- 21 Eylül 2014
- 8.562
- 34.210
- 748
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.081
Ne yaptiginizi gorebiliyom benTlc de gözüm hakkaten nerden bildinne ruh hastaları var diyorum şu an
Her konuda ekşınlısınız@Umudumbitmedi_ canımcım ben çok iyi anlıyorum seni.
Ben de ne hikayeler var bilsen misal eşim sandalye fırlatıyorsa duvara, ben klozet kapağı kırıyorum. O 10 tl yırtıyorsa ben 20 tl yırtıyorum. O kapı çarpıp kapı çatlatıyorsa ben kazak kesiyorum.
Oo yeaaa herkesin savaşması da sevişmesi de kendine aittir biz boşa delirmedik.
Seni ikna etmek için yazmıyorum bu arada, kendi çılgınlığınızı paylaştığın için kendini kötü hissetme yeter buradan ayrılma nedenin kendi tercihin olmalı başkalarının sana hissettirdiği şeyler değil
Not olarak da yorum yazan minnoşlara lafım yok bana da zabaha kadar yazabüülürsünüz
Çamaşır makinesi ötüyordu herüf başladı sermeye gidiym yardıma bariTel elinizde tv ye mi bakiyosunuz, niye yazmiyosunuz :))
Gelin 2 dedikodu edelim biraz
Saat gec olmadimi, seni tutmayalimAsansörden indim kapıya yöneldim oğlan da su kolilerinin üzerinden atlarken düşmüş! (20 koli su aldık kıtlığa girdik ya fantazimiz bu bizim su depoluyoruz) Eşim - taşımaktan gebermiş olmalı ki en çok suyu da ben içtiğimden olacak- çemkirmeye başladı sizle markete gidilmez ben gidip alaydım suyu vs vs.
Çocuk dediğin düşer dedim.
Niye düşüp dursun çocukmuş..
oo başladı hızını alamadı konuşuyor allah konuşuyor.
Yav tamam diyorum alaaah alllaah kelime başına para alacak sanki susmuyor!
Eeeh yeter be markete gidiyorum dedin de eline mi vurdum gideydin oğlan da düştü de asansör boşluğuna mı düştü kalktı koşuyor bile işte! Bana sataşma ddim. Apartman yankılandı! Ben de hızımı alamadım kapıyı açtım açtım kapattım doymadım bi daha açıp geri çarpıp kapattım. Azcık içim soğudu!
Anam iki haftadır bizde; ikinizde delisiniz nasıl da buldunuz birbirinizi diye bağırıyordu en son.
Sonra herif geldi suları nereye koyayım hayatım diyor - naif mülayim minnoş ve akşam ekşın planı yapmış ancak bozulmasından tedirgin bir ses tonuyla-
Münasip nokta bulursun dedim
Bulmuş münasip noktayı da salona dizmiş
Saat gec olmadimi, seni tutmayalim
Ananda varmis ama :)))
Anacim buda bizi catlatacakÇamaşır makinesi ötüyordu herüf başladı sermeye gidiym yardıma bari
Türk milleti böyle rengarenktir :))) biz böyle güzeliz :)))Ağzım açık okudum bugünkü yorumları allahımne güzel takımız ya ondan farklıyız işte
Yok canım yaa,şehir dışından misafirim vardı.şimdi geçirdimSimdi aklimdan gectin :))
Acaba kutlamalar bitmedimi, gelemedi diye
Benimkinin öttüğünü bile duymadım bebelerden, ötmüştür ama gidip ben de asayımAnacim buda bizi catlatacak
Benimkide öt dü gidip asayim:)))
Balım yanlış hatırliyosun lahana bana hep iyi gelmiştir .Bana ekler trilice kıymalı börek gb bunlar pek yaramazÇataçat bi yarış isterim
Cıs değil bencede ama porsiyon çok olur 1-1 buçuk tabakta. 2 kaşığı 1 d ekmekse ooo
Çok değilmiş o kadar yedim demene rağmen taşınmaya yardm ederken yakmışsın demek ki
Aboww
Aynen hatırlıyorm sanki bi kere daha çok azlatınca bünyen kıtlığa mı girmişti ne veremeemiştin bi süre
Rüyan gerçekleşir inşaallah canım harika ni rüya. @ekim2009 ne diyosn rüyaya?
İri yarıym dedin ya ondan k.bakma canm alındıysan.
Bu arada kendini savunmakta haklısın. Eşinin sana karşı tavırları yanlış zoraki bişy yaptrmaya çalışmak dövmeye çalışmak bunlara karşılık tavrın normal ama bu böyle gitmez evliliğin ayaklarından biri de SAYGI bu konuda yardım almanız lazım yoksa daha kötüye gider. Çocuklar açısından da hiç iyi değil
Ay hadi inşaallah canm dördüzün olsn :)
Bulut ekmeğin tadı nasıldı?
Geçmiş olsn kedim
Nasıl?
Sen lahana lafı edince kilo veremiyosn başka bşu dene bence dilekk
allahım hayırlısını nasip etsin inşallah canımYaaa bende bi bitirebilsem sabahtan beri temizlik yapıyorum
Kuzumm hayır olsun inşallahRabbim gönlündekini hayirli zamanda versin inşallah.
Benim hayalim de ikiz ❤
Bu kadar zaman olmadı ikiz olsun da arayi kapatayim bi kere de meseleyi bitireyim diyorum
Ben bazen olmuyo diye üzülünce de eşim bak bizim üçüzlerimiz olacak baktirmaya adam ariycaksin yetisemiyceksin falan diye kendince teselli ediyo beni
cesaretine hayran kaldımBenden geçti artık ikiz canım, bir tane daha tek olsa yeter
geçmiş olsun canım.
selam bal kaymak gaptanovic
Sabah kahvaltılı doğum günü partisi vardı ona git gel oğlan yine orta kulak şuan inanılmaz mızmız , yeni vakit buldum
Sen hayırdır keyifsizlik
telafı edersin sen canım bi kaçamakla bişey olmaz devamı gelmesin yeterkiOğlanın doğum günü vardi da pastalar filan şimdi herkes yedi ben bakınca dayanamadım kaldım sınavdan
geçmiş olsun canım, lahana ben küçükken baya modaydı yapıp yiyorlardı kilo vermek içinYarım lahanam var onu pişirip bütün hafta yiyim ben en iyisi
Şuan acım bana göre yemek yok ☹
Kızı uyutunca yapicam .grip oldu yavrum mızmız (,anası durmadiki evde olur tabi der dediğinizi duyar gibiyim)
Geçmiş olsun canım. Menü yazki kendini dizginleyebilCanım içmeye çalışıyorum ama grip oldum sanırım kemiklerim sızlıyor baş ağrısı var burnum o biçim boğazım fenaa uzanıyorum aklıma gelirse iciyorum menü de çok kötü hiç yazmasam daha iyi yanii
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekYok canım yaa,şehir dışından misafirim vardı.şimdi geçirdim
Öldüm yorgunluktan
Bence de şöhret olmayı hak ediyorallahım hayırlısını nasip etsin inşallah canım
cesaretine hayran kaldım
geçmiş olsun canım
telafı edersin sen canım bi kaçamakla bişey olmaz devamı gelmesin yeterki
geçmiş olsun canım, lahana ben küçükken baya modaydı yapıp yiyorlardı kilo vermek için
Geçmiş olsun canım. Menü yazki kendini dizginleyebil
Dimi ayrıcalıktırTürk milleti böyle rengarenktir :))) biz böyle güzeliz :)))
Ablam ayagini yerden kesmesi yetiyor valla.Esim satalım modelini yükseltelim diyor yok diyorum bana yetiyor .Satipta alana kadarki boşluğu gözüm yemiyor .Araba olmasa markete bile gidemem bebemle büyük nimet gerçektengecmis olsun cnm kulak zor olur sogan suyu falan yapsaydin
Kahvaltida bol ciss yemişin dır heralde degilmi
Benim tartiya cnm sıkıldı
gecmis olsun prensese
Onuda sokakci yapican kizzz :))
amin cnm sagolssin
Hem tartiya cnm sıkıldı hemde evladin varmi derdin var işte
işe gitmek icin araba lazim cnm :) benimki cok eskiydi gerci buda yeni degil :) sürülüyor en azindanpeegoe 107 minik bisey
ben ilk defa yaptim cnm biraz tatsiz saman gibi oldu tuzu az olmus, bide yumusak
Firinda fazla tutsamda kitirlasmadi
Belkide ben hata yaptim bilmiyorum
Sagolasin tatlim
Empati kuruyum şuan eşim üzerime yuruse bende eminim oan hakarette ederdim iter kakardimda .Yada diğer ihtimalle korkar sinerdim. Açıkçası başa gelmiycene konusmasi kolay oluyor burdan arkadaşım ben seni anlıyorumYanlıs düşünüyorsun baana gore.cünkü kıyas diye bisey var.kimse kimseye durduk yere böyle davranmiyor.ayni sey sizin basiniza gelmis olsaydi sizde nefsinizi karsiliğinca savunurdunuz.
Piskoloji apayri bi konu.burda savunma diye bisey var
İyiymişde benimkiler durdurmaz kiYok kizz kulaga biraz damlatiliyor
Yada
Benim gelin sogani 2 ye kesip ic kismini cocugun kulagina koyuyor, sapka giydiriyor
Agriyi aliyor
Menü çok iyi benimki berbattı özellkle akşamPoni Bon için menüm :))
11:20
1 yemek tabağı :sucuklu 2 tüm yumurtalı melemen
1.5 d. ekmek
18:50
yarım tabak susuz pişmiş kıymalı karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
yarım tabakta haşlanmış karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt
1 tane çiğ köfteye özenen ama alakası olmayan bulgur köftesi(evdeki çiğ köfte sosuyla denedim yine becerememişim)
az önce de küçük bir portakal yedim :)
su şimdilik 2 lt
11den sonra işte benmde oturup dinlenmem ama yatak odasının yarısını hallettim bugün kollarım bacaklarım ağrıyorÇocuktan sonra çok hasret olduğum durum
Eniştenin 180 derece dönüşüAsansörden indim kapıya yöneldim oğlan da su kolilerinin üzerinden atlarken düşmüş! (20 koli su aldık kıtlığa girdik ya fantazimiz bu bizim su depoluyoruz) Eşim - taşımaktan gebermiş olmalı ki en çok suyu da ben içtiğimden olacak- çemkirmeye başladı sizle markete gidilmez ben gidip alaydım suyu vs vs.
Çocuk dediğin düşer dedim.
Niye düşüp dursun çocukmuş..
oo başladı hızını alamadı konuşuyor allah konuşuyor.
Yav tamam diyorum alaaah alllaah kelime başına para alacak sanki susmuyor!
Eeeh yeter be markete gidiyorum dedin de eline mi vurdum gideydin oğlan da düştü de asansör boşluğuna mı düştü kalktı koşuyor bile işte! Bana sataşma ddim. Apartman yankılandı! Ben de hızımı alamadım kapıyı açtım açtım kapattım doymadım bi daha açıp geri çarpıp kapattım. Azcık içim soğudu!
Anam iki haftadır bizde; ikinizde delisiniz nasıl da buldunuz birbirinizi diye bağırıyordu en son.
Sonra herif geldi suları nereye koyayım hayatım diyor - naif mülayim minnoş ve akşam ekşın planı yapmış ancak bozulmasından tedirgin bir ses tonuyla-
Münasip nokta bulursun dedim
Bulmuş münasip noktayı da salona dizmiş
Gitsin diye annenin gözünü içine mi bakıyonuz yoksaBenim dilime vuruyor hasretim
Ekşın mekşın yok kurudum kaldım
Ne edeyim herşeye yetişemiyom zatn yoruluyorm gün içinde yapma mı diyimAnacim buda bizi catlatacak
Benimkide öt dü gidip asayim:)))
Memnun oldum dilekcimHoşgeldin arkadaşım ben dilek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?