yokki sınırsız yiyebiliyosun kendi ürünleriyle herşey yapabiliyosun onun için biz 25 yaş üstü olanların farklı yöntemler bulması gerekiyo

yaa nagıs kafam cok karısık soyle kı menulerımı hergun yazıyorum hatta resımlıyorum onların dısındada bı kacamagım olmuyor bulgur pılavı makarna patates haslaması yersem ekmek yemıyorum dengelıyorum suyumu bıtkı cayımı ıcıyorum ve cokcokcokcok uzun zamandır 80 81 82 arası gıdıp gelıyorum snırım bu bunye bana baska sans bırakmıyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…