- 24 Ocak 2012
- 14.421
- 50.809
- 798
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.341
Psikoloğun diğer videolarını da izlemelesin. Bir tanesinde kilo verirsem neler olur diye not alın demiş bnde yazdım baş ucuma koydum ajandayı diyeti bozmamak için sık sık okuyun diyorSen tekrar atınca bende ızledım sımdı hakıkaten dedıklerı banada uyuyor.
Anıden bı yeme durtusuyle dolabın karsısında buluyorum kendımı.
Sakın bırakma kendini, zaten menülerin koruma menüsü gibiydi, abartıp tekrar kilo alma lütfen, emeklerin boşa gitmesinAynen yapabilrm ama simdi rahat rahat yiyorken spor yapmak mantiksiz geliyor malesef hic motive olamiyorm
Hiç mi yağmıyor oraya, yoksa bu yıl mı yağmadıKeske burdada kar yagsa mikroplar kirilsada rahat etsek
Sanki benm için anlatmış. Duygusal bnmkide anlık geliyor yeme isteği o an yemeliyim yiyince de pişmanlık. Önerilerini deneyeceğim psikoloğun. Teşekkür ederm
Aslında hepimizin içinde bulacağı birşeyler var..Sen tekrar atınca bende ızledım sımdı hakıkaten dedıklerı banada uyuyor.
Anıden bı yeme durtusuyle dolabın karsısında buluyorum kendımı.
Metonu bu haftalik ödünç verirsimisinMefkurem abloşum minnoşum premsesisim nasılsın
Gün içinde tartılmak huyum değildir ama demin tartıldım sabit çıktım cumaya sağlam eksi gelir
inşallah sen de boş durmuyorsundur ben rakibin zalımını severüm
%4 üzeri yapıp birinci olan sensin yav ben ömrümde vermedim bi haftada o kadar kiloMetonu bu haftalik ödünç verirsimisin
Rakibinin %3 dolaylarında yapacağını düşünüyorum canım%4 üzeri yapıp birinci olan sensin yav ben ömrümde vermedim bi haftada o kadar kilo
Hadi bu hafta 89 ları gör artık isteyince halledersin ketojenik minnoşum benim
Rakibi gazlayan da yoktur benden başka heralde
Cm 'mine bakmıyoruz canım, fazla kilosu olsun yeter bizim içinMerhaba
109 cm basenli arkadas kabul ediyor musunuz(
İlk sayfada takım kurallarımız var , kabul ediyorsan oradaki "9.Takım Tanıtım Formu" nu doldur, seni tanıyalımMerhaba
109 cm basenli arkadas kabul ediyor musunuz(
SağolCm 'mine bakmıyoruz canım, fazla kilosu olsun yeter bizim için
Hoşgeldin Deniz, ben Niran, meslektaşınım, gebelikler dolayısıyla fazla kilolarımdan muzdaribim.9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:deniz
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 3 yasinda
Emziriyormusun:hayir
Meslek:öğretmenim
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:161
Kilo:68 civari
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4.takimda simdi nick degistirdim.
Kilo alma nedeniniz : pisbogazligim
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bebeklikten beri istahliymisim. Simdi hala cok istahliyim.
Guzel giyinmek istiyorum. Arkadan beni gorenler teyze diyor.
Önden pek sorunum yok. Basenlerde toplanmis tüm kilom. Alt gobekte sıkıntı. Herşeyden önemlisi kendimi iyi hissetmiyorum. Moralim yok.
__
__
Hoş geldin deniz ben de Zehra hem yaşıt hem meslektaşız9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:deniz
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 3 yasinda
Emziriyormusun:hayir
Meslek:öğretmenim
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:161
Kilo:68 civari
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4.takimda simdi nick degistirdim.
Kilo alma nedeniniz : pisbogazligim
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bebeklikten beri istahliymisim. Simdi hala cok istahliyim.
Guzel giyinmek istiyorum. Arkadan beni gorenler teyze diyor.
Önden pek sorunum yok. Basenlerde toplanmis tüm kilom. Alt gobekte sıkıntı. Herşeyden önemlisi kendimi iyi hissetmiyorum. Moralim yok.
__
__
Eski nickim ozenti.deniz diyette eski nickin neydi, birde 4. Takımda ne zaman yarıştın, neden ayrıldın canım
Hoş bulduk meslektasim.Hoşgeldin Deniz, ben Niran, meslektaşınım, gebelikler dolayısıyla fazla kilolarımdan muzdaribim.
Motivasyonu ve disiplini oldukça yüksek bir takımız.
Hepimiz birbirimizi motive ederek motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışıyoruz, aramıza hoşgeldin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?