- Konu Sahibi Handandandan
-
- #34.321
yaa nagıs kafam cok karısık soyle kı menulerımı hergun yazıyorum hatta resımlıyorum onların dısındada bı kacamagım olmuyor bulgur pılavı makarna patates haslaması yersem ekmek yemıyorum dengelıyorum suyumu bıtkı cayımı ıcıyorum ve cokcokcokcok uzun zamandır 80 81 82 arası gıdıp gelıyorum snırım bu bunye bana baska sans bırakmıyor ...
Durunca kilo kaybım spora başvuruyorum en güzeli o oluyor. Atak evresinde bayılcak gibi oldum demiştin ya o yüzden şaşırdım dukan yapmana :44:
aynı anlattığın gibiydim ama 71-68 arası takılıp kaldım aç gezdim olmadıbu sabah tartıda 65,8 gördüm bu benim için mükemmel bir rakam dahada devam hem spora hem dukana sonuçta güçlendirmede rahatlıcam korumadaysa ohooooooooooo
Kizlar bende baslayacagim isvec bitince dukana
ısvec nasıl gıdıyor cnmmm
cnm bazen yememekte sporda işe yaramıyo senin yaşında bizlere göre genç olduğu için belkide bilemiyorum maşallahın var ben seenin kadar az yesem ölürüm şaka değil cidden bayılırım falan
dukanda bayılacak bir durum yokki sınırsız yiyebiliyosun kendi ürünleriyle herşey yapabiliyosun onun için biz 25 yaş üstü olanların farklı yöntemler bulması gerekiyo
yok cnm bayılan ben degıldım eddaydıbenım devamlılık sorunum vardı ama o zmanlar bahanelırım vardı sanırım artık oyle olmaz.Bıde cnm ınan spor ıcın hıc vaktım olmuyor ıse gelmek ıcın sabah 6.30 da uyanıyorum aksamda kacta cıktıgım hıc bellı deıl soylekı dun 21:30 du cıktıgımda bu sefer eve gıdınce uyku basıyor sabah erken kalktıgım ıcın .Ancak ısten eve yurumem gerekır ondada bızım sırket aydının cıkısında ev aynın gırısınde onada hergun dayanabılırmıyım gec cıkıyorum basıma bısey gelırmı yolda oooffff ne cok bahane uydurdum demı ?
Zor ... 4.gunumdeyim onumde daha 9gun var
Fulyacım sana ozellıkle yazmak ıstedım.Belkıde kv esyalarını kafasına gore yerlestırmek ıstemedıklerı ıcın o odaya koymuslardır.Bence cok ınce dusunerek sana suprız yapmıslar.İçinde art nıyet oldugunu hıc sanmıyorum.Bence aksam esıne bunun hesabını soracagına yenı yatagınızın tadını cıkarın bı kalıte kontrol edın derımmm NACİZANE[/B]
bence de kesin regl siskinligi o fadiskomgüzelim regl olmamışsın ya..onun şişkinliği işte...bak regl olunca nasıl gidecek kiloların inşallah maaşallah..
offf offf kömür gibi yanıyorumm
off offf ben derdimi biliyorummm
kızlar alev ateş yanıyorum
hiç geçmedi hastalıgım(
yarın doktora gitcem hehralde
ben gerek yok diyom ama eşim illa gidelim diyo..
bide bizim ailede astım herkezde var.. bende böyle hasta olunca tıkanıyorum eşimde sendede var herhalde diyo önlemini alalım diyo bilmiyom bakalım inş astım filan değilimdir
çünkü annemlerden biliyorum zor bi hastalık(
bu arada iştahım gitmiş durumda
sabah kahvaltı yapıyom onun haricinde gün boyu portakal yiyom
şimdi sütü dolaptan çıkardım az ısınsın nestfit yiycem
akşlam daha bişe yemem hehralde
Bana guzel lezzetlı kabarık bı dukan ekmegı tarıfı verecek gonullu aranıyor...[/FONT]
umarim oyledir canim yayine de gul gibi odami o halde gorunce cok kotu oldum. kozmetik esyalarimin durdugu cekmeceye baska birseyler tikilmis falan.. bide o kiyafetler hep oradaydi cunku esimle ortak giyiyoruz cogunu, o kapsonlu spor ustleri.. sadece esiminkiler askida kalanlar cikmis gorunce noluyoruz demistim zaten sonra onlari yatagin uzerine firlatilmis gorunce deli oldum. bilmiyorum belki de dedigin gibidir ama iste o olasiliga kendimi inandiramiyorum odanin resmini cekip gostereyim sen de bak o daginikligi gorsen nasil hissederdin bi soyle
ben varim yavrucugum senin icin ingilizce bir siteden ceviri yaptim buldugum en guzel dukan ekmegi tarifi bu:
4 yemek kasigi yulaf kepegi
4 yemek kasigi bugday kepegi (onun yerine yulaf koysan da olur)
5 yemek kasigi yagsiz sut tozu
yarim tatli kasigi kabartma tozu
yarim tatli kasigi tuz
8 gram instant maya
yarim kasik yagsiz yogurt
2 kasik yagsiz tuzsuz krem peynir (labne?)
1.5 yumurta
2 kasik sicak su
once su, maya ve peyniri bir kapta iyice cirpiyoruz
kalan malzemeleri de baska bir kapta karistiriyoruz
mayali karisimi digerinin icine dokup iyice karistiriyoruz
ekmek kalibina koyup 200 derecede isitilmis firina atiyoruz
10 dakika sonra dereceyi 180e dusuruyoruz ve 20 dakika daha pisiriyoruz
Eki Görüntüle 378569
Eki Görüntüle 378570
ama vaktim yok ugrasamam bana 5 dakikada mikrodalgada yapilip hazir olacak ekmek lazim diyorsan dukan tostu tarifini oneririm facebook sayfasindaki, kizartinca harika oluyor ben genelde tembellikten onu yapiyorum
Bakkala pıl almaya gıttım bakkalcı amca dondurmaları getırmıs yenı cıpslerı getırmıs elıme aldım aldım bıraktım bugun ne cok dırekten dondum haa sabahta nerdeyse pogaca almaya gıdecektım...
Patates kızartmasından yemedınmı
cnm isveç çok sağlıklı olmasada telafi günlerimde öyle yapıyorum... Tabi cnm ne isterse az miktarda koyuyorum örneğin bu gün çorba koydum... Ama yoğurdumuda yumurta yerine yiyorum...
Bende aynen senin gibi yapiyorum hatta bugun oglen corba ictim :)
oy oy oyy..halen hastamısın kuşummofff offf kömür gibi yanıyorumm
off offf ben derdimi biliyorummm
kızlar alev ateş yanıyorum
hiç geçmedi hastalıgım(
yarın doktora gitcem hehralde
ben gerek yok diyom ama eşim illa gidelim diyo..
bide bizim ailede astım herkezde var.. bende böyle hasta olunca tıkanıyorum eşimde sendede var herhalde diyo önlemini alalım diyo bilmiyom bakalım inş astım filan değilimdir
çünkü annemlerden biliyorum zor bi hastalık(
bu arada iştahım gitmiş durumda
sabah kahvaltı yapıyom onun haricinde gün boyu portakal yiyom
şimdi sütü dolaptan çıkardım az ısınsın nestfit yiycem
akşlam daha bişe yemem hehralde
banada banadaBana guzel lezzetlı kabarık bı dukan ekmegı tarıfı verecek gonullu aranıyor...
Gojili Kakaolu Kek (her evre)
TARİFİ:
3 yumurta
5.5 yemek kaşığı Splenda
12 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığı süt tozu
yarım bardak yağsız süt
1 avuç goji berry
1 tatlı kaşığı kakao
3 çay kaşığı petit beurre aroması
1 paket kabartma tozu
önceden 200 derece ısıtılmış fırında 160 derecede 15-20 dakika pişirilir.
Biraz önce yaptım bunuda, afiyetle yicem şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?