- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.121
Burdada faizler düştü diye evler cok pahalandi cnmBurda araba fiyatları uçtu gitti ya. Komşumun geçen sene baktığı fiyatı 65 bin olan araba bu sene gene satışta 110 bin olmş fiyatı
Kocam diye demiyorum bu sıra pek uysal teyzesiMars mı yaklaştı ne halt etti,kaşınıyolar
Evlendigin ilk zaman kadin calisiyosa adamlar iş yapmaya alisiyor sankiBaşta pek yapmazdı. Ben hiç herşeye yetişen biri olmadım birazda acitasyonhele çocuklardn sonra
Sev beni seveyim seni Yada savaşma seviş demiş atalarimiz dimi amaValla ben de tencere tava kuşkana Allah ne verdiyse yardırırdım
Herzaman hanimefendi degilimZuhal ablanında ayarları bozulduaman abla sen hanımefendiliğini bozma
Hanımefendi gibi kibar kibar atsın höstünüz diyeZuhal ablanında ayarları bozulduaman abla sen hanımefendiliğini bozma
Benim ki 3.cocuktan sonra işlere el attı.Evlendigin ilk zaman kadin calisiyosa adamlar iş yapmaya alisiyor sanki
Sonra olmuyor
Yattimi ev ahali :)Ne konuşmuşsunuz maşallah, oku oku zor bitirirdim
Ajahahahaha bayağı iyiKocam diye demiyorum bu sıra pek uysal teyzesiBebem grip oldu. gezmekten hasta ettin bu çocuğu bile demedi düşün artık mulayimlik boyutunu
Çoktan yattilar, 3 saat oldu.Yattimi ev ahali :)
Anacim biark şu 4.sevdasini:))Benim ki 3.cocuktan sonra işlere el attı.
Onun için 4.yü düşünüyorum
Seviyorum çocukları, onlar benim dünyam, yaşama sevincim, herşeyim, yanıma kar kalanlarım...Anacim biark şu 4.sevdasini:))
Bu zamanda 3 cocuk yeterde artar bile :)
Var da artış çok fazla oldu ya bu kadar artmazdıBurdada faizler düştü diye evler cok pahalandi cnm
Araba olarak 500 de var 50.000 de
Baba evinde hiç yapmamış azar azar alıştı. Kvdem iş yapmasını vurgular dururdu o da alıştı şükürEvlendigin ilk zaman kadin calisiyosa adamlar iş yapmaya alisiyor sanki
Sonra olmuyor
İyiymiş çüşünüz filan derHanımefendi gibi kibar kibar atsın höstünüz diye
Kim bakacak canmSeviyorum çocukları, onlar benim dünyam, yaşama sevincim, herşeyim, yanıma kar kalanlarım...
Onun için bir tane daha istiyorum
Ben ve eşim, birde eve yatılı bir çalışan alacam, sonra değme keyfimeKim bakacak canm
Yanında götür seminereAnneme şimdiden dedim haziranda 20 gün bak kızlara diye baban göndermez o kadar diyo
Sonra eylülde napıcaz şimdiden düşünmeye başladık
Branşçı olmak çok iyi ya bizde fullBen ve eşim, birde eve yatılı bir çalışan alacam, değme keyfime
1 haziranda başlamayı düşünüyorm cnm o kadar sıkıştık ki şimdidenYanında götür seminere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?