- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.361
Hoş buldum. Teşekkür ederim Zehra.Hoş geldin deniz ben de Zehra hem yaşıt hem meslektaşız
%3 çok benim için yav kuş kadar kaldım zaten iki kilo nasıl vereyim bi haftadaRakibinin %3 dolaylarında yapacağını düşünüyorum canımama sende pek geri kalmazsın gibi
Boy:1,68 Kilo:84 Hedef:65 1 ay kadar oldu başlayalı 7 kilo verdim buradaHos
Hoş buldum. Teşekkür ederim Zehra.
Senin boy kilo hedef nedir. Ya da kac kilo verdin
Bende 25 gunde 7.3 kilo verdim:)Boy:1,68 Kilo:84 Hedef:65 1 ay kadar oldu başlayalı 7 kilo verdim burada
Sen yaparsın rakibemBende 25 gunde 7.3 kilo verdim:)
Masallah cok güzel.neler yaptin.Boy:1,68 Kilo:84 Hedef:65 1 ay kadar oldu başlayalı 7 kilo verdim burada
gecen sene orucu tutmustum ben sıkıntı olmadı ıns bu senede olmaz. Bıdaha bu yasına gelıp ememeyecek nasılsa emsın bıdıgım napemBebeğinin 1 ömür sağlığını korumasında etkili canım annesütü..
Kızları Ramazan dolayısıyla 1 ve 2 ay önce kesmiştim sütten, sonradan çok üzüldüm, 1 yıl daha oruç tutmasam olurdu yani
inş canım bı duzen olusturursunuz uyku konusunda. Benımkı 16 aylık canımInsallah
Ay insallah boyle devam eder de duzene girer cnm, alismis bikere hep kucagmda uyuyp kaldigm icin geceleriseninki nekadarlikti cnm
Yok cnm bi gidesi vardi ama eşim ikna etti 1 hafta daha kalacak
hay maşallah ye kız sen yemıycende ben bızmı yıycez.Bu aksam daha bisey yemegi düsünmüyorum
2,5 tane waffle yedim
Su, cay, kahve tüketicem insallah
tamam canım hemen takıbe aldım dınleyecegımPsikoloğun diğer videolarını da izlemelesin. Bir tanesinde kilo verirsem neler olur diye not alın demiş bnde yazdım baş ucuma koydum ajandayı diyeti bozmamak için sık sık okuyun diyor
merhaba canım ben hatıce hosgeldın.Merhaba
109 cm basenli arkadas kabul ediyor musunuz(
Sana da masallah. Tebrikler. Sen neler yaptin.Bende 25 gunde 7.3 kilo verdim:)
Hos bulduk tesekkur ederim.gecen sene orucu tutmustum ben sıkıntı olmadı ıns bu senede olmaz. Bıdaha bu yasına gelıp ememeyecek nasılsa emsın bıdıgım napem
inş canım bı duzen olusturursunuz uyku konusunda. Benımkı 16 aylık canım
hay maşallah ye kız sen yemıycende ben bızmı yıycez.
tamam canım hemen takıbe aldım dınleyecegım
merhaba canım ben hatıce hosgeldın.
Yani olabildiğince az karbonhidrat tüketiyorum akşam öğünüm saat 7den önce oluyor (6-7arası) akşam öğünümle sabah öğünüm arasında en az 16 saat bırakmaya çalışıyorum (ıf - aralıklı oruç mantığı), güne kahveyle başlıyorum spor da yapmaya çalışıyorum başka da bi numaram yokMasallah cok güzel.neler yaptin.
Benim simdi kafamdaki, gece yemelerini kesmek
Durumum cok vahim a dostlar :)
Vuavv daha ne olsun. Beni de takip et canim. Eksiklerimi söyleYani olabildiğince az karbonhidrat tüketiyorum akşam öğünüm saat 7den önce oluyor (6-7arası) akşam öğünümle sabah öğünüm arasında en az 16 saat bırakmaya çalışıyorum (ıf - aralıklı oruç mantığı), güne kahveyle başlıyorum spor da yapmaya çalışıyorum başka da bi numaram yok
Zaten öyle yapıyoruz canım günlük menü ve sporumuzu paylaşıyoruz ve hepimiz arkadaşımızın menüsünü yorumluyoruzVuavv daha ne olsun. Beni de takip et canim. Eksiklerimi söyle
Hoşgeldin canım.benim.adım zübeyde.Masallah cok güzel.neler yaptin.
Benim simdi kafamdaki, gece yemelerini kesmek
Durumum cok vahim a dostlar :)
Saol canim.bazi katı kurallarimiz var.mesela yemekten sonra hicbisey yemiyoruz.aksami da olabildigince erken kapatiyoruz.bu bile kilo verdirir diye düsunüyorum.Sana da masallah. Tebrikler. Sen neler yaptin.
iradenizi tebrik ederim. Anlatin ihtiyacim var.
Kız ne zamandır rakibiz adını yeni öğreniyorumHoşgeldin canım.benim.adım zübeyde.
31 e girecem yakinda.15 aylik bi oğlum var.biyoloji öğretmeniyim.ama simdi calismiyorum.107 kilodan geldim.buraya.zehra benim rakibim.
Onu yenicem sende göreceksin:)
Ben yazmadim.hicbiyere.ilk defa yaziyorum.isimlerimiz de z ile basliyor:)Kız ne zamandır rakibiz adını yeni öğreniyorum
tamam canım cok sağ ol.Zaten öyle yapıyoruz canım günlük menü ve sporumuzu paylaşıyoruz ve hepimiz arkadaşımızın menüsünü yorumluyoruz
Menü ve spor listemizi buraya yazıp alıntılayıp burada yorumluyoruz9.Takım Menü ve Spor Listeleri
Hayırlı geceler Sabah 15 tane kadar patates kızartması 2 zeytin Ara 2 orta havuç Akşam 2 kase yuvalama çorbası 2 k yogurt Sütlü kahve Su 2.5 lt Spor 100 ip atlama @Dream00www.kadinlarkulubu.com
Hhaha ayni branş ben şok :))))Hoşgeldin canım.benim.adım zübeyde.
31 e girecem yakinda.15 aylik bi oğlum var.biyoloji öğretmeniyim.ama simdi calismiyorum.107 kilodan geldim.buraya.zehra benim rakibim.
Onu yenicem sende göreceksin:)
Saol canim.bazi katı kurallarimiz var.mesela yemekten sonra hicbisey yemiyoruz.aksami da olabildigince erken kapatiyoruz.bu bile kilo verdirir diye düsunüyorum.
Menülerimiz de oldukca sade.ekmek un turevleri yada kacamaklar yok.bi yol tutturduk ins sonuna güzelce variriz.
Hahahha benim sayemde öğrendin :)Kız ne zamandır rakibiz adını yeni öğreniyorum
Burdaki 4. Biyolojicisin:)tamam canım cok sağ ol.
Hhaha ayni branş ben şok :))))
Hahahha benim sayemde öğrendin :)
Yok artik :)) ne ettiniz kiz :) sevindim o zaman.Burdaki 4. Biyolojicisin:)
Aynen ya biyolojicileri çeken bi mıknatıs var sanki burayaBurdaki 4. Biyolojicisin:)
Aklima geldi.Aynen ya biyolojicileri çeken bi mıknatıs var sanki burayayalnız bilişimci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?