- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.061
Dün Aksam yememek bende ters tepti cnmMefkurem gülüm balım çiçeeeeem moralmanın neden sıfır tartı ne diyor artı mı diyor halbuki akşam da bişi yemedim demiştin
Ben ikna edemedim siz bi el atın diye yazdım biraz hassas bir dönemde olduğu için daha fazla hassasiyet gösteriyor ooo ben onu daha kaç defa yeneceğim nereye gidiyor ben de anlamadım U Umudumbitmedi_
Eminim ablasini kirmicaktir:))Ben ikna edemedim siz bi el atın diye yazdım biraz hassas bir dönemde olduğu için daha fazla hassasiyet gösteriyor ooo ben onu daha kaç defa yeneceğim nereye gidiyor ben de anlamadım U Umudumbitmedi_
Yarın ki performansıma bağlıDün Aksam yememek bende ters tepti cnm
Acliktan zor uyudum
Bugun artiydim yarina Allah kerim
Sen o kadar yiyip pazartesi eksi olursan şaşırmam
Aman kaptan canım kaptan simit,ekmek,tatlı08:30=== 1 su bardağı sade Türk kahvesi
5 adet ceviz
10:00=== 2 adet yağda yumurta
1 yk cevizli biber
1 kk tulum peyniri
Yarım simit
10 adet siyah zeytin
Tere
14:30=== 4 yk bakla humusu
2 dilim tbe
1 bardak ayran
Turp, tere
2 dilim kabak tatlısı+2 yk tahin
Su=== henüz 1.5 lt (1.5 daha içeceğim)
Spor yok
Şu börek olmasaymış daha iyi olurmuş canımBugünkü menüm
Saat 10.30 da
2 sucuklu yumurta
2 yk tantuni ici
Sekersiz cay
Saat 14.30 da
1 portakal
10 badem ici
Saat 17.45
1 tabak pirasa sulu az yağli
Az bisey ıspanaklı börek
Yemekten önce 5 badem.
Su 2.25 lt
Spor yok
Abla senin menün kendine has çok iyi anlamasam da ketodan göze hoş geliyor01.02. CUMARTESİ
9.30 civari
Kgk
11.30
1 tb kiymali shirtaki
12.45
3 ks. Sucuklu omlet
Peynir
18.30
Avuc ici buyuklugunde ince 3 bulut ekmekten ton balikli pizza
Sonra kahve icerim belki
Özel bir gün sonuçta ama keşke minimum düzeyde tutabilseydin kuzu benim bu tip durumlar için taktiğim kahvaltıyı es geçmeye veya çok hafif tutmaya çalışıyorum yediklerime bağlı olarak akşamı da es geçiyorumİyi geceler menüm pek güzel degil örnek olmasın !!! Oğlumun doğum günü kutlaması vardı o yüzden böyle oldu bugün
9.30
3 4 çatal tavada yumurta
1 kk peynir
6 7 zeytin
3 hindi salam
13.00
4 5 kaşık kuru fasulye
4 kaşık kadar bulgur pilavı
15.30
1 dilim kadar yaş pasta
2 kurabiye (1 portakal 1 tuzlu)
19.30
3 kurabiye (1 portakallı 2 tuzlu)
1 bardak portakal suyu (sıkılmış)
Su 1 buçuk l
Spor yok @Dream00
Şifa olsun şalgamın ben de çok severim hem de acılısını menün güzel canım konu dışı olacak senin branşını merak ettim1 Şubat Cumartesi menüm
10:00
1 ufak muz
11:30
1 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 salatalık
1 parça ızgara tavuk
16:00
Sade Türk kahvesi
21:00
1 firinda palamutun 3/4 ü
1 bardak şalgam suyu (dayanamadım)
Su:2 litre
Spor: 30 dakika eliptik ve tüm gün temizlik
120 puan @Dream00
Afiyet olsun canım gerçekten güzel olmuşSabah 09.45
1 yumurtaile Menemen
1 dilim tbe
Bir parça peynir5 zeytin
1 greyfurt
ara 15.30
1 Türk kahve1 gün kurusu
1 keçi boynuzu
akşam 19.00
1 tabak boldu kurutulmuş biber ve patlıcan Kurusu haşlayıp sarımsaklı yoğurt ile yedim
ara20.15
1 fincan sıcak süt
1 küçük kase çekirdek tuzsuz fındık ( fındık içinde 9 tane idi )
1 çay kaşığı sütlaç çocuklara yaptım
Yoğurt süt şişirdi beni
spor 25 dkegzersiz @Dream00
Su 3 ltHandandandan wc de nöbet tutuyorum
Bugünkü Menüm az miYarın ki performansıma bağlı
Sen ama cidden çok çok az yiyorsun abloşum senin tüm gün yediklerini benim bir öğünümdür.
Çok az kalori alman da kıtlığa sokar vücudu sen işin pirisin bilirsin de bence başka şeyler dene yemeyip kilo almak mantık dışı
Tesekkur ederim tatlım
10. Takıma çok şaşırdım bende maşallah yüzdelerine
Aslında yuzdemiz 1. Olabilecek seviyedeydi ama 10. Takımı görmussundur masallahlari var bu hafta
Hikaye mi?
Canım çok teşekkür ederim
Bu mesaj vesilesiyle kendimi tanıtayım
41 olduk az önce
21 yıllık evliyim,2 kızım var 20 ve 15 yaşlarında.
Boyum 170,başlangıç kilom 79.9.güncel kilom 70.9
Geçen sene 75 den 56 ya kadar inmiştim.ama kalp operasyonu geçirdim beta bloker anti depresan ve anti histaminik kullandım ve devam ediyorum.resmen balon gibi şiştim.hedefim 60 ama 56 yı yeniden görsem efsane olur.inşallah mezuniyete kadar burdayım.
Mefkurem ve birkaç arkadaşın keto yaptığını görünce buraya geldim.yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Aaaa o nedemek zeynep
9.takim kızı sinavdan kalicakmi
zaten onuda yapiyorum cnm :)) digdr adi if
Teşekkür ederim bebegiminsallah yüzünüzü kara cikarmam
ne guzel bi günde gelmişin tatlimnice mutlu saglikli ve fit yaslarin olsun insallahhh
heee heee inandim bendebeni tutuyormuş :)))
Ben kizlari tehdit ettim
adı üstünde badem sütü cnm
sana iyi gidiyorsun dedik dedik nazarmi ettik cnm :))
yok kendim attim cnm :)) yogurt kürü misali :) zencefil tarcin zerdecal
Aaaa esinmi götürdü arabayi
Evet canım,mefkurem de keto yaptığı için paslaşırız dedimAynen ucmuslar masallah :)
seni gaza getirmek icin herşey
Hosgeldin aramiza :) transfer sebebin keto mu cnm merak ettim. Bu arada ben pinar 26 yasindaym 1 oglum var 6 bucuk aylik. 2 kez mezun oldum dogum kilolarinida verdm cok sukur ama bu ara kv de geldi saldım biraz :)
Aklıma gelmedi gelse yemezdim ben deAman kaptan canım kaptan simit,ekmek,tatlı
Şu börek olmasaymış daha iyi olurmuş canım
Abla senin menün kendine has çok iyi anlamasam da ketodan göze hoş geliyor
Özel bir gün sonuçta ama keşke minimum düzeyde tutabilseydin kuzu benim bu tip durumlar için taktiğim kahvaltıyı es geçmeye veya çok hafif tutmaya çalışıyorum yediklerime bağlı olarak akşamı da es geçiyorum
Şifa olsun şalgamın ben de çok severim hem de acılısını menün güzel canım konu dışı olacak senin branşını merak ettim
Afiyet olsun canım gerçekten güzel olmuş
Simdi aklimdan gectin :))Evet canım,mefkurem de keto yaptığı için paslaşırız dedim
İnşallah ben de mezuniyetimi görürüm
Cok heyecanlı bi ilişkiniz varU Umudumbitmedi_ canımcım ben çok iyi anlıyorum seni.
Ben de ne hikayeler var bilsen misal eşim sandalye fırlatıyorsa duvara, ben klozet kapağı kırıyorum. O 10 tl yırtıyorsa ben 20 tl yırtıyorum. O kapı çarpıp kapı çatlatıyorsa ben kazak kesiyorum.
Oo yeaaa herkesin savaşması da sevişmesi de kendine aittir biz boşa delirmedik.
Seni ikna etmek için yazmıyorum bu arada, kendi çılgınlığınızı paylaştığın için kendini kötü hissetme yeter buradan ayrılma nedenin kendi tercihin olmalı başkalarının sana hissettirdiği şeyler değil
Not olarak da yorum yazan minnoşlara lafım yok bana da zabaha kadar yazabüülürsünüz
Tahmin ettim canım yoksa sen istikrarlı birisisin inşallah yarına dengelemeye çalışırsınAklıma gelmedi gelse yemezdim ben de
Tlc de gözüm hakkaten nerden bildinTel elinizde tv ye mi bakiyosunuz, niye yazmiyosunuz :))
Gelin 2 dedikodu edelim biraz
Asansörden indim kapıya yöneldim oğlan da su kolilerinin üzerinden atlarken düşmüş! (20 koli su aldık kıtlığa girdik ya fantazimiz bu bizim su depoluyoruz) Eşim - taşımaktan gebermiş olmalı ki en çok suyu da ben içtiğimden olacak- çemkirmeye başladı sizle markete gidilmez ben gidip alaydım suyu vs vs.Cok heyecanlı bi ilişkiniz varhic sıkılmazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?