- 21 Kasım 2013
- 23.131
- 73.553
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.021
Teşekkür ederim canım benim .Aynen öyle Rabbim dermansız dert vermesinGecmıs olsun kuzucuga. Hasta olacagı varsa evde olsa da hastalanır canım.
Çataçat bi yarış isterimvallaha mı kız
benden rakip olmuyor biliyorsun destekçi oluyor ancak ama illa olalım dersen oluuurrr gülüm
Cıs değil bencede ama porsiyon çok olur 1-1 buçuk tabakta. 2 kaşığı 1 d ekmekse oooo yüzden menü yazmıyorum ya gülüm ben diyet yapmıyorum size uymayan bir sürü şey benim için gerekli kestiğim zamanlar da bedenim kaldırmıyor hemen bir şeyleri dibe çekiyor sık sık tahlil yaptırıyorum ya troid bezim olmadığı için oradan biliyorum endokrin doktorum da sağ olsun söylüyor (zaten onun kilo verip vermem umrun da değil değerlerim yeter ki iyi olsun derdin de) ve farkın da olmadan diyet psikolojine girip bedeni kitliyorum
misal sana göre yoğurtlu mantı cıs demi bana göre dengeli yemek için de bol sarımsaklı yoğurdu kıyması yumurtalı hamuru baharatı yağı hepsi var tek çeşit olarak 1 -1.5 tabak ye kalk tabi her hafta değil insan bıkar
Çok değilmiş o kadar yedim demene rağmen taşınmaya yardm ederken yakmışsın demek kiKilo bildirimim kızlar
Geçen cuma: 82.3
Cumartesi: 82.4
Fark: +100
En azından daha fazlası değil bklm artık daha dikkat etmeye çalışcam insAllah❤
AbowwKılo bıldırımım felaket
Gecen cuma 71
Bu cuma 72.5
Yedıklerım buyuk oranda etkılı.
Gece hıc uyumadım dıyebılırım mınıgımde huzursuzdu bu gece.
Reglde sasırdı bu ay yıne arada pembe leke gelıyor ama adet gıbı degıl onun sıslıgıde var sanırım
Aynen hatırlıyorm sanki bi kere daha çok azlatınca bünyen kıtlığa mı girmişti ne veremeemiştin bi süreCnm benim öğün saatlerim iş donusune göre degisiyor
İşin durumuna göre hergun farkli saatte cikiyorum
Aslinda gecen hafta vucudu sasirtmis oldum
Dün aksam yemezsem baya eksi gelir diye dusunduydum, hata ettim
Haftasonu 2 yada 2.5 öğün oluyor normalde
Meyve yasak ketoda
Bugun daha dolu menü yapicam
Sıkı dur aklın gidecek bu yaptığına
İki gece önce ben uyurken uyanmış, telefonumu komidinin üzerinden almış, watsapa girmiş, videolar çekip gruplara göndermiş, mesajlar yazmış.
Ekran ışığına uyandım aldım elinden, hemen kontrol ettim silinebilenleri sildim.
Sabah eşim "gecenin 3 ünde watsapa durum atılır mı, sabahi bekleseydin" dedi
Bı baktım, YouTube den bir videonun linkini paylaşmış, 43 kişide görmüş
Rüyan gerçekleşir inşaallah canım harika ni rüya.Bugün çok güzel bir rüya gördüm ve ilk sizinle paylaşıyorum.
Rüyamda ikiz çocuklarım var. Saçların uzamis ve zayifimmm. Ikiz cocuklarimi bebek arabasiyla gezdiriyorum ayyy nasil mutluyummm
Hayır olsun inşallah. Sağlıkla gerçek olsun inşallah
İri yarıym dedin ya ondan k.bakma canm alındıysan.Tabirin hoşuma gitmedi desem?
Aynen abla.sustuum sustum baktim olmuyor.bana vurmaya kalkiyor.bende kalktim bi güzel patakladim.kim ne ekerse onu bicer
Ay hadi inşaallah canm dördüzün olsn :)Yaaa bende bi bitirebilsem sabahtan beri temizlik yapıyorum
Kuzumm hayır olsun inşallahRabbim gönlündekini hayirli zamanda versin inşallah.
Benim hayalim de ikiz ❤
Bu kadar zaman olmadı ikiz olsun da arayi kapatayim bi kere de meseleyi bitireyim diyorum
Ben bazen olmuyo diye üzülünce de eşim bak bizim üçüzlerimiz olacak baktirmaya adam ariycaksin yetisemiyceksin falan diye kendince teselli ediyo beni
Bulut ekmeğin tadı nasıldı?Bendaha aksam icin karar vermedim
Aksam schirtaki noddle yapmistim gec oldu diye yemediydim
Öğlene dogru onu yedim, onceden yaptigimda sevmistim bu sefer begenmedim tabağa koymus oldum
Sonrada gelin ugramisti biraz onunla kahvalti yaptim
Bulut ekmek yapip onla pizzami yapsam diyorum aksama
Evde de hic sebze yok
Bana bugün hiç güvenmeyin üstelik hastayım bugün hiç havamda değilim doğum günü yorgunluğu da var yeni bitti ve ben pasta da yedim canım isteyince yani kaldım sınavdan ama yarından sonra sıkı bir şekilde devam inşallah
Geçmiş olsn kedim.
selam bal kaymak gaptanovic
Sabah kahvaltılı doğum günü partisi vardı ona git gel oğlan yine orta kulak şuan inanılmaz mızmız , yeni vakit buldum
Sen hayırdır keyifsizlik
Nasıl?37 olacağım 2 ay sonra, gelecek yıl için kafamda var, tabi eşimi ikna etmem lazım önce
Sen lahana lafı edince kilo veremiyosn başka bşu dene bence dilekkYarım lahanam var onu pişirip bütün hafta yiyim ben en iyisi
Şuan acım bana göre yemek yok ☹
Kızı uyutunca yapicam .grip oldu yavrum mızmız (,anası durmadiki evde olur tabi der dediğinizi duyar gibiyim)
Skandal hemde ne skandalÇataçat bi yarış isterim
Cıs değil bencede ama porsiyon çok olur 1-1 buçuk tabakta. 2 kaşığı 1 d ekmekse ooo
Çok değilmiş o kadar yedim demene rağmen taşınmaya yardm ederken yakmışsın demek ki
Aboww
Aynen hatırlıyorm sanki bi kere daha çok azlatınca bünyen kıtlığa mı girmişti ne veremeemiştin bi süre
Rüyan gerçekleşir inşaallah canım harika ni rüya.ekim2009 ne diyosn rüyaya?
İri yarıym dedin ya ondan k.bakma canm alındıysan.
Bu arada kendini savunmakta haklısın. Eşinin sana karşı tavırları yanlış zoraki bişy yaptrmaya çalışmak dövmeye çalışmak bunlara karşılık tavrın normal ama bu böyle gitmez evliliğin ayaklarından biri de SAYGI bu konuda yardım almanız lazım yoksa daha kötüye gider. Çocuklar açısından da hiç iyi değil
Ay hadi inşaallah canm dördüzün olsn :)
Bulut ekmeğin tadı nasıldı?
Geçmiş olsn kedim
Nasıl?
Sen lahana lafı edince kilo veremiyosn başka bşu dene bence dilekk
Canım içmeye çalışıyorum ama grip oldum sanırım kemiklerim sızlıyor baş ağrısı var burnum o biçim boğazım fenaa uzanıyorum aklıma gelirse iciyorum menü de çok kötü hiç yazmasam daha iyi yaniiBol su iç bari, emeklerin boşa gitmesin canım
Menünü yaz canım, yazmadan olmaz.Canım içmeye çalışıyorum ama grip oldum sanırım kemiklerim sızlıyor baş ağrısı var burnum o biçim boğazım fenaa uzanıyorum aklıma gelirse iciyorum menü de çok kötü hiç yazmasam daha iyi yanii
gecmis olsun cnm kulak zor olur sogan suyu falan yapsaydin.
selam bal kaymak gaptanovic
Sabah kahvaltılı doğum günü partisi vardı ona git gel oğlan yine orta kulak şuan inanılmaz mızmız , yeni vakit buldum
Sen hayırdır keyifsizlik
gecmis olsun prenseseYarım lahanam var onu pişirip bütün hafta yiyim ben en iyisi
Şuan acım bana göre yemek yok
Kızı uyutunca yapicam .grip oldu yavrum mızmız (,anası durmadiki evde olur tabi der dediğinizi duyar gibiyim)
amin cnm sagolssinMefkurem abla araba almıssınız hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın ıns.
Nıye keyfın yoktu senın abla
işe gitmek icin araba lazim cnm :) benimki cok eskiydi gerci buda yeni degil :) sürülüyor en azindan
ben ilk defa yaptim cnm biraz tatsiz saman gibi oldu tuzu az olmus, bide yumusakBulut ekmeğin tadı nasıldı?
Sagolasin tatlim
Gecmis olsun cnmCanım içmeye çalışıyorum ama grip oldum sanırım kemiklerim sızlıyor baş ağrısı var burnum o biçim boğazım fenaa uzanıyorum aklıma gelirse iciyorum menü de çok kötü hiç yazmasam daha iyi yanii
Gömükledimgecmis olsun cnm kulak zor olur sogan suyu falan yapsaydin
Kahvaltida bol ciss yemişin dır heralde degilmi
Yok kizz kulaga biraz damlatiliyorGömükledim
Soğan suyu içiliyor mu
Soğan ve sarımsak çok güçlü doğal antibiyotikler.Yok kizz kulaga biraz damlatiliyor
Yada
Benim gelin sogani 2 ye kesip ic kismini cocugun kulagina koyuyor, sapka giydiriyor
Agriyi aliyor
Duymadım hiç yaa araştırayım sağol minnoşumYok kizz kulaga biraz damlatiliyor
Yada
Benim gelin sogani 2 ye kesip ic kismini cocugun kulagina koyuyor, sapka giydiriyor
Agriyi aliyor
Yarın gündüz yerim canım sağolMenünü yaz canım, yazmadan olmaz.
Sarmısaklı yoğurt ye canım kolay atlatırsın hastalığı
İnşallah abla ya yarın için bana menü önerin hattaGecmis olsun cnm
Yarini hafif tutda pazartrsi arti olma en azindan
sen bu kadar ekmekci drgildin cnm 2 gündür ne oldu sana :))08:30=== 1 su bardağı sade Türk kahvesi
5 adet ceviz
10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk cevizli biber
1 kk tulum peyniri
Yarım simit
10 adet siyah zeytin
Tere
14:30=== 4 yk bakla humusu
2 dilim tbe
1 bardak ayran
Turp, tere
2 dilim kabak tatlısı+2 yk tahin
Su=== henüz 1.5 lt (1.5 daha içeceğim)
Spor yok
yogurdu niye oyle az yedinki cnm9:30
Tarçınlı Türk kahvesi
11:00
7-8 çatal sucuklu yumurta
15:00
3 kaşık yoğurt
2 ceviz
18:30
5 kaşık Pırasa kavurma
1 kaşık yoğurt
Su: şimdilik 2 buçuk litre
Spor: Leslie 3 mil 135 puan
@Dream00
Borek cok degildir ins, :) aksama yogurtta ekleseydin belki borege gerek kalmazdi cnmBugünkü menüm
Saat 10.30 da
2 sucuklu yumurta
2 yk tantuni ici
Sekersiz cay
Saat 14.30 da
1 portakal
10 badem ici
Saat 17.45
1 tabak pirasa sulu az yağli
Az bisey ıspanaklı börek
Yemekten önce 5 badem.
Su 2.25 lt
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?