- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.414
- 598
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.141
Tekrar oku, benim 3. bölümüm şu anki branşımBranşçı olmak çok iyi ya bizde full
Aslında 2. dönem başlayabilirdin birini bulup1 haziranda başlamayı düşünüyorm cnm o kadar sıkıştık ki şimdidenbu ay bile 3 bin acık var. Seminere götürürüm zati
Diğer bölümlerin neydi cnm? Kamu yönetimi okuyorm arkadaş ısrarıyla ama örgünü hiç gözüm kesmiyor branşımı da seviyormTekrar oku, benim 3. bölümüm şu anki branşım
Açık öğretim değil hiçbiriDiğer bölümlerin neydi cnm? Kamu yönetimi okuyorm arkadaş ısrarıyla ama örgünü hiç gözüm kesmiyor branşımı da seviyorm
Birini bulmakAslında 2. dönem başlayabilirdin birini bulup
Ne hastalığı canımBirini bulmakbüyük kızımda bakıcı mevzusunda yüzümüz gülmedi hiç o toplara girmeden kreşe mi versm diye de düşünüyorum arkadaşların memnun olduğu bi kreş var. 17 aylık oluyor eylülde.off of. Bu dönem başlamaktn vazgeçtm ya hastalığı kötü geçiyor kıyamadım.
Enfeksiyon geçirdi aynı anda diş çıkarıyorduNe hastalığı canım
Bende başka bir hastalığı var sandım, geçen haftayı biliyorum, iyileşti mi pekiEnfeksiyon geçirdi aynı anda diş çıkarıyordu
İşe mi baslican o zamanAnneme şimdiden dedim haziranda 20 gün bak kızlara diye baban göndermez o kadar diyo
Sonra eylülde napıcaz şimdiden düşünmeye başladık
Yok çok şükür başka. Huysuzdu kucağımdan inmedi hiç miniğim bakıcıya bırakmk istemedimBende başka bir hastalığı var sandım, geçen haftayı biliyorum, iyileşti mi peki
Evde bi yabanciyla rahat edebilirmisinBen ve eşim, birde eve yatılı bir çalışan alacam, sonra değme keyfime
Evet abla eşim istersen uzat 2 buçuk yaşına kadar çalışma diyo kararsızımİşe mi baslican o zaman
Edebilirim, daha öncede denemiştimEvde bi yabanciyla rahat edebilirmisin
Kocam sülalesine para yediriyorsa başlamam, yoksa başlardım açıkçası.Evet abla eşim istersen uzat 2 buçuk yaşına kadar çalışma diyo kararsızım
Kreş bakicidan iyi olur da cnmEvet abla eşim istersen uzat 2 buçuk yaşına kadar çalışma diyo kararsızım
Yok yedirmiyorda zatn borçlardan yedireck bi parası da yokKocam sülalesine para yediriyorsa başlamam, yoksa başlardım açıkçası.
Birde başka bebek düşünmüyorsan bir daha ücretsiz izin hakkın olmayacak, sonuna kadar değerlendir derim
Hastalık olayı başta olur kesinde işte hasta olunca da bakacak kimse de yok püffKreş bakicidan iyi olur da cnm
Sadece hastalık olursa zor olur
Rapor alırsın öyle durumlardaHastalık olayı başta olur kesinde işte hasta olunca da bakacak kimse de yok püff
İyi gecelerBenden de iyi geceler
Yarina eksi uyanalim insallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?