- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.041
Ekmek baklagil meyve vs olmasin cnmİnşallah abla ya yarın için bana menü önerin hatta
Yemediğim zamanlarda olumlu bir etkisini görmedim sanki, belki de çok azaltmak bana iyi gelmiyor diye düşündüm, o nedenle bu hafta böyle deneyeyim dedim canım.sen bu kadar ekmekci drgildin cnm 2 gündür ne oldu sana :))
Tatlı olmasa iyiydi ama adet dönemindeyim, sürekli şekerli şeyler istiyor canım, bende yemişken sevdiğim bir tatlı olsun diye düşündümO tatlida tabiki hic yakismamis
Ekmek üstüne tatliYemediğim zamanlarda olumlu bir etkisini görmedim sanki, belki de çok azaltmak bana iyi gelmiyor diye düşündüm, o nedenle bu hafta böyle deneyeyim dedim canım.
Tatlı olmasa iyiydi ama adet dönemindeyim, sürekli şekerli şeyler istiyor canım, bende yemişken sevdiğim bir tatlı olsun diye düşündüm
HaklısınEkmek üstüne tatli
Pek guzel 2 li olmamis :))
Tamamdır teşekkürlerEkmek baklagil meyve vs olmasin cnm
Sabah ekmeksiz yumurta peynir yesillik
Aksam ya et türü salata yada sebze yogurt
Arada da üç kaşık yoğurt yemiştim abla fazla gelmesinden korktum kahvaltıda da diğerlerinden yesem sucuktan kısacaktımyogurdu niye oyle az yedinki cnm
Menu guzel ama sabah kuru olmus biraz
Evet cnm şükür çok kalmamış yediklerimÇok değilmiş o kadar yedim demene rağmen taşınmaya yardm ederken yakmışsın demek ki
Bende pek yemiyomda aslinda kahvaltida yesilligi eksik etmemek lazim :)Arada da üç kaşık yoğurt yemiştim abla fazla gelmesinden korktum kahvaltıda da diğerlerinden yesem sucuktan kısacaktımsucuktan kısmamak adına öyle yaptım
İyi geceler menüm pek güzel degil örnek olmasın !!! Oğlumun doğum günü kutlaması vardı o yüzden böyle oldu bugün
9.30
3 4 çatal tavada yumurta
1 kk peynir
6 7 zeytin
3 hindi salam
13.00
4 5 kaşık kuru fasulye
4 kaşık kadar bulgur pilavı
15.30
1 dilim kadar yaş pasta
2 kurabiye (1 portakal 1 tuzlu)
19.30
3 kurabiye (1 portakallı 2 tuzlu)
1 bardak portakal suyu (sıkılmış)
Su 1 buçuk l
Spor yok @Dream00
Hadi ya öyle bişey de mi vardıKahvaltı ve öğlen yemeğini yemeseydin, kaçamaklarınla vücudunu şaşırtmış olurdun canım, iyi bile olurdu
Aynen abla yeşillik değil de domates salatalık çok severim ben kahvaltıda İnan hiç tadı yok bu mevsimde o yüzden almıyorum Pazartesi okul çıkışı alayım biraz dereotu filan senin içinBende pek yemiyomda aslinda kahvaltida yesilligi eksik etmemek lazim :)
Sabah 09.45
1 yumurtaile Menemen
1 dilim tbe
Bir parça peynir5 zeytin
1 greyfurt
ara 15.30
1 Türk kahve1 gün kurusu
1 keçi boynuzu
akşam 19.00
1 tabak boldu kurutulmuş biber ve patlıcan Kurusu haşlayıp sarımsaklı yoğurt ile yedim
ara20.15
1 fincan sıcak süt
1 küçük kase çekirdek tuzsuz fındık ( fındık içinde 9 tane idi )
1 çay kaşığı sütlaç çocuklara yaptım
Yoğurt süt şişirdi beni
spor 25 dkegzersiz @Dream00
Su 3 ltHandandandan wc de nöbet tutuyorum
Şimdi oturdum hatta uzandm bugün ilk kez desem inanır mısınPoni Bon yürümeyi bıraktın mı yoksa canım
Çocuktan sonra çok hasret olduğum durumŞimdi oturdum hatta uzandm bugün ilk kez desem inanır mısın
Dereotu meto icin cok iyi cnmAynen abla yeşillik değil de domates salatalık çok severim ben kahvaltıda İnan hiç tadı yok bu mevsimde o yüzden almıyorum Pazartesi okul çıkışı alayım biraz dereotu filan senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?