Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

Her konuda ekşınlısınız

Saat gec olmadimi, seni tutmayalim
Ananda varmis ama :)))

Balım yanlış hatırliyosun lahana bana hep iyi gelmiştir .Bana ekler trilice kıymalı börek gb bunlar pek yaramaz

allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım
Benden geçti artık ikiz canım, bir tane daha tek olsa yeter
cesaretine hayran kaldım
.

selam bal kaymak gaptanovic
Sabah kahvaltılı doğum günü partisi vardı ona git gel oğlan yine orta kulak şuan inanılmaz mızmız , yeni vakit buldum
Sen hayırdır keyifsizlik
geçmiş olsun canım
Oğlanın doğum günü vardi da pastalar filan şimdi herkes yedi ben bakınca dayanamadım kaldım sınavdan
telafı edersin sen canım bi kaçamakla bişey olmaz devamı gelmesin yeterki
Yarım lahanam var onu pişirip bütün hafta yiyim ben en iyisi
Şuan acım bana göre yemek yok ☹
Kızı uyutunca yapicam .grip oldu yavrum mızmız (,anası durmadiki evde olur tabi der dediğinizi duyar gibiyim)
geçmiş olsun canım, lahana ben küçükken baya modaydı yapıp yiyorlardı kilo vermek için
Geçmiş olsun canım. Menü yazki kendini dizginleyebil

Bence de şöhret olmayı hak ediyor

Ablam ayagini yerden kesmesi yetiyor valla.Esim satalım modelini yükseltelim diyor yok diyorum bana yetiyor .Satipta alana kadarki boşluğu gözüm yemiyor .Araba olmasa markete bile gidemem bebemle büyük nimet gerçekten

Empati kuruyum şuan eşim üzerime yuruse bende eminim oan hakarette ederdim iter kakardimda .Yada diğer ihtimalle korkar sinerdim. Açıkçası başa gelmiycene konusmasi kolay oluyor burdan arkadaşım ben seni anlıyorum

Yok kizz kulaga biraz damlatiliyor

Yada
Benim gelin sogani 2 ye kesip ic kismini cocugun kulagina koyuyor, sapka giydiriyor
Agriyi aliyor
İyiymişde benimkiler durdurmaz ki

Menü çok iyi benimki berbattı özellkle akşam
Bu hafta hededin ney abla

Çocuktan sonra çok hasret olduğum durum
11den sonra işte benmde oturup dinlenmem ama yatak odasının yarısını hallettim bugün kollarım bacaklarım ağrıyor
Büyük kızımda tutturdu akşam banya yapmak istiyorm illa banyo vs tertemizsin kızım mis gibisin desemde ikna edemedim kızlara banyo yaptrdm bi de

Eniştenin 180 derece dönüşü

Benim dilime vuruyor hasretim
Ekşın mekşın yok kurudum kaldım
Gitsin diye annenin gözünü içine mi bakıyonuz yoksa

Anacim buda bizi catlatacak

Benimkide öt dü gidip asayim:)))
Ne edeyim herşeye yetişemiyom zatn yoruluyorm gün içinde yapma mı diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…