Cuma Zayıflama Yarışması 9. Takım

aynı anlattığın gibiydim ama 71-68 arası takılıp kaldım aç gezdim olmadı bu sabah tartıda 65,8 gördüm bu benim için mükemmel bir rakam dahada devam hem spora hem dukana sonuçta güçlendirmede rahatlıcam korumadaysa ohooooooooooo

Durunca kilo kaybım spora başvuruyorum en güzeli o oluyor. Atak evresinde bayılcak gibi oldum demiştin ya o yüzden şaşırdım dukan yapmana :44:

yok cnm bayılan ben degıldım eddaydı benım devamlılık sorunum vardı ama o zmanlar bahanelırım vardı sanırım artık oyle olmaz.Bıde cnm ınan spor ıcın hıc vaktım olmuyor ıse gelmek ıcın sabah 6.30 da uyanıyorum aksamda kacta cıktıgım hıc bellı deıl soylekı dun 21:30 du cıktıgımda bu sefer eve gıdınce uyku basıyor sabah erken kalktıgım ıcın .Ancak ısten eve yurumem gerekır ondada bızım sırket aydının cıkısında ev aynın gırısınde onada hergun dayanabılırmıyım gec cıkıyorum basıma bısey gelırmı yolda oooffff ne cok bahane uydurdum demı ?

haklısın cnmm dukan ıse yarııyor supe yok ama ıste saglıklımı bılemıyorum bıde tabı sonrası var ama sonuc benımde 1 ay kadar dukan yapacagımı gosterıyor kıtabını tozlu raflardan cıkarıyımda bı goz gezdıreyım tekrardan...

Doğrudur cnm belkide yaşla alakalıdır. Metobolizma sağlamsa dur durak bilmez... Yok cnm ya alıştım yemeği az yemeye örn. şuan babam karşımda koca tabak patates kızartma götürüyor kolayla cnm bi parça istemedi... 1 tane minik attım ağzıma oda kızarmışmı diye... Kızıyor tam kızartmadan alınca Teşekkür ederim

Hmmm edamıydı o :44:Biraz bahanen bol oldu Dukan iyi gelir belkide dengelersin 70lerde bi rakam.. Böylelikle alsanda taş çatlasa 80i görür için rahat eder... Ben bakalım yarın ne sonuçla karşılasıcam :26:

Zor ... 4.gunumdeyim onumde daha 9gun var

cnm isveç çok sağlıklı olmasada telafi günlerimde öyle yapıyorum... Tabi cnm ne isterse az miktarda koyuyorum örneğin bu gün çorba koydum... Ama yoğurdumuda yumurta yerine yiyorum...

Bakkala pıl almaya gıttım bakkalcı amca dondurmaları getırmıs yenı cıpslerı getırmıs elıme aldım aldım bıraktım bugun ne cok dırekten dondum haa sabahta nerdeyse pogaca almaya gıdecektım...

Patates kızartmasından yemedınmı

Son düzenleme:

umarim oyledir canim ya yine de gul gibi odami o halde gorunce cok kotu oldum. kozmetik esyalarimin durdugu cekmeceye baska birseyler tikilmis falan.. bide o kiyafetler hep oradaydi cunku esimle ortak giyiyoruz cogunu, o kapsonlu spor ustleri.. sadece esiminkiler askida kalanlar cikmis gorunce noluyoruz demistim zaten sonra onlari yatagin uzerine firlatilmis gorunce deli oldum. bilmiyorum belki de dedigin gibidir ama iste o olasiliga kendimi inandiramiyorum odanin resmini cekip gostereyim sen de bak o daginikligi gorsen nasil hissederdin bi soyle

güzelim regl olmamışsın ya..onun şişkinliği işte...bak regl olunca nasıl gidecek kiloların inşallah maaşallah..
bence de kesin regl siskinligi o fadiskom

kiyamam cok gecmis olsun canim ben de cok hastayim 4. gunu bugun atesim yok cok sukur ama bide su burnum acilsa cok mutlu olcam yara olmus burnum silmekten ikimize de acil sifalar diliyorum

Bana guzel lezzetlı kabarık bı dukan ekmegı tarıfı verecek gonullu aranıyor...[/FONT]

ben varim yavrucugum senin icin ingilizce bir siteden ceviri yaptim buldugum en guzel dukan ekmegi tarifi bu:

4 yemek kasigi yulaf kepegi
4 yemek kasigi bugday kepegi (onun yerine yulaf koysan da olur)
5 yemek kasigi yagsiz sut tozu
yarim tatli kasigi kabartma tozu
yarim tatli kasigi tuz
8 gram instant maya
yarim kasik yagsiz yogurt
2 kasik yagsiz tuzsuz krem peynir (labne?)
1.5 yumurta
2 kasik sicak su

once su, maya ve peyniri bir kapta iyice cirpiyoruz
kalan malzemeleri de baska bir kapta karistiriyoruz
mayali karisimi digerinin icine dokup iyice karistiriyoruz
ekmek kalibina koyup 200 derecede isitilmis firina atiyoruz
10 dakika sonra dereceyi 180e dusuruyoruz ve 20 dakika daha pisiriyoruz

ama vaktim yok ugrasamam bana 5 dakikada mikrodalgada yapilip hazir olacak ekmek lazim diyorsan dukan tostu tarifini oneririm facebook sayfasindaki, kizartinca harika oluyor ben genelde tembellikten onu yapiyorum

bu arada mursh kalite kontrol olayina da sesli guldum hastayim ayol yatagin yaninda bir rulo tuvalet kagidi, mendilleri atmak icin bir poset, vicks, olbas oil diye mentollu bir yag, o yagi doktugum minik pamuklar falan var. tabi bir de ilaclar, bogaz spreyim vs. tam hastane odasi gibi oldu odamiz. esim elinden gelse odaya bile ugramicak mikrop saciyorum resmen, kalite kontrolluk halimiz kalmadi yani
haftaya artik iyilesirsem bakariz zaten pazartesiden itibaren fertilmisim bebis falan olur belki o zamani bekliim

Cnmm genede ıyı dusun ıyı olsun dıyelım

Saol tatlım zahmet verdık ama baya lezetlı gorunuyor su sılıkon kek kalıplarından alıp denıycem bunu tekrardan ellerıne saglık

Yemedim tabiki cnm babam teklif etti gururla ben salatamı yedim teşekkür ederim dedim Diyo: Sende iyce diyetci kesildin başıma gel beraber spora yazılalım 1 yıllık ücretin benden

oy oy oyy..halen hastamısın kuşumm(bir doktora falan görünseydin keşke..antibiyotik almadan geçmez bu farenjit..

Bana guzel lezzetlı kabarık bı dukan ekmegı tarıfı verecek gonullu aranıyor...
banada banada

Dün tahmin ettiğim gibi bu sabah en azından 200 gram eksik çıktım. Şükür!

MENÜM:

Sabah: 1 dilim kaşar peyniri + 3 dilim hindi füme + 1 çatal omlet (yulaf kepeğinden, ölçüyü kötü ayarlamışım tadı resmen iğrençti O yüzden yiyemedim)

Ara: Büyük boy yağsız sütlü cappucino

Öğle: 1 büyük dilim dana biftek + 2 dilim beyaz peynir

Akşam: azcık göbek salatası + kurutulmuş domates + azcık light kaşar peyniri + 7 tane minik köfte

Birazdan dukan ekmeği yapıcam kendime + dukan helvası :))

Günlük henüz 2 litre sıvı alabildim

Kilo değişim çizelgem de şu şekilde, bayağı inmeli çıkmalı ilginç :S

12 mart 72
13 mart 71.3
14 mart 70.5
15 mart 70
16 mart 70
17 mart 68.9
18 mart 69.5
19 mart 69.9
20 mart 69.2
21 mart 68.7
22 mart 68.3
23 mart 68
24 mart 68.5
25 mart 68.6
26 mart 68.6
27 mart 68.7
28 mart 68.6
29 mart 68.4

Son düzenleme:

Gojili Kakaolu Kek (her evre)

TARİFİ:

3 yumurta
5.5 yemek kaşığı Splenda
12 yemek kaşığı yulaf kepeği
2 yemek kaşığı süt tozu
yarım bardak yağsız süt
1 avuç goji berry
1 tatlı kaşığı kakao
3 çay kaşığı petit beurre aroması
1 paket kabartma tozu

önceden 200 derece ısıtılmış fırında 160 derecede 15-20 dakika pişirilir.

Biraz önce yaptım bunuda, afiyetle yicem şimdi

ellerine saglik canim ya ayyy olsa da yesem bugun yulaf hakkimi henuz kullanmadim ama birsey yapacak halim yok hastaliktan yatip duruyorum.. bir ara su keki deneyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…