- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
- Konu Sahibi Handandandan
-
- #343.381
Denjz hosgeldin cnm Zühal bende9.TAKIM KATILIM FORMU
Adı:deniz
Yaşı:31
Evli/bekar:evli
Çocuk/yaşları:1 tane 3 yasinda
Emziriyormusun:hayir
Meslek:öğretmenim
Şu anda çalışıyomusun:evet
Boy:161
Kilo:68 civari
Hedef:60
Daha önce başka takımda yarıştımı :evet 4.takimda simdi nick degistirdim.
Kilo alma nedeniniz : pisbogazligim
Bize kısaca kendini anlatırmısın: bebeklikten beri istahliymisim. Simdi hala cok istahliyim.
Guzel giyinmek istiyorum. Arkadan beni gorenler teyze diyor.
Önden pek sorunum yok. Basenlerde toplanmis tüm kilom. Alt gobekte sıkıntı. Herşeyden önemlisi kendimi iyi hissetmiyorum. Moralim yok.
__
__
Biyolojicilerin hepsi şişkoymuş:)burda toplaştığımiza göre:)Yok artik :)) ne ettiniz kiz :) sevindim o zaman.
Hoşgeldin canım kedi ben kısa sürede kaynaşır güzelcene verirsin kilocuklarını ben de 15 kilo kadar verdim yazdan beridir istersen her şeyi başarırsınAklima geldi.
Ablam 2.ye hamile o da erkek olacak, benim kv dem kiz cocuk hastasidir. .
Bunu duyunca, Olsssunn o da bi insan, demisti :)))
Simdi ben de sana diyeceğim ki Olsuuun o da bi branş :)
O ilk hafta diye öyle oldu tatlicim :)) keşke hep olsa%4 üzeri yapıp birinci olan sensin yav ben ömrümde vermedim bi haftada o kadar kilo
Hadi bu hafta 89 ları gör artık isteyince halledersin ketojenik minnoşum benim
Rakibi gazlayan da yoktur benden başka heralde
Onun icin yarin - 1.5olmasi cnm o da zorRakibinin %3 dolaylarında yapacağını düşünüyorum canımama sende pek geri kalmazsın gibi
Yarın -1 olsan Cumaya -3 olursunOnun icin yarin - 1.5olmasi cnm o da zor
Benim ilk haftam bile olsa öyle olmaz töbeler töbesi zalımlık derecesi seninki hayyy maaşallah abloşum haledersin sen sayemde 89ları gör arada yarışak sen benii incelt ben seni incelteyüm ehuheheO ilk hafta diye öyle oldu tatlicim :)) keşke hep olsa
Senin gibi borekleri götürmüyorum kizz
Cumadsn beri sifir kacamak, gittigi kadar iste
1 kilo ver yiter%3 çok benim için yav kuş kadar kaldım zaten iki kilo nasıl vereyim bi haftada
Bizde bilmiyordukKız ne zamandır rakibiz adını yeni öğreniyorum
Galiba bizim branşın da tek şişkosu benimBiyolojicilerin hepsi şişkoymuş:)burda toplaştığımiza göre:)
Hepimiz sonradan aldık yaaBiyolojicilerin hepsi şişkoymuş:)burda toplaştığımiza göre:)
Bende kilo cok olunca...Benim ilk haftam bile olsa öyle olmaz töbeler töbesi zalımlık derecesi seninki hayyy maaşallah abloşum haledersin sen sayemde 89ları gör arada yarışak sen benii incelt ben seni incelteyüm ehuhehe
Bnmki 112Merhaba
109 cm basenli arkadas kabul ediyor musunuz(
Oy abla nerde senin gibi kv her hafta sendeler vallaBugun gelin yeni eve ölçüm yapmaya gittiydi
Kaçış o kaçış aksam 6 ya dogru geldi
Hem beynimin hem pazarimin içine ettiler
Kiz da giderken
Babaannecim bugun cok simardigim icin ozur dilerim diyor :))
Topu istediği gibi oynuyamiyor diye 1 saatten fazla agladi
Olmamış, senin mukavemetini ölçer gibi karşında künefe yemesiSlmm kızlar. Bugün leslie yapınca uzandm koltuğa off çok sıkıldım diyince benm herif vicdan yaptı oyun parkı olan bi kafeye geldik değişiklik oldu iyi oldu. Eşim künefe yedi bn yemedim ✌
Merak ettim benim kaçBnmki 112
Helal olsun sanaSlmm kızlar. Bugün leslie yapınca uzandm koltuğa off çok sıkıldım diyince benm herif vicdan yaptı oyun parkı olan bi kafeye geldik değişiklik oldu iyi oldu. Eşim künefe yedi bn yemedim ✌
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?