- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.101
15 tatil başı 1 haftalık lahana mı pişirmiştin ne ondn dedimBalım yanlış hatırliyosun lahana bana hep iyi gelmiştir .Bana ekler trilice kıymalı börek gb bunlar pek yaramaz
İyiymişde benimkiler durdurmaz ki
Menü çok iyi benimki berbattı özellkle akşam
Bu hafta hededin ney abla
11den sonra işte benmde oturup dinlenmem ama yatak odasının yarısını hallettim bugün kollarım bacaklarım ağrıyor
Büyük kızımda tutturdu akşam banya yapmak istiyorm illa banyo vs tertemizsin kızım mis gibisin desemde ikna edemedimkızlara banyo yaptrdm bi de
Eniştenin 180 derece dönüşü
Gitsin diye annenin gözünü içine mi bakıyonuz yoksa
Ne edeyim herşeye yetişemiyom zatn yoruluyorm gün içinde yapma mı diyim
Guruba girdiğim hafta pişirdim 2 kilo üstü gitmişti15 tatil başı 1 haftalık lahana mı pişirmiştin ne ondn dedim
Valla ben de tencere tava kuşkana Allah ne verdiyse yardırırdımEmpati kuruyum şuan eşim üzerime yuruse bende eminim oan hakarette ederdim iter kakardimda .Yada diğer ihtimalle korkar sinerdim. Açıkçası başa gelmiycene konusmasi kolay oluyor burdan arkadaşım ben seni anlıyorum
Vaav muhteşem kaçırmışm ben hemen pişir o zaman ya da listeye girince mi yapsanGuruba girdiğim hafta pişirdim 2 kilo üstü gitmişti
Herüflerde var bi sakatlık şu sıralarAhahaha geçmişi okudum ne kadat da aynıyız yaa
Çamaşır makinam öttü boşaltcam
Adama acayip ayar oldum elimde kalıcak.şimdi de açmış telin sesini kurtlar vadisi izliyo 6392728393. Kez
Kilo bi duruyo bi çıkıyo
Batsın bu dünya modundayız hepimiz negzel
Tr de pek eski araba görmedim ben :))Ablam ayagini yerden kesmesi yetiyor valla.Esim satalım modelini yükseltelim diyor yok diyorum bana yetiyor .Satipta alana kadarki boşluğu gözüm yemiyor .Araba olmasa markete bile gidemem bebemle büyük nimet gerçekten
Hayaller hayallerDeli deliyi görünce sopasını saklarmış misali
Anam gitmesin yav bebeler uyanıp durmasın yetecek bana
Yarın yapicam bugün elim değmedi bir türlüVaav muhteşem kaçırmışm ben hemen pişir o zaman ya da listeye girince mi yapsan
Tabiki cnm sen yoruluyonda biz yatiyozedeyim herşeye yetişemiyom zatn yoruluyorm gün içinde yapma mı diyim
Burda araba fiyatları uçtu gitti ya. Komşumun geçen sene baktığı fiyatı 65 bin olan araba bu sene gene satışta 110 bin olmş fiyatıTr de pek eski araba görmedim ben :))
Benim araba size kağni gibi gelir
Senin buraya gelme sebebin tek ben değilmişimAhahaha geçmişi okudum ne kadat da aynıyız yaa
Çamaşır makinam öttü boşaltcam
Adama acayip ayar oldum elimde kalıcak.şimdi de açmış telin sesini kurtlar vadisi izliyo 6392728393. Kez
Kilo bi duruyo bi çıkıyo
Batsın bu dünya modundayız hepimiz negzel
Mars mı yaklaştı ne halt etti,kaşınıyolarHerüflerde var bi sakatlık şu sıralar
Kesinlikle doğru hiç kimse yakinmasin gecinrmiyoruz hayat pahalı diye valla bizim sitenin önündeki arabalara geçen baktım hepsi birbirinden yeni üst model . genelde de karı kocanin ayrı arabası var (zenginin malı züğürtün çenesini yordu gene akşam akşamTr de pek eski araba görmedim ben :))
Benim araba size kağni gibi gelir
Valla yalan yok okuyodum siziSenin buraya gelme sebebin tek ben değilmişim
Seni grup olarak çekmişiz
Kilo deme banaaa
Başta pek yapmazdı. Ben hiç herşeye yetişen biri olmadım birazda acitasyonTabiki cnm sen yoruluyonda biz yatiyoz
Öyle iş yapan adam bulmusun tabiki acimak yok
Ben şimdiye kadar adama bisey atmadiydimValla ben de tencere tava kuşkana Allah ne verdiyse yardırırdım
Belki zenginlikten değildirKesinlikle doğru hiç kimse yakinmasin gecinrmiyoruz hayat pahalı diye valla bizim sitenin önündeki arabalara geçen baktım hepsi birbirinden yeni üst model . genelde de karı kocanin ayrı arabası var (zenginin malı züğürtün çenesini yordu gene akşam akşam)
Yok benim de atmışlığım yok.üzerime yürürse diye planımı anlattımBen şimdiye kadar adama bisey atmadiydim
Bundan sonra size uyum sagliyim
Zuhal ablanında ayarları bozulduBen şimdiye kadar adama bisey atmadiydim
Bundan sonra size uyum sagliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?