Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

sen bu kadar ekmekci drgildin cnm 2 gündür ne oldu sana :))
Yemediğim zamanlarda olumlu bir etkisini görmedim sanki, belki de çok azaltmak bana iyi gelmiyor diye düşündüm, o nedenle bu hafta böyle deneyeyim dedim canım.

O tatlida tabiki hic yakismamis
Tatlı olmasa iyiydi ama adet dönemindeyim, sürekli şekerli şeyler istiyor canım, bende yemişken sevdiğim bir tatlı olsun diye düşündüm

Ekmek üstüne tatli
Pek guzel 2 li olmamis :))

Arada da üç kaşık yoğurt yemiştim abla fazla gelmesinden korktum kahvaltıda da diğerlerinden yesem sucuktan kısacaktım sucuktan kısmamak adına öyle yaptım
Bende pek yemiyomda aslinda kahvaltida yesilligi eksik etmemek lazim :)

Poni Bon için menüm :))

11:20
1 yemek tabağı :sucuklu 2 tüm yumurtalı melemen
1.5 d. ekmek

18:50
yarım tabak susuz pişmiş kıymalı karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
yarım tabakta haşlanmış karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
1 tane çiğ köfteye özenen ama alakası olmayan bulgur köftesi(evdeki çiğ köfte sosuyla denedim yine becerememişim)
az önce de küçük bir portakal yedim :)
su şimdilik 2 lt

Kahvaltı ve öğlen yemeğini yemeseydin, kaçamaklarınla vücudunu şaşırtmış olurdun canım, iyi bile olurdu

Bende pek yemiyomda aslinda kahvaltida yesilligi eksik etmemek lazim :)
Aynen abla yeşillik değil de domates salatalık çok severim ben kahvaltıda İnan hiç tadı yok bu mevsimde o yüzden almıyorum Pazartesi okul çıkışı alayım biraz dereotu filan senin için

Devam nöbete

Bu hafta çok güzel eksi göreceksin

Kızlar bu arada umudumbitmedi bana özelden rakip olduğumuz için kusura bakma gruba katılmayacağım seni yolda bırakmak istemezdim yazmış ben de nedenini sorduğumda bugünkü yorumlara incindiğini söyledi biraz da sıkıntıları var sizler de biliyorsunuz zaten haber vermek istedim bilginiz olsun

U Umudumbitmedi_ canım bende yorum yazdım ama üzül kırıl diye yazmadım çok üzüldüm cidden inan şu an hassas olduğun bir dönem olduğu için biraz böyle olmuş olabilir inan normalde Güler geçerdin bırakma bak çok güzel ilerliyorsun lütfen

Aynen abla yeşillik değil de domates salatalık çok severim ben kahvaltıda İnan hiç tadı yok bu mevsimde o yüzden almıyorum Pazartesi okul çıkışı alayım biraz dereotu filan senin için
Dereotu meto icin cok iyi cnm
Ben dogru dürüst bulamiyoorum burda, olanda kimi zaman sararmış ve cok pahalı

U Umudumbitmedi_ kuzum herkes kötü niyetle yazmadi belki yanlis anlasilmalar olmustur
Herkes kendi yasadigini bilir tabi
Sana el kaldiracak olan birine tabiki sus pus olamazsin
Keşke karsilikli yasanmasa böyle seyler
Onlarda senin iyiligin icin dedi

Kirilmani tabiki istemeyiz cnm ama biz aileyiz
Arada ufak tartismalarimiz olabilir
Büyütmeyelim lütfen

Hem listedesin nere gidiyon bakayim :)) daha beraber 6 lara dusecez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…